Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi offért,de megláttam Fred nevét és eszembe jutott valami amit már meg akartam kérdezni.
Játszol te GTA Online-ban?
Már többször is láttam PiszkosFred nevű játékost online,mintha egy crew-ben is lennénk,bár ebben nem vagyok biztos.

PiszkosFred
TWD: Season 1 ingyen meg szuk 2 napig. Steames es bar valoszinuleg meg van mindenkinek mar, legalabb ketszer, de ki tudja.

(az elozo #32381 -es kommentemet pls torolje valaki, mivel a forras komment is kukazva lett, igy semmi szukseg ra es csak bekavar a mobilosoknak, koszi)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

3Error
Hasonlóképpen...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Az szép. Hallottam, hogy nem lett nagy sikere, na de ennyire? 😄
Scooter
Ejjj, multiplayer...nem kell...
Ma este 7-től 24 órán keresztül ingyen beszerezhető steamről a Mirage: Arcane Warfare
Ha beszerezted, akkor meg is marad utána örökké.

Link itt!
RoboKutya78
hm ez már megfontolandó😊<#worship>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
És 5650 Ft-ot fizetnél már érte? - GMG - Life Is Strange: Before The Storm - Deluxe Edition - 16,99 font
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 19:49:49

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Skacok valaki esetleg tud olcsón Life is Strange: Before the Storm +dlc-s csomagot?
Nagyon akaródzik de 8000 ropi szerintem sokk.
Illetve valaki nem tudja hogy esetleg dolgoznak e a fordításán?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Én is kíváncsi lennék egy ilyen válaszra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Hát akkor lehetne valami más korlátozás. Oké, játékból az 1 példánnyal nincs baj, de ha valami hardverről van szó, akkor legyen 5 példány mondjuk a maximum. Na mind1, igazából engem annyira nem is érdekel, csak most ezt elég marhaságnak tartom, hogy kontrollerből is csak egyet lehet rendelni, holott azt 1 steam profillal is többen használhatják. Én pl pont valamelyik Portal 2-ztem osztott képernyőn, de ha steam kontrollerrel akartuk volna ezt tenni, akkor nem tehettük volna meg? Oké, lehet más profillal rendelni (plusz posta költségért), meg lehet máshonnan is venni, de ha feltenném ezt a kérdést a steam supportnak, akkor mit válaszolna? Nem hiszem, hogy azt, hogy regisztráljak még egy profilt, vagy keressek más boltot. Kíváncsi lennék a válaszukra tényleg.
RoboKutya78
aakko nem én vagyok a zizi)

Jim Morrison
megnéztem steam api mit ír, publikus. egyszerűen ez a steamTrade matcher nem frissített

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
Srácok most én vagyok a zizi vagy a program nem vágja hogy van beállítva a profilom a steamen?

IMYke2.0.0.0
Részint én is bolondságnak tartom, hogy nem működik ugyanúgy, mint bármelyik más online shop (ahol több példány is vásárolható az ott árusított termékből), másrészt meg igazságosnak, hiszen a visszaélések ezekkel mindig nagyobbak / drágábbak lennének (a működtetőnek, és közvetve-közvetlenül nekünk), mint azoknak a kára, akik kénytelenek más profillal vásárolni plusz egy példányt...

MoRT2195
Mondjuk ez elég hülyeség, ha hardverről van szó. Ha osztott képernyőn akar valaki játszani otthon és ezért kettő steam kontrollert akar venni 1 profilról, akkor nem teheti meg? Wtf? 😄 Aztán csodálkoznak, hogy sok a duplikált profil.
https://576kb.hu/catalogsearch/result/?q=Steam+link

Az 576-ban a Steam link 19999 HUF

Most a Steam-en 16,49 Euro a link + posta költség. Ami 5 196,16 Ft + 4686 Ft postaköltségre jön ki. Az egészért fizetek 9882 Ft.-ot. Valahogy ez félárnak tűnik nekem az 576-hoz képest.

Konzolok szeríze:

https://www.konzolokszervize.hu/pc/kiegeszitok/steam-link-pc

Bruttó ár:
17.490 Ft

Ennél is jóval olcsóbb.. Bocs, nem reklám miatt írtam így. Ezért kerestem, hogy vennék kettőt magamnak egyből és 1 postaköltséggel letudnám. Továbbá praktikusság miatt is, hogy ne keljen a szobák között hurcolásznom. 😊 De akkor nem lehet megúszni, a darabonkénti postaköltséget :/

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

MerlinW
Miért nem veszed magyar boltból? Konzolok szervíze, 576, stb. Olcsóbb is és akármennyit vehetsz.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
STEAM-en mindig mindenből csak 1-et tudsz venni az adott profillal.

Hogy lehet egyszerre ugyan abból több tételt vásárolni a Steamen?

A kérdés azért aktuális, mivel a Steam link és kontroller akciós a hétvégén és vennék 2 linket, de a kosárba csak 1-et rak és sehol sem találom a darab szám növelés lehetőségét. Jelenleg a szállítás költsége majdnem megegyezik magának a linknek az árával...

