34737
  • PetruZ
    Kevés elemmel elviselhető. De 150-200 felett túl "vastag" minden sor, rengeteget kell görgetni rajta. Egyébként most léptem be, most sem megy, homokóra van lista helyett...
  • PetruZ
    Nincs béta kliensem, sosem használok ilyesmit. Tudom, hogy Chromium van benne, hobbiszinten foglalkozok typescript/electron/angular fejlesztéssel. A kliens többszöri újraindítás után is homokórázott a wishlist-en (a hiányos és nem működő menüvel), vagy részlegesen befagyott a discovery queue-n. És linkeltem, hogy mennyi embernek voltak változatos bajai a sale indulása és az új wishlist élesítése után. Ezt nem nagyon lehet terhelésre fogni, most még játék sincs, hogy rázúdulnának az emberek és a felület egyéb részei normálisan mentek.
  • Jim Morrison
    nekem bejövős a whishlist oldal, eléggé fapados volt, ez szerintem jobb. Mondjuk még nem működik nálam jól a sorrend csere, de jó lesz ^^
  • Scooter
    Steamgifts wishlistre nem hoz be semmit. Szuper!
    Tényleg cummantyú nekik!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.15. 21:52:10
  • Scooter
    Úgy szar ahogy van. Vissza a régit. A számozás alapján. Most össze-vissza van az egész. Nyalják meg a sót.
  • MerlinW
  • IMYke2.0.0.0
    Tavaly már volt.
  • Dzsini
    *2016 óta, de nem túl rég
  • MerlinW
    Tavaly óta van.
  • MerlinW
    Mint mondtam, ha a béta kliens-t használsz, akkor szavad nem lehet. Másik hogy a cache eltörhet dolgokat, márpedig minimum 3 helyen van tárolva az előző állapot (többek közözz a te gépeden is), ami pont részleges/hiányos frissítés látszatát jelentheti (frissíteni kell 1-2 alkalommal a böngészőt - mert steam felülete is gyakorlatilag böngésző, Chrome).

Lényeg a lényeg, a bétában már tegnap óta bent van az új wishlist és semmi baja nem volt (bár az folyamatosan változik), tehát majdnem biztos hogy a webes technológia ördöge játszott veled. 200+ szerver 60+ országban.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 21:09:05
  • RelakS
    Hö ... eddig is volt holdújév szél?
  • PetruZ
    Ha egy sale kezdetére időzítem a wishlist-em átalakítását - amit minden játékos először fog megnézni -, akkor minimum hetekkel előtte meggyőződök róla, hogy a legkevesebb gondot okozza. Nem arról van szó, hogy lassan terjed szét, hanem már az elejétől hibás (volt).
  • MerlinW
    Nem tudom mire számítasz, ha a bétában vagy:) Ha meg most frissítik a stabil részt, akkor türelem. Csinálhatnák úgy is, hogy lekapcsolják a szervereket, akkor meg az lenne a bajotok:)

Mikor frissítenek valamit (webes részen), akkor egy helyen frissítenek, majd automatikusan frissül a világ összes szerverén, ami természetesen idő.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 20:57:13
  • IMYke2.0.0.0
    A zigóták...
  • PetruZ
    Gyorsan reagáltak, az ár és a név szerinti rendezés visszakerült a menübe és a Filters is működik a kliensben.
  • PetruZ
    A kliensben működik, ellenben több böngészővel (pl. Fox) nem. Mondjuk a kliensben meg a Filter menü nem megy, szóval... Az /r/Steam is kezd kiakadni és az eredeti bejelentés alatt is kezdenek gyűlni a kommentek.

