Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Mi a f*sz van a STEAMMEL?!!!!!!!!!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bakker! Mindenre gondoltam csak erre nem!

Köszi! <#taps>

tototto
a steam valószínûleg ékezetes betût tartalmazó mappában van (pl. játékok)

Hali!

Az mitõl lehet, hogy miután feltettem a d-re a steamem, nem tudok játék feltelepíteni, mert azt írja ki hogy nincs szabad helyem?
ja, viszont az updatek befagytak...
várj egy kicsit
Prince23
Ti betudtok lépni a steam fiókotokba? :S

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Cipõhöz a ruhát? 😄

DarkSector
Énis maradt régebbrõl még az a dlc a ticketezéskor, nah azért várom. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
ha olcsón kell akkor jobban jársz ha közvetlen az oroszoktól veszed meg vhogy, az ottani hivatalos forgalmazótól szerzett készletekbõl olcsóbb is úgy 15 dollár egy game, és nincs veszélye hogy a magyar arc cigánykodik meg 2x adja el ugyanazt stb.

Prince23
Homefrontot várom... lesz az olcsóbb is majd a héten 😄

DarkSector
persze jól kezdõdik a címe a linknek.
A Steam minden külsõs cég álltal vásárolt kulcsért BANNOLHAT....és ha utána bizonyítanod kell nem fogják elfogadni. Tapasztalatból mondom.

Ezt valaki próbálta már? Tényleg mûködhet úgy értem meg is kaptad amit vettél és utána használható maradt?

http://cdkulcsok.info/steam.html

bon
THQ hét van! Metro 2033 beszerezve.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

wesker24
Nem igaz vazee újraraktam az Xp-t steamet felrakom de már eltelt 1,5 óra és még mindig nem küldték meg a kódot !
Fabio Capello
miért akarnád törölni magad, giveawayekbe ugyanúgy beléphetsz és nyerhetsz játékokat, nem kötelezõ felrakni érte cserébe semmit.

berczely
Köszönöm, akkor ezt elküldöm nekik és reménykedem.

ollie
Hello,

I'd like to have my account removed from steamgifts.com since my English knowledge is limited and I misunderstood the function of your site.

Thank you!

berczely
Szeretném töröltetni magam a rendszerbõl mert félre értettem a mûködését a hiányos angol tudásom miatt! Megértésüket elõre is köszönöm!

Na ezt írnám meg nekik. Ha lefordítod nekem azt megköszönöm!

ollie
Szerintem sehogy. Írsz ide, hogy félreértetted az egész rendszer, és kéred, hogy töröljenek az oldalról: [email protected]

Ha szeretnéd, lefordítjuk neked angolra a szöveget, csak másold ide, mit szeretnél írni.

berczely
Privátban tudok andi egy meghívót a steamgifts rendszerben aki elõször ír az kapja!
Csak privátba írjatok a meghívó miatt ezt a topicot ne szemeteljétek tele!

berczely
Teljesen félre értelmeztem a rendszert, igazatok van!
Hogy tudom magam törölni?

ollie
Nem értem mit akarsz a linkkel. A lényeg amit már MerlinW is leírt, meg kell venned a játékot ajándékként annak, aki nyert.

berczely
ó majd még én fogok neki játékot venni amikor magamnak sem veszek csak ritkán! 😄 Törlöm is magam a pcsába még jóhogy ez most derült ki! Na ez az átka annak hogy nem tudok angolul 😄 Kössz Merlin!

MerlinW
Nem,, ha valaki megnyeri, venned kell neki egy példányt és azt gift-ben odaadni. Ha ez nem történik meg feketelistára kerülsz és kiraknak az oldalról.

"Important: All gifts should be Steam redeemable CD keys or Steam gifts only. Winners will be automatically generated at random by SteamGifts to ensure all entries have an equal chance of being selected. The e-mail addresses of the winners will be viewable on the Manage Your Giveaways page, where you'll also be able to track user feedback. If you have any questions, take a second to post on the forum. Thanks."

