34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34577 Saját tapasztalat: az évek során mindkettőre volt példa.
Azaz, volt olyan cím, amit nem volt hajlandó másképp a fiókhoz adni, csak telepítéssel (ill. annak megszakításával).
Illetve (ebből van több) az is jellemző, hogy szimplán a zöld gombra klikkelve fiókra kerül, kötelező letöltés (imitálás) nélkül. -
Anonymusxx #34576 Meg, de nem úgy volt eddig, hogy elég simán a letöltésre kattintani, hogy hozzáadódjon az acchoz? -
#34575 >> Nem tudom, hogy mért nem elérhető a DLC -k egy része.
Elérhetőek azok továbbra is. Lehetséges - de csak tippelek -, hogy amikor elhagyta az Early Accesst a játék, a régi ingyenes (és néhol félkész) térképek bekerültek az aktuális season passbam, előbb a simába, majd a Genesis 1-esbe, majd a Genesis 2-esbe (ami most már "csak" Genesis). Anno és megvettem az alapjátékhoz érkezett SP-t és mai napig elérhetőek az alapjátékhoz érkezett térképek. Gen1-2-t már nem vettem meg, addigra abbahagytam a játékot, azokért most 18 eurót kér a Steam az "upgrade csomag" részeként. De mondom, csak tippelek az alapján, hogy eltűnt sok korábbi season pass és már csak egyet lehet venni :) -
#34574 Csak, gondolom, magát a letöltést is elkezdi ilyenkor - 200-300 giga - szóval, meg is kell szakítani a letöltést, törölni a cache-elt fájlokat. -
#34573 "Beklikkelgettem őket, rögtön 328.49 GB lett a helyigény. :O"
Aztarohadt, az kemény! -
#34572 Jelenleg egy rakás DLC ingyenes. Beklikkelgettem őket, rögtön 328.49 GB lett a helyigény. :O
N/A = Not available = nem elérhető
Nem tudom, hogy mért nem elérhető a DLC -k egy része. -
Anonymusxx #34571 Próbálgattam, érdekes hogy ha csak simán rámegyek h letöltés, és kinyomom a telepítést, nem adja hozzá a licencekhez , ide:
https://store.steampowered.com/account/licenses/
arra kell nyomni h letöltés + igen, telepítve van a steam, és így egyből hozzáadódik..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.06.13. 23:10:06 -
#34570 Fizetosek.
Csak a soundtrackek ingyenesek.
3x8,2 euro, 1x25 euro a 4 DLC alapara. -
Anonymusxx #34569 A dlc-k alapból ingyenesek? -
#34568 En csak az Island meg a primitive+ dlct hasznaltam anno az elejen, az is boven 100+ felett volt mar. Pedig a napokban vissza akartam nezni, hardver is jobb mar azota, de nincs az az isten, hogy leszedjek 300+ gigat :) Szo szerint nincs. -
Kissssss0 #34567 valami 325 GB-ra emlékszem az ingyenes cuccokkal együtt most, fizetős dlc-kel lehet 350 felett is. -
#34566 kól of duty black ops cold war mappám jelenleg úgy 180 giga, hogy játszani még nem játszottam vele -
#34565 A játék teljes mérete ~300 GB.
//szerk: https://www.xfire.com/biggest-video-games-ever-install-size/
//szerk.2: rumor, hogy az új Call of Duty túl is karcolja majd a 300 gigát.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.06.13. 17:21:36 -
#34564 Ingyen van jelenleg az ARK: Survival Evolved!
Szerk.: Aztaq, majdnem dobtam egy hátast! :D
#34563:
Steam hibának tűnik, remélem nem maradtál le róla.
Ilyenkor általában vagy a Steam beépített böngészőjében, esetleg annak a gyorsítótárazásában van a hiba, vagy túlterhelt épp a Steam.
1.) Próbáld meg pár óra múlva.
2.) Indítsd újra a Steam -et, ha nem segít indítsd újra a gépet.
3.) Nem tudom (fejből), hogy a Steam gyorsítótárát hogy lehet üríteni. :P
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2022.06.13. 16:53:25 -
gunji #34563 Köszi :)
Szerk: Illetve csak hibaüzenetet ad:
'Hiba történt a kérésed feldolgozása közben: Probléma adódott e termék fiókodhoz adása közben.'
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.05.25. 21:45:38 -
#34562 Ingyen van jelenleg a Bomber Crew!
-
#34561 Igen, ez a része érdekelne. :)
Nálam napok óta nagyon lassan töltött le a Steam néhány száz kb/s.
