Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Köszi az infókat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RatBaG
még egy.

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
Stronghold HD and A.D. 2044 ingyenes a GOG-on! 2 napig!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.10.24. 14:30:11
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Köszönjük.

(sajnos nincs, FitF WL-en volt, a HFF meg ment steamgifts-re :/)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

RatBaG
nincs valakinek human fall flat és the flame in the flood az előző jumbo bundleből?
nem tudom, hogy aludtam át, elfelejtettem megvenni az 1 dolláros packet...

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
<#eljen> <#eljen> <#eljen>
bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Köszi a felajánlást és a lehetőséget 😊

RatBaG
hátha érdekel valakit ez a weeb shit:

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
90%-KAL OLCSÓBB POSTAL Redux kupon valakinek ingyen? 2017. 10. 26. 12:00:00-ig lehet beváltani.
Scooter
Sid Meier’s Civilization III: Complete keresi gazdáját. Aki nem akar regisztrálni a Humble-n, vagy csak lusta.
FEARka
Ha valakit érdekel ingyen vihető egy "50%-KAL OLCSÓBB Civilization VI Digital Deluxe" steam kupon. (Gondolom más is kapott.)

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

RoboKutya78
Srácok egy kérdés.
Játszom a Kerbal Space progival.
Ez a progi ugyebár verziószámfüggő letöltést tartalmaz.Jelenleg az .1.3.0 -ás verziót használom úgy hogy azt telepítettem fel és másoltam át egy független mappába amit a steam ezáltal nem lát és nem erőszakoskodik hogy ő márpedig frissítene rá, hiába szabályzom a frissítést előbb utóbb befrissül és a modokat vadászhatom újra miatta.(ugye nincs olyan lehetőség hogy soha ne frissítsen ha jól emlékszem)
Most ezzel csak az a bajom hogy totál nem látja a steam hogy játszom vele nem számolja a játékórákat illetve képernyőmentést se tudok vele csinálni.Kérdés meg lehet e tanítani a steamet valahogy hogy mégis lássa ezt a játékot de anélkül hogy ráfrissítsen?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

meg payday2 is ismét ingyenes, kb 10 naping asszem.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Scooter
Durván 2 napig ingyenes a Humble-n a Sid Meier's Civilization III: Complete! Október 21-ig aktiválni kell!
genndy
Nem, most már csak 400. link

@Kissssss0 : csak 3-at? Én annak a bundlinak minden játékát megnyertem <#nyes>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.10.19. 21:38:27

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

hát nem igazán, a régi rendszerben minél többen csináltak felajánlást annál több pontot kaptunk így a határ a csillagos ég volt... csupán csak arra kellet odafigyelni hogy mindig el legyenek használva a pontok, egy jobb bundle alkalmával szépen meglehetett növelni az esélyt hogy lehessen nyerni jó néhány játékot az adott bundliból, 1 hónappal ez előtt pl rögtön nyertem is 3 luxor játékot.

MoRT2195
Ugyan annyi az esélyed, mint eddig. Ahogy neked is, úgy mindenki másnak is lassabban töltődik a pontja, tehát senki nem tudja szórni, mindenki egálban marad. 😊

Atisz: 500 a max pont.
Atisz
Ja igen, negyedóra az az óra 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

én is így vagyok, régi rendszer jobb volt, jelenleg most alig tudom tartani az iramot a borderlands felajánlásokkal... másra már nem is marad pontom, nyerésre az esély kb semmi.

Scooter
Szerintem is szar. Régen jobban gyűltek a pontok.
genndy
Jav.:
2.) negyedóránként gyűlik az 5 helyett a 6 pont (nekem a régi rendszer akkor is jobban tetszett, bármelyik bundlinál jól meglendültek a pontok, és volt is mire elszórni. Bármilyen bundli mostanában meg már kétóránként van valahol <#vigyor>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
Ismét megújultak a szabályok steamgifts-en:
1.) 400 a max. felhalmozható pont
2.) óránként nem 5, hanem 6 pont gyűlik
3.) a törölt felajánlások után ezentúl visszajár a pont

Szerintem ez már kezd ebben a formában egész elfogadhatóvá válni.

(kösz a felajánlást)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.18. 18:04:04

<#eljen>

köszönöm 😊
IMYke2.0.0.0

lesz idén halloween sale?
Afe
Ó köszönöm, akkor én voltam figyelmetlen és rányomtam valahol. Gondolom a játékon belűl már nem lehetséges új nevet megadni, vagy lenulláni valahogy kezdeni előröl új néven, mert kicsit idegesítő?

