Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
beta kliensben már tudsz magadnak giftet venni, és azt elcserélni másikra vagy tf2 cuccokra

pointer4
Elvileg sehogy, gondolom ezt írták róla. Vagy valami különleges eset, és a support segített.
berczely
Srácok hogy van ez a játék csere-bere dolog? (nem rég írt valaki róla)

MaxPayne
Itt van az e-mail amit a steam küld de nem tudom mi a titkos kérdés és mi lenne a válasz, kérlek segítsetek

This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.

Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):

6DPB6

Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

NameOfSchool

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
Hyhy olyan gondom lenne asteamen hogy újra kellett telepítenem de elfelejtettem a jelszavam és mikor új jelszót kérek akkor nem változtatja meg mert azt írja hogy nem jó az új jelszó vagy helytelenül válaszoltam atitkos kérdésre, e-mailben kaptam egy kódot és egy állítólagos titkos választ amire válaszolnom kell de nem értem mi a kérdés és angolul vagy magyarul kell rá válaszolni mert asteam magyar az e-mail angol mit csináljak?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

csokalaci
3 éve még nem volt bankkártyám és nem tudtam megvenni.

http://facebook.com/musicleander

DarkSector
Még utoljára annyi megjegyzést, hogy ezekbõl szinte az összes gém 5 euro alatt van, nem beszélve ha packban veszitek szerintem kár ezzel baszakodni, de ez csak én véleményem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jogos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Oké, a warez témát be lehet fejezni..

[merlinw.org]

DarkSector
Értem.

csokalaci
Régen ezeket lehetett letölteni:
Arx Fatalis
AstroPop Deluxe
Bejeweled 2 Deluxe
Bejeweled Deluxe
Bookworm Adventure Deluxe
BigMoney Deluxe
Bookworm Deluxe
Chuzzle Deluxe
Codename Gordon
Condition Zero ("SteamBuster"-ben)
Counter-Strike
Counter-Strike: Source
Dark Messiah
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Defcon
Dynomite Deluxe
Eets
Feeding Frenzy 2 Deluxe
GARRY'S MOD
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Hammer Heads Deluxe
Heavy Weapon Deluxe
Iggle Pop Deluxe
Insaniquarium Deluxe
Opposing Force
Pizza Frenzy Deluxe
Poker Superstars II
Rag Doll Kung Fu
Red Orchestra: Ostfront
Ricochet
Ricochet: Lost Worlds
RoboBlitz
Rocket Mania Deluxe
Talismania Deluxe
Team Fortress Classic
Typer Shark Deluxe
Wik and the fable of souls
Zen of Sudoku
Zuma Deluxe

DarkSector
Értem.
Újabb címekbõl egyre sem emlékszel amit hallottál hogy megy? Csak régiek?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de a fórumon folyamatosan felteszik a legfrisebb ncf-eket, gcf-eket, így a nem letölthetõ játékokat is a legfrisebb állapotukban lehet futtatni

csokalaci
Régen amíg nem tudtam megvenni a Garry's Modot én is egy PacSteam szerû dolgot használtam. Undead patch volt a neve. A lényege hogy a steamet megpatchelte és elérhetõvé tett számunkra minden játékot. Persze nem lehetett vele mindent letölteni, de ami nekem kellett azt pont le lehetett. Multiplayer szerverekre
nem enged fel, amíg azok nincsenek megcrackelve.

Nekem semmi bajom nem lett tõle, nem tiltottak le steamrõl, de ez 2 éve volt azóta lehet hogy már jobban odafigyelnek.

Pár játék tölthetõ le csak, a többinél azt írja mindig, hogy a server lefoglalt. Ennél a pár játéknál nincs achievement, vagy van, de nem tárolódik le az accon, csak a sajátgépen, most így hirtelen nem emlékszek.
Singleben ez a pár játék megy, online csak buherálással.

DarkSector
Csak single megy?

Nem tudom, hogy mûködik, de az biztos, hogy azokat a játékokat lehet csak vele letölteni, amiknek van demójuk.
De rá is kérdeztem régebben, és mondták(és nekem is úgy tûnik), hogy a Valve szerverérõl töltõdnek le a játékok.

Persze multi sincs, csak trükközéssel lehet nemhivatalos szerókon játszani.

DarkSector
Gondolom régi kisebb játékok mennek ezzel a programmal. mint a videóban is a Counter Strike.

DarkSector
Jah értem ez egy FÉL hivatalos megoldás ugye?

Nem kamuszarság, néhány játékot le lehet vele tölteni, nem mindet, már sokszor használtam.
Azokat viszont a Valve szerverérõl töltöd le. A gond az, h hivatalosan az acchoz nem tartozik játék, tehát az achievementeket nem tudod megszerezni.

DarkSector
Már épp néztem youtube-on, hát hogy ez mennyire hihetõ, nekem ez magas mert azt mutatja hogy sok játék aktív ha beregelsz, szerintem ez valami kamuszarság inkább.

Biztosra nem mondom, de szerintem köze nincs az eredetihez, kötve hiszem hogy a sima steam accountod bármiért bannolva lenne, mert ebbe belépsz egy teljessen más accounttal.

Bajod abból származhat ha ez úgy szól közbe az eredeti steam-nek hogy lop adatokat.
Amúgyis ha belépsz a Beállításokban/Settings-nél van egy szöveg hogy "Ne tárolja az adataidat a Steam a gépen." ezt pipáld be, hogy ne legyen letárolva semmi, kisebb az esélye hogy kémprogramok lopnak adatokat.