Átállítottam a letöltési régiót Németország - Berlinre és egyből helyre állt a rend.
Ennek mi az oka?
Ti jártatok már így?
Köszi a válaszokat! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2022.05.07. 11:46:45 -
#34560 Tudtommal csak a steam-es akciókat számolja. -
#34559 Mondjuk siman benne van a pakliban, hogy csak a steames akciokat nezi, mert hat megis csak onnan szedi az infokat. Ehhez mar nem ertek, csak tippelgetek :) -
#34558 G2A es hasonlo piacokat nem hiszem, hogy szamolja, viszont a viszonteladok (lasd Humbli) benne lehetnek a kalkulatorban. Az, hogy a Humbli havi csomagjat vagy a tobbi tier1-2-3as csomagot hogyan szamolja - ha szamolja -, azt nem tudom, de gondolom valahol megjelenik tenyezokent a vegso ar osszeallitasakor ez is.
Ha csak egy jatekod van a fiokodon, amit 60 euroert vettel 0day, de idokozben mar kaphato volt 20 euroert is hivatalos kiadoi viszonteladoknal, akkor ez a mutato nalad 20-60 lesz. Aztan ahogy no a jatekok szama, ugy valtozik ez is ertelemszeruen. A maximum ertek a konnyebb, szinte csak a 40-60-80 eurokkal kell szamolni, azok kb mindig allandoak, a minimalis ertek az, ami naprol napra valtozhat. Rengeteg jatekot huztam be bundlekbol (humbi, indigala, bundle stars/fanatical, steames csomagok, stb), ahogy mindenki mas is, igy a realis koltes az inkabb az alacsonyabb ar felett van mondjuk 20-30%-kal, mert abba belefer par tucatnyi teljesaru preorder/0day vasarlas is. En legalabbis igy szamolnek a sajat esetemben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.06. 14:45:10 -
#34557 Akkor már értem. Szóval a kiadott pénz mennyiségét mutatja. Ha jól értem.
Vagyis, ha a Humble Choice-ból behúzom mind a 10 vagy 12 játékot, akkor az tízenpár eurót fog érni, míg a teljes érték lehet 2-400 euró is.
És, ha megvettem g2a-n mondjuk 40 euróért a 60 eurósat és onnan aktiválom a kódot, akkor azt is tudni fogja, hogy csak 40-et adtam ki érte.
Jól értem? -
#34556 Ha csak nem mindent teljesen aron veszel meg (ami kizart), akkor az az ertek az, ami inkabb kozelit a valosaghoz, mert hiaba van 60 euros cimke egy jatekon, ha az 1 dollaros bundleben is elerheto es behuzhato. Ezt jelzi a ket ertek, egyik az osszes jatek teljes aru beszerzese, a masik ugyanez akciosan/bundlekbol beszerezve. -
#34555 Megy ám a méregetés.
Amúgy mi az, hogy Lowest Price? Számomra ez értelmezhetetlen. Mintha nullával akarnék osztani. Vagy volt olyan lehetőség, hogy úgy csináljon az ember acc-ot, hogy eleve tele van játékkal? Nem értem. Illetve, de, értem. Parasztvakítás/agymosás. -
#34554 457/1875 euró, és tele vagyok olyan játékkal, amiket fel sem telepítettem O_o -
#34553 Sok hulyeseget csinaltam eddig az eletemben es biztos, hogy is fogok meg. De majd ha veget er a foldi karrierem es fel kell ideznem a leggazabb, legcikibb dolgot, ami velem kapcsolatos, az kerlek a "XX out of ZZ games played: Y%" mutató lesz, amely olyan alacsony, hogy emiatt a kovetkezo húsz életemben is egni fog a pofam. Nem akarom ujrakezden XB-n, mert sose lesz vege :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.05. 20:43:53 -
#34552 Engem a több platformos felhő mentés meg multi elvitt az ms ökoszisztéma felé, így amikor utazok elég az xboxot vinni és jön velem a játék és a mentés is felhőben, amit pc-n elkezdtem elég sok esetben.
128 telepített steam játékom van, azokat akarom még letudni vmikor. :D -
#34551 ha valaha lesz 500 euróm kidobnivaló tutti beszerválok egy Steam Deck cucott :) és dobom a gépemet
na jó nem de lehet nem játszani fogok rajta :) ezen cucc kedvéért még megtanulom a kontroller használatát is :)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.05.05. 20:42:22 -
#34550 En maradtam a steamen, Skyrimmal kezdodott es a mai napig tart. A konzol es a GP a csalade, ugy dontottem nem harcolok feleslegesen, behuztam egy 3060-ast es maradtam a steamnel (vagy nagy ritkan Origin/Epic) :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.05. 20:34:09 -
#34549 Szia
elég régen csináltam ilyenre a profilt a steam forumán ha elböngészgetsz találsz rá megoldásokat.
