Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszol te GTA Online-ban?
Már többször is láttam PiszkosFred nevű játékost online,mintha egy crew-ben is lennénk,bár ebben nem vagyok biztos.
(az elozo #32381 -es kommentemet pls torolje valaki, mivel a forras komment is kukazva lett, igy semmi szukseg ra es csak bekavar a mobilosoknak, koszi)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ha beszerezted, akkor meg is marad utána örökké.
Link itt!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 19:49:49
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon akaródzik de 8000 ropi szerintem sokk.
Illetve valaki nem tudja hogy esetleg dolgoznak e a fordításán?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az 576-ban a Steam link 19999 HUF
Most a Steam-en 16,49 Euro a link + posta költség. Ami 5 196,16 Ft + 4686 Ft postaköltségre jön ki. Az egészért fizetek 9882 Ft.-ot. Valahogy ez félárnak tűnik nekem az 576-hoz képest.
Konzolok szeríze:
https://www.konzolokszervize.hu/pc/kiegeszitok/steam-link-pc
Bruttó ár:
17.490 Ft
Ennél is jóval olcsóbb.. Bocs, nem reklám miatt írtam így. Ezért kerestem, hogy vennék kettőt magamnak egyből és 1 postaköltséggel letudnám. Továbbá praktikusság miatt is, hogy ne keljen a szobák között hurcolásznom. 😊 De akkor nem lehet megúszni, a darabonkénti postaköltséget :/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
[merlinw.org]
A kérdés azért aktuális, mivel a Steam link és kontroller akciós a hétvégén és vennék 2 linket, de a kosárba csak 1-et rak és sehol sem találom a darab szám növelés lehetőségét. Jelenleg a szállítás költsége majdnem megegyezik magának a linknek az árával...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Szászke
//Jut eszembe, felvennél Steam-en, ill. elárulnád a steamgift-es nick-edet?
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.08.30. 03:16:43
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nekem úgy rémlik, hogy ha Offline módban teszed alvásba a notid, akkor úgy is marad. (bizonyos ideig ugye)
Offline módban "elméletileg" nincs adatforgalom. Viszont, ha nagyon félted a mobilnetet, akkor érdemes lenne valami külső progit használnod, amivel a nettel kommunikáló progikat külön-külön figyelheted/tilthatod.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.08.29. 15:53:39
@ Scooter : Ámen. Kaparhatunk, az "Élet" c. játéknak csak egy befejezése van, a "game over".
kártyás játékokat kell pl indigalan ingyenben szerválni vagy más helyről bundliban kártyás játékokat keresni azokat ki kell szedni és meg kell csinálni a kitűzőjét és ezzel tudod növelni a szintedet.
asszem rá kell kicsit gyúrnom, hogy növeljem a szintemet.
hogyan lehet ezt csinálni? tudom van az a közösségi dolog, de már csak pár dolog hiányzik hozzá és sokkal nem növeli.
gyémántokká kell alakítanom a kártyáimat?
illetve pubgbe vettem egy ládát, de kiderült hogy kulcsot is kéne hozzá vennem valódi pénzért (olyan 2 euróért), de a ládát elis lehet adni a piacon, szintén ennyiért. sikeresen növeltem igy a steam pénztárcámat. illetve a sok ruhát meg egyebet szintén el tudom adni valódi pénzért. WTF??? 😄
néztem a piacon az árakat, és vannak azért árak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vannak hibái, de elmerültem benne és ~2 nap alatt le is tudtam. Szépen végigmegyek a kövi évadon is (többi Telltale annyira nem érdekel)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/