34737
  • 3Error #32572
    A Steam-ből, ha nem látod a kulcs megjelenítése opciót, mint más játékoknál, akkor sehogy.

@robokutya, nem tudok ilyenről, keresgéléssel találod meg leghamarabb az adott játék acsi-ikonját, szvsz.
  • atibacsi1977
    Hello!

A might and magic heroes 7el akartam volna 1 hónap után játszani, de nem bírok. Valamiért az U play accountomból kitörlődött. A bajom csak az, hogy aktiválni se tudom újra, mert nem tudom az aktivációs kódot. Steamen néhány játéknál meg tudom nézni a kulcsot, de ennél pont nem. Szerintetek hol találom meg a steames játékok kulcsát???
    Köszi!
  • RoboKutya78
    skacok kérdés
    Van e valamilyen oldal ahol gyorsban át tudom futni hogy mely játékokhoz milyen teljesítmény icon tartozik?
  • Prince23
    Nem mediumon kéne akkor tolni :D
  • Lokker
    Kár hogy az AI rém buta benne. :(
  • BarneyK
    Jaja, nekem is feltűnt :) Maradjon meg a jó szokásuk :D
  • Papa01 #32566
    Nagyon jó játék! :)
  • Kissssss0 #32565
    nagyon dobálják az ingyen játékokat mostanában.
  • BarneyK
    The Bureau: XCOM Declassified ingyen a humblin!
    Katt
  • 3Error #32563
    No, akkor megállapítom : Há' hülyék ezek a Valve-nál má' megin'...

@PetruZ, nem vettem annak
  • Scooter
    Nálatok előfordult már olyan, hogy letöltötök steam-re egy játék és teljesen le van töltve de még frissítene és nem megy? Olyan hibaüzenettel, hogy a "Tartalomszerverek nem elérhetők". Azt mondja, hogy váltsak letöltési régiót, de már a csomót próbáltam és az istennek se akarja befejezni a letöltést. Van erre valami megoldás?
  • IMYke2.0.0.0
    Meglehetősen érdekesen értelmezett "fordítások"...
    ...nem kizárt, hogy az enyémek szarok, de a leírások alapján igyekeztem belőni a játékélményeimet...
    ...egyetlen kakukktojás van (mert azzal még nem játszottam, dacára annak, hogy a Library-mben díszeleg): "Alien: Isolation".
  • Jim Morrison
    mikor elolvastam pár leírást, egyből el kezdtem keresni pontosan mit akarnak mit jelöljek. Erre a "fordításra" bukkantam.

“The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” - A game that brings up happy feelings instead of the usual killing and conflict.
    “Choices Matter” - A game with lots of options in approaching situations/objectives.
    “Haunts My Dreams” - A game which you can't stop thinking about.
    “Mom’s Spaghetti” - A game that can get very intense.
    “No Apologies” - A game that has its faults but is still enjoyable to play.
    “Cry Havoc And Let Slip The Dogs Of War” - A game where you can create a lot of chaos.
    “Suspension of Disbelief” - A game which has situations that would be considered absurd when taken out of context.
    “Soul Of Vitruvius” - A game with the prettiest (rendered) character.
    “Defies Description” - A game which you need to play to understand (instead of reading about it).
    “Labor of Love” - A game which is still actively supported by the developers after a long time.
    “Whoooaaaaaaa, Dude! 2.0” - A game with psychedelic/mindfuck elements. (Not sure on this one.)
    “Even Better Than I Expected” - Self explanatory.
    “Write-In” - Your custom category.

