Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elolvastad?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
Weekend deal - Spiral Knights LOL, az F2P 😄

Persze ilyenkor megyek nyaralni, és le merem fogadni, hogy le lesz akciózva rendesen a Fallout, ami régi vágyam :/

Nem verték nagy dobra de a Bethesda cuccok is le vannak árazva, Fallout-Oblivion pölö

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jim Morrison
nem talalom :/ linkt plz😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zzeN
Jaa, okéééé😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Tudjuk (mármint a Bounty-t), a topikfejléc a Steam-rõl frissül😊

[merlinw.org]

zzeN
Mai Steam: 75%-os akció a King's Bounty-kon.

Aug. 8-tól pedig QUAKECON 2011 Steam Sale -- Four Days of Special Deals

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Igen,én "butuska"akkor azt a mailcímet használtam.Aztán,mivel nem játszottam azzal a játékkal,nem is foglalkoztam a Steam-mal sem.A játékot pedig(Modern Warfare2) nem a Steam-ról vettem,hanem dobozos verzióban.Csak az aktiváláshoz,illetve a használathoz kellett a Steam.

bon
Én is minden vásárlást után kinyomtatom a számlát és elrakom a többi közé, de az email postafiókomban is külön el van tárolva egy mappába.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jaka923
Én nem fújom fel ennyire, ha gond támadna, elküldeném a cirka 50 kulcsot, bõven elég lenne. Amúgy sem néznék végig egyenként a terjedelmes listát.

MerlinW
Úgy vettem ki, hogy az elõzõ netszolgáltatójának mail-címét használta (butuska). Azt pedig csak elõfizetõ használhatja.

[merlinw.org]

MerlinW
Azt mondom😊 Mind ki van nyomtatva, digitálisan archiválva (+gmail is tárolja, amíg van google), esetlegesen kulcsokkal megspékelve. Pont, hogy a 200+ játék miatt csinálom ezt, 5 játékkal bele sem sz@rnék😊

[merlinw.org]

Fpocok
ha megszûnt az email cím, akkor nem lehet ugyanazt létrehozni és valami emlékeztetõt küldeni oda?

Jaka923
Mondd azt, hogy a már több, mint 200 steames játékod megvásárlása után egyenként kinyomtattad a számlát... Az én 170 játékkal rendelkezõ accountomon kb 50 dobozos verzió van aktiválva, amelyeknek meg van az aktiváló kulcsa. Hogyha valami folytán ilyen eset közbelépne, akkor elég lenne 10-20 kulcsot elküldeni a Supportnak, már elég bizonyíték lenne.

MerlinW
Mail cím = account. Ha nincs meg a postafiókod ami meg van adva az steam fiókodhoz, akkor 90%-ban buktad az accountot. A maradék 10% esélyed akkor lehet, ha megvan az összes vásárolt játék számlája (ezekett is mail-ben küldik vásárlásonként), és elküldöd nekik minden más adatoddal együtt.

Mert ugye minden életrevaló ember lementi a számlákat (nem csak steam-en), kinyomtatja magának és szépen elteszi õket😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem lehet.

[merlinw.org]

Sziasztok.Lenne egy olyan gondom,hogy régebben megvettem egy játékot,amit a Steam.en aktiváltam.Ez 2009-ben volt.Azóta másik net szolgáltatónál vagyok,az akkori email címemhez nem tudok hozzáférni.(Konkrétan meg is szünt,az az emailcím.Most a Team Fortress2-õt tõlteném le az accountomra,de nem tudom,meg lehet-e oldani az email cím cserét a régi cím nélkül.......

byzhouse
lya

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

tototto
aug 14ig...

byzhouse
ingyen minecraft 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

cikasz
Sziasztok.
Bocs ha volt már.
Át lehet valahogy állitani a steam-et, hogy dollárban vásárolhassak és ne eur-ban?
köszi

http://www.akciofigura.hu

emailben amit küldtek linken megtalálod külön steam kódot is kérhetsz
jó, hogy szóltatok mert megvettem volna

If you've already bought Humble Indie Bundle 3 before 10:30 AM PST this morning, just go to your download page and they will show up next to your other five games.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

mooo
Hogy lehet utólag megkapni?
Igen, õk bemákolták. 😊

FZoleee
illetve ha már megvetted korábban a hármat, akkor is megkaptad a 2 játékait, akkor is, ha csak 1 centért vetted 😊
Ma sikerült tesztelnem. Elhoztam otthonról a steam könyvtáramat, elõzõleg offline módba váltottam, a jelszó mentve volt. Felmásoltam egy szûz gépre, netkábelt kihúztam. Két játékkal próbáltam ki (Limbo, MTG : DotP 2012), futnak rendesen. 😊 Mondjuk lehet, hogy játékfüggõ a dolog.

