Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Koszonom!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Papa01
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Semmi gond. A lényeg, hogy megy a dolog. Az "öreg" genndy egyből tudja mire kell rákérdezni. 😄
Megvan a megoldás!! Én b..om, mikor megvettem csináltam új u play accountot, holott az összes többi játékom ami ubis egy már előtte is meglévőn volt. Hiába...
Öregedés... Szenilitás...
genndy
Nem lehet hogy csak rossz UPlay accountba vagy belépve?
Egyébként a CD-kulcs ott szokott lenni a Steam kliensben a jobb oldalon.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

"there was a problem authenticating the ownership of this product..."

tehát ez a hibaüzenet fogad miután elindítottad? ilyennel én még sose találkoztam, próbálkozz meg a uborkaszaft supportal hátha tudnak segíteni valamit.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

OK tehát nincs okom aggódni, mert kell hozzá u play. Ezt eddig is tudtam...
Én úgy gondolom az a baj, hogy az u playből törlődött, de nem tudom újra aktiválni, mert nem tudom előszedni sehonnan az aktiváló kulcsot.
Írták, hogy ha nem látom a steam könyvtárban jobb kattra, akkor sehogy sem fogom tudni. Emiatt vagyok kicsit kiakadva.
IMYke2.0.0.0
Olvasd el újra, amit írtam és rájössz, hogy miről beszélek.
Az, hogy valamiféle szoftver-probléma miatt nem indul el a gépeden a cucc nem teszi semmissé ami a tény: STEAM-re vásárolt Ubisoft játék esetében is kell a Uplay kliens a gépeden, a játék elindíthatóságához.

Saját képek (Assassin's Creed 2-t kell figyelni:

STEAM-kliensemből:

Uplay kliensemben:

S a lényeg:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor miért nincs okom az aggodalomra?
IMYke2.0.0.0
"Szóval ha steamen vettem, ha nem, u play is kell hozzá.
Cáfoljatok meg, és én leszek a legboldogabb. 😊"

Én is ezt írtam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ez úgy néz ki, hogy katt a játékra indul a steam, majd az u play... és utána a játék.
de most: u play indítás első ablak "this will bind the following Products to your ubisoft account ..."
két választás close vagy continue
ezután a következő ablak fogad...
"there was a problem authenticating the ownership of this product..."

És ezzel kilép játék nem indul.
Szóval ha steamen vettem, ha nem, u play is kell hozzá.
Cáfoljatok meg, és én leszek a legboldogabb. 😊
PetruZ
Humble-n 35 dolláros beugróért karácsonyig minden nap új játék, összesen 850 dollcsi értékben.
IMYke2.0.0.0
Ha STEAM-en (ill. STEAM-re) vetted a játékot (mert egy olyan kulcsot kaptál a vásárlásod helyén), akkor csakis a STEAM kliensen keresztül fog elindulni!
Ettől még a gépeden fenn kell legyen a Uplay kliens is (mert megszólítja azt a Ubisoft játék).

Szóval, ha Uplay kiensben nincs, de a STEAM kliensben ott van a "Might and Magic: Heroes VII", akkor semmi okod az aggodalomra.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.02. 21:01:01

Steam...
PiszkosFred
Hol vetted?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát remek...
Akkor 30euroért vettem két hónapja egy játékot, ami ott is van a steam könyvtáramban, csak az uplayben nem, tehát játszani se fogok vele tudni...
RoboKutya78
gondoltam hátha van valami acc ellenőrző oldal ahol ezeket egyszerűbb áttekinteni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

3Error
A Steam-ből, ha nem látod a kulcs megjelenítése opciót, mint más játékoknál, akkor sehogy.

@robokutya, nem tudok ilyenről, keresgéléssel találod meg leghamarabb az adott játék acsi-ikonját, szvsz.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hello!

A might and magic heroes 7el akartam volna 1 hónap után játszani, de nem bírok. Valamiért az U play accountomból kitörlődött. A bajom csak az, hogy aktiválni se tudom újra, mert nem tudom az aktivációs kódot. Steamen néhány játéknál meg tudom nézni a kulcsot, de ennél pont nem. Szerintetek hol találom meg a steames játékok kulcsát???
Köszi!
RoboKutya78
skacok kérdés
Van e valamilyen oldal ahol gyorsban át tudom futni hogy mely játékokhoz milyen teljesítmény icon tartozik?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Prince23
Nem mediumon kéne akkor tolni 😄

Kár hogy az AI rém buta benne. 😞
Jaja, nekem is feltűnt 😊 Maradjon meg a jó szokásuk 😄
Papa01
Nagyon jó játék! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

nagyon dobálják az ingyen játékokat mostanában. <#eljen>

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

The Bureau: XCOM Declassified ingyen a humblin!
Katt
3Error
No, akkor megállapítom : Há' hülyék ezek a Valve-nál má' megin'... <#wilting>

@PetruZ, nem vettem annak <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Nálatok előfordult már olyan, hogy letöltötök steam-re egy játék és teljesen le van töltve de még frissítene és nem megy? Olyan hibaüzenettel, hogy a "Tartalomszerverek nem elérhetők". Azt mondja, hogy váltsak letöltési régiót, de már a csomót próbáltam és az istennek se akarja befejezni a letöltést. Van erre valami megoldás?
IMYke2.0.0.0
Meglehetősen érdekesen értelmezett "fordítások"...
...nem kizárt, hogy az enyémek szarok, de a leírások alapján igyekeztem belőni a játékélményeimet...
...egyetlen kakukktojás van (mert azzal még nem játszottam, dacára annak, hogy a Library-mben díszeleg): "Alien: Isolation".

