Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
A regisztrációnál segített, de a kód beváltásnál eddig nem. Még küzdök. 😄
bon
Frissítés gomb csodákra képes.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Botond
Bad gateway :s
SzirmosSzisza
Nem jön az e-mail :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Ingyen kapsz, ha regelsz a Square Enix-nél: itten

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Mi ez a sok hitman sniper chalenge steamgiftsen ?😄
Szabi
passz, de a Sony Music-nak 10év kellet hogy megtalálják a játékban a zenét.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Újabb 48 órás kínálat:

* Borderlands 2 -50% - 24,99
* F1 2012 -50% - 19,99
* Deus Ex HR -75% - 2,99
* Civarly -50% - 8,99
* Total War: Shogun -66% - 10,19
* Mark of the Ninja -50% - 7,49

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem hiszem, hogy a Rockstar csak úgy sunyiban tette volna bele a hanganyagot a termékeibe... A THQ ezek szerint biztosan nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
ha vettek liszenszet akkor nem tilos hogy benne legyen 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ez azért érdekes, mert a Saints Row 3-ban is szól Michael Jackson szám... az meg még mindig kapható.

SzirmosSzisza
Lehet egyszerûen kiveszik majd belõle.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Max ha Michael Jackson feltámad. Eme jogi hercehurca éveket ölel fel.
Másik példa: a T2-höz írt Guns'n'Roses számot '91 óta egy album se tartalmata, egy DVD/BD se a videóklipet, mert akkori jogtulaj cég csõdbe ment.

Törölt felhasználó
Köszi a választ.
Szóval akkor még reménykedhetek, hogy esetleg az ünnepi leárazásokig megtárgyalják azt a nyomorult zeneszámot. -.-
genndy
Az egyik részben van egy Michael Jackson szám, az akörüli jogi herce-hurca miatt az a rész most nem kapható, de mivel az is a csomagban volt, ezért a csomagot se árulják.

Törölt felhasználó
hali,
miért nem lehet megvenni steamen a gta complete packot, amiben az összes gta rész benne volt? úgy emlékszem régebben volt ilyen.
smiley mióta helyettesíti a kerdõjelet?

Direct intervention is necessary. 😄

RoboKutya78
na akkor nem kérdezem meg mi van a steam gifttel😊
Mi van a steam giftel😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

papi08
Valószínûleg hatalmas terhelésnek van kitéve most az akciók miatt, s nem bírja a rendszer 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Most már igen 😞 Ma reggel kicsit korábban még jó volt.

SteamGifts és steamTrades oldalakon más is ezt az üzenetet kapja?

Database connection failed

lalakov
És még mindig nem mûködik. Pedig közben nyertem egy játékot, de nem tudom visszaigazolni. 😞
Lesznek meg problemak 😊

off

el se hiszem..megvan a haramadik... de azért elég elvetemült egy alak avgy úristen ilyet kitalálni 😄DD

IMYke2.0.0.0
Tájékoztatás:

Most jott ra az elso ember, segitseggel 😊

off

tutituti
na ez a harmadik jó nehéz.

írtam én már olyat is rá hogy "amit kihányt" nem az volt😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

igen köszönöm, próbálkozok 😄D

Kuldtem neked egy privit a multkori megoldasaval, es a mostani topicjaval, ott talalsz ravezeto dolgokat 😊.

off

En voltam az, senki nem jott ra, 3.30kor segitek a tomegnek. De, az alkohol mindenre valasz!! De ha a konkret valaszt keresed, akkor az 6 szin 😊.

off

hát ez lehet megint kifog rajtam de ahogy látom 1 ember jött rá 😄 vagy az te voltál tesztelni ? 😄 honnan veszel te ilyeneket 😄 pedig nem is alkohol a válasz .. 😞 😄D

IMYke2.0.0.0
Nem bírt a rohamot - elérhetetlen.

Steamgifts nektek se megy ?
Ha megfejted a harmadikat,jar a vallveregetes 😊. Egy kis segitseg hozza: az alkohol mindenre megoldas!! 😊

off

ez már jobban most a harmadikg eljutottam 😄

Egy uj jatek valaszthato deus ex:hr/shogun2/metro2033 jatekokert: link. gudlakk 😊

off

Botok vannak és végre váltottam XP-rõl.

MerlinW
Fejlécben "Is There Any Deal" oldal tud ilyet. Küld mail-t ha akciós valamelyik kívánságod.

[merlinw.org]

MerlinW
Senki sem játszik vele, nincs sok értelme megvenni. Én évek óta nem láttam embert a szervereken😊

[merlinw.org]

Én benne lennék 1 példány kellene.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lalakov
Másodikra sikerült elköltenem nem egész 500Ft-ot. 😊
cs1rk3
sziasztok nem engedi megvenni sehogyse a dead islandot a steam.
Váratlan hiba történt kérlek fordulj a terméktámogatáshooz.
van elég pénzem hozzá régebben is vásäroltam vele ma is használtam a kártyát.gondolom le van halva az egész steam :/ nektek megy normálisan?

genndy
Ha az akciók mértéke szerint akarsz rendezni, akkor ajánlom ezt: SteamGameSales
Csak a Steamet hagyd bepipálva, és tudsz az akciók mértéke szerint rendezni. Be is tudsz jelentkezni, és akkor nézi a kívánságlistádat (fönt zöld gomb). Még az is lehet hogy ez tud értesítést küldeni, bár ezt soha nem próbáltam.

A wishlistes megoldás jobb. Érdemes betenni várt, kedvelt, érdekelt címeket. Aztán sale idején csak elég végig nézni.

Laza
Mondjuk még egy teljes akciós lista is jól jönne, mert egyébként csak a TOP 100-at látom, miközben a kívánságlistámon is akciós egy csomó minden.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Vannak ún 'Flash Sale'-ek, amik csak pár óráig élnek. Ezekben a szokásosnál jobban le van akciózva az adott játék. Ha valamire nagyon vágyol, érdemes várni, hátha kap egy FS-t.
Tudtommal nincs értesítés, hacsak a telefonos kliensben nem lehet. Nézegesd sûrûn a kívánságlistádat, mert azon is látszik hogy mi mennyire akciós.

Laza
Be lehet állítani valahogy értesítést az akciókról?
Vagy mindenrõl, vagy legalább a kívánságlistámról?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Max Payne 3 nagyot robbantott ... 5 perce még a 4. helyen volt, most meg az élre tört eladásban ... leverte az egész nap ott csücsülõ XCOM-ot ... jót tett neki a leárazás.

Shattered Horizon packba valaki nem akar beszálni? Eddig ketten vagyunk a 4 packra, még két ember kellene.