Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valaki lenne olyan kedves és tudna nekem szerezni orosz áron Warhammer 40,000: Space Marine -t és Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete Pack-ot?

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
sziasztok
valaki tud abban segíteni, hogy a valve-s játékoknál miért nincsen feliratozás a játékokban, annak ellenére, hogy be van állítva az optionsben? Elõször a Portalnál volt ez, akkor azt hittem csak bug-os, de most hogy a half life 2-ben sincs, kezdek aggódni...
A játékok eredeti steamesek.
még akkor rakd át a steamet offlineba amikor online vagy, és akkor úgy fog elindulni

RoboKutya78
Igen fel ajánlja hogy legyen a steam offline mod, de valami miatt lehaltol ahogy rákattanok. Valószínû most hogy átgondoltam nem indítottam el õket mielõtt elzártam a netet. <#falbav>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

steam menü - go offline

ollie
Elsõ indításnál mindenképpen kell netkapcsolat, utána mehet offline-ban.

Persze ha a játék védelme igényli a netkapcsolatot minden indításnál, akkor semmit sem tehetsz, és ez független a steam-tõl.

RoboKutya78
Skacok kérdés
Valahogy ki lehet játszani a steamet hogy a nem netes játékoknál ne kiabáljon hogy nincs netkapcsolatom?
Gyûlölöm ezért a Steamet. Mért kell neki netkapcsolat, ha a játék amivel játszani szeretnék multplayert nem tartalmaz.
Pl metro, singularity, limbo
Feltettem a notimra ezeket hogy esetleg játszok velük, de net nélkül szarik elindulni. Fel kell a játékokat crackelnem hogy menjen?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Valami forrás?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fabio Capello
"If you hadn’t heard… the sale apparently starts July 15th and goes through July 23rd this year. The dates were leaked by some indie dev on the SPUF, and then sort-of-corroborated by a few other slip-ups.

I mean, I guess it’s not definite, but it’s sounding like that’s going to be the case. (Steam summer sale)"

frango
Majd, ha lesz biztos észrevesszük.😊 Mindenki az elõzõ évek alapján lõtte be a mai napot. Én is a mai napra számítottam...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Valami hír nincs a Nyári Vásárról? Állítólag ma lesz, de szerintem kamu. :\

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Lunki88
Ha belegondolok hogy 11k-ért vettem megjelenéskor a survivor edition-t... <#wilting> Aztán jól meg is bántam.
berczely
AVP bezsebelve! <#alien>

Fabio Capello
még a Cortex Command van, de az nincsen Steamen, szóval igen, ennyi.

totyak
A HIB2 hány játékot tartalmaz alapvetõen? Most regeltem be Steam-re, de csak Braid, Machinarium, Osmos meg Titan jött. Vagy ennyinek is kell?

w77d
el is ment 😉

summer camp alatt majd megveszed 3 euróért.

régóta ki akartam már próbálni, remélem fasza játék.

w77d
amúgy én begiftelem neked, ha kell, elég cserébe a payday...

grebber
Látom ,de nem akarok költeni minél olcsóbban kell!

w77d
2700 ft a complete a steamen, én is most vettem meg

grebber
A Noire Complete-et keresek!
Amit tudok érte adni egy Payday The Heist(steam key) + 1500ft!

LA Noire 7,49 euró!

totyak
Ok, köszönöm a választ.

Fabio Capello
Nem, csak egybe aktiválhatóak, ha valami megvan akkor nem kapsz másodpéldányt

totyak
Ha van egy Humble Indi Bundle kulcsom, akkor abból nem lehet csak bizonyos játékokat aktiválni, a maradékot meg továbbadni valahogy?

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy ott (is) heti fizetés van, tehát, náluk annyira nem is lehet "sokadika", mint mondjuk magyarisztánban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ööö a nyári akció az konkrétan Függetlenség napja alkalmából volt mindig is. Ahogy az õszi akció Halloween, a téli Karácsony, illetve néha Húsvét tavasszal. Természetesen Amerikának kedvez, Valve amerikai cég, és a bevétel 70%-a is onnan folyik be😊

[merlinw.org]

Prince23
Akkor megint az amcsiknak kedvez ez a hét 😄

IMYke2.0.0.0
Nálam tökéletesen mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
A nyári akciók mindig július 4.-re vannak célozva, tehát arra a hétre kell várni.

[merlinw.org]

És ezt már két napja csinálja.
Annak mi lehet az oka, hogy bármelyik böngészõvel is próbálok bejelentkezni a steam-re, az a válasz, hogy :
"Your browser sent a request that this server could not understand"?
IE-tõl a Chrome-ig, mindent próbáltam már.
Optimus Prime
Nem, ez valószínû. Jó árak, hó végén, hétvégén, hogy csak a gazdagok tudjanak spejzelni. <#szomoru1>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ez csak találgatás

Lunki88
Állítólag csütörtökön várható a summer sale sokak szerint. Tavaly is úgy volt hogy június utolsó csütörtökén kezdõdött ha jól emlékszem.
lostprophet
Na, sokáig tartott, de végre valahára magyarul is elérhetõ az IndieGala oldala. Fordította your's truly 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Optimus Prime
A The Void-ról meradtam az Indie Royale-nál.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

IMYke2.0.0.0
Fincsik a Commandosok - meglátjuk 😊

lostprophet
Hopp, Commandos 2 kimaradt, az is lesz benne.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lostprophet
Holnap indul az IndieGala 6, lesz benne:
-The Void
-Commandos 3: Destination Berlin
-COmmandos: Behind enemy lines
-Air Conflicts: Secret Wars
-Commandos: Beyond the call of duty
-ION Assault
-Cargo! The Quest for gravity

Egyelõre ennyi ismert.

ollie
Steam-es mind:

Hard Reset - £4.42
Dungeon Siege 3 - £3.74
Dungeon Siege 3: Treasures of the Sun - £2.48
The Last Remnant - £5.00

A The Last Remnant soha nem volt még ilyen olcsó.

Dj Tommy
Nekem is van 3 darab Red Orchestra 2 vendégbelepõm, akinek kell szóljon<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Prince23
Nekem sem

Fabio Capello
Igazán nincs mit.

mooo
Mindenki kap?Mert nekem nem küldtek semmit.
Köszönöm itt is! <#worship>

Fabio Capello
vegyél fel / írj rám ha fennvagy :]

Én elfogadok egyet 😊