Pl a Larás nyilas kép az ezen megoldások valamelyikével készült kicsit meg is szenvedtem mire a nyilra eszkábáltam a tüzet :)
How to Upload Animated Screenshots
How to Upload Long Images for Showcases [Featured works]
Steam AP Background Cropper
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.05.05. 20:35:38 -
#34548 Nekem 900-4800 eur. Vagy 5-6 éve felhagytam a steames vásárlásokkal, ami addig összegyűlt, arra se lesz időm sose végigjátszani. :D
Mondjuk nem is játszok steamen 3-4 éve. Többi pc kliens játékai pörögnek vagy az xbox gamepassos cuccok. -
Gary #34547 Merlin, RoboKutya: Mer', nekem csak 7,5 éves a fiókom! (1018€ - 4681€)
Amúgy, gratula! Szép gyűjteménnyel rendelkeztek! -
#34546 Nem csak mintha, hanem az tenyleg ket kep. De ez mar tulmutat az en kazuar steam ismereteimen, biztos van valami script vagy mokolas, amivel ezt (is) meg lehet oldani. -
#34545 Köszi a segítséget! :) De a képpel semmi tennivaló nincs? Pl, miért van két téglalap rész? Mintha ketté lenne vágva a kép. -
#34544 A profilod szerkesztese kozben a vitrineknel valaszd ki a kepernyomentesek vitrint es kesz is! -
#34543 Szia!
Ilyen nagy méretű képet hogyan kell csinálni képernyőmentésekből? Mint pl Lara, vagy a Borderlands 2 a profilodon?
Köszönöm a választ! -
:)
-
#34541 Én kicsit túllőttem a 4000-en xD
-
Gary #34540 Nekem is lopták már el, pár éve a "trash" Steam fiókomat. Tulajdonképpen, nem lett volna nagy veszteség, mert csak ingyen beszerezhető, vagy más forrásból, giveaway kulcsok voltak hozzá aktiválva.
Ráadásul, úgy, hogy teljesen az én hibám volt, mert harmadik félnél adtam meg a Steam fiók hozzáférését és még csak kétlépcsős azonosításom sem volt.
Valami olyan oldal volt, ahol Steam account-tal kellett belépni és nyerni lehetett AAA játékot. Messziről bűzlik, hogy átverés...
Belépésem után, már meg is változtatták az e-mail címet, jelszót.
Már nem emlékszem pontosan, miket kért a Steam Help, de elküldtem a barátlistán keresztül terjedő/terjesztett felhívást és jeleztem, hogy saját hülye húzás okán, ellopták a fiókomat. Talán az e-mailcímet és a legutolsó jelszót, 1-2 fiókon lévő játékot kértek... Majd, rövidesen vissza is kaptam.
A fő fiókomon, már régóta ott a Steam Guard. Amennyi macerát okoz, annyit bőven megér. Pláne, hogy a SteamDB.info szerint, már kb. €4000 a fiókom értéke. :Đ -
#34539 Remélem Crasher99 annyira profin tolja az internetet maga mögött hogy mindenben profi remélem ha valami furcsaság éri a fiókját jön majd ide ő is kuncsorogni ötletekért információkért.
Köszi a segítségeteket
A háttérben történt levelezésekről nem tudok mit is kapott az ismerős, de annyi kiderült hogy DC-s megkeresés áldozata lett mint mi pár hónappal ezelött valami hasonlóba tapicskolt bele és persze megilyedt és első körben nem a "barátját" kérdezte meg hanem az ismerősét hogy járt e így és tudok e segíteni neki.Ha jól kaptam az infót tölle mindenhol kétlépcsőse van és telós bejelentkezése is van.
A lényeg volt olyan nagyfiú és sikeresen megkereste a supportot és lecsekkolta neki a dolgokat visszakapta a bejelentkezési lehetőségét.
Én javasoltam neki azonnal hogy léptesse ki a fiókját minden lehetséges belépés miatt a beálításokban lévő link segítségével és változtasson jelszavat.
-
#34538 34 hozzászólásod van a fórumon és mind kivétel nélkül negatív, személyeskedő, tudálékos, lekezelő, vagy trash komment. Rövid életed lesz itt, ha így folytatod. Ez nem reddit.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.05.04. 11:46:30