34737
  • 3Error #32485
    Vegicsek
  • Scooter
    Guns of Icarus Online ingyen, ha valakinek még nincs meg és érdekli! November 11-ig aktiválni kell!
  • IMYke2.0.0.0
    http://store.steampowered.com/sale/halloween/ - Halloween Sale
  • Papa01 #32482
    Köszi az infókat! :)
  • RatBaG #32481
    még egy.

• Scooter
    Stronghold HD and A.D. 2044 ingyenes a GOG-on! 2 napig!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.10.24. 14:30:11
  • IMYke2.0.0.0
  • Atisz #32478
    Köszönjük.

(sajnos nincs, FitF WL-en volt, a HFF meg ment steamgifts-re :/)
  • RatBaG #32477
    nincs valakinek human fall flat és the flame in the flood az előző jumbo bundleből?
    nem tudom, hogy aludtam át, elfelejtettem megvenni az 1 dolláros packet...
  • Scooter
  • bon
    Köszi a felajánlást!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi a felajánlást és a lehetőséget :)
  • RatBaG #32473
    hátha érdekel valakit ez a weeb shit:

• RatBaG #32472
  • RatBaG #32471
  • Scooter
    90%-KAL OLCSÓBB POSTAL Redux kupon valakinek ingyen? 2017. 10. 26. 12:00:00-ig lehet beváltani.
  • Scooter
    Sid Meier’s Civilization III: Complete keresi gazdáját. Aki nem akar regisztrálni a Humble-n, vagy csak lusta.
  • FEARka
    Ha valakit érdekel ingyen vihető egy "50%-KAL OLCSÓBB Civilization VI Digital Deluxe" steam kupon. (Gondolom más is kapott.)
  • RoboKutya78
    Srácok egy kérdés.
    Játszom a Kerbal Space progival.
    Ez a progi ugyebár verziószámfüggő letöltést tartalmaz.Jelenleg az .1.3.0 -ás verziót használom úgy hogy azt telepítettem fel és másoltam át egy független mappába amit a steam ezáltal nem lát és nem erőszakoskodik hogy ő márpedig frissítene rá, hiába szabályzom a frissítést előbb utóbb befrissül és a modokat vadászhatom újra miatta.(ugye nincs olyan lehetőség hogy soha ne frissítsen ha jól emlékszem)
    Most ezzel csak az a bajom hogy totál nem látja a steam hogy játszom vele nem számolja a játékórákat illetve képernyőmentést se tudok vele csinálni.Kérdés meg lehet e tanítani a steamet valahogy hogy mégis lássa ezt a játékot de anélkül hogy ráfrissítsen?
  • Kissssss0 #32466
    meg payday2 is ismét ingyenes, kb 10 naping asszem.
  • Scooter
    Durván 2 napig ingyenes a Humble-n a Sid Meier's Civilization III: Complete! Október 21-ig aktiválni kell!
  • genndy
    Nem, most már csak 400. link

@Kissssss0 : csak 3-at? Én annak a bundlinak minden játékát megnyertem
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.10.19. 21:38:27
  • Kissssss0 #32463
    hát nem igazán, a régi rendszerben minél többen csináltak felajánlást annál több pontot kaptunk így a határ a csillagos ég volt... csupán csak arra kellet odafigyelni hogy mindig el legyenek használva a pontok, egy jobb bundle alkalmával szépen meglehetett növelni az esélyt hogy lehessen nyerni jó néhány játékot az adott bundliból, 1 hónappal ez előtt pl rögtön nyertem is 3 luxor játékot.
  • MoRT2195
    Ugyan annyi az esélyed, mint eddig. Ahogy neked is, úgy mindenki másnak is lassabban töltődik a pontja, tehát senki nem tudja szórni, mindenki egálban marad. :)

