Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mardel
Olyan 302,3 Ft-al számolja.
Otp mai EUR Deviza eladási árfolyama 289,97 Ft, tehát ha kártyával fizetnél akkor 1 156,9 Ft-odba került volna.
Ez kb olyan 50-51 Ft-os eltérés, bár ez bankonként változhat.

Az én bankom (Unicredit) mai Eur deviza eladási árfolyama magánszemélyeknek 293,43603 Ft.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Laza
De nem a vevõtõl, hanem az eladótól. Elvileg a vevõnek ingyenes lenne a szolgáltatás, az eladónak kell sarcot fizetnie. Mint pl Vatera 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ez volt a mai fizetésem:
kép

Ez 300+ -os EUR ár.

Nekem OTP-s web kártya van belinkelve PP alá. OTP-nél ma a legdrágább EUR ár is 296Ft volt.
Ok, 5-10 EUR-nál nem zavar az a pár Ft ... de mondjuk sok embertõl pár Ft + amit leszednek maguknak az eladói részrõl azért szép kis summa 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
Mondjuk PayPal az levon magának is díjat😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Itt olvasom a bankszámlakivonaton:
1 USD 220 ft
4.48 EUR 1280 ft 1280/4.48=285.71

és ez paypal fizetés volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mardel
Deponia!

Walking dead és Deadlight is csak 50%-os áron lesz, a legtöbb ember meg még kivár majd egy 75%-ra, akkor miért ne Deponia ami 75%-ot kapna és már megjelent a 2. része is.
50%-os áron meg WD-t egy csomószor meg lehetett venni pl amazonról. Ha USD - FT árakat nézzük.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SenorGrande
Dota 2 - Early Access-ben ingame item-ek vannak, azért kérnek 13,99€-t. A Dota F2P (lesz). Önmagéban továbbra sem ér semmit.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

285? Hogy? Nekem átlag 29-295 Ft körül számolja az eurót. A bank vagy a PAypal, nemtom. :S

grebber
Amelyiket beállítod az váltja! PP elvileg drágábban számolja .

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Én is. Hajrá Deadlight!
Viszont ezek szerint a Walking Dead a karácsonyi akciók során nem fog 75%-ot kapni.
Én 285-el fizetek a PP-vel.Egy fillérrel sem fizetek többet mint a kiírt ár.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Laza
PP-nél a PP vált EUR-t vagy a bankom, ahonnan a linkelt kártyával vásárolok?
Most visszaszámoltam, 302Ft-os EUR áron váltott a PP vásárlás.

grebber
Én csak nyomtam valamire,mert a Deadlightot meg a Walking Ded-et majd 1000ft körül akarom beszerezni!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Ha Steam-en keresztül kapok egy gift-et, akkor azt tovább tudom küldeni ajándékként?

<#ticking>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"És most mindenki szavazzon a Walking Dead-ra !!!!! 😄"

Kizárt dolog.
Deadlight-ra voksoltam, mert azt jobb játéknak tartom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van-e igény valaki részérõl Metro 2033 és Warhammer Dawn of War Goty-ra steames giveaway részvételre, mert ha igen, akkor kreálok egyet a csoportnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Done.

Laza
Ace of Sprades nyert a szavazáson .... vegyétek ezerrel! 😊

És most mindenki szavazzon a Walking Dead-ra !!!!! 😄

IMYke2.0.0.0
Szerintem, esélytelen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FrostBite
Hello!

Most látom, hogy akciós, a dota 2 early access. Van rá esélyem, hogy a kulcsaimat eltudom cserélni, vagy a valve annyira teledobált mindenkit vele, hogy esélytelen ?

Az ubi pack nekünk miért nem elérhetõ?

