Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Elvileg a hónap közepén indul idén (nem sikerült idõben megegyezni minden kiadóval), de majd meglátjuk.

[merlinw.org]

Zeller01
Na, most akkor nincs nyári akció?
Már ki vagyok éhezve, hogy vegyek pár játékot, amit vagy soha fel sem telepítek, vagy max 10 perc játék után teljesen megunok..! 😄

. : Z E L L E R : .

DarkSector
Valaki vásárolt már YuPlay-en?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem flame volt - részemrõl legalábbis biztos nem. S ahogy írtam máshol, ha a listádon ott lenne a Saints Row The Third, már egyikük lettem volna az accountért versenybe szállóknak. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke, Lostprophet, MerlinW:
Köszönöm, az észrevételeiteket, a jogiakat is!
Természetesen megvannak a veszélyei az internetes eladásnak, vásárlásnak mind2 fél részérõl, de egyes oldalak pont ezen veszélyek minimalizálására adnak lehetõséget (megbízhatóság).

Jó, hogy ehhez hasonló hozzászólások is születnek a topikban, de nem szeretném tovább gyarapítani a számukat. Sajnálom, hogy flémáradat lett az egészbõl.

IMYke2.0.0.0
Vagy, több embernek adja el ugyanazt az accountot... 😞(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Arról már ne is beszéljünk, az is megtörténhet, hogy például eladod az accountot, majd Steam supportnak írsz, hogy ellopták az accodat és visszaszerzed valamelyik vásárlási bizonylatoddal 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
Ha most jogi oldalról nézzük, a steam accounton szereplõ játékok nem a tieid. Bérled õket, kölcsönzöd (liszenszeled). Ergo nincs jogod továbbadni. Ez így van a kölcsön autónál is, vagy akár az albérletekkel.

Ha nem derül ki a biznisz, akkor nincs semmi, ha kiderül (az új felhasználó meg fog változtatni minden kapcsolati adatot (bakkártya, cím, név, email, stb - ezáltal könnyen követhetõ)) akkor ez esetben törlik az accountot. Ha ugyanezt autóval vagy lakással játszod el, leültetnek csalásért.

Kb így néz ki a jogi oldal. Persze saját felelõsségre azt csinálsz, amit akarsz😊

[merlinw.org]

Prince23
Eleve jog védi a steam akkotodat, az nem lehet másé, csak a tied. ez illegális amúgy. Ha elkapnak....

Ezt részletesebben is kifejthetnéd!

Szerinted lehet, hogy butaság, mert neked már sok minden meg van belõle, de másnak nem biztos.
Szerintem semmivel se nagyobb butaság, mint megvásárolni egy 85%-os akcióban lévõ csomagajánlatot, amivel mindkét fél jól jár.

Vagy csak a marketing beszélt belõled, és sok új elsõ vásárlót kívánsz? 😄

"De igen tartalmaz. Az hogy eleve árulod."
Ezzel az erõvel azt is írhattad volna, hogy a hét elején kánikula várható... Semmi értelme se ennek , se annak amit írtál.

Optimus Prime
Gabe tuti a magyar Vaterát böngészi a HL3 fejlesztési szüneteiben. 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Butaság accountot vásárolni.

DarkSector
De igen tartalmaz.
Az hogy eleve árulod.

Amúgy nm. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Semmi olyat nem tartalmaz a hírdetésem, ami alapján az accomat egyértelmûen beazonosíthatnák.
De kösz, hogy aggódsz 😊

DarkSector
Ezt ha észreveszik asszem lebannolják a profilodat. 😄

SzirmosSzisza
Szerintem írsz nekik és kitalálnak valamit 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Már nyertem többször is, ezelõtt pár nappal épp egy LA Noire Complete-et 😊

Viszont ellenõrzik vajon, hogy beregeltem-e az accomra? Mert elvileg kötelezõen be kell regelni, de mi van, ha a Robin Pack-ot nem fogom tudni?

