34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32612 A linken ott van a "language" --- ráklikk és ott a magyar.
-
#32611 nem loptak még el semmit hál istennek csak infó gyűjtést csinálok hogy ha esetleg.. elvileg van jópár kulcs aktivállásról mailem a fiókomban. -
#32610 De látják, hogy mi volt mögötte a kulcs pontos kódja, és azt megjeleníti a Humble a saját oldalán - ezt a kettőt össze tudják hasonlítani. -
#32609 E-mail-ben is kapsz értesítőt a vásárlásról. Vagy az email fiókot lopták el? -
#32608 csak abból gondolom hogy ha jól látom a hubis kulcsokat ajándék megnevezéssel teszi fel a steam a fiókom vásárlást igazoló oldalára és ezért gondoltam hogy azt nem veszi személyek kulcsnak.
-
#32607 A Humble oldalán meg tudod jeleníteni a tőlük vásárolt dolgokat és a hozzájuk tartozó kulcsokat (és a vásárlás visszaigazolásokat) azt szerintem ugyanúgy elfogadják, miért ne tennék? -
#32606 Ezzel sokra sajna nem megyek mert angol tudásom sajna nincs (És pont ezért vagyok kíváncsi a saját tapasztalatokra)
Ezt igencsak hiányolom egy ekkora piactól hogy a fontos információk nincsenek minden nyelven lefordítva.
De köszi a linket.
Kérdés csak dobozos játék kulcsazonosító jó vagy humbis kulcsok is jók esetleges azonosításra.
Néhány vásárlást visszaigazoló email megvan de többsége humbis kulcsaktiválás.
Mostantól én is fotózom a vásárlási folyamatot legalábbis a számlát amit amúgy is kinyomtatásra ajánl. most úgyis van nálam pár kulcs ami aktiválásra vár. -
#32605 "Én mindig csinálok 1-2-ről képernyőmentést. "
Én a TELJES vásárlási fázisról készítek képsorozatot.
Tehát: a kosárba helyezett elemektől a Pay Pal e-mailre küldött értesítőjéig (amit nyilvánvalóan még az e-mail fiókon is külön mappába helyezek át utána) mindenről:
-
#32604 Ne mondja nekem senki, hogy azt nem fogadják el amit steam store-ban vettél. Én mindig csinálok 1-2-ről képernyőmentést. Tudok adni még PayPal számlát, viszont a bolti számla már nem hiszem, hogy látható, amit 2007-ben vettem. Talán a Half-Life Anthology és a 2006 christmas-os Half-Life 2 pakk kódját tudom bemutatni, ami a tokjában van. Vannak még újságból aktivált kódok, de általában digitálisan vettem. Persze azért akad pár dobozos amit talán elfogadnának: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Wargame: European Escalation. Nem hiszem, hogy csak digitális vásárlásból adódó PayPal számla nem elég. Persze én 2007 május óta vagy regelve, de még sose volt lopás problémám. -
Kissssss0 #32603 régen én is így tudtam csak visszaszerezni az accomat, kellet a dobozban tárolt papír amin rajta volt a hl2 ep1 kulcs, ezután rákellet egy azonosító kódot írnom és lefényképeznem... utána pedig elküldeni a supportosoknak a képet, egy nap alatt válaszoltak és vissza is kaptam az accot.
(ez még 7 vagy 8 évvel ez előtt volt) -
#32602 A szokasos adatok es a jelenlegi/korabbi telefonszam, email, regi tranzakcios bizonylatok (paypal, cc, stb.) mellett nem art, ha fel tudsz mutatni egy-ket olyan steam kulcsot, amelyet esetleg boltban vettel es ugy regelted (nem a steam storeban), akkor nem lehet gond. -
#32601 Recovering a Stolen or Hijacked Steam Account
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.09. 22:50:13 -
#32600 Srácok valaki le tudná írni nekem milyen fiók adatokkal kell rendelkeznem ha esetleg valaki meglovasítaná a fiókomat
-
#32599 Ne feledjétek: Már csak 12 nap és támad a Winter "Első Naptól Az Utolsóig Ugyanazon -- Korábban Már Látott -- Árakkal Futó" Sale.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.09. 21:48:14 -
BarneyK #32598 Áh, megelőztél :)
Tehát Homefront ingyen a humblin :P -
#32597 https://www.humblebundle.com/store/homefront -
#32596 A 3 új expanziót is ki lehet majd próbálni -
#32595 Köszi a választ. :) -
#32594 DLC-k nélkül is simán. Most lesz ingyenes hétvége, próbáljátok ki. -
Lokker #32593 DLC-k nélkül is élvezhető vagy sokból kimarad az ember? -
#32592 Jó, ennyiért pedig ajándék! -
#32591 A Tom Clancy's The Division (standard edition) a Uplay-en -70%: 15 Eur. Jó játék szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.05. 17:39:10 -
#32590 Koszonom! -
#32589 Köszi! :) -
#32588 https://salenauts.com/giveaway/claim-a-free-uplay-copy-of-world-in-conflict-complete-edition/ -
Lokker #32587 Semmi gond. A lényeg, hogy megy a dolog. Az "öreg" genndy egyből tudja mire kell rákérdezni. :D -
atibacsi1977 #32586 Megvan a megoldás!! Én b..om, mikor megvettem csináltam új u play accountot, holott az összes többi játékom ami ubis egy már előtte is meglévőn volt. Hiába...