Atisz: 500 a max pont.
  • Atisz #32461
    Ja igen, negyedóra az az óra :)
  • Kissssss0 #32460
    én is így vagyok, régi rendszer jobb volt, jelenleg most alig tudom tartani az iramot a borderlands felajánlásokkal... másra már nem is marad pontom, nyerésre az esély kb semmi.
  • Scooter
    Szerintem is szar. Régen jobban gyűltek a pontok.
  • genndy
    Jav.:
    2.) negyedóránként gyűlik az 5 helyett a 6 pont (nekem a régi rendszer akkor is jobban tetszett, bármelyik bundlinál jól meglendültek a pontok, és volt is mire elszórni. Bármilyen bundli mostanában meg már kétóránként van valahol )
  • Atisz #32457
    Ismét megújultak a szabályok steamgifts-en:
    1.) 400 a max. felhalmozható pont
    2.) óránként nem 5, hanem 6 pont gyűlik
    3.) a törölt felajánlások után ezentúl visszajár a pont

Szerintem ez már kezd ebben a formában egész elfogadhatóvá válni.

(kösz a felajánlást)
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.18. 18:04:04
  • RED BULL F
  • xido
    köszönöm :)
  • IMYke2.0.0.0
    Lesz - október 30-tól.
    https://www.whenisthenextsteamsale.com/
  • xido
    lesz idén halloween sale?
  • Afe
    Ó köszönöm, akkor én voltam figyelmetlen és rányomtam valahol. Gondolom a játékon belűl már nem lehetséges új nevet megadni, vagy lenulláni valahogy kezdeni előröl új néven, mert kicsit idegesítő?
  • Panzeradler #32451
    Nincs rá megoldás, a játék elején kér nicknevet, nem a steamest használja a játék.
  • Afe
    Sziasztok! Az lenne a kérdédem, hogy family sharing által megosztott játékban hogyan tudom megoldani , hogy a saját nevem alatt játszak és nem annak a nevével aki megosztotta velem a gamet?
    Egyik kollégám megvette a PUBG játékot, csak nincs még elég erős gépe hozzá, ezért megosztotta velem. Én cserébe odadtam neki a CS.GO-t, mert én már nem játszok vele. A lényeg hogy sikerült mindkettőnknél elindítan a másik játékát, csak míg ő a saját nevén tud CS GO-zni az én játékommal, addig nekem a PUBG-ba az ő nevét írja ki, hiába a saját steam-em allat játszok, a saját gépemen.
    Létezik erre bármiféle megoldás?
  • Czobi
    Ok, köszi a választ! Akkor tényleg nem nagyon van értelme már, ami van, azt eladom, aztán kész.
  • wantonly
    Egyre kevésbé, egy kártya átlag 0,04-0,05€-t ér, szóval elég sok időt kell rászánni, hogy kipucold a játékokból és eladd a piacon. Tavaly eladtam vagy 500-600 kártyát (~30€) és behúztam vele egy akciós GTAV-t. Viszont már nem állnék neki újra. A fóliás kártya nagyon ritka és már azok se érnek sokat. Én nem alakítom drágakővé, szerintem az még kevésbé éri meg, egyből rakom a piacra.
  • Czobi
    Sziasztok!
    Elolvastam most a trading cards faq-ot, illetve megnéztem, hogy a drágakövek mire valók, de még mindig nem igazán értem, hogy van-e bármi értelme pl a kártyáknak. Most sikerült pár dolgot eladnom, de lehet ezzel pénzt keresni? Ha sok kártyám van, akkor kaphatok érte valamilyen kedvezményt?
    Most olvastam, hogy a drágakövekből lehet csomagokat venni, amiben már van fóliás kártya is, ami többet ér. Tehát pl. azokat a kártyákat, amik keveset érnek (5-6 cent), érdemes drágakővé alakítani, hogy csomagot vehessek belőle?
    Kicsit értelmetlennek találom ezt az egészet, de hátha el tudjátok mondani, hogy miért is jó ez.
    Sokan pl. az achievmenteket is hülyeségnek találják, én azokat kedvelem, engem mindig motiválnak, hogy megcsináljam a játékban azokat a feladatokat - csak ez ingyen van, ezért is fura, hogy valaki meg a kártyákért pénzt ad.
  • Scooter