Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanez a kérdés egy füst alatt azon oldalakra is,amik a google hitelesítőt használják..előbb mindenhol deaktiváljam a kétlépcsőst,töröljem őket a hitelesítőből,majd új telóra újra qr fotózzam be őket?
Utoljára szerkesztette: xido, 2022.07.18. 14:16:37
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ezt fogja majd ki írni.
"Csinos, mi? Így egy különleges Steam profillal emlékezhetsz az együtt töltött időnkre. Mindenesetre remek munkát végeztünk! Neked van egy rakat digitális kacatod, én híres vagyok, a jövő pedig... hát az eléggé tönkre lett vágva. A jövő nem tönkretétele célzásokkal nem egzakt tudomány. Nem tudom, melyik rejtvény volt a fordulópont. Talán a szellentős. Na mindegy, az én időgépemmel és a te matricagyűjteményeddel biztos vagyok benne, hogy jövőre rendbe tudjuk hozni."
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
2. ingyenes moka erre - kattints
3. ott latod, hogy hol tartasz a 10 nyombol, kattints az aljan a "kovetkezo nyom"-ra majd kapsz egy ajanlatokkal teli oldalt/listat
4. ott nezz szet, lapozd jobbra-balra az egyes kategoriakat addig, amig a kamu jatekot meg nem talalod
5. ha megvan - a Kiss altal elobb leirt kamu arcedula is segithet - akkor kattins a jatekra es kesz is egy nyom
6. goto 2.
7. Ha megvan a 10, kapsz egy rakas steames lomot, amibol szerintem semmit sem fogsz hasznalni, de legalabb ez is le lett tudva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.24. 17:04:25
beirtam pl store keresobe amit irtal "Hold In Your Farts" <- pl. kiviszi a game oldalara, de nem tortenik semmi. semmi progress vagy vmi. :o
Utoljára szerkesztette: Flamer, 2022.06.24. 16:50:26
http://loal.atw.hu
Guitar Billionaire
Custard Castle Small Claims Court
Bass Ain't Bitin' 2022 - click casual tab at top
Dead Seagull Zoo Magnate
Actually... Frankenstein's Monster Edition
It's Probably Fine
Help The King Get To The Toilet
The Consecration Of Esthme
Pro Poker Amateur
Hold In Your Farts
de egyszerűbb és gyorsabb ha csak az árakat nézed, ha az ár helyett ezt látod " TH.4X" akkor találtál egyet.
//Igen, tudom, hogy nem a Valve lövi be a játékok árait. Épp ezért is csalódás ezeknek a 'széleknek' a sora, már évek óta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azaz, volt olyan cím, amit nem volt hajlandó másképp a fiókhoz adni, csak telepítéssel (ill. annak megszakításával).
Illetve (ebből van több) az is jellemző, hogy szimplán a zöld gombra klikkelve fiókra kerül, kötelező letöltés (imitálás) nélkül.
Elérhetőek azok továbbra is. Lehetséges - de csak tippelek -, hogy amikor elhagyta az Early Accesst a játék, a régi ingyenes (és néhol félkész) térképek bekerültek az aktuális season passbam, előbb a simába, majd a Genesis 1-esbe, majd a Genesis 2-esbe (ami most már "csak" Genesis). Anno és megvettem az alapjátékhoz érkezett SP-t és mai napig elérhetőek az alapjátékhoz érkezett térképek. Gen1-2-t már nem vettem meg, addigra abbahagytam a játékot, azokért most 18 eurót kér a Steam az "upgrade csomag" részeként. De mondom, csak tippelek az alapján, hogy eltűnt sok korábbi season pass és már csak egyet lehet venni 😊
Aztarohadt, az kemény! <#vigyor>#vigyor>
N/A = Not available = nem elérhető
Nem tudom, hogy mért nem elérhető a DLC -k egy része.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
https://store.steampowered.com/account/licenses/
arra kell nyomni h letöltés + igen, telepítve van a steam, és így egyből hozzáadódik..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.06.13. 23:10:06
Csak a soundtrackek ingyenesek.