[merlinw.org]

berczely
ollie
Nem. Ami az accountodon van, az ott is marad, azt te nem tudod elajándékozni. Külön meg kell venned azokat a játékokat, amiket oda akarsz adni másnak, vagy közvetlen ajándékként (gift), vagy úgy, hogy az inventorydba vásárolod.

berczely
Tudtommal ebben a SteamGifts rendszerben az accountodról lehet játékot elajándékozni vagyis inkább sorsolásra bocsátani.

ollie
De nem accounttal együtt, ugye?

berczely
Steam-es GTA4-em van amit elajándékozom! 😊

ollie
Tényleg tudsz ajándékozni egy GTA4-et a Steam-en? Mert ha nem Steam-es, akkor nem teheted fel (accountot sem).

esetleg ha valaki megvette a portal 2-t a mostani akcióban és még nem próbálta ki a coop-ot felvenne havernak? megköszönném ha segítene egy achiban (aki még nem csinálta meg a coop tutotrialt)

SirAlo
En is mar sok jatekra felraktam de meg egyet se sikerult megnyerjek😞 Mw3-ra 60 pontom ment el😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

berczely
Nyert már valaki a SteamGifts rendszerben? Én felajánlottam a GTA 4-em csak úgy gyûlnek a pontjaim, nyomkodom is a sok játékra rá 😄

tototto
lehet túl terhelt a régió ahonnan szednéd, balfelül steam beállítások és a régiónál válts valami másikra hátha talász valami gyorsabbat, német(frankfurt) általában gyors

na most már töltõdik rendesen, végre...
hát ez nem akarja az igazságot... töltõdik pár mp-et, aztán meg leáll magától. elindítom, megint tölt pár mp-ig, aztán újra leáll a letöltés... meg azt sem értem miért 2,6 giga az fm 2012 demó, mikor a hivatalos oldalon 1 gigát írtak és tavaly is akörül volt...
óriási köszi, tényleg ez volt a hiba!
tototto
valószínû ékezetes betû van valami mappában ahova telepíted a steamet pl játékok vagy ilyesmi
akkor szokott ilyesmi hiba lenni

bon
Ne hazsnálj freemail címet, amúgy új kódot küld mindig.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello mindenkinek.

Egy kérdésem lenne. Mi a teendõ akkor, ha nem kapok belépõ kódot? Múltkor felraktam a Steamet, de néhány nappal ezelõtt újra kellett raknom a gépet. Fel raktam újra, és amikor azt írja ki, hogy a rendszer el küldte a megerõsítõ beléptetési kódot az emil címemre, hiába nézem, nem kapok semmit. Múltkor kaptam, azt el fogadta, viszont én barom, utána ki is töröltem a levelet amiben volt a kód, mert azt hittem hogy minden egyes alkalommal újra el küldi a rendszer. Gondolom, ezek szerint csak egyszer használatos kódot küldött, nem? új account-ot nem igazán szeretnék készíteni.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

MerlinW

Ettõl a pillanattól fogva törlöm az összes gift kód kérõ hsz-t.

[merlinw.org]

berczely
Sziasztok!

Ha valakinek van fölös SteamGift kódja az szánjon már meg vele privátban! $114.93. értékû játék van az accountomon.

Elõre is köszönöm!

miért töröltétek a kommentet? veszélyezteti az accot, vagy csak leveszik a gamét és annyi?
Fpocok
Mi ez, idõutazás? Az összes ingyen szerzett kulcsot leveszik a STEAM accountról. Hiába regeled be, el fogják venni.

Prince23
<#eljen>

MerlinW
Oké, ezt lassan be lehet fejezni. Nyissatok egy topikot neki, intézzétek privátban vagy valami, de ne itt. Az elmúlt 100hsz szinte csak a kunyerálásról szólt...

[merlinw.org]

tutituti
Egy ilyen kódot én is szeretnék kérni.Ha megoldható.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Prince23
Megjegyzés: az amerikai régióknál az idõpontot is figyelembe kell vennük. Általában reggeltõl déig tökéletes onnan letölteni (Miami, NY - keleti partvideék, LA hiába nyugaton van sokszor gyorsabb a letöltés, inkább délután javallott onnét tölteni 😄)