34737
  • HalfLife3
    3 karc a tetején
    3 karc az oldalán
    3 karc a tetején
    3 tollvonással húzott kérdőjel

Utoljára szerkesztette: HalfLife3, 2018.06.01. 21:48:00
  • bardocz
    Van valami ötlet miért nem megy a letöltés steam-en? Próbáltam már szervert is váltani, de semmi. Egy picit elkezdi, majd abbahagyja.
  • RJoco
    A Humble-n most akcióban van az Arma játék, be is fektettem.
    Viszont nem értem, hogy a Steam-en miért van kettő ArmaII játék?
    Nekem az egyik megvan, a másik nincs. Illetve most már gondolom megvan, ha aktiválom a kódot.
    Az Operation Arrowhead is megvan, így azt akár oda is tudom adni valakinek ajándékba.
    De, ha megmondjátok mi a különbség a két ArmaII között, akkor lehet, hogy az ArmaII-t is oda tudom adni.
  • 3Error #33009
    Én tudom mi ez. Egy cucc, nullákból és egyesekből.
  • RoboKutya78
    na majd kiderül köszi az infót
  • MoRT2195
    Nem hinném, hogy kupont adnának egy sale alatt. :D Gondolom valami event lesz és ahhoz lehet majd használni.
  • Kissssss0 #33006
    ezek lehetségesek, kártya csomag, ingyen játék, és a legvalószínűbb... egy vagy több random kupon nyárra.
  • Atisz #33005
    Elvileg mindenki kapott aki legalább 6 feladatot teljesített (egy rakat emote-tal egyetemben, amiket nem lehet lebontani :/)
  • Scooter
    Biztos be lehet majd törni, ha nem érdekel. 1db nem foglal semmi helyet.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is van ilyenem. A Sumér Fékezés alatt majd kiderül, mire van kitalálva...
  • Jim Morrison
    tudtommal 6 hónap sg vip lesz benne.
  • RoboKutya78
    Srácok más is megkapta?

Lehet tudni mire lesz ez jó vagy HURRÁ kaptam megint egy raktár törmeléket?
    Minden feladatot kipipáltam kaptam talán 2 hátteret meg talán egy emotot is meg ezt
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.05.29. 06:33:29
  • 3Error #33000
    Mégis minek pazaroljam az energiát, ha pár másodperc alatt megoldhatom? Minek foglaljam le azt szűk netet amink van? Mindenki úgy csinálja ahogy akarja...

A túlzás meg relatív. Neked az. Nekem nem.
  • MoRT2195
    Ehhez miért kéne egész nap a gép előtt ülni? Meg szórakozni? Meg szenvedni?

Meg txt-ket át írkálni, meg ilyen programokat letölteni?

Elindítom a steam-et, gyorsan elindítom azt a pár letöltést, majd később amikor már lejöttek a játékok, akkor elindítom őket és törlöm is le. Ez max 10 percet vitt el egy napomból, mivel a letöltési folyamatot nem kell végig nézni. :) Illetve a törlés roppant egyszerű, 5 másodperces folyamat. Steam könytvárban jobb klikk a játékra és eltávolítás. Kész. Nem kell abszolút a gép előtt lenni, kicsit túlzol ezzel az egésszel. Én is dolgoztam, sajnos szombaton is, szóval én se egész nap a gép előtt ültem. :)
  • Kissssss0 #32998
    steamen a helps and tips alfórumon ezrével voltak ilyen és ehhez hasonló problémák.
  • Papa01 #32997
    Mondjuk az is érdekes, hogy volt olyan játék, amivel nem adta meg az acsit (Shogun 2, miközben az is ott volt a választhatók között),de miután leszedtem a BioShock Infinite játékot, azzal meg az első indításra megkaptam.. :)
  • Dzsini
    Vagy fogod, és a Steam Achievement Manager-el úgy csinálsz, mintha elindítanád a játékot.

