Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Váá, mekkora mákom van ... tegnap este már majdnem megvettem a SSF4: Arcade Editiont 15 eurós áron (50%) .... de mondom, ha nem viszik lentebb akkor max kivárom a karácsonyi vásárt.

Erre nem most reggelre vitték le 75%-osra? 😊
Ennek alkalmából már nem is a simát, hanem a Complete változatot vettem 10 euróért 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Azt is én írtam. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pontosan erre gondoltam. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Dec 20- jan 4 között karácsonyi akció steamen, akkor tuti lesz.
SzirmosSzisza
Steam kiváltható?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
az Assassin's Creed 1 mostanában volt újságoz ajándék cd.gamestarban.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Értelmetlen kérdés.
Max tippelni tud mindenki, mert senki nem steam alkalmazott, nem tudják mikor mi lesz.

1 biztos minden játék végig megy egy folyamaton, hogy csökken az ára.
Hogy mikor éri el egy játék a -75% off-ot nem egyformán megy.

Ha már volt -75% egy játékon, akkor utána 1000% hogy lesz, csak az nem fix hogy mikor...TUTI hogy lesz...ha egyszer már volt, csak várni kell amíg újra leviszik.
Mivel csak tippelni lehet, Karácsny+Újév akcióra várj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a.carkey
Szerintetek az Assassin's Creed sorozat ismét fog 75%os kedvezménnyel futni, mint a 3. rész megjelenése elõtt, vagy nem érdemes erre várni?

A medve nem játék.

DarkSector
Steamgifts-en jelzi vagy hol?
Ha nincs a library-ban akkor az nincs az accountodon.

olyan van hogy ott van a library-ban de nincs az accountodon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A library ben nincs ott csak az accon jelzi ugy hogy megvan
genndy
Pont ezt írta Imy a #12232-ben! Próbáld ki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sajnos nekem is van olyan jatekom amit elfelejtettem free weekend elott torolni es most nem tudok tole megszabadulni, jo lenne tenni ez ellen valamit.
genndy
Oké, általános alanyt kellett volna használnom; tehát ez azoknak szól, akik a listából való eltûnés után nem törlik automatikusan a játékot. <#wink>
Szerintem a 'lejárat elõtt törlést' is Imy írta 😄 De talán én is megismételtem nemrég egy kérdés kapcsán.

Én mindig törlöm az ilyeneket. Lévén 149 GB-os HDD-m van nem engedhetem emg, hogy haszntalan dolgok egyék a GB-okat.
Valaki azt is írta, hogy érdemes a weekend lejárta elõtt törölni. Elekerülvén a már írt bugot.

genndy
Szerintem Imy arra gondolt, hogy ha tudod hogy késõbb meg akarod venni a játékot, akkor mindenképp töröld a helyi tartalmat, mert hiába tûnik el a listádból, a gépeden még ott van, és emiatt nem engedi megvenni.
Szerintem nem mindenki törli, megelégszik azzal hogy már nem látja a listában, aztán meg vásárlásnál emiatt szív.
Imy kösz tanácsot! (be kellene tenni valami FAQba)

Mardel
Mikor elkezdõdött ez az Autumn Sale steamen én akkor vettem ennyiért, mert le volt akciózva azthiszem -33%-ra, viszont összeadódott a -50%-os http://www.autumnseal.com/-os kuponnal.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szerintem mindenki így csinálja, nem? Leglaábbis ez a biztos módja a játék törlésének. Mondjuk néha a free weekend után némely cím eltûnik. :S

Laza
Legend of Grimrock 2.74 eur ... ennyiért mindenkinek kötelezõ! 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy univerzálisan mûködik-e, de azoknak, akiknek az ingyenes hétvégés játékok bennmaradnak a Library-ban, ezért nem tudják késõbb az(oka)t megvenni:
Library-ban jobb klikk az adott játékcímen - nálam a "Might and Magic: Clash of Heroes" valamiért újra megjelent ott - , majd "Delete local content". S ez mindent megold.

papi08
Az akció 27.-éig tart. Legközelebb Dec 20-tól január 4.-éig lesznek leárazások a karácsonyi vásár keretein belül 😊

13 éve itt. Szép idő.

