Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Már elég rég óta nem ajándékoztam játékot,de mivel közeleg a Karácsony szeretnék ajándékba adni egy Ismerősömnek.Most hogy is van ez? Mert pár éve még sikerült,de most valahogy nem.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

lalakov
Feltettem. <#beka2>
PiszkosFred
En is azt hittem, hogy 3 napig barki hozzaadhatja a konyvtarahoz ingyen a jatekot, aztan esett le, hogy csak trialrol van szo. Mindez valoszinuleg azert, mert mostansag eleg sok a korlatozott ideig elerheto es aktivalhato promo jatek, legyen a HB vagy BS, vagy barmilyen egyeb platform, es azt hittem, ez is olyan. De a lenyeg a segito szandek, az megvolt a reszedrol, az pedig, hogy felre lett ertve a mondat, mar isten igazabol nem is szamit, aprosag csupan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jó akkor tegye fel a kezét aki (rajtad kívül) még félre értette a hsz-emet...

félreérthető volt? részben igen, szándékosan csináltam? nem.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.15. 18:52:25

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

MerlinW
Szerinted. Én pl elkezdtem keresni az ingyenes KF2-őt, pedig eléggé tisztában vagyok a dolgokkal. Az ingyenes és a demo akkor is két különböző dolog. Homefront 1 pl. ingyenes, azaz megtarthatod, míg a második részt kipróbálható.

De ne vesszünk össze a fogalmakon, én csak tisztáztam a dolgot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.15. 17:15:08

[merlinw.org]

szerintem mindenki tisztában van már ezzel itt a topicban hogy mit jelent a 2 vagy 3 napos "ingyenesség", steamen igen csak ritkán szoktak játékokat osztogatni amik véglegesen megmaradnak a játék könyvtárban... for honor is ingyenes lett egy rövid ideig és a homefront is 3 napig steamen.

MerlinW
Nem ingyenes, csak kipróbálható 3 napig. Nem ugyanaz😊

[merlinw.org]

Scooter
Kösz, de azt én már megnyertem gifts-en. <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.12.15. 09:13:54
a killing floor 2 pedig ingyenes 3 napig.

3Error
Naptári lesz szerintem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

hi.
refundnál két héten belüli(14nap) kell,h legyen a játék vásárlás és 2órán belüli a játékidő.
de naptári nap vagy munkanap?thx.üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.12.14. 21:20:24
Scooter
Scooter
Mikor szokott a winter sale kártya kb. bekerülni a kitűzők közé? Mennyivel a sale indulása előtt?
MerlinW
Ez egy tök jó dolog. Megjegyzem a videokártya driver-ek is ugyanezt csinálják az OpenGL játékoknál, azonban egyszerre csak egy játékkal, másik mindig felülírja az előzőt (hogy ne foglaljon sok helyet - 1GB/játék is is lehet). Viszont akár 80%-al is csökkentheti a betöltési időket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.14. 16:32:16

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ezt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
És ez pontosan mit jelent? 😄

IMYke2.0.0.0
Aki érzékeny arra, hogy a háttérben mi történik, annak nem árt ezt tudnia - a feature tiltható is:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.14. 10:30:53

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Jóféle MSIL/Injector.TFE van mellé... Akik kirakták, azokat bannold a fenébe.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
torold

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

most ez a legújabb trollkodás steamen? vagy lemaradtam valamiről? screencapture.tech/image293.jpg ezt a szart vagy 4 különböző ember rakta ki a profilom komment részébe az elmúlt 10 napban. <#zavart2>

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.12. 21:20:21

Atisz
Remélem nincs semmi gond. Ha a fiók van veszélyben, akkor nem hinném, hogy az aktiválásokat egyesével kellene igazolni.

Nekem eddig egyszer történt meg, hogy levontak a fiókomról egy játékot, azt is azért mert "jófej" volt a fejlesztő és nem nyugodott bele, hogy pár tucat ember egy akció keretében közzétett kód által hozzájutott az egyébként már más platformon ingyen kínált játékukhoz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Akkor jó mert van mobil autentikátor.Megnyugtatott a dolog.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MerlinW
Ha nincs dobozod, kell nekik E-mail cím, felhasználónév, (utoljára ismert) jelszó, bankszámla szám + kivonat + személyigazolvány / útlevél. Értelemszerűen ez a lassabb út.

[merlinw.org]

Dzsini
Ha nincs beállítva mobil autentikátorod, akkor 15 nap kell, mire eladásra kerül, ezalatt bármikor visszavehető. Ha be van állítva, akkor meg nem tudja az autentikátor nélkül eladni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az kérdezném én hogy ha valaki feltöri és elad dolgokat a raktárból azokkal mi lesz?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

IMYke2.0.0.0
A STEAM is ezt állítja:

"Retail Activation Keys
Retail CD Keys -- Értsd: dobozos- és STEAM-en ill. máshol vásárolt digitális játékok kódjai
Steam Wallet Codes"

"Kiskereskedelmi kulcsaktiválások
Kiskereskedelmi CD-kulcsok -- Értsd: dobozos- és STEAM-en ill. máshol vásárolt digitális játékok kódjai
Steam Pénztárcakódok"

PiszkosFred
> Ne mondja nekem senki, hogy azt nem fogadják el amit steam store-ban vettél.

