Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Öregedés... Szenilitás...
Egyébként a CD-kulcs ott szokott lenni a Steam kliensben a jobb oldalon.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
tehát ez a hibaüzenet fogad miután elindítottad? ilyennel én még sose találkoztam, próbálkozz meg a uborkaszaft supportal hátha tudnak segíteni valamit.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Én úgy gondolom az a baj, hogy az u playből törlődött, de nem tudom újra aktiválni, mert nem tudom előszedni sehonnan az aktiváló kulcsot.
Írták, hogy ha nem látom a steam könyvtárban jobb kattra, akkor sehogy sem fogom tudni. Emiatt vagyok kicsit kiakadva.
Az, hogy valamiféle szoftver-probléma miatt nem indul el a gépeden a cucc nem teszi semmissé ami a tény: STEAM-re vásárolt Ubisoft játék esetében is kell a Uplay kliens a gépeden, a játék elindíthatóságához.
Saját képek (Assassin's Creed 2-t kell figyelni:
STEAM-kliensemből:
Uplay kliensemben:
S a lényeg:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cáfoljatok meg, és én leszek a legboldogabb. 😊"
Én is ezt írtam...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de most: u play indítás első ablak "this will bind the following Products to your ubisoft account ..."
két választás close vagy continue
ezután a következő ablak fogad...
"there was a problem authenticating the ownership of this product..."
És ezzel kilép játék nem indul.
Szóval ha steamen vettem, ha nem, u play is kell hozzá.
Cáfoljatok meg, és én leszek a legboldogabb. 😊
Ettől még a gépeden fenn kell legyen a Uplay kliens is (mert megszólítja azt a Ubisoft játék).
Szóval, ha Uplay kiensben nincs, de a STEAM kliensben ott van a "Might and Magic: Heroes VII", akkor semmi okod az aggodalomra.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.02. 21:01:01
Akkor 30euroért vettem két hónapja egy játékot, ami ott is van a steam könyvtáramban, csak az uplayben nem, tehát játszani se fogok vele tudni...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
@robokutya, nem tudok ilyenről, keresgéléssel találod meg leghamarabb az adott játék acsi-ikonját, szvsz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A might and magic heroes 7el akartam volna 1 hónap után játszani, de nem bírok. Valamiért az U play accountomból kitörlődött. A bajom csak az, hogy aktiválni se tudom újra, mert nem tudom az aktivációs kódot. Steamen néhány játéknál meg tudom nézni a kulcsot, de ennél pont nem. Szerintetek hol találom meg a steames játékok kulcsát???
Köszi!
Van e valamilyen oldal ahol gyorsban át tudom futni hogy mely játékokhoz milyen teljesítmény icon tartozik?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
@PetruZ, nem vettem annak <#wink>#wink>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
...nem kizárt, hogy az enyémek szarok, de a leírások alapján igyekeztem belőni a játékélményeimet...
...egyetlen kakukktojás van (mert azzal még nem játszottam, dacára annak, hogy a Library-mben díszeleg): "Alien: Isolation".
“The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” - A game that brings up happy feelings instead of the usual killing and conflict.
“Choices Matter” - A game with lots of options in approaching situations/objectives.
“Haunts My Dreams” - A game which you can't stop thinking about.
“Mom’s Spaghetti” - A game that can get very intense.
“No Apologies” - A game that has its faults but is still enjoyable to play.
“Cry Havoc And Let Slip The Dogs Of War” - A game where you can create a lot of chaos.
“Suspension of Disbelief” - A game which has situations that would be considered absurd when taken out of context.
“Soul Of Vitruvius” - A game with the prettiest (rendered) character.
“Defies Description” - A game which you need to play to understand (instead of reading about it).
“Labor of Love” - A game which is still actively supported by the developers after a long time.
“Whoooaaaaaaa, Dude! 2.0” - A game with psychedelic/mindfuck elements. (Not sure on this one.)
“Even Better Than I Expected” - Self explanatory.
“Write-In” - Your custom category.
Miért kell keszekuszán fogalmazni nem tudom
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.11.27. 21:29:37
The “The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” Award — Currently Crayon Physics Deluxe <#crazya>#crazya>
Egy picit nem figyelek oda... októberben lett 10 éves a steam accom. ha jól emlékszem hl2 demot próbáltam ki, amiatt regisztráltam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@Papa01, a Fallout 4 nálam is szerepel mindig.
@Logan, engem nem különösebben érdekel, hogy idei, vagy tavalyi-e, mivel idén ÉN nem tudok felsorolni annyi megfelelő játékot, mint amit a Steam kér. (sőt...) <#zavart1>#zavart1>
@Morrison, én régebbi játékokat dobáltam bele a listába, ha "ér valamit" a "kutatásuk" lássák, hogy elég kevés jó játékot készítettek idén. (vagy, ami jó, azt pedig 5 helyre is kéne tenni...) Szerintem főleg a indie címekre kíváncsiak a Valve-nél.
Pl. favoritnak a Mass Effect 1-et dobtam nekik... <#eplus2>#eplus2>
Tudom, csináltam volna screenshotot <#crazya>#crazya>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Per Aspera Ad Inferi.
Itt más is azt látja, hogy egyenként vásárolva 10,98€, de csomagban megvehetem akár 21,44€-ért is? <#nevetes2>#nevetes2>
IMYke2.0.0.0
Arra gondoltam, hogy nemrég volt halloween szél, és egy hónap múlva jön a karácsonyi is.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE