34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#9338 Sziasztok! Muszáj,megvennem steamen vagy eredetibe a CoD6-ot hogy bírjak multizni? -
#9337 Hát tudod ez az olcsóbbik féle megoldás, de amúgy steam igen. :D -
#9336 Mi? hogy érted -
#9335 Maszekból. -
#9334 És honnan? Steamről vagy CDG? -
#9333 Én. -
#9332 Sniper Elite V2-t ki rendelte elő? -
#9331 Szánalmasan hangozhat, hogy nincs annyi pénzem. Bár nem tudom érdemes-e a trade-re szánt cuccaim erre cserélni, mert lehet nem tetszik vagy holnap lesz egy jó cím akcióba. -
#9330 Mert BF3 és Crysis 2-nél az EA Origin miatt le lett tiltva a steam-es EA játék árusítás, legalábbis a nagy címek.
Vagyis az EA LOIKUSSAN magának exclusiválta....
Ezért.
Akik még a tiltás előtt vettek azoknak az accountján maradt, de most újonnan nem lehet már megtalálni.
Multizáskor ez kibaszás azért. -
whisper #9329 Srácok megtudnátok mondani ,hogy STEAM-en pl mert csak Crsys 1-et lehet venni vagy mért csak régebbi játékokat és nem lehet mondjuk Crysis 2-t stb. vagy cask Én nem találom? -
xxxpaulxxx #9328 Nah újra működik a steames TF2 trade-em:) -
xxxpaulxxx #9327 Akkor reméljük csak a szokásos TF2 bugnak tudható ez be... (vagy pedig nem tetszik nekik, hogy 3 accountról idle-zem a cuccokért, amiket játékra cserélek:S ) -
#9326 jah 1.75 euro-ért vettem az elsőt, most is annyi, mit kell ezen keresni? :P -
#9325 Nem, az 1-et akarom. És nincs, hanem keresem/tervezem. -
#9324 Van egy Sniper Elite V2-őd eladó? -
#9323 Ez most hogy...?
Én a minap tradeltem TF2 itemet SK itemért... vagy fordítva. De épp tervezem a Sniper Elite-et is trade-re.
Egyébként az EULA-ban benne, hogy megkérnek(!) hogy a te régiódban nem kapható játékot ne tradelj. Bár ki is zárhatják, de még mindig ott a gift lehetőség. -
xxxpaulxxx #9322 Ejjj ez nagyon nem lenne jó:/
Pont be akartam ruházni egy Serious Sam 3-ra:D -
#9321 Erősen előfordulhat mert a külföldi játékokat is megbaszták hogy itt-ott régió biztossak legyenek...
piszos gecik. -
xxxpaulxxx #9320 Sziasztok!
A mai nap azt vettem észre, hogy nem lehet már tradelni TF2 itemeket a játékon kívül (simán a friends listből ugye)... ergo nem lehet tradelni játékokat tf2 itemért (max 3. félen keresztül)...
Ez tényleg így van, vagy csak ideiglenes? Nálatok is mutatkozott egy probléma? Lehet erről olvasni valahol?
Az inventoryból se lehet már kiválasztani a TF2-t, mint játékot:S -
#9319 win7-et használok, de a megoldás az volt hogy az exe-t xp sp3 komp. alatt kell futtatni.... -
#9318 Csak Vista és 7 alatt fut. Egy Steam/Windows restartot megér. Esetleg verify. -
#9317 Ötletek, hogy miért nem indul a sniper elite v2 demo? Most szedtem le, és folyton ha el akarom inditani azt irja ki hogy az exe működése leállt. -
#9316 Brink masszív online lövölde, AI csak gyakorlásnak van benne. Olyan mint a TF2, csak sztoriba van ágyazva, Nem vagyok oda a stílusért, de szerintem kellemes darab. 5-6 ojróért el lehet vele bohóckodni, de 20-at tényleg nem ér. -
#9315 Spéci design, egyedi bár akadozós játékmenet, hülye AI és idegesítő ismétlőd commandok a parancsnoktól.
"They capured the command post! Recapture it!" Mikor 20x hallod egy meccs alatt leginkább némítanád a játékot. -
#9314 Szerintem szar. -
Indigo #9313 Nagyon rossz. -
#9312 Igen, szerintem rossz. -
#9311 Próbálta már valaki a Brinket? -
#9310 Defense Grid még mindig elveri a Sol-t:) -
#9309 Van akinél ez meg fordítva jelentkezik, mert nem szereti a tower defence-t. -
Indigo #9308 Attól még, hogy más stílusú, a Hoard sokkal bénább és kevésbé szórakoztatóbb, mint a Sol Survivor. Dehogynem lehet összehasonlítani ilyen módon. -
#9307 A Complete Pack-ot írta, az meg 2.87 euró. -
#9306 Én 2.49-nek látom. Egy Trine nem érdekel a Twin Sector-ért?
Bár az minden nagyobb sale-en -75%-os, addig meg összeszedek annyi TF2 vasat, hogy betradeljem. -
#9305 Teljesen más stílusú a kettő, nem lehet így összehasonlítani. -
Indigo #9304 Sol Survivor sokkal többet ér, jobb szórakozás. Szerintem. -
#9303 Nem olyan rossz az. El lehet vele lenni. -
#9302 :-(
Ennyire gagyi?
-
#9301 Nem ajánlom azt a játékot:) Hacsak nem kisgyereknek lesz. -
#9300 A HOARD Complete Pack (jelenleg ma akcióban 2.87 Euro Steam-en) kellene.
Az összeset odaadom érte (Steam kulcsok):
- Beat Hazard
- Sol Survivor
- Greed: Black Border
- Twin Sector
P.ü.! -
#9299 Nekem is délelőtt ezt csinálta, de más demót meg behozott...