Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nagyon örül neki az ssd-m...
Per Aspera Ad Inferi.
"nem arról, hogy pénzt próbálunk keresni belőle vagy megpróbáljuk a nyereményt visszaosztani."
hát nem is ebből fognak meggazdagodni illetve szintet lépni az emberek mert néhányan szerencsésen megnyertek néhány tucat entry-ből egy játékot kétszer, szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Egyértelmű, hogy olyan játékot, ami már megvan nem nyerhetünk és ha valamit duplán nyerünk meg egyszerre, akkor abból az egyikre rerollt kérünk. Ebben most már az oldal is segít, elkerüli nekünk a dupla nyerést.
+ ami boszorkányüldözés megy az auto join scriptet használók ellen most az már röhejes...
Végülis ez a rendszer azoknak jobb, akik 1 nap 1x néznek fel az oldalra. Az említett HB esetleg BS dömpingnél viszont ezentúl elmarad a sorjelentkezés (ez mondjuk számomra nem is akkora probléma, hiszen rendszeresen azon játékokból nem szoktam soha semmit sem nyerni, amikre a legtöbb pontot költöm).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- ezentúl 500 pont a maximum az eddigi 300 helyett
- negyedóránként jár 5 (!) pont függetlenül az aktuálisan mindenki által felajánlott játékok mennyiségétől
- a max. pontszám amibe egy játéktételre való jelentkezés kerülhet 50 pont
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nekem Mongóliában és Kazahsztánban még sose kellett csalódnom. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nálam is kaki:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Játékot telpítenék, de van hogy csak pár KByte-al jön, vagy nem is tölt.
Én a 66%-os nyerési esélynél is tudok veszíteni, de nem sírok, mert 4 napja 2 játékot is nyertem, ma meg szintén egy wishlistest.
(a legjobb a Song of the Deep - 1,522 entries)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.06. 20:27:56
Érdekes amúgy, most nézem, hogy a játék ezen kiadása is és csak az alapjáték is 30 euróba kerül. Ez a csomag mindent tartalmaz, akkor ki a fene venné még ugyan ilyen áron csak az alapjátékot? 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nekem ezek voltak a legjobbak:
Rise of the Tomb Raider - 4817 jelentkező
Plants vs. Zombies GOTY Edition - 4574 jelentkező
L.A. Noire - 4143 jelentkező (Ez volt az első játékom amit nyertem itt. Regisztrációm után nemsokkal meg is nyertem. Kb 4 évvel ezelőtt.)
Illetve elég sok 1000-2000 közötti játék nyereményem van még, de azokat már nem rakom ide.
De ez se rossz:
Magazime Editor - 15,530 jelentkezőből 51 nyerhetett. Azért ennyiből se semmi abban az 51-ben szerepelni, és sok hasonló ilyenem van még. 😊 (Azt már ne nézzük, hogy a játék egy forintot nem ér amúgy. 😄)
"Dwarfs!? (100,000 Copies)
Entries: 35,167
Winners: 35,116"
Akkor a legtöbb belépős nyereményem egy 1919 entry-s volt:
"Hero Academy
Entries: 1,919
Winners: 1"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemesis Bundle - Bundlestars
1€:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Shadowrun Returns
Shoppe Keep
5€:
Planetary Annihilation: TITANS
Styx: Master of Shadows
Tropico 5
Slain: Back from Hell
Blood: One Unit Whole Blood
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
SpellForce 2 - Anniversary Edition
Phantaruk
FaceRig
10€:
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
FaceRig Pro Upgrade DLC
Köszönöm Scooter!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Hosszu ido utan felraktam a cs 1.6 win8-ra es mikor inditani akarom akkor update 27% megall es ezt irja ki "steam is temporarily unavailable please try later"Sokat guglisztam es megcsinaltam amiket javasoltak de meg mindig nem jo.Tuzfalat kiprobaltam.Nod32 adtam mint kivetel hogy engedje frissiteni.A steam registry editor programmal is babraltam es semmi.Tud ebben valaki segiteni?Koszonok minden segitseget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.jpg)
Spanyol vagy lengyel steam-et használsz? <#vigyor1>#vigyor1><#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2017.09.16. 08:31:34
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.09.09. 10:10:37
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.