Ó, és a SteamGifts is fejreáll tőle. :D
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.02.15. 19:26:18
  • RED BULL F
    Örüljetek, hogy nálatok egyáltalán működik is :D
  • Scooter
    Te jó isten, mi ez a retek? Remélem csak a csíkszeműek újéve miatt csinálták ezt és utána visszarakják a régit.
    Hol a f*szomba van a számsorrend, ahogy beraktam őket? Nehogy már így maradjon.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.15. 19:13:16
  • PetruZ
    ...sőt, név szerint se. Elég nevetséges.
  • PetruZ
    És ennek örömére átvariálták a wishlist-et is, ami sz*rabb lett, mint volt. Mivel a sorok magasabbak lettek, a teljes lista sokkal hosszabb és lassabban is töltődik be minden része. Emellett a rendezés külön menüt kapott (minek?), és most már nem lehet aktuális ár szerint rendezni!!!...
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor Lunar New Year Sale - Day 1!
    2018.02.15 (19 óra) - 2018.02.19. (19 óra)
  • mulli1986
    Kösz!
    Neked is totyak!
  • PeeTeR
  • Atisz #32829
    Nekem már meg van, de köszönet érte :)
  • totyak
    Elkészítettem életem első SteamGifts felajánlását. Ha valakit esetleg érdekel egy Wasteland 2 játék, jelentkezzen! SG.hu tagoknak. Éjfélkor fog indulni.

KATT!!!
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2018.02.14. 17:56:11
  • Atisz #32827
    Steam-en is van Dead Space :P
  • Kissssss0 #32826
    szívesen neked is.
  • PeeTeR
    eeeeeees ez meg mindig a steam -nek a totyigja de jo hogy mesz is
  • Kissssss0 #32824
    originen meg ingyenes a dead space...
  • Kissssss0 #32823
    ezért kell használni a "description" ablakot giveaway csinálásakor és jelezni előre(lehetőleg angolul) hogy mindenki a saját felelősségére lépjen be.
  • PetruZ
    Igen, a Key List-be kell beírni. Csak a nyertes látja a végén, amikor lefut az akciód és az eredménylistában megnyomod a zöld "Send Key" pipát. Ő is egy zöld pipával jelez majd vissza, ha minden oké.
    Ha a kulcs nem jó, a nyertes nem fog visszajelezni. Ha nem rendezitek egymás között, büntit kapsz (azt hiszem, pontlevonás és egy ideig nem rakhatsz ki új felajánlást).
  • totyak
    Köszönöm.

És ez a bünti mi lehet? Nem akarok én rosszat, sőt, örömet szeretnék okozni valakinek, de nem tudom ellenőrizni a kulcsot.
  • lalakov
    Igen, oda kell beírnod és amikor a rendszer kisorsolja a nyertest, akkor rá kell nyomnod a "Send Key"-re a nyertesnél.
    Ha ő nem tudja beaktiválni a játékot, akkor valószínűleg büntetést fogsz kapni.
  • totyak
    Üdv! Szeretnék indítani egy SteamGifts játékot, de eddig még sosem csináltam ilyet. Még decemberben nyertem máshol kulcs formájában egy játékot, azt szeretném felajánlani, mert én nem arra a játékra pályáztam a nyereményjátékban és nem érdekel a játék. Ha kiválasztom, hogy kulcsot szeretnék felajánlani, akkor feldob egy mezőt "Key List" néven. Oda be kellene írnom a kulcsot és azt csak a nyertes látja majd a végén? Többi rész azt hiszem érthető a kitöltésnél.

Illetve még az volna a kérdésem, hogy mi van akkor, ha véletlenül már nem érvényes a kulcs? Én nem aktiváltam be, az egészen biztos, a napokban jutott eszembe és találtam meg a mailjeim között, de lehet, hogy valami időkorlát volt a beaktiválásra (bár ezt nem mondták anno), ellenőrizni meg ugye nem lehet kulcsot tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2018.02.13. 20:30:58
  • IMYke2.0.0.0
  • Jim Morrison
    van backup opcio steam kliensben. backup vame files
  • bardocz
    Meg tudom azt csinálni, hogy megveszek egy játékot, letöltöm laptopra, majd a fájlokat átmásolom a számítógépemre, és úgy használom? Most van lehetőségem korlátlan netet használni, és csak laptopom van. Kingdom come meg nem férne bele két havi limitembe se.
  • Jim Morrison
    http://store.steampowered.com/app/265590/The_Red_Solstice/
  • PetruZ
    Mostanában öribari van megint kettejük között (a HB - Steam linkelés ismét működik és megy a direkt aktiválás is), szóval akármi is lehet. :)
  • mulli1986
    Lehet ők adják az ötletet a steamnek :D