34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32852 Kevés elemmel elviselhető. De 150-200 felett túl "vastag" minden sor, rengeteget kell görgetni rajta. Egyébként most léptem be, most sem megy, homokóra van lista helyett... -
#32851 Nincs béta kliensem, sosem használok ilyesmit. Tudom, hogy Chromium van benne, hobbiszinten foglalkozok typescript/electron/angular fejlesztéssel. A kliens többszöri újraindítás után is homokórázott a wishlist-en (a hiányos és nem működő menüvel), vagy részlegesen befagyott a discovery queue-n. És linkeltem, hogy mennyi embernek voltak változatos bajai a sale indulása és az új wishlist élesítése után. Ezt nem nagyon lehet terhelésre fogni, most még játék sincs, hogy rázúdulnának az emberek és a felület egyéb részei normálisan mentek. -
#32850 nekem bejövős a whishlist oldal, eléggé fapados volt, ez szerintem jobb. Mondjuk még nem működik nálam jól a sorrend csere, de jó lesz ^^ -
#32849 Steamgifts wishlistre nem hoz be semmit. Szuper!
Tényleg cummantyú nekik!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.15. 21:52:10 -
#32848 Úgy szar ahogy van. Vissza a régit. A számozás alapján. Most össze-vissza van az egész. Nyalják meg a sót. -
#32847 -
#32846 Tavaly már volt. -
#32845 *2016 óta, de nem túl rég -
#32844 Tavaly óta van. -
#32843 Mint mondtam, ha a béta kliens-t használsz, akkor szavad nem lehet. Másik hogy a cache eltörhet dolgokat, márpedig minimum 3 helyen van tárolva az előző állapot (többek közözz a te gépeden is), ami pont részleges/hiányos frissítés látszatát jelentheti (frissíteni kell 1-2 alkalommal a böngészőt - mert steam felülete is gyakorlatilag böngésző, Chrome).
Lényeg a lényeg, a bétában már tegnap óta bent van az új wishlist és semmi baja nem volt (bár az folyamatosan változik), tehát majdnem biztos hogy a webes technológia ördöge játszott veled. 200+ szerver 60+ országban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 21:09:05 -
#32842 Hö ... eddig is volt holdújév szél? -
#32841 Ha egy sale kezdetére időzítem a wishlist-em átalakítását - amit minden játékos először fog megnézni -, akkor minimum hetekkel előtte meggyőződök róla, hogy a legkevesebb gondot okozza. Nem arról van szó, hogy lassan terjed szét, hanem már az elejétől hibás (volt). -
#32840 Nem tudom mire számítasz, ha a bétában vagy:) Ha meg most frissítik a stabil részt, akkor türelem. Csinálhatnák úgy is, hogy lekapcsolják a szervereket, akkor meg az lenne a bajotok:)
Mikor frissítenek valamit (webes részen), akkor egy helyen frissítenek, majd automatikusan frissül a világ összes szerverén, ami természetesen idő.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 20:57:13 -
#32839 A zigóták... -
#32838 Gyorsan reagáltak, az ár és a név szerinti rendezés visszakerült a menübe és a Filters is működik a kliensben. -
#32837 A kliensben működik, ellenben több böngészővel (pl. Fox) nem. Mondjuk a kliensben meg a Filter menü nem megy, szóval... Az /r/Steam is kezd kiakadni és az eredeti bejelentés alatt is kezdenek gyűlni a kommentek.
Ó, és a SteamGifts is fejreáll tőle. :D
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.02.15. 19:26:18 -
RED BULL F #32836 Örüljetek, hogy nálatok egyáltalán működik is :D -
#32835 Te jó isten, mi ez a retek? Remélem csak a csíkszeműek újéve miatt csinálták ezt és utána visszarakják a régit.
