34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#9418 működik. -
#9417 Nektek működik a steamgifts.com? Bejelentkezéskor "couldn't connect to host" már két napja.
(Tudom, hogy van külön topikja, de a kutya se nézi.) -
#9416 indul újra a kupon mizéria, ma kaptam egy 50%os kupont king arthur2re. Május 14-28 között lehet beváltani, ha vkit érdekel esetleg. -
#9415 sry a nagy képért. -
-
#9413 Na, aki szereti a bug parádét, vegye meg az orion: Dino Beatdown-t! :D
Van itt minden, mi szem szájnak ingere:
-optimalizálási problémák,
-sok nem működő achievement,
-szerverhez kapcsolódási/létrehozási gondok
-grafika állításra crash-elésre hajlamosság,
-hang problémák,
-falba csúnyán belelógni tudó dínók,
-néha játék közben beragadó támadási hullámok
Tudom, hogy egy kezdő csapat első játéka, de konkrétan mi vagyunk a béta teszterek. Következő patch-ig elő nem veszem, mármint a játékot. -
#9412 Risen 2-nél olyan történt hogy nekem nem ad acsikat a játék?Hiába csinálom meg amiért járna nem ad :( -
#9411 The Haunted: Hells Reach - 3.38 EUR
Steam-es. Olyasmi, mint a Killing Floor. -
#9410 Nem kell ismerned az előző kettőt, és DX9 módban el fog futni szerintem. -
#9409 Azt nem mondtam, hogy olcsó, de megjelenési idejét nézve hamar price cutot kapott, így egy 75%-en már elgondolkoznék. Bár nem tudom a gépem bírná-e és hogy nem kéne ismernem a két előző címet is. -
#9408 Ja ha kicsit keresgél az ember a neten már szinte bagóért lehet kapni. -
#9407 Az nagyon drága sajnos! De már máshonnan megvan 1650ft-ért! Mostanában kb mindenhol ennyiért dobálják! -
#9406 Én csak azt furcsálom, hogy lenyomták az árát 24 euróra. -
PunkZoli #9405 mire gondolsz? nálam működik -
#9404 Mi a tököm van most a Deus Ex3al a steamen? Valaki tudja? -
#9403 Kings bountyk darabja 4-5-6 giga nálam. -
#9402 bólogatnék én is, de data könyvtárban van 2db 2 gigás, 1 db 1 gigás és vagy fáltucat 0,5 gigás fájl. Az egyik 2 gigás meg az 1 gigás az textures elnevezésű fájlok. Szóval ez ekkora. -
Ry0K3N #9401 Kings Bountynál az egészet le kellett töltenem Witchernél furcsa módon tegnap elkezdte 15 gigától most meg mondom otthagyom szedje le de nézem már 14 giga megvolt egyből a 15-höz :) -
#9400 Igen, valahogy erre céloztam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazva leírni. -
#9399 16.254.328.832 byte nálam is. -
#9398 Valve néha módosít a fájltárolási megoldásokon egyes játékok esetében a könnyebb megosztás, javíthatóság, stb miatt. Ilyenkor a kliens újra letölt pár dolgot. Előfordul néha.
Azonban attól, hogy 15GB-ot ír, valójában max 1-2GB-ot tölt le ténylegesen. A fájlrendszer módosítása miatt a kliens nem tudja megállapítani a változások valódi méretét, ezért a teljeset írja ki. Ennyi a történet.
-
Ry0K3N #9397
de ha te mondod... -
#9396 Aliens vs Predator - 3.74 GBP
Steam-es. -
#9395 Nekem is elkezdett tölteni (de szerencsére hamar véget is ér) a witcher 1-et, pedig fent van..:S -
#9394 Képtelenség! Maga a játék nincs akkora és mostanság nem igen patchelték. Egyébként a kiírt adat mennyiség ritkán mérvadó. -
Ry0K3N #9393 witcher 1 update 15 giga? DAFAQ?
nem elég hogy a kings bounty-t is le kellett megint tölteni most meg ezt is -
#9392 Cserélne velem valaki torchlight 1-et bastion-ra? :) -
#9391 Nem, a Friends-be való azonnali vagy a Steam indítása utáni belépés és az Offline mode két külön dolog.
Azért nyitom a Library-t, mert ahhoz nem kell net, nem kezd el tölteni, frissíteni. Ha az ikonok is ki vannak kapcsolva még gyorsabb. Persze cirka 1 éves, belassult Windows esetén már mindegy. -
#9390 Ezt nem értem, akkor Offline módban vagy nem? a játékokat is offlineba tolod? -
#9389 Total War SHOGUN 2 - 7.49 GBP
Steam-en kell regelni -
#9388 Tudom, de hatékony. -
#9387 Antiszociális vagy. -
#9386 Én úgy állítom, hogy a Library-t mutassa, ikonok nélkül és ne lépjen be a Friendsbe. Így a leggyorsabb az indítás. -
#9385 Mikor elindítjátok a steamet, nektek is fekete ablak fogad? nem látom az áruházat, csak majd fél perc után :S
-
PunkZoli #9384 nagyon egyszerű, kliensben érdemes, azaz magában a steamben vásárolni
elkéri a kártya számát a címedet, hogy milyen kártya, majd confirm, amivel leokézod és azonnal le is vonja a kártyádról -
Solyom2 #9383 Helló!
Azt letudnátok írni hogy a steamen való vásárlás banki átutalással hogyan is történik,mit kell tenni? -
#9382 Amazonról egyébként most megvehető 7 dollárért ~1500Ft. (steam kulcsos persze) -
#9381 jam. -
#9380 Meg az is, hogy US-ban csak 30 $ a Deus Ex. :S -
#9379 Asszem ez odabasz.
Nézd a leírás ablakban. :D