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Magasabb szint = több max ember a friendlistre és több kiemelt rublika a profilodon (mint a screenshot showcase, kedvenc játékok vagy az achievement lista)

Szászke

lalakov
Nem megy. A régi mobilon ki kellett kapcsolnom a hitelesítőt, addig nem engedte bekapcsolni az újon, pedig a szám nem változott.
RoboKutya78
mi a frász van a steammel baromi tetűűű

Scooter
Jah értem. A másik totyikban válasszoltál. <#eljen>
Scooter
Mind szép és jó ez a link, de manuálisan az accountomnál ezt hol lelem? Nem találom sehol. Esetleg csak ezzel a linkkel működik? Nem vezet rá az acoountod?
MoRT2195
Mostantól böngészőben is hozzá lehet adni a játékokat a profilunkhoz: https://store.steampowered.com/account/registerkey
3Error
Igazán nincs mit. <#wink>

//Jut eszembe, felvennél Steam-en, ill. elárulnád a steamgift-es nick-edet?
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.08.30. 03:16:43

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

lalakov
Köszönöm. 😊
3Error
Offline szvsz azért nem indul(hat), mert ugye csak egy "internet" központú szolgáltatóról beszélünk. Frissítések, felhő, etc., miatt kötelező a kliensnek kapcsolatot létesíteni a szerverekkel.
Nekem úgy rémlik, hogy ha Offline módban teszed alvásba a notid, akkor úgy is marad. (bizonyos ideig ugye)
Offline módban "elméletileg" nincs adatforgalom. Viszont, ha nagyon félted a mobilnetet, akkor érdemes lenne valami külső progit használnod, amivel a nettel kommunikáló progikat külön-külön figyelheted/tilthatod.

lalakov
Laptopon mobil netem van. Próbáltam volna beállítani, hogy mindig Offline módban induljon el, de nem találtam ilyen lehetőséget. Van valahol ilyen lehetőség vagy minden bekapcsolásnál manuálisan kell Offline módba tenni? Offline módban nem fogyaszt ugye semmi adatot?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.08.29. 15:53:39
lalakov
<#worship>
számcsere csak..különben meg potyára szívsz legalább 1 hetet,amíg nem piacolhatsz
lalakov
Telefon cserénél érdemes kikapcsolni a mobilhitelesítőt vagy csak számcserénél kéne?
dartonite

3-as contrival lehet jelentkezni, hatha van rajuk erdeklodo.

Cserelnek tovabba egy Project Cars steam kulcsot valami masra.
3Error
Valószínű, hogy az történt amit írsz.

@ Scooter : Ámen. Kaparhatunk, az "Élet" c. játéknak csak egy befejezése van, a "game over".

Na ez mi?...Be vagyok jelentkezve...de passzívan...semmi játék,csak csücsül az ikon rejtve...erre elkezd dobálni kártyákat a semmiből..eddig 4et pár perc alatt..a Long darkból..ami ugyan megvan és mostanság lett story mód meg talán nem early edition...valami utó ajándék?..earlyben nem voltak kártyák?..arra már nem emlékszem
Scooter
...és az életnek mi értelme? Semminek sincs értelme. Úgyis meghalunk...<#miaz>
De mi értelme?
Üdv, olyan gondom adódott hogy kéri a steam az e-mail hitelesítést ,de mikor megteszem mindig azt irja Sajnáljuk hiba stb.. valaki erre megoldást?

RoboKutya78
egyszerű
kártyás játékokat kell pl indigalan ingyenben szerválni vagy más helyről bundliban kártyás játékokat keresni azokat ki kell szedni és meg kell csinálni a kitűzőjét és ezzel tudod növelni a szintedet.

akyyy
rámentem hogy keressen ismerősöket facebook alapján a steam, és van egy csomó ismerősöm akiről el se képzeltem hogy nagyba nyomja, de nem is ez a dúrva, hanem hogy sokkal magasabb szinten vannak már mint én 😄DD
asszem rá kell kicsit gyúrnom, hogy növeljem a szintemet.
hogyan lehet ezt csinálni? tudom van az a közösségi dolog, de már csak pár dolog hiányzik hozzá és sokkal nem növeli.
gyémántokká kell alakítanom a kártyáimat?

illetve pubgbe vettem egy ládát, de kiderült hogy kulcsot is kéne hozzá vennem valódi pénzért (olyan 2 euróért), de a ládát elis lehet adni a piacon, szintén ennyiért. sikeresen növeltem igy a steam pénztárcámat. illetve a sok ruhát meg egyebet szintén el tudom adni valódi pénzért. WTF??? 😄
néztem a piacon az árakat, és vannak azért árak.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Scooter
Sokáig bírta a jövő hét szombat. <#vigyor1> Nem mintha érdekelt volna a játék.
3Error
<#eljen>

kekeN7

Jövő szombatig, SG csoport, hajrá...

3Error
Nekem megvan, csak el kéne kezdeni... <#miaz>

Állítólag a 4. évad lesz az utolsó és talán jövőre már ki is jön. A 3-at a vegyes fogadtatása miatt egyelőre még nem vettem meg, de ha kijön a 4. utolsó epizódja is, akkor majd valszeg beszerzem mindkettőt és lesz egy teljes 4 évados végigjátszás.
3Error
Nekem is tetszett, a legfrissebb "szériát" leszámítva én is kivégeztem az összeset. <#nyes>

Jim Morrison
Nincs 5 perce, hogy befejeztem 😄
Vannak hibái, de elmerültem benne és ~2 nap alatt le is tudtam. Szépen végigmegyek a kövi évadon is (többi Telltale annyira nem érdekel)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nagy kedvencem, de inkább lebutított point and click kalandjátéknak nevezném, mint felturbózottnak.