Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Péntek este 18:00-ig!
X-COM: UFO Defense ingyenes humblebundle-n ha még van aki nem látta.
Malakai
Be.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Prince23
Ti betudtok jelentkezni steambe?

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

dartonite
A gyoztes evodoc.
Gratula.
már tárgytalan, de köszi😊
3Error
Most mit akadtok ki? Nekem ilyen kb. a win munkafelületem. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ha jól rémlik, nekem még a 2015 decemberi bundiból van meg a Payday 2, meg a DLC-k amiket adtak hozzá. Szóval a két mostani DLC nincs benne.
Jim Morrison
ügyes! ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS
Mi...

ez...

a...

szar...

?

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jah megnéztem én is az archivált oldalt... 5 másodperc után már a hányinger kerülgetett, rögtön eszembe juttatta a régi villogó mozgó "így növeld a f***od öt perc alatt" stílusú reklámokat még az adblock előtti időkből.<#bdead>

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

MerlinW
Ők csinálták azt a Steam guide-ot, amit nem olyan rég bannolt a Valve😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.27. 23:29:42

[merlinw.org]

ez aztán a steam group...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://steamcommunity.com/groups/_______________ok_______________

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valakinek esetleg a HB starbreeze bundli 1 dolláros pakkból maradt payday 2 és bomb heists + john wick dlc? (a két maszk nem kell) cserealap itt

Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.01.27. 14:18:34
Atisz
Nekem is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Az elején látszott is a piros - mostanában nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Nekem azt akkor dobja be, mikor rámegyek a privát üzenetekre. <#wilting><#nyes>
(bár én is azonnal a fórumba lépek, a főoldal kimarad)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.01.27. 07:35:26

MerlinW
Ablak alján vastag piros sávnak kellene lennie.

[merlinw.org]

RelakS
Elvileg a topikokban is kellene, hogy láss egy sávot, ami jelzi a személyes üzenetet.
Én pl sosem szoktam a főoldalon nézni, mennyi üzenetem van. Ezért is kerülte el egyszer a figyelmem, hogy jött üzi, mert a topikos rész meg pont rottyon volt 😄

IMYke2.0.0.0
Nem látok jelentést a személyes üzenetekről... nem fórum főoldallal nyitom az SG.hu-t.
Most megnézem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dartonite
Ha neznel neha pm-et akkor ez maskepp is lehetett volna.
szerintetek lesz valami meglepi akció kínai újévre?
PetruZ
Igen, az az egy olyan. De az valójában nem igazi DLC, mert trükkel az alapjátékból is előcsalható (persze nem a Steam-en). Ez a PDX döntése volt, hogy érvényteleníti az ironman-t, ez van.
Atisz
Konkrétan pont a karaktermódosító DLC-re gondoltam (ami nem csalás, mivel ki kell jönnie egy fix értéknek, tehát nem pakolhatod tele a kezdőkaraktert csupa pozitív tulajdonossággal).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Ügyes...<#whatever>

@ dartonita : köszönjük szépen ! <#eljen>

Scooter
<#taps> <#eljen>
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

PetruZ
Hm? Nem tudok olyan CK2 DLC-ről, ami ne lenne ironman és achi kompatibilis. Más kérdés, hogy ha csak belekattintasz a DLC/Mods fülbe, vagy megpróbálnád átírni a családnevet, máris elbuktad (újra kell indítani a komplett játékot, hogy visszaálljon az alaphelyzet). De ha új játékot kezdesz minden DLC-vel, a kiválasztott területre lépve a kezdő karakter családneve már megváltoztatható és marad az ironman+achi.
IMYke2.0.0.0
33 Hong Kong felajánlásra jelentkeztem eddig, sikertelenül. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és (az én nézőpontomból) a 34. felajánlást.
<#worship>

Atisz
Köszönöm!

Atisz
A Crusader Kings 2-nél sok DLC használata mellett sem jár. Persze némiképp érthető, mivel csak ironman mód alatt adja a játék, ami ilyen-olyan beállításoknál már nem is felel meg annak, de azért mégis...

dartonite

Contri 2+
RelakS
naigen, az komoly gáz, ha felhő nincs, és újratelepítés után jössz rá, hogy a mentések az azóta törölt My Games-ben voltak <#idiota>

genndy
Meg ne felejtsd el a mentéseket is biztonságba tenni, mert azokkal ez a megoldás nem foglalkozik (meg mindenki a felhőben bízik, holott AZ SINCS MINDEN JÁTÉKNÁL, aztán meg megy a káromkodás amikor többszáz óra gameplay megy a levesbe, pedig csak kicsit előre kéne gondolkodni).

RelakS
Csak emlékezzek erre a következő reinstallkor 😄

Köszi, sikerült is
genndy
Megadja böngészőből a Steam profile ID-jét, azzal a legegyszerűbb.

@RelakS: fölösleges újratelepítgetni a Steamet. Mentsd le a teljes mappáját, aztán steam.exe-vel legelső indításkor rendbe teszi magának az összes függőségét meg útvonalát.

Srácok!
Van rá mód, hogy felvegyem az újonnan regisztrált ismerösömet a steam barátlistámra?
Nem vett még semmit közvetlenül a steamről.
Köszi a segítséget
kigyi
Működik is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

RelakS
Valamiért van az a gyanúm, hogy ez nem oldja meg az újratelepítéskori problémákat, ha máshova kerül a steam 😄

Bár belegondolva, ha a steam-et feltelepítem, majd a teljes mappáját lecserélem az előző rendszer telepítésére, akkor működnie kéne, nem? <#fejvakaras>

Dzsini
Jobb gomb - tulajdonságok - helyi fileok - move install folder.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Azt hogy?

Én legutóbb két módon oldottam meg:
Vagy átmásoltam a common-ból a játék mappáját, majd nyomtam rá egy installt, vagy ha nem akartam, hogy szőrözzön az ellenőrzéssel, átmásoltam a megfelelő appmanifest fájlt is a steamapps-ból, és egyből bent volt a listán a játék.
Persze, mindkét esetben a userdata mappát is át kellett fésülni mentések után kajtatva 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.22. 11:22:56

Ideje volt! Köszi az infót! 😊

www.smart-bus.hu

IMYke2.0.0.0
Végül is, kellett nekik ehhez cirka 10-11 év...

MerlinW
Hogy ti semminek sem tudtok örülni...😄

[merlinw.org]

3Error
Köszi az infót, ez ám az "új" fícsőr... drága könyér... <#zavart1><#wink>

Jim Morrison
Már kliensen belül lehet mozgatni játékokat egyik helyről a másikra, nem szükséges mókolni külsős progival/újratelepítéssel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mooo
Kivéve a Skyrim 😊
3Error
Én is ezt írtam. <#nezze><#wink> kigyi-ét nem értem, bár ott is van alapja a "nem tiszta" játéknak...