Ha meg kapsz egy vacbant az ilyesmi mókolásért, akkor mehetsz sírni ízlés szerinti helyre :)
  • Kissssss0 #32995
    nem kell szenvedni a letöltésekkel...

1. keresel egy játékot a steam mappádban(steamapps\common).
    2. megnyitod a steam_appid.txt és kitörlöd a sorszámot.
    3. beírod az éppen aktuális steam által kiválasztott játéknak az ID-ét és elmented a változást.
    4. a mappában lévő exe-vel elindítod a játékot, nem a steam kliensből.
    5. ta dam! steam regisztrálta hogy te játszottál a kiszemelt játékkal.

ezzel a módszerrel le lehet tudni 10 perc alatt az egészet.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.05.28. 13:55:48
  • 3Error #32994
    Nekem is kimaradt az első, mivel nem egész nap a gép előtt ülök, a műhelyben meg nemtom díjaznák-e, ha a notin szórakáznék...
    (BTW, így is az általam leszedett game-ek a 17-ből 3 darab - majd 8-15 gigás játékok töltögetésével, majd törlésével szenvedek... kímélem a hálózatot, jelen esetben a notit és annak SSD-it )
  • PeeTeR
    ugyan ez nalam is de szerintem ugy szarjuk le ahogy van... badge meg van anelkul is ergo fk it ^^
  • Papa01 #32992
    Érdekes... nekem a mai utolsót nem teljesíti, hiába játszom egy kijelölt játékkal. A kitűző már megvan...
  • Atisz #32991
    Grat, én elszalasztottam :/
  • lacuska51
    Ha megcsinálsz a 18 feladatból 16-ot akkor megkapod az 500 TP-s kitűzőt, az utolsó két feladatért nem jár semmi plussz.
  • IMYke2.0.0.0
  • MoRT2195
    Nekem megvan, de nem hinném, hogy ettől bármivel több mindent kaptam volna, mint ti. :D

• IMYke2.0.0.0
    Nálam csak 1, de...

• RelakS
    Viszont mikor megszereztem a napi hármat, meg a többi hatot utána néztem, hogy lemaradtam az első napról, így esélytelen összeszedni a szükséges mennyiségű mütyürt :S 9 van még hátra, 8 kellene, 6-ot tudok megszerezni
  • Jim Morrison
    nekem is volt, de nem bántam, 3 mütyürt is megadott az elindításával :)
  • RelakS
    Játsz valamivel, amit a legutóbbi 6 hónapban vettél:
    Team Fortress 2

wut? Az orange box-al vettem :D
  • Papa01 #32983
    Megvan a 2. szint! :) Tavaszi Nagytakarítás Esemény 2018...
  • Jim Morrison
    nekem half life 2 demo :)
    aztán orange box. talán
  • PeeTeR
    "Play the first game you added to your Steam account."

a lista ures illetve fingom sincs.. szoval wtf
  • Papa01 #32980
    Nekem az Aliens vs. Predator... :))
    @Totyak: Kitűzőket és tárgyakat kaphatsz, növelheted a Steam szinted.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.05.24. 21:16:50
  • PetruZ
    Hm, jó tudni, hogy az első játék, amit a Steam-hez adtam, a Torchlight volt. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ott van az oldalán:

"Earn a new badge for your Steam profile by playing selected games already in your Steam library, or by trying out something new from an assortment of games with a great history on Steam available for free this weekend!"
  • totyak
    Hölgyek, urak! Mire jók a Tavaszi nagytakarítás kihívásai? Ad valamit ajcsiba, ha teljesítem? Csak puszira nem kezdek el vadul játékokat telepítgetni.
  • Papa01 #32976
    Most van, valami "Tavaszi nagy takarítás...". Kártyát is lehet szerezni! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Most kaptam:

• Jim Morrison
    STEAM link Béta Android
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.18. 10:35:53
  • Scooter
    A Kingdom: New Lands nagyon jó játék!