34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32652 Hát igen, már én is nézelődtem, van-e bármi refund lehetőség a 35 dollcsis packra. Még nem aktiváltam belőle semmit, de eddig totális szemét az egész (a két GW2-t kivéve, amiből engem csak a PoF kupon érdekel). -
#32651 háát ha így közelítjük meg a dolgot akkor ez egy jó csomi csak most nálam az a a baj hogy most vertem el hubi csomira pár ezer ft-t (steam fiókra 10 eu karácsonyi bundlepack 35 dodo utóbbi miatt verem a fejem a falba) és ugye itt a karácsony is ha jövő hónapba lett volna kirakva ez a csomag tutti rávetem magam:)
-
#32650 Ezt akartam mondani én is. Nem mintha rá akarnám beszélni bármire, egyáltalán nem ismerem a videóvágó szoftvereket és nincs is rá szükségem, de a Vegas-ról még én is hallottam. Vagy igen, ott a Microsoft Movie Maker, ha ingyen kell (legális Windows-hoz jár, ha jól rémlik). -
#32649 120 ezer Ft-os szoftverről beszélünk, amit egy 5 ezer Ft-os csomagban adnak 9 másik társaságában (300+ ezer Ft értékben:)) -
#32648 13as pro verzio ez. egyebkent movie maker is lehet eleg lenne neked. -
#32647 Valami használható videó vágó és némi effektező rendszerrel ellátott nagyobb videokkal is boldoguló szerkesztőt vadászok:)
A vegast próbáltam de a virágverziót több kísérlet után se tudtam aktiválni:(
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.12.16. 22:22:09 -
#32646 ez jó is lenne csak az a gáz hogy ha jól látom csak a 3. részében van videóvágó progi az meg így most drága volna de köszi:)
-
#32645 Vegas talán a legjobb a piacon. Premiere is jó, de az drága meg valamit kavartak is a cloud előfizus témával (nem tudom jelenleg hogyan megy a liszenszelés) -
#32644 Humble-n éppen most van Vegas Pro akció sok más szerkesztővel együtt (bár egyik sem Steam-es, ha jól látom). Nem tudom, milyen, nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, majd mások biztos mondanak mást. -
#32643 srácok van steamen valami értelmes video szerkesztő progi reális áron vagy netán ingyen dlc kiegészítésekkel ?
-
#32642 Az nem megy hogy megveszed, berakod a raktáradba és később adod át. Közvetlenül tudsz vásárolni a barátlistádon szereplőknek. -
BarneyK #32641 Én is részben félreértettem, de gyorsan kapcsoltam.
Nyilván nem szándékosan fogalmaztál így, jót akartál, hogy szólsz, a többiek pedig azzal akartak jót, hogy felhívják a figyelmed arra, hogy félreérthető és megzavarhat másokat :)
Szerintem MerlinW hozzászólása sem volt offenzív.
Amúgy meg van olyan, amikor a steamen 1-1 játék ténylegesen ingyenes, ha hozzáadod az adott intervallumban a könytáradhoz. A HumbleBundle-ön gyakrabban (az utóbbi hónapokban szinte hetente :O) csinálják, és az is így ingyenes. :) -
HUN BECSEHELY #32640 Sziasztok.Már elég rég óta nem ajándékoztam játékot,de mivel közeleg a Karácsony szeretnék ajándékba adni egy Ismerősömnek.Most hogy is van ez? Mert pár éve még sikerült,de most valahogy nem. -
#32639 Feltettem. -
#32638 En is azt hittem, hogy 3 napig barki hozzaadhatja a konyvtarahoz ingyen a jatekot, aztan esett le, hogy csak trialrol van szo. Mindez valoszinuleg azert, mert mostansag eleg sok a korlatozott ideig elerheto es aktivalhato promo jatek, legyen a HB vagy BS, vagy barmilyen egyeb platform, es azt hittem, ez is olyan. De a lenyeg a segito szandek, az megvolt a reszedrol, az pedig, hogy felre lett ertve a mondat, mar isten igazabol nem is szamit, aprosag csupan. -
Kissssss0 #32637 jó akkor tegye fel a kezét aki (rajtad kívül) még félre értette a hsz-emet...
félreérthető volt? részben igen, szándékosan csináltam? nem.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.15. 18:52:25 -
#32636 Szerinted. Én pl elkezdtem keresni az ingyenes KF2-őt, pedig eléggé tisztában vagyok a dolgokkal. Az ingyenes és a demo akkor is két különböző dolog. Homefront 1 pl. ingyenes, azaz megtarthatod, míg a második részt kipróbálható.
