34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
HalfLife3 #33012 3 karc a tetején
3 karc az oldalán
3 karc a tetején
3 tollvonással húzott kérdőjel
Utoljára szerkesztette: HalfLife3, 2018.06.01. 21:48:00 -
#33011 Van valami ötlet miért nem megy a letöltés steam-en? Próbáltam már szervert is váltani, de semmi. Egy picit elkezdi, majd abbahagyja. -
#33010 A Humble-n most akcióban van az Arma játék, be is fektettem.
Viszont nem értem, hogy a Steam-en miért van kettő ArmaII játék?
Nekem az egyik megvan, a másik nincs. Illetve most már gondolom megvan, ha aktiválom a kódot.
Az Operation Arrowhead is megvan, így azt akár oda is tudom adni valakinek ajándékba.
De, ha megmondjátok mi a különbség a két ArmaII között, akkor lehet, hogy az ArmaII-t is oda tudom adni. -
#33009 Én tudom mi ez. Egy cucc, nullákból és egyesekből. -
#33008 na majd kiderül köszi az infót -
#33007 Nem hinném, hogy kupont adnának egy sale alatt. :D Gondolom valami event lesz és ahhoz lehet majd használni. -
Kissssss0 #33006 ezek lehetségesek, kártya csomag, ingyen játék, és a legvalószínűbb... egy vagy több random kupon nyárra. -
#33005 Elvileg mindenki kapott aki legalább 6 feladatot teljesített (egy rakat emote-tal egyetemben, amiket nem lehet lebontani :/) -
#33004 Biztos be lehet majd törni, ha nem érdekel. 1db nem foglal semmi helyet. -
#33003 Nekem is van ilyenem. A Sumér Fékezés alatt majd kiderül, mire van kitalálva... -
#33002 tudtommal 6 hónap sg vip lesz benne. -
#33001 Srácok más is megkapta?
Lehet tudni mire lesz ez jó vagy HURRÁ kaptam megint egy raktár törmeléket?
Minden feladatot kipipáltam kaptam talán 2 hátteret meg talán egy emotot is meg ezt
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.05.29. 06:33:29 -
#33000 Mégis minek pazaroljam az energiát, ha pár másodperc alatt megoldhatom? Minek foglaljam le azt szűk netet amink van? Mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
A túlzás meg relatív. Neked az. Nekem nem. -
#32999 Ehhez miért kéne egész nap a gép előtt ülni? Meg szórakozni? Meg szenvedni?
Meg txt-ket át írkálni, meg ilyen programokat letölteni?
Elindítom a steam-et, gyorsan elindítom azt a pár letöltést, majd később amikor már lejöttek a játékok, akkor elindítom őket és törlöm is le. Ez max 10 percet vitt el egy napomból, mivel a letöltési folyamatot nem kell végig nézni. :) Illetve a törlés roppant egyszerű, 5 másodperces folyamat. Steam könytvárban jobb klikk a játékra és eltávolítás. Kész. Nem kell abszolút a gép előtt lenni, kicsit túlzol ezzel az egésszel. Én is dolgoztam, sajnos szombaton is, szóval én se egész nap a gép előtt ültem. :) -
Kissssss0 #32998 steamen a helps and tips alfórumon ezrével voltak ilyen és ehhez hasonló problémák. -
#32997 Mondjuk az is érdekes, hogy volt olyan játék, amivel nem adta meg az acsit (Shogun 2, miközben az is ott volt a választhatók között),de miután leszedtem a BioShock Infinite játékot, azzal meg az első indításra megkaptam.. :) -
#32996 Vagy fogod, és a Steam Achievement Manager-el úgy csinálsz, mintha elindítanád a játékot.
Ha meg kapsz egy vacbant az ilyesmi mókolásért, akkor mehetsz sírni ízlés szerinti helyre :) -
Kissssss0 #32995 nem kell szenvedni a letöltésekkel...
1. keresel egy játékot a steam mappádban(steamapps\common).
2. megnyitod a steam_appid.txt és kitörlöd a sorszámot.
3. beírod az éppen aktuális steam által kiválasztott játéknak az ID-ét és elmented a változást.
4. a mappában lévő exe-vel elindítod a játékot, nem a steam kliensből.
5. ta dam! steam regisztrálta hogy te játszottál a kiszemelt játékkal.
ezzel a módszerrel le lehet tudni 10 perc alatt az egészet.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.05.28. 13:55:48 -
#32994 Nekem is kimaradt az első, mivel nem egész nap a gép előtt ülök, a műhelyben meg nemtom díjaznák-e, ha a notin szórakáznék...
(BTW, így is az általam leszedett game-ek a 17-ből 3 darab - majd 8-15 gigás játékok töltögetésével, majd törlésével szenvedek... kímélem a hálózatot, jelen esetben a notit és annak SSD-it ) -
#32993 ugyan ez nalam is de szerintem ugy szarjuk le ahogy van... badge meg van anelkul is ergo fk it ^^ -
#32992 Érdekes... nekem a mai utolsót nem teljesíti, hiába játszom egy kijelölt játékkal. A kitűző már megvan... -
#32991 Grat, én elszalasztottam :/ -
lacuska51 #32990 Ha megcsinálsz a 18 feladatból 16-ot akkor megkapod az 500 TP-s kitűzőt, az utolsó két feladatért nem jár semmi plussz. -
#32989 -
#32988 Nekem megvan, de nem hinném, hogy ettől bármivel több mindent kaptam volna, mint ti. :D
-
#32987 Nálam csak 1, de...
-
#32986 Viszont mikor megszereztem a napi hármat, meg a többi hatot utána néztem, hogy lemaradtam az első napról, így esélytelen összeszedni a szükséges mennyiségű mütyürt :S 9 van még hátra, 8 kellene, 6-ot tudok megszerezni -
#32985 nekem is volt, de nem bántam, 3 mütyürt is megadott az elindításával :) -
#32984 Játsz valamivel, amit a legutóbbi 6 hónapban vettél:
Team Fortress 2
wut? Az orange box-al vettem :D -
#32983 Megvan a 2. szint! :) Tavaszi Nagytakarítás Esemény 2018... -
#32982 nekem half life 2 demo :)
aztán orange box. talán -
#32981 "Play the first game you added to your Steam account."
a lista ures illetve fingom sincs.. szoval wtf -
#32980 Nekem az Aliens vs. Predator... :))
@Totyak: Kitűzőket és tárgyakat kaphatsz, növelheted a Steam szinted.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.05.24. 21:16:50 -
#32979 Hm, jó tudni, hogy az első játék, amit a Steam-hez adtam, a Torchlight volt. :) -
#32978 Ott van az oldalán:
"Earn a new badge for your Steam profile by playing selected games already in your Steam library, or by trying out something new from an assortment of games with a great history on Steam available for free this weekend!" -
#32977 Hölgyek, urak! Mire jók a Tavaszi nagytakarítás kihívásai? Ad valamit ajcsiba, ha teljesítem? Csak puszira nem kezdek el vadul játékokat telepítgetni. -
#32976 Most van, valami "Tavaszi nagy takarítás...". Kártyát is lehet szerezni! :) -
#32975 Most kaptam:
-
#32974 STEAM link Béta Android
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.18. 10:35:53 -
#32973 A Kingdom: New Lands nagyon jó játék!