Panzeradler
Nincs rá megoldás, a játék elején kér nicknevet, nem a steamest használja a játék.
Afe
Sziasztok! Az lenne a kérdédem, hogy family sharing által megosztott játékban hogyan tudom megoldani , hogy a saját nevem alatt játszak és nem annak a nevével aki megosztotta velem a gamet?
Egyik kollégám megvette a PUBG játékot, csak nincs még elég erős gépe hozzá, ezért megosztotta velem. Én cserébe odadtam neki a CS.GO-t, mert én már nem játszok vele. A lényeg hogy sikerült mindkettőnknél elindítan a másik játékát, csak míg ő a saját nevén tud CS GO-zni az én játékommal, addig nekem a PUBG-ba az ő nevét írja ki, hiába a saját steam-em allat játszok, a saját gépemen.
Létezik erre bármiféle megoldás?

Ok, köszi a választ! Akkor tényleg nem nagyon van értelme már, ami van, azt eladom, aztán kész.
wantonly
Egyre kevésbé, egy kártya átlag 0,04-0,05€-t ér, szóval elég sok időt kell rászánni, hogy kipucold a játékokból és eladd a piacon. Tavaly eladtam vagy 500-600 kártyát (~30€) és behúztam vele egy akciós GTAV-t. Viszont már nem állnék neki újra. A fóliás kártya nagyon ritka és már azok se érnek sokat. Én nem alakítom drágakővé, szerintem az még kevésbé éri meg, egyből rakom a piacra.
Sziasztok!
Elolvastam most a trading cards faq-ot, illetve megnéztem, hogy a drágakövek mire valók, de még mindig nem igazán értem, hogy van-e bármi értelme pl a kártyáknak. Most sikerült pár dolgot eladnom, de lehet ezzel pénzt keresni? Ha sok kártyám van, akkor kaphatok érte valamilyen kedvezményt?
Most olvastam, hogy a drágakövekből lehet csomagokat venni, amiben már van fóliás kártya is, ami többet ér. Tehát pl. azokat a kártyákat, amik keveset érnek (5-6 cent), érdemes drágakővé alakítani, hogy csomagot vehessek belőle?
Kicsit értelmetlennek találom ezt az egészet, de hátha el tudjátok mondani, hogy miért is jó ez.
Sokan pl. az achievmenteket is hülyeségnek találják, én azokat kedvelem, engem mindig motiválnak, hogy megcsináljam a játékban azokat a feladatokat - csak ez ingyen van, ezért is fura, hogy valaki meg a kártyákért pénzt ad.
Scooter
<#guluszem1> <#eljen>
<#worship>
3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Hatalmas felajánlás! <#worship><#wow1>

bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szép vasárnapi napot minden kockának!
Ehhez meg sok sikert!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

3Error
Nálam megy rendesen.

//A "fehér paca" a régebbi androidon fordult csak elő. Viszont csak pár másodpercig, utána beadta.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.14. 19:25:22

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RoboKutya78
Skacok Másnak se működik úgy a steam mobil applikációja hogy pl.: egy értesítést kapok rá hogy van egy megerősítésre váró cserém és az értesítő ikonra rákattanva ugye egyből a megerősítések menüt szeretné megnyitni, de oda nem ugrik be a cserét küldő emberke ikonja csak egy nagy fehér paca van rajta mindaddig amíg külön a menüből nem hívom elő a megerősítés ablakot?Nem akarom frissíteni az appot mert megint rám szór egy heti pihenőt😞

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Dzsini
Persze, ilyesmit az ember HDSentinel (vagy hasonló) nélkül nem használ, csak kíváncsi voltam mennyi a redundancia benne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Csak a munka lemezt mentem, felhőbe (VPS, Git). A többi pótolható.
Egyébként, ha bármilyen fura hangot ad ki magából valamelyik lemez / hibás szektorok kezdenek szaporodni, azonnal megy a mirror/csere.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 13:19:01

[merlinw.org]

Dzsini
Mennyi a biztonsági mentés érzékeny(ebb) adatok duplázására-triplázására?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Pár éve elegem lett és egyszer és mindenkorra letudtam a helyproblémát. Bedobtam a gépbe 4 2TB-os HDD-t, egy 240-es SSD-t rendszernek és egy 1TB-os SSD-t (mindennek, aminek kell a szpíd). Így ezzel a majdnem 10TB-al nincs helyproblémám egy ideje😊

C és I SSD-k, D filmes/sorozatos, F játékos, E munkás lemez, G ramdrive a böngészőknek, H üres jelenleg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 13:10:22

[merlinw.org]

RatBaG
az még hagyján, inkább az basz fel, hogy már most is meg kell válogatnom, milyen játékok kerüljenek az ssdre. kezd szűkös lenni a 237 gb, aztán még a patchelés pluszban lefoglalja, figyelhetem, hogy legyen elég hely erre is.

Per Aspera Ad Inferi.