Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És reménykedj, hogy nem lett ellopva valahol a bankkártyaadatod...
Mellesleg hogy tudom beállítani a magyar nyelvet a steames FEAR-ekben? Lehet, hogy az Optionsban van, de nem találtam a játékon belül.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Esetleg menj fel a bankod weboldalara es ott is nezd meg a tranzakciodat, bar ehez kell asszem 1 nap atfutasi ido.
Next PC upgrade: 2022
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
mklink c:\Program Files\Steam\steamapps d:\steamapps
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
Készítesz egy .bat fájlt, majd beleírod:
set s="D:\steamapps"
set d="C:\Program Files\Steam\steamapps"
mklink /J %d% %s%
A fenti elérési utakat módosítod, elmented a fájlt, majd futtatod. Kész is vagy.
[merlinw.org]
Ezután töröld le a Steam klienst a géprõl.
Telepítsd újra, de a telepítéskor add meg hogy ne C:/.... legyen hanem mondjuk D:/.... csak a patrició betüjelét írd át!!!!
És ha megvagy a steamapps mappát visszamásolod a Steam könyvtárba!!!
Ha kell még több help szólj.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tud valaki segíteni? A Steamet szeretném egyik partícióról egy nagyobbra áthelyezni, telepített játékokkal együtt. Megoldható ez anélkül, hogy mindent újra le kelljen töltenem?
Köszi
Az összevonást szerintem hiába csinálod meg én is úgy próbáltam kijavítani ezt a játékot de már nem fogadta el a másik mailcímet bejelentkezõnek mert a telepítõkódot már hozzárendeltem az elõzõ címhez😞
Ügy hogy amíg nem lehet a játékban külön játékos nevet megadni addig megszívtam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
amúgy van EA accom régi felhasználó név kell hozzá csak nem tudom lefrissíteni hibát ír ki!
a company of heroes meg másik accon van ! össze lehet vonni a kettõt ha törlõm azt az accot és megadom a régire ha jó lesz az az acc! vagy egy kulcshoz egy akkot lehet hozzárendelni és kész?
arra a mailcímre akarom!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spirit of Perfomance Koenigsegg
[merlinw.org]