Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.27. 23:29:42
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.01.27. 14:18:34
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(bár én is azonnal a fórumba lépek, a főoldal kimarad)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.01.27. 07:35:26
Én pl sosem szoktam a főoldalon nézni, mennyi üzenetem van. Ezért is kerülte el egyszer a figyelmem, hogy jött üzi, mert a topikos rész meg pont rottyon volt 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Most megnézem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
@ dartonita : köszönjük szépen ! <#eljen>#eljen>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
<#worship>#worship>
@RelakS: fölösleges újratelepítgetni a Steamet. Mentsd le a teljes mappáját, aztán steam.exe-vel legelső indításkor rendbe teszi magának az összes függőségét meg útvonalát.
Van rá mód, hogy felvegyem az újonnan regisztrált ismerösömet a steam barátlistámra?
Nem vett még semmit közvetlenül a steamről.
Köszi a segítséget
Bár belegondolva, ha a steam-et feltelepítem, majd a teljes mappáját lecserélem az előző rendszer telepítésére, akkor működnie kéne, nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én legutóbb két módon oldottam meg:
Vagy átmásoltam a common-ból a játék mappáját, majd nyomtam rá egy installt, vagy ha nem akartam, hogy szőrözzön az ellenőrzéssel, átmásoltam a megfelelő appmanifest fájlt is a steamapps-ból, és egyből bent volt a listán a játék.
Persze, mindkét esetben a userdata mappát is át kellett fésülni mentések után kajtatva 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.22. 11:22:56
www.smart-bus.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/