3x8,2 euro, 1x25 euro a 4 DLC alapara.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
//szerk: https://www.xfire.com/biggest-video-games-ever-install-size/
//szerk.2: rumor, hogy az új Call of Duty túl is karcolja majd a 300 gigát.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.06.13. 17:21:36
Szerk.: Aztaq, majdnem dobtam egy hátast! 😄
#34563:
Steam hibának tűnik, remélem nem maradtál le róla.
Ilyenkor általában vagy a Steam beépített böngészőjében, esetleg annak a gyorsítótárazásában van a hiba, vagy túlterhelt épp a Steam.
1.) Próbáld meg pár óra múlva.
2.) Indítsd újra a Steam -et, ha nem segít indítsd újra a gépet.
3.) Nem tudom (fejből), hogy a Steam gyorsítótárát hogy lehet üríteni. 😛
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2022.06.13. 16:53:25
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Szerk: Illetve csak hibaüzenetet ad:
'Hiba történt a kérésed feldolgozása közben: Probléma adódott e termék fiókodhoz adása közben.' <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.05.25. 21:45:38
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nálam napok óta nagyon lassan töltött le a Steam néhány száz kb/s.
Átállítottam a letöltési régiót Németország - Berlinre és egyből helyre állt a rend.
Ennek mi az oka?
Ti jártatok már így?
Köszi a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2022.05.07. 11:46:45
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha csak egy jatekod van a fiokodon, amit 60 euroert vettel 0day, de idokozben mar kaphato volt 20 euroert is hivatalos kiadoi viszonteladoknal, akkor ez a mutato nalad 20-60 lesz. Aztan ahogy no a jatekok szama, ugy valtozik ez is ertelemszeruen. A maximum ertek a konnyebb, szinte csak a 40-60-80 eurokkal kell szamolni, azok kb mindig allandoak, a minimalis ertek az, ami naprol napra valtozhat. Rengeteg jatekot huztam be bundlekbol (humbi, indigala, bundle stars/fanatical, steames csomagok, stb), ahogy mindenki mas is, igy a realis koltes az inkabb az alacsonyabb ar felett van mondjuk 20-30%-kal, mert abba belefer par tucatnyi teljesaru preorder/0day vasarlas is. En legalabbis igy szamolnek a sajat esetemben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.06. 14:45:10
Vagyis, ha a Humble Choice-ból behúzom mind a 10 vagy 12 játékot, akkor az tízenpár eurót fog érni, míg a teljes érték lehet 2-400 euró is.
És, ha megvettem g2a-n mondjuk 40 euróért a 60 eurósat és onnan aktiválom a kódot, akkor azt is tudni fogja, hogy csak 40-et adtam ki érte.
Jól értem?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Amúgy mi az, hogy Lowest Price? Számomra ez értelmezhetetlen. Mintha nullával akarnék osztani. Vagy volt olyan lehetőség, hogy úgy csináljon az ember acc-ot, hogy eleve tele van játékkal? Nem értem. Illetve, de, értem. Parasztvakítás/agymosás.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.05. 20:43:53
128 telepített steam játékom van, azokat akarom még letudni vmikor. 😄
na jó nem de lehet nem játszani fogok rajta 😊 ezen cucc kedvéért még megtanulom a kontroller használatát is 😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.05.05. 20:42:22
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.05. 20:34:09
elég régen csináltam ilyenre a profilt a steam forumán ha elböngészgetsz találsz rá megoldásokat.
Pl a Larás nyilas kép az ezen megoldások valamelyikével készült kicsit meg is szenvedtem mire a nyilra eszkábáltam a tüzet 😊
How to Upload Animated Screenshots
How to Upload Long Images for Showcases
Steam AP Background Cropper
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.05.05. 20:35:38
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mondjuk nem is játszok steamen 3-4 éve. Többi pc kliens játékai pörögnek vagy az xbox gamepassos cuccok.
Amúgy, gratula! Szép gyűjteménnyel rendelkeztek! <#eljen>#eljen>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"