Ez csak arra van hogy steam-et letöltöd s utána net nélkül tudsz játszani offline ha ez nincsen bepippantva.

De a felelõsség a tiéd lesz ha valami baj lesz.
Ha meg valóban müködik ez amit láttam a youtube-on akkor nem lesz baj, de persze ha nem kamu....

DarkSector
Mi az a Pac Steam?

De szerintem kurvára nem veszélyezteted...mivel más más profil.

Üdv!
Mennyire veszélyeztetek egy eredeti accountot eredeti játékokkal, ha mellette mondjuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PacSteam
is fel van téve, egy másik accounttal használva?

Jim Morrison
van esély steam mobilra !! van egy app, steam mobile volt a neve, de jött egy update ami a következõt tartalmazta: új név és logó a steam felkérésére. hoppá 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Máshol vette az FNV-t és valami technikai okból nem szerette a Steam, így nem tudott DLC-ket vásárolni hozzá. Írt a supportnak, és az lecserélte neki egy Steam-es kulcsra.

Amikkel találkoztam eddig (tehát amikkel személyes tapasztalatom volt) Valve/Steam és az Ubisoft supportja a legtisztességesebb. Mindkettõ minden esetben 1-2 órán belül kézzel írt levélben válaszolt (idõeltolódás persze játszik), és nyomban meg is oldották a problémámat.

[merlinw.org]

wesker24
Köszi szépen !

Inkább az újra telepítést választottam mert 2 és fél óra alatt simán lejön !
Prince23
Telepícsed inkább újra

byzhouse
azt,hogy lehet? 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

MerlinW
Valszeg kaptál a Valve-tól egy Steam-es (áruházi) példányt (respect nekik). Ebben az esetben újra kell telepítened.

Ha gyorsítani szeretnél valamelyest, akkor: FNV könyvtár átnevez, telepítés indít, vársz 1 percet, steam-bõl kilépsz, FNV könyvtárat visszanevezed, Steam indít, telepítés végeztével integrity check-et nyomsz.

[merlinw.org]

wesker24
Amióta irtam a steam supportnak azóta valami nagyon nem jó a Fallout New Vegasnál !

1. Ott van a steamapps könyvtárban de még se lehet elindítani mert a Games könyvtárban fel sincs telepítve.

2. A Fallout New Vegas Retail Dobozos cím átváltozott Fallout New vegas ((HU) tiszteletpéldánnyá.

3. A megszerzett Fallout New Vegas achikat lenullázták már nem az van ott hogy 15/65 hanem 0/65.
ollie
Milyen cserélgetõs dolgot? A Steam bétára gondolsz? A community oldalon a view inventory alatt. De csak bizonyos játékokon belüli tárgyakat (jelenleg csak TF2), és olyan játékokat cserélhetsz, melyeket eleve giftként vásároltál.

Hali nem igazán vágom ezt a cserélgetõs dolgot hol találom pontosan?
Oké, kösz az infót mindjárt kipróbálom a vírusirtót😛
ollie
Nem lesz belõle gift. Valszeg simán elfogadja ha már van egy Dirt3 az accounton, vagyis kárba megy.

MerlinW
Válts letöltési szervert. Német-Frankfurt, Csehek, Ausztria pl.

[merlinw.org]

berczely
Srácok!

Mi van a Steam-el hogy ilyen lassú a letöltés? Alig szedek 1 megával!!

most a steam betaban van egy új funkció, hogy tudsz tf2es itemeket vagy játékra, vagy itemre, játékot szintén játékra cserélni
keress fórumokat a steampowereden ahol cserélgetések mennek...

azt mellesleg nem tudja valaki, hogy ha ezt a kulcsot is hozzá addolod a steamhez gift lesz belõle?
Üdv, volna egy dirt 3-as kuponom, nem használtam fel steame-s, vga kártyához kaptam, de az a helyzet én már megvettem a játékot, így elcserélném valami játékra gta 4 vagy hasonló autós game-ra ha valakit érdekel írjon privit!
Kapd le, és nézz egy másikat...

Ahogy MerlinW is említette, MSE, ( nekem is ez van most ), Avast, Avira...

www.smart-bus.hu

Jaka923
Elérhetõ a Steam újabb bétája, amely a trade-elés funkciójával bõvíti a programot. Egyelõre a TF2 cuccokat és a giftelhetõ játékokat lehet cserélgetni.

MerlinW
Microsoft Security Essential (én most ezt használom), Avast, Avira, mind jók.

[merlinw.org]

AVG-m van de komolyan mondom nem találok olyat,hogy ki bírjak belõle lépni:S
Vírusirtó? Lõdd ki, hátha...

www.smart-bus.hu

Failed to load web page (unknown error).-324

Ezt írja ki folyamatosan ha a fõoldalt vagy egyéb netes részt szeretnék megnyitni, de full sebességgel tölt le.
Na ez bizarr: újra is raktam ,de semmi. A programnál nem hajlandó szinte semmit se betölteni egyedül a Library-t. Ha valamit meg letöltök azt csutka sebességgel tölti le. De a játékok ikonjait ,haverok avatarjait se tölti be. Ez miért lehet?:S
Érdekes, valószínû meghülyült a progim 😛
Fpocok
Épp most töltöttem le TF2-t... maxon jött végig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

LoL!
Most nézem,hogy steam poginál lassú, böngészõn keresztül nem szenved :S
MerlinW
Negatív

[merlinw.org]

Nálatok is baromi lassan tölt be a steam ?