Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
A régiek inkább érnek 10 euro-t mint az újak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Megjelent az elsõ öt Tomb Raider a Steamen. Durván túlárazták õket, annyiba kerülnek, mint az újabb részek (10 euro).
grebber
A futó bundle pakkból ha valamit fel akarok rakni steamgiftsre akkor még mindig nem kapok pontot?

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Arra érdemesnek találnak ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
bár megvan de mivel a legjobb coop játékok egyike így <#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

<#worship>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

genndy

Portal 2 sorsolás az SG.hu csoport tagjainak (hátha nincs meg még mindenkinek). Péntek este 8-ig.
Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Na, akkor meg se probalom 😊

off

lalakov
<#worship>
Evin
Aha, köszi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

genndy
Kettõ:
SG.hu Bekerülés MerlinW-n keresztül, min. 6 hónapos SG tagság feltétel.
SG.hu - Eredeti játékok Bekerülés MerlinW-n keresztül, olyannak aki gyakran feltûnik az Eredeti játékaink topikban, és/vagy arra érdemesnek találnak.

Szabi
én nem tudlak :/

"Nulla tenaci invia est via"

SötétBarom
Valaki meghínna az Sg-s csoportba?? 😊

Profilom..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Evin
Ilyenkor sajnálom, hogy még nincs elég játékom egy SteamGift-hez.
Láttam, hogy volt/van pl. Spec Ops felajánlva, ami most jól jönne, a majdani fordítás miatt. De majd máskor, máshogy. 😊

Csak a tisztánlátás végett. Akkor most hány, SG topikkal kapcsolatos, Steam csoport van?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szabi
nem vagyok csoporttag, nemigazán érdekel a játék, de azért köszi a felajánlást! 😊

wantonly
Igen, az eredeti játékaink topik lakóinak csoportja.
wesker24
Még 2 ezer Ft-nál is olcsóbban nem hiszem hogy 2k-nál olcsóbb is lesz valaha a Witcher 2 EE ! 😄
IMYke2.0.0.0
Magamnak majd karácsony környékén veszem meg - olcsóbban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Ez kulonbozik az SG.hu -tol, ha jol sejtem.

off

wesker24
Ejj vazze kár volt megvennem ! xD

Habár amilyen pechem van ugyse én nyertem volna meg ! 😄
genndy
...de csak az 'SG.hu - Eredeti játékok' csoport tagjainak.
Egyébként köszönjük, nagyon szép felajánlás! <#worship>

IMYke2.0.0.0

A képrõl nem jön át, ezért: "The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition" - 52 STEAM-es achievements-el, STEAM ranglistával, és felhõvel.
Holnap este 6-ig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

mooo
A játék jó lenne,de sok gépen nagyon rosszul fut. Írták páran,hogy nekik semmi baj nem volt,örülünk neki,de a f*s optimalizáció miatt kiszámíthatatlan.
Amúgy grat!
Szabi
ohh, szinte már kezdem magam rosszul érezni a nyolc nyert játékkal 😄

kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan rossz játék-e mint amilyennek mondják 😊

Szabi
<#eljen>

mooo
GL
genndy
Bocs, a második üzit már pont nem láttam.
Akkor le van halva, bár nálam meg mûködik. Hm, böngészõbõl cookie-k törlése? (lehet hogy hülyeség...)

jetblack
alapbol publikus a profilom

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
'Nyilvánosra' kell állítanod az accountodat...

jetblack
profilom publicus meg minden banatom be van allitva de nem hasznal semmit se

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Ezt az uzit kapom folyamatosan amikort be akarok lepni ha meg szinkronizaloni probalom akkor semmi se tortenik valaki valami otlet ?

Please switch to a public Steam profile for a second to update your account.
Note: We require all registered users to have their Steam game library synced with our site. If your profile is public, this will automatically be done on a regular basis. For those using a private or friends only profile, you'll be able to bring your account up-to-date by briefly switching to a public profile for a few seconds a week. This is done to prevent users from entering giveaways for games which they already own.

Kösz, ez írtó jó oldal!

genndy
Batman szerintem is, Exodus most elõször volt -75%, Shattered Horizon csak tavaly nyáron volt -75%, úgyhogy ez a kettõ nem biztos, hacsak nem lesznek most karácsonykor is flash sale-ben.
Tudom ajánlani ezt az oldalt (Steamsales), itt meg tudod nézni mi mikor mennyire volt leárazva.

Botond
Kiváncsi vagyok mi lesz a midweek madness!
IMYke2.0.0.0
Batman-eket megvettem most - és szerintem, karácsonykor is jól le lesznek árazva -, hogy decemberben már ne rájuk csorgassam a nyálam 😊

Jó neked. Én egy Space Marine DLC-t tudtam tradelni egy Ship-ért.
Nincs pénz, nincs probléma.

De kár néha megvenni valamit. A nexuiz DLC-je pl. ingyene slett, én meg majdnem elcsábultam mikor 75% salen-en volt és még volt egy 75%-os kuponom.

A Shattered Horizon, Batman, Exodus címek vajon lesznek megint ugyanolyan áron karácsonra? már nem emlékszem ,hogy az Exodus ennyiért volt-e nyáron.

a.carkey
Azért kérdezem, mert annyi jó stratégia van amit aranyáron mérnek, és nem paradoxos. 😞 Pl. a matrix gameses honlapon lévõk közül több.

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Így van. <#finom>

genndy
Nem fogod megtalálni sehol, féltve õrzött üzleti titok.
Azt a fõoldalon alul is láthatod, hogy mibõl adták el a legtöbbet, meg mi éppen a legnépszerûbb, de számszerû adatot nem fognak közzétenni.

a.carkey
Just Cause 2 is 75%os lett. Már jobb, mint az itthoni árak bármelyike.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerencsére, a forintunk is egész korrekt volt tegnap.

A medve nem játék.

a.carkey
Jók az akcióik.

Hol lehet azt megnézni, hogy mibõl mennyit adtak el?

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Én is sokat költöttem...
Mondjuk, egyre kevesebb játék izgat a STEAM-en, de azért még 'tartok' a karácsonyi akció idõszaktól... biztosan költeni fogok <#vigyor5>

RoboKutya78
ok kösz mert egy pillanatra felvillant valami sárga fijelzés és nem olvastam el

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

a.carkey
Tegnap itthon már nem nagyon kapható progik (Sniper Elite V2, Silent Hunter 5 szarért, hugyért ), most meg az Alan Wake összes leértékelve 9 euroért? Jó kis akciók vannak, na. 😄

A medve nem játék.

wantonly
Küldtek e-mailt, de az oldalon belül is értesít, ha nyertél.
RoboKutya78
srácok a PlayBlink nyert már valaki közületek, ha igen hogy kapott róla infót?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Jah steamgiftsen nem tunt el