Miért kell keszekuszán fogalmazni nem tudom
  • PetruZ
    Nem bántásként mondtam. Valóban eléggé túlspilázottak voltak a leírások, de pl. a Labor of Love-ra nem nagyon lehet idei címet mondani, hiszen az jócskán ellentmondana a kritériumnak.
  • IMYke2.0.0.0
    "Enyim ni":

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 21:29:37
  • 3Error #32557
    Biztos úgy volt, nem szenteltem túl nagy figyelmet az ''önkéntes kérdőív kitöltésre", bár nem rémlik, hogy ilyen is lett volna. Aztán lehet, hogy egyikünk így érti, másikunk úgy ; sok pontnál nem volt konkrét, hogy mit is kéne választani, túlzottan kisminkelték a szöveget. Vagy csak sötét paraszt vagyok és nem fogtam fel.
  • PetruZ
    Nem is lehet felsorolni idei játékokat mindre, hiszen van olyan is, ami kifejezetten múltbeli játékra vonatkozik. :P
  • 3Error #32555
    Steam...
  • Jim Morrison
    így lett, régi játékokat jelöltem.
    The “The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” Award — Currently Crayon Physics Deluxe

Egy picit nem figyelek oda... októberben lett 10 éves a steam accom. ha jól emlékszem hl2 demot próbáltam ki, amiatt regisztráltam.
  • 3Error #32553
    A Steam-re forgattam a szemem, nem rád.

@Papa01, a Fallout 4 nálam is szerepel mindig.

@Logan, engem nem különösebben érdekel, hogy idei, vagy tavalyi-e, mivel idén ÉN nem tudok felsorolni annyi megfelelő játékot, mint amit a Steam kér. (sőt...)

@Morrison, én régebbi játékokat dobáltam bele a listába, ha "ér valamit" a "kutatásuk" lássák, hogy elég kevés jó játékot készítettek idén. (vagy, ami jó, azt pedig 5 helyre is kéne tenni...) Szerintem főleg a indie címekre kíváncsiak a Valve-nél.
    Pl. favoritnak a Mass Effect 1-et dobtam nekik...
  • Papa01 #32552
    Miért? Én kitudtam választani. :)
  • RelakS
    A lényeg, hogy akkor még elég viccesen nézett ki...
    Tudom, csináltam volna screenshotot
  • Scooter
    Nem javítottak semmit. Nem állt még át automatikusan.
  • RelakS
    Most mi van? Azóta kijavították. Be is vásároltam :D
  • Prince23
    De azok nem idén jelentek meg, az a gond :)
  • Papa01 #32547
    Bármilyen év és szavazás van, nálam valamelyik Fallout (4) és valamelyik X-Com (2) játék bekerül a listába! :)
  • Jim Morrison
    leirnatok ti melyik kategoriaban kire szavaztatok? van egy ketto amire otletem sincs kint kene nevezni. akkor legalabb olyanra szavazok aki szerintetek megerdemli:)
  • 3Error #32545
  • Atisz #32544
    Megelőztél! :)
  • RatBaG #32543
    https://www.humblebundle.com/store/sanctum-2
  • RelakS
    WTF?!

Itt más is azt látja, hogy egyenként vásárolva 10,98€, de csomagban megvehetem akár 21,44€-ért is?

IMYke2.0.0.0
    Arra gondoltam, hogy nemrég volt halloween szél, és egy hónap múlva jön a karácsonyi is.
  • IMYke2.0.0.0

Öregszünk, bizony.
  • RelakS
    wat... megint sale a steam-en XD
  • Papa01 #32539
    Az nekem is ott van a listámon! :))
  • Vesporigo
    Újraindítottam a Steam klienst, most már nekem is engedett választani. ;)

A kívánságlistám kb fele akciós, de asszem most már végre megveszem a Far Cry Primalt. :D
  • Papa01 #32537
    Ezt a webes felületen próbáltam, nem volt úgy jó... ezután a kliensben próbáltam, és azóta meg is van a kitűző! :)
  • Dzsini
    Angolra állítva a Steam felületet (a weboldalon jobb felül a felhasználónévre kattintva van a nyelvválasztó) már beveszi azt a kategóriát is.
  • Papa01 #32535
    Most jó lett, nem tudom miért.. :) A Sniper Elite III-at jelöltem, szintén remek akcióban van! :)
    @PiszkosFred: Szívesen! :)
  • PiszkosFred
    Kosz a tippet, a Deus Ex reszekbol (es igy a bundlebol) csak ez hianyzott, igy az alapjatek+season pass megvan 10,5 eurobol :)
  • IMYke2.0.0.0