Fabio Capello
a jó oldalát nézve, legalább nyertél valamit... 😛

<#szomoru1>

Lunki88
Valószínû orosz verziót nyertél, és az meg régiókorlátozott.
IMYke2.0.0.0
Spoilerhez: így van!
Gratulálok a nyereményedhez! 😊

Tanácsot kérnék megintcsak. Steamgifts-en megint szerencsém volt, és nyertem egy Robin Bundle-t az Arkham City-hez (ami ugyan még nincs meg, de mégis engedett játszani, sebaj, majd megveszem a közelgõ nyári akció alkalmával). A gond csak az, hogy mikor kerestem volna Steam-en, hogy megnézzem mit is nyertem, nem találtam... Rákerestem neten, találtam egy külsõ hivatkozást, ami erre mutat, de Steam ezt írja: "Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ." Namost ilyenkor mi a helyes eljárás? Tudom majd aktiválni a fiókomban vajon, vagy jelezzem a staff-nak, hogy mi újság?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként meg Steam is elmegy mostmár a faszomba ezzel a régiós majomkodással!

IMYke2.0.0.0
Nincs lefedettség - néha még a telefonomon sem tudnak elérni: úgy kell keresni a térerõt, mint régen a szobaantennás korszakban a tiszta képet...

DarkSector
tölem majd 1 dolláros Indie packot ha lesz.

kevesebb mint 2 hónapig tart a beta és csak 13 euro lesz a játék, úgyhogy már nem sok mindent, rohamosan csökken az értéke
add oda vkinek aki szeretne vele játszani.

Grr1234
Fiúk! Egy CS:GO-ért miket kaphatok?

mobilnet?

Törölt felhasználó
köszi. tényleg azzal volt a gond. vissza kellett állítanom angolra...bár ez számomra értelmetlen probléma marad.
IMYke2.0.0.0
Akkor szopóág van... 😞

ollie
Elsõ indításhoz mindenképpen kell internet. Ez igaz azokra a játékokra is, melyeket backupból visszaállítasz.

IMYke2.0.0.0
Igen, attól tartok, hogy a STEAM telepítéséhez kell internet 😞((

Dj Tommy
Lehetséges, volt már 1-2x, amikor offline-ban indítottam a Steamet és utána a Test Drive Unlimited 2-t.
Lényegében, hogy annyit csinálsz, felrakod a steamet(mondjuk azt nem tudom, hogy elsõ indításkor kell-e hozzá net.). És visszaállítod a lementett játékot a Steam menüpont->Játékok biztonsági mentése és visszaállítása menüpont alatt.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Ez a téma engem is izgat:
Ha tehát, ezen a gépen, amin van internet, a STEAM-rõl letöltött játékot backupolom, és otthon, net nélkül akarom játszani, az lehetséges?
Ha igen, akkor hogyan? Leírná nekem valaki?

Ugyanis, csak ez tart vissza attól, hogy egyáltalán vásároljak STEAM-rõl...

Nekem is volt hasonló problémám. Ha jól emlékszem, a Steam kliens nyelvét át kell állítani.
grebber
Ezeknél a leárazásoknál az lenne a jobb ha idõt is lehetne venni!
Mert a gépen a 300-at verdesi már a játékok száma ami arra vár hogy játsszak vele de munka és foci mellett alig van idõm! 😞

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Karácsony elõtt még lesz õszi is (halloween) 😊

[merlinw.org]

grebber
Attól félek én is és még ott van a karácsonyi leárazás is!
+ jön még az Assassins Creed 3 és Far Cry 3 gyûjtõi is! Szóval folyik ki a pénz szépen az ember kezébõl!

Törölt felhasználó
sajnos nem jelenít meg semmit.
na de holnap úgyis win reinstall, majd utána meglátjuk.
OMG 😄
és hamarosan summer sale steamen x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Idén lassan 100k-nál tartok játékvásárlás terén.És most már minél kevesebbet szeretnék költeni.

SzirmosSzisza
Lehet valahogy 4x10 eurós packot venni egyszerre ? Paypal, ha jól tudom minden átutalásnál levont pénzt, 25 euro után meg 50 euro jön, annyi meg nincs a paypalomon 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt nem mond hogy -75%-ban is sokallod.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

zotya10002
Úgy is jó lenne!

Csak akkor adnám addig a steam accom és megvenné valaki!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nincs steames cod4 kód, csak ott megvéve kerülhet az accodra

Optimus Prime
A feliratozásnál 3 opció állítható be, próbáld végig mindent. Max az egyéb hangok is feliratozva vannak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Audio menüben bekapcsoltad?

[merlinw.org]

zotya10002
Sziasztok!!

Van egy felesleges Battlefield3+B2 Karkand jártékom 7-es szintû multival!

Esetleg valaki nem tudna steam-es Call of dutty 4 kódot adni érte??

Ha ilyen lenne írjon!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//