34737
  • IMYke2.0.0.0
  • Scooter

• Scooter

• genndy
  • Scooter

• 3Error #32887
    Lomha, mint mindig, de én nem tapasztaltam változást.
    (persze gondolom attól is függ, hogy mennyi adatot kell átnéznie induláskor)
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.03.23. 18:29:05
  • RoboKutya78
    Srácok másnál is gond a steam automatikus indulási rendszere?
    Nálam vagy baromi lassan vagy egyáltalán nem hajlandó betölteni rendszerinduláskor.Pedig be van X-elve
    KÉP
  • Papa01 #32885
    Köszi szépen! :)
  • RatBaG #32884
    https://www.humblebundle.com/store/f1-2015
  • 3Error #32883
    Igen - azaz nem. Ajándékként nem lehet raktárba venni már.

@MerlinW : raktár az, amire gondolsz... (jó oké, fiatal voltál és kelle... izé, késő volt, mikor írtad - elnézzük )
  • MerlinW
    Nem lehet könyvtárba rakni (a csaló viszonteladók miatt), de küldheted e-mail címre asszem.
  • chris0000
    hi.
    most nézem én is,h már csak magamnak vagy egyből küldésre lehet játékot venni?
    most le van akciózva amit szeretnék,de egyből rakjam be könyvtárba...
  • jocking
    Másnál is van olyan gond, hogy a mobil app nem enged belépni? A PC-s kliens működik, a mobilos nem.
  • 3Error #32879
    Nem tudom miként működik, de pl. raktárba venni/tárolni játékot nem lehet már. Gondolom az által leírtak is azért történtek.
  • Atisz #32878
    Nem lehet. Speciális módon van megoldva a küldés ha jól emlékszem. Írnom kellett a supportnak és kb. 3. megkeresésre eltávolították.
  • PiszkosFred
    Kuldd el neki :)
  • Scooter
    Nem is értem, hogy ezeket mi a retekért nem lehet betörni drágakőre, vagy ha nem kell, akkor megsemmisíteni? Nekem is van belőle 2db, de a kutyának se kell. Van még 1db "Dead Island: Epidemic Beta Gift" és 2db "The Ship - 2 Pack Gift". Ezek se kellenek senkinek.
  • Atisz #32875
    Amikor Humble Bundle-ön ingyenesen adták, akkor 2 ilyet is mellé csaptak. Kicsit bosszantó, mivel végérvényesen ott éktelenkedik az inventory-dban, másrészt meg nincs rá szükség, mivel a barátaid ugyanúgy regisztrálnak a HB-ra és ugyanúgy megszerzik a teljes verziót, mint ahogy te.
    Arról nem is beszélve, hogy egy kifutó játékhoz már nem illik ilyeneket osztogatni (a 2. rész mindenben jobb és nem érzi úgy az ember, mintha egy UT 2003 moddal játszana).
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenki kap, aki megveszi a játékot. Nekem is volt.
    De, ha jól emlékszem, van érvényességi ideje is.
  • RelakS
    Kösz, akkor feltételezem, hogy az ajándékozónak ingyér volt :)
  • Béluska74
    Igen ez egy vendégbelépő. Ki tudod vele próbálni a játékot . De meg kell venned.
  • RelakS
    Guest Pass: Killing Floor - Guest Pass

Ez mi ez? Volt kollégától kaptam, viszont ahogy elnézem, 3 nap időkorlát.
    Ingyenesen szórható "beetetés"?
  • IMYke2.0.0.0

Úgy emlékszem, hogy ez nem egy sétagalopp játék hírében áll :)
  • Scooter
    Március 9. péntek 17:00-ig. Leírást kéretik olvasni!!!
  • PetruZ
    A friss HB monthly-ban Mankind Divided, Mafia 3, és God Eater 2 felfedve.
  • Scooter
    Köszi. Erre nem is gondoltam. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik almenüből nyílik, mert az oké, hogy ez a link: https://www.steamgifts.com/bundle-games, de a google nélkül nem lehet megnyitni az oldalról? Persze a lényeg a lényeg, de hova a francba rejtették megint, azért érdekelne.
  • RatBaG #32866
    nem is tudtam, hogy benne volt fakjúban, mindig gugliztam:
    https://www.steamgifts.com/bundle-games
  • Scooter
    Nem tudja valaki, hogy a steamgifts-en a FAQ-ból hova tűnt a link/kereső, ami megmutatta, hogy melyik játék tartozik bundle-ba?
    Eltűnt onnan ahol eddig volt.
  • 3Error #32864
    Köszi a felajánlást, kíváncsi vagyok, hogy érdekel-e valakit.
  • BarneyK
    Nem tudom, mennyire szoktatok kuponokkal dealelni, de van 5, amit ingyen elpasszolnék, ha valakinek kell :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

75% OFF Dawn of War II: Retribution
    75% OFF Endless Legend
    75% OFF Endless Space Collection
    50% OFF Bayonetta
    75% OFF Total War: Shogun 2 Fall of the Samurai
  • genndy
  • totyak
    A Wasteland 2 Steamgifts játék nyertese: TheGrindeR (SG-n nem tudom ugyanez e a nickje)

A kulcsot elküldtem, nagyon remélem, hogy nem lesz vele semmi gond. Köszönöm minden játékra jelentkezőnek a részvételt, egészen szép számban összejöttetek :D
  • 3Error #32860
    Ennyi. Vagy Enhanced Steam.
  • Scooter
    Egy sync-ronizálás helyre tette! Azért!
  • Scooter
    Már csak a steamgifts-en kéne működnie a wishlistre szűrésnek. A francnak van kedve mindent végignézni, hogy kiszűrjem melyik a wishlistes amire tenni akarok.
  • Scooter
    Na azért. Visszaállt a régi "helyezés" rendszer, ahogy a régi sorrendem volt. Így már elviselhető az új kinézet!

#32855: Akkor én nem is mondom, hogy nekem mennyi van wishlisten. Egyáltalán nem sok amennyi nektek van rajta.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.16. 09:27:48
  • MerlinW
    Dehát... ahogy az okos öreg mondta, "cselekedni kell, nem álmodozni" :DD

Egyébként tök jó szűrők vannak, bekattintod hogy akciós, meg ár és máris megkapod amire szükséged van. Szerintem jó ez.
  • PetruZ
    257...
  • Jim Morrison
    tudom, én listámon 165 van. ideje lenne kipucolni :)
    /majd ha megy.
  • Lokker
    150-200 játék van a kívánságlistádon? :O