De ne vesszünk össze a fogalmakon, én csak tisztáztam a dolgot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.15. 17:15:08 -
Kissssss0 #32635 szerintem mindenki tisztában van már ezzel itt a topicban hogy mit jelent a 2 vagy 3 napos "ingyenesség", steamen igen csak ritkán szoktak játékokat osztogatni amik véglegesen megmaradnak a játék könyvtárban... for honor is ingyenes lett egy rövid ideig és a homefront is 3 napig steamen. -
#32634 Nem ingyenes, csak kipróbálható 3 napig. Nem ugyanaz:) -
#32633 Kösz, de azt én már megnyertem gifts-en.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.15. 09:13:54 -
Kissssss0 #32632 a killing floor 2 pedig ingyenes 3 napig. -
#32631 Naptári lesz szerintem. -
chris0000 #32630 hi.
refundnál két héten belüli(14nap) kell,h legyen a játék vásárlás és 2órán belüli a játékidő.
de naptári nap vagy munkanap?thx.üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.12.14. 21:20:24 -
#32629 Company of Heroes 2 ingyenes 48 órán keresztül a Humble Bundle-n! Akinek még nem lenne meg. -
#32628 Mikor szokott a winter sale kártya kb. bekerülni a kitűzők közé? Mennyivel a sale indulása előtt? -
#32627 Ez egy tök jó dolog. Megjegyzem a videokártya driver-ek is ugyanezt csinálják az OpenGL játékoknál, azonban egyszerre csak egy játékkal, másik mindig felülírja az előzőt (hogy ne foglaljon sok helyet - 1GB/játék is is lehet). Viszont akár 80%-al is csökkentheti a betöltési időket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.14. 16:32:16 -
#32626 Ezt:
-
#32625 És ez pontosan mit jelent? :D -
#32624 Aki érzékeny arra, hogy a háttérben mi történik, annak nem árt ezt tudnia - a feature tiltható is:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.14. 10:30:53 -
#32623 Jóféle MSIL/Injector.TFE van mellé... Akik kirakták, azokat bannold a fenébe. -
#32622 torold -
Kissssss0 #32621 most ez a legújabb trollkodás steamen? vagy lemaradtam valamiről? screencapture.tech/image293.jpg ezt a szart vagy 4 különböző ember rakta ki a profilom komment részébe az elmúlt 10 napban.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.12. 21:20:21 -
#32620 Remélem nincs semmi gond. Ha a fiók van veszélyben, akkor nem hinném, hogy az aktiválásokat egyesével kellene igazolni.
Nekem eddig egyszer történt meg, hogy levontak a fiókomról egy játékot, azt is azért mert "jófej" volt a fejlesztő és nem nyugodott bele, hogy pár tucat ember egy akció keretében közzétett kód által hozzájutott az egyébként már más platformon ingyen kínált játékukhoz. -
Gyuszopapa #32619 Akkor jó mert van mobil autentikátor.Megnyugtatott a dolog. -
#32618 Ha nincs dobozod, kell nekik E-mail cím, felhasználónév, (utoljára ismert) jelszó, bankszámla szám + kivonat + személyigazolvány / útlevél. Értelemszerűen ez a lassabb út. -
#32617 Ha nincs beállítva mobil autentikátorod, akkor 15 nap kell, mire eladásra kerül, ezalatt bármikor visszavehető. Ha be van állítva, akkor meg nem tudja az autentikátor nélkül eladni. -
Gyuszopapa #32616 Az kérdezném én hogy ha valaki feltöri és elad dolgokat a raktárból azokkal mi lesz? -
#32615 A STEAM is ezt állítja:
"Retail Activation Keys
Retail CD Keys -- Értsd: dobozos- és STEAM-en ill. máshol vásárolt digitális játékok kódjai
Steam Wallet Codes"
"Kiskereskedelmi kulcsaktiválások
Kiskereskedelmi CD-kulcsok -- Értsd: dobozos- és STEAM-en ill. máshol vásárolt digitális játékok kódjai
Steam Pénztárcakódok"
-
#32614 > Ne mondja nekem senki, hogy azt nem fogadják el amit steam store-ban vettél.
Nem is mondta senki sem. En sem. Viszont ugy gondolom (hogy jol vagy nem jol, majd kiderul, ha feltorik az accomat - remelem nem fogjak persze), hogy ahogy eletben is sokkal gyorsabb es hitelesebb tud lenni a bizonyitas ha felmutatsz par egymastol fuggetlen bizonyitekot az adott szituacioban, ugy a steamnel is talan gyorsabban megy az account visszaszerzese, ha fel tudsz mutatni egy-egy kulso dobozos, vagy mas disztributor altal vett jatek kulcsot, amelyet az accodon aktivaltal. -
#32613 na majd átnyálazom köszi :)