Öregedés... Szenilitás... -
#32585 Nem lehet hogy csak rossz UPlay accountba vagy belépve?
Egyébként a CD-kulcs ott szokott lenni a Steam kliensben a jobb oldalon. -
Kissssss0 #32584 "there was a problem authenticating the ownership of this product..."
tehát ez a hibaüzenet fogad miután elindítottad? ilyennel én még sose találkoztam, próbálkozz meg a uborkaszaft supportal hátha tudnak segíteni valamit. -
atibacsi1977 #32583 OK tehát nincs okom aggódni, mert kell hozzá u play. Ezt eddig is tudtam...
Én úgy gondolom az a baj, hogy az u playből törlődött, de nem tudom újra aktiválni, mert nem tudom előszedni sehonnan az aktiváló kulcsot.
Írták, hogy ha nem látom a steam könyvtárban jobb kattra, akkor sehogy sem fogom tudni. Emiatt vagyok kicsit kiakadva. -
#32582 Olvasd el újra, amit írtam és rájössz, hogy miről beszélek.
Az, hogy valamiféle szoftver-probléma miatt nem indul el a gépeden a cucc nem teszi semmissé ami a tény: STEAM-re vásárolt Ubisoft játék esetében is kell a Uplay kliens a gépeden, a játék elindíthatóságához.
Saját képek (Assassin's Creed 2-t kell figyelni:
STEAM-kliensemből:
Uplay kliensemben:
S a lényeg:
-
atibacsi1977 #32581 Akkor miért nincs okom az aggodalomra? -
#32580 "Szóval ha steamen vettem, ha nem, u play is kell hozzá.
Cáfoljatok meg, és én leszek a legboldogabb. :)"
Én is ezt írtam... -
atibacsi1977 #32579 Hát ez úgy néz ki, hogy katt a játékra indul a steam, majd az u play... és utána a játék.
de most: u play indítás első ablak "this will bind the following Products to your ubisoft account ..."
két választás close vagy continue
ezután a következő ablak fogad...
"there was a problem authenticating the ownership of this product..."
És ezzel kilép játék nem indul.
Szóval ha steamen vettem, ha nem, u play is kell hozzá.
Cáfoljatok meg, és én leszek a legboldogabb. :) -
#32578 Humble-n 35 dolláros beugróért karácsonyig minden nap új játék, összesen 850 dollcsi értékben. -
#32577 Ha STEAM-en (ill. STEAM-re) vetted a játékot (mert egy olyan kulcsot kaptál a vásárlásod helyén), akkor csakis a STEAM kliensen keresztül fog elindulni!
Ettől még a gépeden fenn kell legyen a Uplay kliens is (mert megszólítja azt a Ubisoft játék).
Szóval, ha Uplay kiensben nincs, de a STEAM kliensben ott van a "Might and Magic: Heroes VII", akkor semmi okod az aggodalomra.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.02. 21:01:01 -
atibacsi1977 #32576 Steam... -
#32575 Hol vetted? -
atibacsi1977 #32574 Hát remek...
Akkor 30euroért vettem két hónapja egy játékot, ami ott is van a steam könyvtáramban, csak az uplayben nem, tehát játszani se fogok vele tudni... -
#32573 gondoltam hátha van valami acc ellenőrző oldal ahol ezeket egyszerűbb áttekinteni.