Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Otp mai EUR Deviza eladási árfolyama 289,97 Ft, tehát ha kártyával fizetnél akkor 1 156,9 Ft-odba került volna.
Ez kb olyan 50-51 Ft-os eltérés, bár ez bankonként változhat.
Az én bankom (Unicredit) mai Eur deviza eladási árfolyama magánszemélyeknek 293,43603 Ft.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
kép
Ez 300+ -os EUR ár.
Nekem OTP-s web kártya van belinkelve PP alá. OTP-nél ma a legdrágább EUR ár is 296Ft volt.
Ok, 5-10 EUR-nál nem zavar az a pár Ft ... de mondjuk sok embertõl pár Ft + amit leszednek maguknak az eladói részrõl azért szép kis summa 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1 USD 220 ft
4.48 EUR 1280 ft 1280/4.48=285.71
és ez paypal fizetés volt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Walking dead és Deadlight is csak 50%-os áron lesz, a legtöbb ember meg még kivár majd egy 75%-ra, akkor miért ne Deponia ami 75%-ot kapna és már megjelent a 2. része is.
50%-os áron meg WD-t egy csomószor meg lehetett venni pl amazonról. Ha USD - FT árakat nézzük.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Viszont ezek szerint a Walking Dead a karácsonyi akciók során nem fog 75%-ot kapni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Most visszaszámoltam, 302Ft-os EUR áron váltott a PP vásárlás.
Next PC upgrade: 2022
Ha Steam-en keresztül kapok egy gift-et, akkor azt tovább tudom küldeni ajándékként?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kizárt dolog.
Deadlight-ra voksoltam, mert azt jobb játéknak tartom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És most mindenki szavazzon a Walking Dead-ra !!!!! 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most látom, hogy akciós, a dota 2 early access. Van rá esélyem, hogy a kulcsaimat eltudom cserélni, vagy a valve annyira teledobált mindenkit vele, hogy esélytelen ?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
13 éve itt. Szép idő.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mert itt, ezen a PC-n én gond nélkül kipróbáltam. Egérrel.
13 éve itt. Szép idő.
<#zavart1>#zavart1>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Vedd meg nyugodtan, ha meg mégis gond lenne segítünk. Vagy FO3 topikban is lehet hogy volt már errõl szó, lehet hogy a megoldás is ott van (régen néztem, nem emlékszem).
Halkan jegyzem meg hogy win7-et nem nagyon szereti, ezt a játék adatlapján fel is tüntették. Ahogy hallottam teljesen véletlenszerû hogy most elindul vagy sem. <#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy miért rosszalkodik a felhõm? Föl akarnék tölteni képet most életemben elõször erre kiírja hogy nem lehet. Mondom jó, akkor select all és úgy. Nah úgy mindet föltöltötte de pont azt nem amit akartam volna
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A humble-n reggel zsebeltem be 4 játékot + 1 ígéretes filmet.
Ott csak 214 Ft-omba fájt, a Steamen ez kb 30 euróba..Nem rossz szerintem 😄
13 éve itt. Szép idő.
A Steam-nél meg csak visszaugrik a vásárlás menübe és utána semmi.
leköteleznétek ha tudnátok pár kérdésemre válaszolni:
honnan lehet tudni hogy amazonon melyik játék régió záras? amerikai amazon accountom van és magyar steam accountom.
idáig csak az fm 2012-õt vettem amazonon és aktiváltam steamen az gond nélkül ment
Most két ilyen packot néztem ki "Desert to Sea" meg "Tantalizing THQ"
ezeket fogom tudni aktiválni a steamen?
pontosan hova tüntetik fel hogy ez amerika only, és az mit jelent? akkor a steam hibás kulcsot ír ki?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.
Paypal se jó😞
A legtöbb játék alaphangon januárig 50%-os.