Laza
Úgy látszik vagy lemaradtam vagy nem akar lenni Super Street Fighter 4: Arcade Editon 50%-nál nagyobb leárazás.

Meddig tart pontosan a banzáj? A végén csak megveszem 15 euróért 😊

Szabi
nagyon jó játék, köszi a felajánlást <#worship>

én már egy hónapja kb. megnyertem, így nem nevezek rá 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Laza
Most nézem, h Te a 2 pakkos modellben vennél részt 😊
Csak szólók, h nekem nem kell 😊

Laza
Most 5.74 euro ... Én PP-vel fizetek, ott legutóbb 296-ba számolták az eurót, így ~1699Ft lenne ... szólj ha kell.

Ha valaki tud orcsmustdie2 duplapekket 2000-ert, engem is erdekelne.

off

papi08
1080 Ft-om lenne rá neten payza-n 😊 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Tinman
Orcs Must Die 2 - Complete Pack 2 PACK 8.74 Euro

- alapjáték + 3 db DLC:

- Are We There Yeti?,
- Fire and Water Booster
- Family Ties Booster Pack

Valakivel társulhatnék ilyen bizniszre!?

Holnap járok a bankba és teszek a kártyámra pénzt, tehát holnap tudnám átküldeni az árát.

Így dual packban a komplett Orcs Must Die 2 + 3 DLC ára csak 1230 Ft!

Spórolás a dupla pakkal: kb. 400 Ft

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RoboKutya78
skacok tud valaki értelmes egér szervizet ahol márkás cuccokat is szervizelnek? Gondolok itt a microsoft cuccokra X5 ös egérre.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

vagyis nem talalom ott hogy select a gift
sniper challenge -et nem is lehet felrakni stemgifts-re 😞
Szabi
"Thank you for pre-ordering HITMAN ABSOLUTION."

hmm 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Dj Tommy
Mondjuk az IE-s megoldás, elõbb is eszembe juthatott volna.<#vigyor2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Botond
Az a titok, hogy amikor megvan a kód, és az acc is, akkor kilépsz a böngészõbõl, cache törlése és úgy az emailbõl újra kezded, hogy odamész, login, kód beír és tadam, meg is van. És persze internet explorer, ahogy lent is írta a kolléga. 😊
RoboKutya78
azzal a kóddal tovább kel mokolni a linken ami a koddal jött

en kaptam kodot de nem fogadja el a steam
RoboKutya78
akkor ezt a kodot bármikor beválthatom vagy kiosztástól számitva van idõlimitje?

Dj Tommy
Meg van a megoldás, használj Internet Explorer, ezzel 2 perc volt az egész<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SzirmosSzisza
December 14, ezért nem értem miért kapkodtok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
meddig van ez a buli?

RoboKutya78
jó felé haladok?😊

Dj Tommy
Küzdök én, már vagy 1 órája.<#guluszem1>

RoboKutya78
AN ERROR HAS OCCURED
For more information see below

There is a problem with your account. Please logout and try again

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Botond
Küzdj! Nekem is vagy fél óra volt, mire legyûrtem az akadályokat!
RoboKutya78
nem azzal még mokolni kell

Dj Tommy
Úgy nézem nekem nem lesz Hitman játékom, be vagyok jelentkezve, vagy 502-es hiba jön, vagy pedig ez: SORRY YOU CANNOT ACCESS THE SITE AT THIS TIME <#sir>

Amit kapok kodot fel tudom tenni steamgifts-re ?
Botond
Hát nem volt könnyû szülés. Remélem megéri és jó a játék. 😊
Genndy kösz az infót!
RoboKutya78
ja a kod megjon de reggelni az oldalra szinte lehetetlen. mindenki hitment akar😊

ha veletlen rossz jatekot valasztottam ki mikor fel akarok rakni egy jatekot steamgiftsre akkor hogy tudom megvaltoztatni ?