34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32244 Konzolos cégek forgalmaznak, igaz ők is rendelésre. -
#32243 Support. Vagy türelem, hátha csak eltört a sztím azon pöcke éppen. Ha nem akadályoz semmiben, akkor lényegében vedd úgy, hogy nincs semmi gond. (mert végülis nincs is - csak zavaró) -
attika1979 #32242 Már egy éve ezt a 2 lépcsős mobil kódos belépést használom ha arra gondolsz,de azért köszönöm. -
#32241 Írd felül az emailes hitelesítést egy mobilos hitelesítéssel. És talán megoldva. -
attika1979 #32240 A kliensbe minden bejelentkezéskor megjelenik egy üzenet ,hogy hitelesítsem az e-mail címemet.Régóta hitelesítve van nem változtattam meg soha, a profilomba is ki van írva hogy hitelesítve.Jól van rendben van újra megcsináljuk ha kéri.Rányomok az igenre jön is a mail,katt az üzenetre aztán azt írja sajnos hiba történt.Ezt már jó pár napja megcsináltam vagy 2x.Mi lehet a gond?
A vásárlási üzenetek ,kártyaeladások üzenetei is jönnek rendesen. -
#32239 Kár, hogy nincsenek sörös üvegek, meg nők!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.05. 08:20:35 -
#32238 -
#32237 Nálam party volt az éjjel. :D
-
#32236 Vajon ez a matricás album akkor is szerkeszthető lesz a profilon, ha már nem lesz kint a főoldalon a logója az albumnak?
Azért mert a profil szerkesztésnél nem látszik külön vitrin. Most még odavisz ha a profilodon másik képet akarsz kirakni, de mi lesz akkor ha vége lesz a Sale-nek. Valahogy biztos megoldják. -
#32235 Ötletes! -
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.07.04. 20:45:08 -
#32233 Azt tudom, már tegnap is csak 2 csomagot kaptam.
Ezek gondolom azoknak vannak, akik a Discovery Queue részt letojták/több napot kihagytak, és most pótolják.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.07.04. 19:36:41 -
#32232 5, de matrica már nem jár érte, ha tegnap befejezted az összes képeslapot -
#32231 kihagytam egy napot, vagy ma tényleg 5 feladat volt a matricákért? -
#32230 Az már nem sok... :) -
#32229 Hajrá, nekem még 2 kitűző kell hozzá :/ -
#32228 Persze, mivel szlovák cég és nem érvényesek rá a magyar jogszabályok. Vicc, hogy benne lehet a felsorolásban. -
Kissssss0 #32227 -
#32226 Ééés igen , nekem is, köszönöm mindenki segítségét! :) Így lett meg a 40. szint! :) -
#32225 Nekem is meg lett, de nem volt róla értesítés, viszont a profil oldalon megjelent, a badge mellett. -
#32224 Végigmentem, valóban volt két olyan ahol nem minden volt beragasztva... pótoltam, mentettem, de semmi.... :( -
Kissssss0 #32223 először én is csodálkoztam miért nem kaptam meg a bónusz kitűzőt... aztán elfelejtettem hogy kimaradt néhány matrica beragasztása amiket még ráadásul nem is mentettem el, mert ugye az még nem elég ha csak beragasztjuk de még el is kell menteni. -
#32222 Köszi, ellenőrzöm! :) -
#32221 Normál esetben kb. 50 perce minden matrica megvan annak, aki minden feladatot teljesített. Kérdés, hogy a maximalista kitűző miért nem kattant be - nálam (talán) az egyik képeslap miatt volt, ahova nem ragasztottam fel az alapokat és még nem nyílt ki a szabad építés.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.03. 19:56:45 -
Kissssss0 #32220 csak azoknál a képeknél adja be az összes elérhető matricát amelyeknél már beragasztottál minden matricát, azokat a képeket amit nem teljesítettél ott nem rakja a nyakadba az összeset.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.07.03. 19:56:46 -
#32219 :( Lehet lesz egy restart... :) -
#32218 Akkor nem tudom - nekem egynél nem volt ott az összes, és amikor azt is kiraktam és megjött az üzenet, hogy mostantól lehet mindet rakni, akkor kaptam meg a kitűzőt... -
#32217 Köszi a válaszokat! :) Csak az a gondom, akármelyik bélyegképre kattintok, alul mindig az összes matricát mutatja, nem csak azokat, amelyek az adott képre kellenek. Így nem tudom melyik hová való. -
#32216 Én megkaptam. -
#32215 Nyisd meg mindet, és ragassz fel minden alap matricát minden lapra, hogy megnyíljanak. Nekem se adta meg, és az egyik lapot elfelejtettem teljesen kirakni és elmenteni. -
#32214 Sziasztok!
Nektek meglett a Matrica Maximalista kitűző? Elvileg nekem megvan az összes, a fenti gördíthető ablakban minden kép alatt "x / x matrica" szöveget látok... de kitűző sehol. :)
Köszi a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.03. 19:32:27 -
#32213 Mondjuk az Árgép csak azt a Supergamert listázza, amivel kapcsolatban --- dobozos játék vásárlás --- Tinmannek (és talán másoknak is) voltak már negatív tapasztalatai.
Aztán meg ki tudja, lehet hogy az elmúlt pár évben megemberelték magukat.
S közben meg: http://www.supergamer.hu/steam-controller-p-356528.html: "Steam Controller" - 16,690 Ft - nincs raktáron
//Mellékesen: "A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után akár 24 órán belül házhoz szállítja. Szállítási díjunk Magyarországon belül egységesen bruttó 1490 Ft." -
#32212 Szerintem célszerűbb inkább valami itthoni webshopból rendelned. -
#32211 Uhm, az áfa még pluszba? Steam hardverek mellé is kiírja, hogy benne van az adó. (Nem rendeltem.) -
#32210 A postaköltséget nem ismerem --- a saját példányom Hollandiából, Tilburgból jött (Valve SARL B2C Gesworenhoekseweg 11 5047 TM Tilburg),
de az ÁFÁ-s árral ~19000 Ft jött ki (a mostani akciós árral számolva).
//Saját példányom ajándék volt, így az full áras lehetett + a sarcok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.03. 16:07:33 -
#32209 +Postaköltség +27% ÁFA. -
#32208 Ha Steam-ről rendelek kontrollert, akkor csak annyit fizetek, amennyi oda van írva árnak, vagy amikor kérdezik a címemet és beírom, hogy Hungary, akkor hozzávágnak még egy nagyobbacska postaköltséget is? Aki vásárolt már, mi a tapasztalat? Steam walletről is lehet fizetni? Köszönöm -
#32207 Az, hogy lehet, hogy láttam már olyan felhasználót, akinek megvan a Matrica Maximalista kitűző? Vagyis minden matricát beragasztott. Minden küldetést megcsináltam minden nap de nekem még hiányzik 7 matrica. Viszont mivel már 4-et dob egy csomagban, elvileg ma meglesz. Ja persze, mert más ország. Ott már volt váltás. -
#32206 "A máshonnan vett kulcs is a Steam-ről származik"
* Nem mindig. Előferdül, amikor közvetlenül kiadótól, vagy fejlesztőtől kerül a digitális polciakra.
* S amennyiben STEAM-től is kerül hozzájuk: azzal, hogy az adott bolt olcsóbban adja, mint a STEAM, utóbbi egyszerűen presztízst veszít. -
#32205 A máshonnan vett kulcs is a Steam-ről származik valójában (csak más feltételekkel vették meg). Szerinted az egyéb boltok csak úgy generálják maguknak a kulcsokat? :)