Hol a f*szomba van a számsorrend, ahogy beraktam őket? Nehogy már így maradjon.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.15. 19:13:16 -
#32834 ...sőt, név szerint se. Elég nevetséges. -
#32833 És ennek örömére átvariálták a wishlist-et is, ami sz*rabb lett, mint volt. Mivel a sorok magasabbak lettek, a teljes lista sokkal hosszabb és lassabban is töltődik be minden része. Emellett a rendezés külön menüt kapott (minek?), és most már nem lehet aktuális ár szerint rendezni!!!... -
#32832 Na, akkor Lunar New Year Sale - Day 1!
2018.02.15 (19 óra) - 2018.02.19. (19 óra) -
#32831 Kösz!
Neked is totyak! -
#32830 -
#32829 Nekem már meg van, de köszönet érte :) -
#32828 Elkészítettem életem első SteamGifts felajánlását. Ha valakit esetleg érdekel egy Wasteland 2 játék, jelentkezzen! SG.hu tagoknak. Éjfélkor fog indulni.
KATT!!!
Utoljára szerkesztette: totyak, 2018.02.14. 17:56:11 -
#32827 Steam-en is van Dead Space :P -
Kissssss0 #32826 szívesen neked is. -
#32825 eeeeeees ez meg mindig a steam -nek a totyigja de jo hogy mesz is -
Kissssss0 #32824 originen meg ingyenes a dead space... -
Kissssss0 #32823 ezért kell használni a "description" ablakot giveaway csinálásakor és jelezni előre(lehetőleg angolul) hogy mindenki a saját felelősségére lépjen be. -
#32822 Igen, a Key List-be kell beírni. Csak a nyertes látja a végén, amikor lefut az akciód és az eredménylistában megnyomod a zöld "Send Key" pipát. Ő is egy zöld pipával jelez majd vissza, ha minden oké.
Ha a kulcs nem jó, a nyertes nem fog visszajelezni. Ha nem rendezitek egymás között, büntit kapsz (azt hiszem, pontlevonás és egy ideig nem rakhatsz ki új felajánlást). -
#32821 Köszönöm.
És ez a bünti mi lehet? Nem akarok én rosszat, sőt, örömet szeretnék okozni valakinek, de nem tudom ellenőrizni a kulcsot. -
#32820 Igen, oda kell beírnod és amikor a rendszer kisorsolja a nyertest, akkor rá kell nyomnod a "Send Key"-re a nyertesnél.
Ha ő nem tudja beaktiválni a játékot, akkor valószínűleg büntetést fogsz kapni. -
#32819 Üdv! Szeretnék indítani egy SteamGifts játékot, de eddig még sosem csináltam ilyet. Még decemberben nyertem máshol kulcs formájában egy játékot, azt szeretném felajánlani, mert én nem arra a játékra pályáztam a nyereményjátékban és nem érdekel a játék. Ha kiválasztom, hogy kulcsot szeretnék felajánlani, akkor feldob egy mezőt "Key List" néven. Oda be kellene írnom a kulcsot és azt csak a nyertes látja majd a végén? Többi rész azt hiszem érthető a kitöltésnél.
Illetve még az volna a kérdésem, hogy mi van akkor, ha véletlenül már nem érvényes a kulcs? Én nem aktiváltam be, az egészen biztos, a napokban jutott eszembe és találtam meg a mailjeim között, de lehet, hogy valami időkorlát volt a beaktiválásra (bár ezt nem mondták anno), ellenőrizni meg ugye nem lehet kulcsot tudtommal.
Utoljára szerkesztette: totyak, 2018.02.13. 20:30:58 -
#32818 -
#32817 van backup opcio steam kliensben. backup vame files -
#32816 Meg tudom azt csinálni, hogy megveszek egy játékot, letöltöm laptopra, majd a fájlokat átmásolom a számítógépemre, és úgy használom? Most van lehetőségem korlátlan netet használni, és csak laptopom van. Kingdom come meg nem férne bele két havi limitembe se. -
#32815 http://store.steampowered.com/app/265590/The_Red_Solstice/ -
#32814 Mostanában öribari van megint kettejük között (a HB - Steam linkelés ismét működik és megy a direkt aktiválás is), szóval akármi is lehet. :) -
#32813 Lehet ők adják az ötletet a steamnek :D