Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.
Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):
6DPB6
Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:
NameOfSchool
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Arx Fatalis
AstroPop Deluxe
Bejeweled 2 Deluxe
Bejeweled Deluxe
Bookworm Adventure Deluxe
BigMoney Deluxe
Bookworm Deluxe
Chuzzle Deluxe
Codename Gordon
Condition Zero ("SteamBuster"-ben)
Counter-Strike
Counter-Strike: Source
Dark Messiah
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Defcon
Dynomite Deluxe
Eets
Feeding Frenzy 2 Deluxe
GARRY'S MOD
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Hammer Heads Deluxe
Heavy Weapon Deluxe
Iggle Pop Deluxe
Insaniquarium Deluxe
Opposing Force
Pizza Frenzy Deluxe
Poker Superstars II
Rag Doll Kung Fu
Red Orchestra: Ostfront
Ricochet
Ricochet: Lost Worlds
RoboBlitz
Rocket Mania Deluxe
Talismania Deluxe
Team Fortress Classic
Typer Shark Deluxe
Wik and the fable of souls
Zen of Sudoku
Zuma Deluxe
http://facebook.com/musicleander
Újabb címekbõl egyre sem emlékszel amit hallottál hogy megy? Csak régiek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem enged fel, amíg azok nincsenek megcrackelve.
Nekem semmi bajom nem lett tõle, nem tiltottak le steamrõl, de ez 2 éve volt azóta lehet hogy már jobban odafigyelnek.
http://facebook.com/musicleander
Singleben ez a pár játék megy, online csak buherálással.
De rá is kérdeztem régebben, és mondták(és nekem is úgy tûnik), hogy a Valve szerverérõl töltõdnek le a játékok.
Persze multi sincs, csak trükközéssel lehet nemhivatalos szerókon játszani.
Azokat viszont a Valve szerverérõl töltöd le. A gond az, h hivatalosan az acchoz nem tartozik játék, tehát az achievementeket nem tudod megszerezni.
Biztosra nem mondom, de szerintem köze nincs az eredetihez, kötve hiszem hogy a sima steam accountod bármiért bannolva lenne, mert ebbe belépsz egy teljessen más accounttal.
Bajod abból származhat ha ez úgy szól közbe az eredeti steam-nek hogy lop adatokat.
Amúgyis ha belépsz a Beállításokban/Settings-nél van egy szöveg hogy "Ne tárolja az adataidat a Steam a gépen." ezt pipáld be, hogy ne legyen letárolva semmi, kisebb az esélye hogy kémprogramok lopnak adatokat.
Ez csak arra van hogy steam-et letöltöd s utána net nélkül tudsz játszani offline ha ez nincsen bepippantva.
De a felelõsség a tiéd lesz ha valami baj lesz.
Ha meg valóban müködik ez amit láttam a youtube-on akkor nem lesz baj, de persze ha nem kamu....
De szerintem kurvára nem veszélyezteted...mivel más más profil.
Mennyire veszélyeztetek egy eredeti accountot eredeti játékokkal, ha mellette mondjuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikkel találkoztam eddig (tehát amikkel személyes tapasztalatom volt) Valve/Steam és az Ubisoft supportja a legtisztességesebb. Mindkettõ minden esetben 1-2 órán belül kézzel írt levélben válaszolt (idõeltolódás persze játszik), és nyomban meg is oldották a problémámat.
[merlinw.org]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha gyorsítani szeretnél valamelyest, akkor: FNV könyvtár átnevez, telepítés indít, vársz 1 percet, steam-bõl kilépsz, FNV könyvtárat visszanevezed, Steam indít, telepítés végeztével integrity check-et nyomsz.
[merlinw.org]
1. Ott van a steamapps könyvtárban de még se lehet elindítani mert a Games könyvtárban fel sincs telepítve.
2. A Fallout New Vegas Retail Dobozos cím átváltozott Fallout New vegas ((HU) tiszteletpéldánnyá.
3. A megszerzett Fallout New Vegas achikat lenullázták már nem az van ott hogy 15/65 hanem 0/65.
keress fórumokat a steampowereden ahol cserélgetések mennek...
azt mellesleg nem tudja valaki, hogy ha ezt a kulcsot is hozzá addolod a steamhez gift lesz belõle?
Ahogy MerlinW is említette, MSE, ( nekem is ez van most ), Avast, Avira...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezt írja ki folyamatosan ha a fõoldalt vagy egyéb netes részt szeretnék megnyitni, de full sebességgel tölt le.
Most nézem,hogy steam poginál lassú, böngészõn keresztül nem szenved :S