Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi! <#taps>#taps>
Az mitõl lehet, hogy miután feltettem a d-re a steamem, nem tudok játék feltelepíteni, mert azt írja ki hogy nincs szabad helyem?
várj egy kicsit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Steam minden külsõs cég álltal vásárolt kulcsért BANNOLHAT....és ha utána bizonyítanod kell nem fogják elfogadni. Tapasztalatból mondom.
http://cdkulcsok.info/steam.html
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
I'd like to have my account removed from steamgifts.com since my English knowledge is limited and I misunderstood the function of your site.
Thank you!
Na ezt írnám meg nekik. Ha lefordítod nekem azt megköszönöm!
Ha szeretnéd, lefordítjuk neked angolra a szöveget, csak másold ide, mit szeretnél írni.
Csak privátba írjatok a meghívó miatt ezt a topicot ne szemeteljétek tele!
"Important: All gifts should be Steam redeemable CD keys or Steam gifts only. Winners will be automatically generated at random by SteamGifts to ensure all entries have an equal chance of being selected. The e-mail addresses of the winners will be viewable on the Manage Your Giveaways page, where you'll also be able to track user feedback. If you have any questions, take a second to post on the forum. Thanks."
[merlinw.org]
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
akkor szokott ilyesmi hiba lenni
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy kérdésem lenne. Mi a teendõ akkor, ha nem kapok belépõ kódot? Múltkor felraktam a Steamet, de néhány nappal ezelõtt újra kellett raknom a gépet. Fel raktam újra, és amikor azt írja ki, hogy a rendszer el küldte a megerõsítõ beléptetési kódot az emil címemre, hiába nézem, nem kapok semmit. Múltkor kaptam, azt el fogadta, viszont én barom, utána ki is töröltem a levelet amiben volt a kód, mert azt hittem hogy minden egyes alkalommal újra el küldi a rendszer. Gondolom, ezek szerint csak egyszer használatos kódot küldött, nem? új account-ot nem igazán szeretnék készíteni.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Ha valakinek van fölös SteamGift kódja az szánjon már meg vele privátban! $114.93. értékû játék van az accountomon.
Elõre is köszönöm!
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict