34737
  • 3Error #32972
  • RatBaG #32971

• Jim Morrison
    vihető kuponok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    60% OFF Solstice Chronicles: MIA
    15% OFF Murderous Pursuits
  • IMYke2.0.0.0
  • RatBaG #32968
    https://www.humblebundle.com/store/the-flame-in-the-flood
  • chris0000
    thx a helpeket,kipróbálom nemsoká...üdv.
  • Tehasut
    Legalább 5 éve (a Family Sharing bevezetése óta) be lehet lépni egyszerre több helyen. Csak játszani nem lehet egyszerre.
  • Dzsini
    Belépni lehet, egyszerre játszani nem lehet, ha mindkettő online van.
  • Jim Morrison
    nyugodtan beléphetsz két gépen ugyanabba a steam fiókba.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.06. 10:35:23
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudsz két gépről ugyanabba a fiókba belépni.
  • chris0000
    hi.
    párhuzamosan be tudok lépni egy másik gépen a steam fiókomba?
    most egy asztali gépet használok,de egy laptopon is szeretném futtatni a steamet.
    a régebbi játékokat inkább a laptopon futtatnám.
    mire kell figyelni?thx.üdv.
  • MerlinW
    Fúúúúúj.
  • RoboKutya78
    Nem vagyok rest a nyári akció idejéig annyi kitűzőt szedek össze amennyit tudok és befejezem ezt a marhaságot.
  • RoboKutya78
    ha kapok egy kártyát és az ugye megjelenik külön sávban ha rákattanok már az is fejfájás neki hogy kivadássza a többi közül
  • RoboKutya78
    srácok van valami megoldás a raktár készletem gyorsabb átböngészésére?Mért tart percekig a kártyák újratöltése? nem tölti le ezeket a számítógépre?2250 tételem van 90 oldalnyi kártya kép és alkalmanként percekig malmozik a platform és a végén a !! saját raktáram tartalmára közli hogy: "Ez a raktár jelenleg nem elérhető. Próbáld meg újra később" NÓÓMÁLIS???
    nem tudom aki több 10 ezer tétellel dolgozik az hogy tudja karbantartani a készletét?
    Nem lehet valahogy letöltetni az alkotóelemeket a saját gépedre. Egyetlen olyan beállítást találtam ami arra lenne hivatott hogy az ilyen dolgokat mentse a gépre de szerintem nem funkcionál úgy ahogy kéne. A fiókbeállításban van egy olyan pipa hogy ne mentse a fiókadatokat a gépre de én ezt nem pipáltam ki mert szeretném ha mentené de úgy fest mintha vagy félre fordították volna és ki kéne pipálni hogy mentse a dolgokat vagy én gondolkodom fordítva?
  • PetruZ
    A májusi Humble első játéka a Destiny 2.
  • Dzsini
    Nekem van egy jelszóval védett és több helyen megőrzött mappám, amiben ezek a screenshotok vannak.
    (Google is ad ilyen speciális kódokat, Yahoo is, meg még sokan mások)
  • RelakS
    Az nagyon régen volt :D
    Most csak simán "Segítséget kértem", ahol kiválasztottam, hogy a xx végű telefonszámra küldjenek egy SMS-t. Az abban lévő kódot beírva már kész is volt, használhatom az "új eszközt" hitelesítésre.

Közben megtaláltam ezt a kódot az alkalmazásban most már csak a fene tudja, hogy hova írjam le, hogy meg is legyen XD
  • Dzsini
    Első telepítéskor kapsz elmentendő "helyreállító kódot", amivel új készüléken vagy új mobilalkalmazás telepítésekor azonosíthatod magad.
  • RelakS
    Őőőő .... ahhoz, hogy hozzáférjek a Steam mobilalkalmazás szolgáltatásaihoz telepítés után, meg kell adnom a Steam mobilalkalmazásban megjelenő hitelesítő kódot ... he?! Még nem működik az alkalmazás, milyen kódot?!

Kicsit nyakatekerten mondjuk, de meg lehet oldani, hogy újra használható legyen az alkalmazás (segítséget kell kérni, ami nem is segítségkérés, csak kerülő út egy másik kódhoz), de na!
  • PiszkosFred
    Most pedig steamen zsakolhato be ingyen az F1 2015
  • RoboKutya78
  • MoRT2195
    Én is így jártam a napokban. Hiába írtam be jól a felhasználót, jelszót, majd a steam guard kódot, akkor is kidobta, hogy rossz felhasználó vagy jelszó.
    Megoldás: nagy betűvel írtam a felhasználónevem kezdőbetűjét. Tehát mondjuk nem since, hanem Since. Próbáld meg, hátha. Hülyeségnek hangzik, de 10x próbáltam kis betűvel (régen is így léptem be), aztán nagy betűvel rögtön jó lett.
  • PeeTeR
    igen, 27. -en kerul levonasra es kapod meg
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis segítséget kérnék csak tegyetek helyre
    Ugye jól értelmezem a humbble oldalán a Monthly beállításokat miszerint 27 jóváírja a mostani játékcsomagot?
    Bocs a méretért:)
    Monthly kép

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.04.25. 06:38:45
  • 3Error #32947
    Szia ! A web-esbe és a kliensbe sem enged be?
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.04.24. 20:46:56
  • Since
    Sziasztok! Steam guard Mobil App van az accountomon, és nem enged bejelentkezni... A mobilomon betudok jelentkezni illetve a steam guard kódot is látom... Mi lehet a gond, esetleg valakinek van valami tapasztalata? Köszönöm!
  • PeeTeR
    melohelyet kell cserelni :C
  • Scooter
    Komolyan hülyét kapok steam-en ettől a letöltési régió váltástól. Otthon nincs vele semmi baj. A munkahelyi gépen állandóan, azt csinálja, hogy miután lejött a játék, még frissítés szükséges és azt írja, hogy a tartalomszolgáltatók nem érhetők el. A hibára azt a megoldást adja, hogy válasszak más letöltési régiót. Sok országot próbáltam de egyel se müködik.
  • RelakS
    Ha készítek valami screenshotot, akkor azt elmenti a gépre is. Vagy azokat már törölted?
    Játékból kilépés után, amikor feltöltheted felhőbe, van ott egy "See on local storage", vagy ilyen gomb. Elég dilettáns mappanevekbe vannak elmentve :D (a játékok steames kódja, vagy ilyen)

Mondjuk ha régi cuccok kellenének, akkor csak az előttem szólókkal bólogathatok :)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.04.22. 17:20:28
  • PiszkosFred
    Jesszus, de miert tennel te olyat? Akkro inkabb mar engedj ra egy teleport prot, 15-20 evvel ezelott mar bevallt, hatha meg most is mukodik (azota nem probaltam) :D

Siman a weben valaszd ki a jatekot a screenhsot mappaban, kattintgasd vegig a kepeket, majd a megnyilo ablakokban gyorsan ctrl-s, enter, ctrl-w es kesz. Nem tudod meguszni azt, hogy ne egyessevel kelljen menteni oket, hacsak a Merlin altal emlitett szakiranyu forumokon nincs erre valami bongeszo kieg vagy egyeb 3rd party megoldas.
  • RoboKutya78
    Az oldal mentése esetén jelennek meg ilyen méretben a képek mivel mentésnél ugye csak a fedlapot tölti le mert az alatta levő eredeti képet már nem
  • PiszkosFred
    Hat, nalam az eredeti meretben szedi le, akar ketszer kattintok ra es megnyitja egy uj fulon, akar jobb klikk es kep megjelenitese utan mentem le. Oke, a legnagyobb felbontasu screenshotom csak 1920-as (ennyit tud a technikam), az felett nincs.

A te kepeid nem tudom miert olyan alacsony felbontasuak. Nem lehet, hogy azzal a felbontassal keszultek eleve?
  • RoboKutya78
    ezzel teljesen tisztában vagyok de 1200 képet egyenként lekategorizálni nem óhajtok:)
    A támogatást meg úgy értem hogy ha vannak rejtett beállításai a stem kliensnek azoknak a hozzáférésére gondoltam a támogatást írva
    Az x-fire bukására hajazva gondoltam hogy van e lehetőség valahogy ftp hozzáférést kérni a fiokodhoz hisz az xfire egy ideig biztosított a bezárása idején
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.04.22. 16:49:56
  • MerlinW
    Egyesével tudod letölteni. FTP elérés kizárt, fiókod meg nincs. Fejlesztő támogatás dolgot meg nem értem, biztos vagyok benne, hogy nem támogatod a Valve-ot és abban is, hogy nincs rá szükségük:). 100+ millió felhasználót kezelő globális rendszerben nem fog senki egyéni jogokat adni senkinek. Vannak steam fórumok, amelyek a klienssel és a szolgáltatással foglalkoznak, ott lehet ötleteket adni új funkciókra, de ha nem kéri rajtad kívül pár százezer ember, akkor valószínűleg nem lesz csoportos letöltés.

Egyenként úgy tudod letölteni, hogy rákattintasz egy képre - hogy kinagyítsa - majd hivatkozás címének másolása és voila, a teljes méretű kép:

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.04.22. 16:43:43
  • RoboKutya78
    most próbáltam a steamcommunity.com/id/???/screenshots/ oldalamat teljesen betölteni böngészőbe de ebbe az esetbe se szedi le rendesen csak 1024 es felbontásban az oldal teljes mentése se jó megoldás mert ebbe az esetbe se tölt le minden alkotó elemet.
    Kezdem azt hinni hogy ha támogatom a fejlesztőket közvetlen akkor lehetséges hogy hozzáférek más bizonyos elérhetőségekhez?
  • PiszkosFred
    Nem biztos, hogy ertem a kerdest, de ha a felhobe feltoltott kepekre gondolsz, akkro esetleg megnezed azokat a kepeidet online es lemented? Ha meg nincs felhoben, akkor az a gepeden van a szokasos mappakban (steamapps-common-jatek vagy a dokuba, beallitastol fuggoen).

Pl: https://steamcommunity.com/id/XXXXXXXXX/screenshots/, ahol XXX nyilvan a te altalad valasztott es hasznalt steam azonosito.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.04.22. 15:42:31
  • RoboKutya78
    tehát azon fényképek letöltésére vagyok kíváncsi amik már csak a felhőben léteznek és nem a steam remote mappájában pihennek.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kisebb technikai kérdésem lenne.
    Azt hogyan tudom megoldani hogy a fiókomba feltöltött képeimet bármilyen módon újra le tudjam menteni a gépemre?
    Mert az oké hogy ha kijelölöm valamelyik játékomról készített fotólistát és megnyitom a képernyőkezelést és itt tudnám ugye személyre szabni a képeimet meg törölni De egy mentés a dokumentum mappába gombot már fájt volna kifejleszteni?
    Vagy valakinek van ötlete hogyan lehetne lementeni a fényképeimet a profil fiókomból?
    Van rá lehetőség hogy Fpt hozzáférést kunyeráljon az ember a fiókjához?
  • Jim Morrison
    http://store.steampowered.com/app/232050/Eador_Masters_of_the_Broken_World/