Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
félreérthető volt? részben igen, szándékosan csináltam? nem.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.15. 18:52:25
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
De ne vesszünk össze a fogalmakon, én csak tisztáztam a dolgot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.15. 17:15:08
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.15. 09:13:54
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
refundnál két héten belüli(14nap) kell,h legyen a játék vásárlás és 2órán belüli a játékidő.
de naptári nap vagy munkanap?thx.üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.12.14. 21:20:24
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.14. 16:32:16
[merlinw.org]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.14. 10:30:53
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.12. 21:20:21
Nekem eddig egyszer történt meg, hogy levontak a fiókomról egy játékot, azt is azért mert "jófej" volt a fejlesztő és nem nyugodott bele, hogy pár tucat ember egy akció keretében közzétett kód által hozzájutott az egyébként már más platformon ingyen kínált játékukhoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Retail Activation Keys
Retail CD Keys -- Értsd: dobozos- és STEAM-en ill. máshol vásárolt digitális játékok kódjai
Steam Wallet Codes"
"Kiskereskedelmi kulcsaktiválások
Kiskereskedelmi CD-kulcsok -- Értsd: dobozos- és STEAM-en ill. máshol vásárolt digitális játékok kódjai
Steam Pénztárcakódok"
Nem is mondta senki sem. En sem. Viszont ugy gondolom (hogy jol vagy nem jol, majd kiderul, ha feltorik az accomat - remelem nem fogjak persze), hogy ahogy eletben is sokkal gyorsabb es hitelesebb tud lenni a bizonyitas ha felmutatsz par egymastol fuggetlen bizonyitekot az adott szituacioban, ugy a steamnel is talan gyorsabban megy az account visszaszerzese, ha fel tudsz mutatni egy-egy kulso dobozos, vagy mas disztributor altal vett jatek kulcsot, amelyet az accodon aktivaltal.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ezt igencsak hiányolom egy ekkora piactól hogy a fontos információk nincsenek minden nyelven lefordítva.
De köszi a linket.
Kérdés csak dobozos játék kulcsazonosító jó vagy humbis kulcsok is jók esetleges azonosításra.
Néhány vásárlást visszaigazoló email megvan de többsége humbis kulcsaktiválás.
Mostantól én is fotózom a vásárlási folyamatot legalábbis a számlát amit amúgy is kinyomtatásra ajánl. most úgyis van nálam pár kulcs ami aktiválásra vár.
Én a TELJES vásárlási fázisról készítek képsorozatot.
Tehát: a kosárba helyezett elemektől a Pay Pal e-mailre küldött értesítőjéig (amit nyilvánvalóan még az e-mail fiókon is külön mappába helyezek át utána) mindenről:

(ez még 7 vagy 8 évvel ez előtt volt)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.09. 22:50:13
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.09. 21:48:14
Tehát Homefront ingyen a humblin 😛
Per Aspera Ad Inferi.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8