Jim Morrison
mikor elolvastam pár leírást, egyből el kezdtem keresni pontosan mit akarnak mit jelöljek. Erre a "fordításra" bukkantam.

“The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” - A game that brings up happy feelings instead of the usual killing and conflict.
“Choices Matter” - A game with lots of options in approaching situations/objectives.
“Haunts My Dreams” - A game which you can't stop thinking about.
“Mom’s Spaghetti” - A game that can get very intense.
“No Apologies” - A game that has its faults but is still enjoyable to play.
“Cry Havoc And Let Slip The Dogs Of War” - A game where you can create a lot of chaos.
“Suspension of Disbelief” - A game which has situations that would be considered absurd when taken out of context.
“Soul Of Vitruvius” - A game with the prettiest (rendered) character.
“Defies Description” - A game which you need to play to understand (instead of reading about it).
“Labor of Love” - A game which is still actively supported by the developers after a long time.
“Whoooaaaaaaa, Dude! 2.0” - A game with psychedelic/mindfuck elements. (Not sure on this one.)
“Even Better Than I Expected” - Self explanatory.
“Write-In” - Your custom category.

Miért kell keszekuszán fogalmazni nem tudom

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PetruZ
Nem bántásként mondtam. Valóban eléggé túlspilázottak voltak a leírások, de pl. a Labor of Love-ra nem nagyon lehet idei címet mondani, hiszen az jócskán ellentmondana a kritériumnak.
IMYke2.0.0.0
"Enyim ni":

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 21:29:37

3Error
Biztos úgy volt, nem szenteltem túl nagy figyelmet az ''önkéntes kérdőív kitöltésre", bár nem rémlik, hogy ilyen is lett volna. Aztán lehet, hogy egyikünk így érti, másikunk úgy ; sok pontnál nem volt konkrét, hogy mit is kéne választani, túlzottan kisminkelték a szöveget. Vagy csak sötét paraszt vagyok és nem fogtam fel. <#bdead>

PetruZ
Nem is lehet felsorolni idei játékokat mindre, hiszen van olyan is, ami kifejezetten múltbeli játékra vonatkozik. 😛
3Error
Steam... <#nemtudom>

Jim Morrison
így lett, régi játékokat jelöltem.
The “The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” Award — Currently Crayon Physics Deluxe <#crazya>

Egy picit nem figyelek oda... októberben lett 10 éves a steam accom. ha jól emlékszem hl2 demot próbáltam ki, amiatt regisztráltam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
A Steam-re forgattam a szemem, nem rád. <#wink>

@Papa01, a Fallout 4 nálam is szerepel mindig.

@Logan, engem nem különösebben érdekel, hogy idei, vagy tavalyi-e, mivel idén ÉN nem tudok felsorolni annyi megfelelő játékot, mint amit a Steam kér. (sőt...) <#zavart1>

@Morrison, én régebbi játékokat dobáltam bele a listába, ha "ér valamit" a "kutatásuk" lássák, hogy elég kevés jó játékot készítettek idén. (vagy, ami jó, azt pedig 5 helyre is kéne tenni...) Szerintem főleg a indie címekre kíváncsiak a Valve-nél.
Pl. favoritnak a Mass Effect 1-et dobtam nekik... <#eplus2>

Papa01
Miért? Én kitudtam választani. 😊

RelakS
A lényeg, hogy akkor még elég viccesen nézett ki...
Tudom, csináltam volna screenshotot <#crazya>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Scooter
Nem javítottak semmit. Nem állt még át automatikusan.
RelakS
Most mi van? Azóta kijavították. Be is vásároltam 😄

Prince23
De azok nem idén jelentek meg, az a gond 😊

Papa01
Bármilyen év és szavazás van, nálam valamelyik Fallout (4) és valamelyik X-Com (2) játék bekerül a listába! 😊

Jim Morrison
leirnatok ti melyik kategoriaban kire szavaztatok? van egy ketto amire otletem sincs kint kene nevezni. akkor legalabb olyanra szavazok aki szerintetek megerdemli😊

3Error
<#rolleyes>

Atisz
Megelőztél! 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

RatBaG
RelakS
WTF?!

Itt más is azt látja, hogy egyenként vásárolva 10,98€, de csomagban megvehetem akár 21,44€-ért is? <#nevetes2>

IMYke2.0.0.0
Arra gondoltam, hogy nemrég volt halloween szél, és egy hónap múlva jön a karácsonyi is.

IMYke2.0.0.0
<#hehe>
Öregszünk, bizony.