Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.steamgifts.com/giveaway/enmCJ/dwarfs
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ha én hozzá akarok adni pénzt a steam wallet-hez de nekem csak forint van a kártyámon és nem pedig euró, akkor azt külön át kell váltanom euróra, vagy azt õ megteszi? Tehát ha én mondjuk 5 eurót akarok hozzáadni a wallet-hez, akkor annak az 5 eurónak a forintbeli értékét vonja le a kártyáról?
Valószínûleg ez sem a véletlen mûve...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Idézet tõlem egy másik topikból:
Amúgy srácok utánaolvastam egy kicsit annak, hogy mi is pontosan ez a jövõben nem szabad korlátozni a használt szoftverek viszonteladását dolog.
A bíróság csak azt mondta ki, hogy nem tilthatja meg a jogtulajdonos,. hogy továbbértékesítsék a licence-t, de azt nem írja elõ, hogy lehetõvé kell tenni a viszonteladást. Vagyis, ha nincs rá már most legális mód a program értékesítésére (lásd Steam), akkor a jövõben sem lesz. Szóval semmi sem fog változni. Minket legfeljebb olyan szempontból érinthet, hogy ha áttérünk Win XP-rõl vagy Win 7-rõl Win 8-ra, akkor a régi windows-t eladhatjuk másnak (persze ha jogtiszta), mert eddig azt sem lehetett.
[merlinw.org]
"Örvendjetek, ugyanis ez azt jelenti, hogy a Steam, az Origin és az összes többi digitális árusító lehetõvé kell hogy tegye a számunkra azt, hogy leválasszuk az accountunkról egyenként a játékokat."
Steamen és játékoknál nincsenek ilyen licenc részek. 1 részbõl áll a licensz.
1. nincs rá jelenleg jogszabály (született egy talán precedens értékû döntés, de egy speciális ügyben, mely csak nagy jóindulattól vonatkoztatható pl. a steamre).
2. nem érdekük: anyagilag sokba lenne, rengeteg munkaóra, ráadásul az eredménnyel még õk buknának nagyot.
3. mennek itt majd a lobbypénzek keményen ne aggódj és akkor szépen a gazdagabb fél gyõz az érveivel.
4. Nem szednek õk semmit sem, mert használ játékpiac nem lesz a steamen majd meglátod.
Nem a Steam tulajdona a rajta lévõ játékok, õ közvetítõ, mint egy bolt. A kiadóknak kell lehetõvé tenniük a tovább értékesítést lehetõségét, tehát ezeknek a rendszereknek is át kell állniuk. És akkor ezek után a Steamnek is mint közvetítõnek is lehetõvé kell tennie.
Egyébként én nem féltem õket. A törvény azt írja elõ nem lehet akadályozni a tovább értékesítést, de azt nem mondja, hogy ebbõl õk nem részesülhetnek sõt.... Eleve a használt játék nagy forgalom növekedéssel járna a Steam szerverein, ezért simán szedhet minden tranzakció után X összeget a Valve. Most is megteszi a kiadók játékainál, ezt úgyanúgy fogja a játékosok között is.
Nyilván a kiadókat is X össszeget fognak kapni.
Ez még egy nagyon hosszadalmas jogi huzavona lesz, mire kikristályosodik a döntés (aminek a végén kizártnak tartom, hogy lesz leválasztási lehetõség).
"Ez azoknál a játékoknál bukik meg, amiket más rendszerbe is kell regisztrálni/aktiválni. XLive, Bioware Social, RockStar Social, Uplay, Gamespy, stb. Ezekbõl pedig sok van."
[merlinw.org]
"Örvendjetek, ugyanis ez azt jelenti, hogy a Steam, az Origin és az összes többi digitális árusító lehetõvé kell hogy tegye a számunkra azt, hogy leválasszuk az accountunkról egyenként a játékokat."
Link: katt
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
[merlinw.org]
. : Z E L L E R : .
1 nappal lemaradtam 😞
Next PC upgrade: 2022
Van valami hír a nyári steam -es nyereményjátékról? Tavaly, június 30. -án kezdõdött, de most még híre sincs a dolognak, pedig 2.- a van.<#nemtudom>#nemtudom>
Különbözõ fórumokon olvastam sok júli.12.- i dátumot de hátha itt jobban csepegett valakinek az információ.<#papakacsint>#papakacsint>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kliens meg lazán felcsatlakozott - mi a kurva élet van itt?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
[merlinw.org]
Igazából nem értem miért olyan nagy cucc a játék, ha bárki beszerezheti a bétát ingyen.
[merlinw.org]
Ez egyáltalán nem igaz. Mármint hogy Dota 2 = League of Legends. A LoL a felszínen a casual játékosokat célozza meg, kevés tudással is tudsz jó eredményt elérni benne, de ha sok idõt eltöltesz vele, akkor elég nagy mélysége van neki is. A Dota 2 ezezl szemben inkább a hardcore játékosokat célozza meg, ha nem ismered ki a hõsöket és a tárgyakat, akkor rövid idõn belül megunhatod, hogy nem érted mi történik és miért szól be neked mindenki. A két játék pályája hasonló, de nem ugyanolyan, elég sok különbség van a kettõ között. Más különbségek is vannak, de miközben írtam, elfelejettem õket. :3
A Dota 2 jelenleg tényleg bétában van, de ingyenes lesz, ha egyszer megjelenik (ebbõl következõen van benne itemshop, mint minden hasonló F2P játékban). A Dota2-höz lehet venni a Shopban 30 Euroért bétakulcsot, ami egy kicsit drága. Ezért én is azt javaslom, hogyha totyak érdeklõdik a MOBA stílusú játékok iránt (nem endurance RTS), akkor LoL próbálja ki, kisebb erõfeszítéssel nagyobb eredményt érhet el. Ha kicsit komolyabbra vágysz a LoL után, akkor Heroes of Newerh-et is kipróbálhatod, az közelebb áll a Dota 2-höz.
Bocs az OFF-ért.
Próbáld ki a League of Legends-et, az ingyenes. DOTA2 csont ugyanaz. Még a pálya is.
[merlinw.org]
Többnyire mindnél van summer sale, nem azonos idõpontban ,de gyakran megfigyelhetõ, hogy egy bizonyos cím pár hét alatt több shopnál is akciós. Legutóbbi példa a Deux Ex.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.