Nem is mondta senki sem. En sem. Viszont ugy gondolom (hogy jol vagy nem jol, majd kiderul, ha feltorik az accomat - remelem nem fogjak persze), hogy ahogy eletben is sokkal gyorsabb es hitelesebb tud lenni a bizonyitas ha felmutatsz par egymastol fuggetlen bizonyitekot az adott szituacioban, ugy a steamnel is talan gyorsabban megy az account visszaszerzese, ha fel tudsz mutatni egy-egy kulso dobozos, vagy mas disztributor altal vett jatek kulcsot, amelyet az accodon aktivaltal.

RoboKutya78
na majd átnyálazom köszi 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
A linken ott van a "language" --- ráklikk és ott a magyar.

RoboKutya78
nem loptak még el semmit hál istennek csak infó gyűjtést csinálok hogy ha esetleg.. elvileg van jópár kulcs aktivállásról mailem a fiókomban.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Dzsini
De látják, hogy mi volt mögötte a kulcs pontos kódja, és azt megjeleníti a Humble a saját oldalán - ezt a kettőt össze tudják hasonlítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Papa01
E-mail-ben is kapsz értesítőt a vásárlásról. Vagy az email fiókot lopták el?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RoboKutya78
csak abból gondolom hogy ha jól látom a hubis kulcsokat ajándék megnevezéssel teszi fel a steam a fiókom vásárlást igazoló oldalára és ezért gondoltam hogy azt nem veszi személyek kulcsnak.

Dzsini
A Humble oldalán meg tudod jeleníteni a tőlük vásárolt dolgokat és a hozzájuk tartozó kulcsokat (és a vásárlás visszaigazolásokat) azt szerintem ugyanúgy elfogadják, miért ne tennék?

RoboKutya78
Ezzel sokra sajna nem megyek mert angol tudásom sajna nincs (És pont ezért vagyok kíváncsi a saját tapasztalatokra)
Ezt igencsak hiányolom egy ekkora piactól hogy a fontos információk nincsenek minden nyelven lefordítva.
De köszi a linket.
Kérdés csak dobozos játék kulcsazonosító jó vagy humbis kulcsok is jók esetleges azonosításra.
Néhány vásárlást visszaigazoló email megvan de többsége humbis kulcsaktiválás.
Mostantól én is fotózom a vásárlási folyamatot legalábbis a számlát amit amúgy is kinyomtatásra ajánl. most úgyis van nálam pár kulcs ami aktiválásra vár.

IMYke2.0.0.0
"Én mindig csinálok 1-2-ről képernyőmentést. "

Én a TELJES vásárlási fázisról készítek képsorozatot.
Tehát: a kosárba helyezett elemektől a Pay Pal e-mailre küldött értesítőjéig (amit nyilvánvalóan még az e-mail fiókon is külön mappába helyezek át utána) mindenről:

Scooter
Ne mondja nekem senki, hogy azt nem fogadják el amit steam store-ban vettél. Én mindig csinálok 1-2-ről képernyőmentést. Tudok adni még PayPal számlát, viszont a bolti számla már nem hiszem, hogy látható, amit 2007-ben vettem. Talán a Half-Life Anthology és a 2006 christmas-os Half-Life 2 pakk kódját tudom bemutatni, ami a tokjában van. Vannak még újságból aktivált kódok, de általában digitálisan vettem. Persze azért akad pár dobozos amit talán elfogadnának: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Wargame: European Escalation. Nem hiszem, hogy csak digitális vásárlásból adódó PayPal számla nem elég. Persze én 2007 május óta vagy regelve, de még sose volt lopás problémám.
régen én is így tudtam csak visszaszerezni az accomat, kellet a dobozban tárolt papír amin rajta volt a hl2 ep1 kulcs, ezután rákellet egy azonosító kódot írnom és lefényképeznem... utána pedig elküldeni a supportosoknak a képet, egy nap alatt válaszoltak és vissza is kaptam az accot.
(ez még 7 vagy 8 évvel ez előtt volt)

PiszkosFred
A szokasos adatok es a jelenlegi/korabbi telefonszam, email, regi tranzakcios bizonylatok (paypal, cc, stb.) mellett nem art, ha fel tudsz mutatni egy-ket olyan steam kulcsot, amelyet esetleg boltban vettel es ugy regelted (nem a steam storeban), akkor nem lehet gond.

IMYke2.0.0.0
Recovering a Stolen or Hijacked Steam Account

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.09. 22:50:13

RoboKutya78
Srácok valaki le tudná írni nekem milyen fiók adatokkal kell rendelkeznem ha esetleg valaki meglovasítaná a fiókomat

IMYke2.0.0.0
Ne feledjétek: Már csak 12 nap és támad a Winter "Első Naptól Az Utolsóig Ugyanazon -- Korábban Már Látott -- Árakkal Futó" Sale.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.09. 21:48:14

Áh, megelőztél 😊
Tehát Homefront ingyen a humblin 😛
RatBaG
Prince23
A 3 új expanziót is ki lehet majd próbálni

Papa01
Köszi a választ. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

McFrost
DLC-k nélkül is simán. Most lesz ingyenes hétvége, próbáljátok ki.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DLC-k nélkül is élvezhető vagy sokból kimarad az ember?
McFrost
Jó, ennyiért pedig ajándék!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Papa01
A Tom Clancy's The Division (standard edition) a Uplay-en -70%: 15 Eur. Jó játék szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.05. 17:39:10