Ajándék annyiért. 😊
Kapcsolódó dolog: a Humble Indie Bundle 3 akció kibõvült, most a Humble Indie Bundle 2 játékait is megkapod, ha az átlagösszegért (vagy drágábban) veszed meg a csomagot. Ez most $5.17, de emelkedni fog. 😊

zzeN
Machinarium 1.87-ért.

Jim Morrison
steam for mobile...hupsz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
facebookra igy sem ismerosom mindenki akit ismerek, most azokat akiket meg rosszabb esetben meg csak nem is lattam mienk jeloljem be? 😄
mimdegy, STEAM MOBILE KELL !

artschi
mondd nekik, hogy csináljanak egy fészbúk acc-ot, az már van mobilra is <#ravasz1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jim Morrison
értelme lenne. Jó lenne ha utolérném telóról a steamen lévõ ismerõseimet, + azoknak sem lenne rossz akiknek monjuk war elõtt leáll a gépe és szól gyorsal telóról nekik hogy mindjárt jön ne hiivjanak beugrót pl.

Zeller01
Nálam, ez úgy mûködik, hogy átmásolod a Steam/steamapp/common-ból a játékokat, egy másik gépre, ahol már feltelepítetted a steam-et. Másolás után 1x kell az internet arra a gépre is. Belépsz a acc-ra, majd az átmásolt játékokat telepíted. Ilyenkor néhány perc alatt mivel a fájlok megvannak felteszi a játékot. Szerintem ilyenkor csak ellenõrzi, minden fájl meglegyen. Kilépsz, internet nélkül indíthatod offline-ban.

. : Z E L L E R : .

bon
Szerintem nem fog menni, mert steam-nek akkor is kell telepítve lennie a gépen és az nem egyenlõ az átmásolással.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Úgy gondoltam, hogy nem telepítem, csak átmásolom. :o

bon
tTlepítéshez kell a net, mert ellenõrzi az accoutot, utánna offlne módba rakható, kivéve olyan játéknál ami igényi a netkapcslotott, pl. drm miatt.

Akkor mi értelme az offline módnak? :/

bon
Net kell a hsználatához.

Guren
majd ha lesz értelme

Jim Morrison
Mikor fog már kijönni mobilra a steam?

Kérdésem lenne. Alkalmanként szeretnék hazavinni egy-két steames játékot arra a gépemre, amelyik nincs netre dugva. Ha az "eredeti" gépemen mentve van a jelszó és offline mód van beállítva, akkor ha szimplán átmásolom a steam könyvtárat és átviszem a másik gépre, ott el fognak indulni a játékok? Ha nem, akkor esetleg van erre valami más lehetõség?

Fpocok
Lehet fikázni, leszarom.
Magamtól sosem vettem volna, mert annyira nem érdekelnek a játékok. Adakozni meg max kéztõl kézbe fogok.
Amúgy a srác, aki osztogatta, egy olyan arctól szerezte, aki buzi TF2-s sapkákért adta. Beszerzett tõle egy párat és ingyen továbbadta, ennyi a történet.

<#eljen>

Prince23
Nem tudtok olyan zombis játékot, ami Fallout Tactics stílusban, nézetben jászható?

MerlinW
Erre nem is mondok semmit. Igazán megerõltetõ lett volna 150-200Ft-ot rááldoznod...

[merlinw.org]

Fpocok
Egy jó ember osztogatta a humble bundle kulcsokat steam fórumban... sikerült elkapnom egyet, illetve két haver, aki épp TSen volt velem, nekik is!

MerlinW
Bloodlines akció, muhaaa, kosárba vele😊

[merlinw.org]

artschi
megnéztem tegnap, még nem írt semmit sem. Majd ma...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!