Sir Quno Jedi
Megy a Fallout Win7 alatt. Adminjogot adsz neki, meg xp kompatibilitást, meg letiltod az aerot neki, asztal témákat is stb., aztán az iniben meg kell bütykölni, hogy csak két magot haszáljon az AI stb. ezek le vannak írva steam fórumokon. Utána szépen megy win7-en és core i7-en is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem semmi baja nem volt Win 7 alatt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

blackparty
"Elkelt" 😊

blackparty
Sziasztok! Megvettem a CS:Source-t, és kaptam hozzá egy Guest Pass-t. Szóval akinek még nincs meg, de kiszeretné próbálni a játékot annak szívesen elküldöm 😊

papi08
Akkor passz...Akár hányszor próbáltam, mindig csak fekete kép. Most hogy be van dugva a kontroller, tökéletesen mûködik 😄

13 éve itt. Szép idő.

tutituti
biztos nem,nekem ment,sõt naponta mellé kattintottam(rá) és már megõrülök tõle😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
Nem függ ettõl. A gépem még csak nem is látott kontrollert, mégis megy.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nálad?
Mert itt, ezen a PC-n én gond nélkül kipróbáltam. Egérrel.

papi08
Most komolyan azért nem indult el eddig a Steam "nagy kép" funkciója, mert nem volt a géphez kontroller kötve?! 😄

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Megy. Vedd meg.
<#zavart1>

Akkor ez ilyen lutri szintû? Megy, nem megy Win7-en? 😊 Már rég vaászok rá, de régen nem volt jó gépem a zutóbbi idõben meg pénzem rá. :/ Egy Core 2,6 Ghz és GT 440-n el kell hogy fussson, nem?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SenorGrande
Igen, szeret fagyogatni, de az alábbi megoldás segíteni szokott. Forrás (és egyéb hasznos anyag)..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Update: Some dual core and quad core CPU users have said that by inserting a new command iNumHWThreads=2 under the General section of Fallout.ini, and setting it to a value of 1, 2 or 4 (typically 2), this prevents freezing at certain points in the game. In practice this setting should not be required, as it appears to restrict the number of threads used by the game, however you can experiment with different values depending on how many cores of your CPU you want the game to use.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

genndy
Nálam nem vacakol (Win7 64bit). Sokmagos procikra érzékeny picit, de van rá megoldás, illetve van patch amit érdemes feltenni, ha min 4GB memóriád van.
Vedd meg nyugodtan, ha meg mégis gond lenne segítünk. Vagy FO3 topikban is lehet hogy volt már errõl szó, lehet hogy a megoldás is ott van (régen néztem, nem emlékszem).

Tényleg vacakol Win7 alatt? Mert régóta megvenném ,de most váltotam XP-rõl. Vagy inkább a New Vegas? Azért vicc, hogy ilyen új játék nem megy Win7-en. Nemrég tettem fel sok régi címem, köztük egy '98-as játékot, ami retail és hibátlanul fut Win7 alatt.

Ryder62
Most 40%-al olcsóbb, 12 €. De lehet érdemes várni hátha lesz nagyobb leárazásban.

Halkan jegyzem meg hogy win7-et nem nagyon szereti, ezt a játék adatlapján fel is tüntették. Ahogy hallottam teljesen véletlenszerû hogy most elindul vagy sem. <#rolleyes>

Amúgy miért rosszalkodik a felhõm? Föl akarnék tölteni képet most életemben elõször erre kiírja hogy nem lehet. Mondom jó, akkor select all és úgy. Nah úgy mindet föltöltötte de pont azt nem amit akartam volna

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SzirmosSzisza
Január 5.-ig biztos lesz akciós 😊

k0trapali
Fallout 3 GoTY-t bezsebelnék! <#whatever> Tudom, hogy volt már 50x akciós, de valahogy most rászánnám magam és meg is venném.
papi08
Leginkább azt bánom hogy az árak nem USD-ben vannak..😄

A humble-n reggel zsebeltem be 4 játékot + 1 ígéretes filmet.
Ott csak 214 Ft-omba fájt, a Steamen ez kb 30 euróba..Nem rossz szerintem 😄

13 éve itt. Szép idő.

Tehasut
A "Desert to Sea" csomagot tegnap vettem meg, tökéletesen ment, mind a 3 játék Steames. Ami régiózáras, azt az adatlapon, a kommentekben szokták írni.
Laza
Na meg azok, szóval van akció bõven, nincs ok a panaszra 😊

CalebJoe
Az hogy válasszon egy másik kártyát, Visa amúgy de ezelõtt mûködött kb. 2 hete baszott be.
A Steam-nél meg csak visszaugrik a vásárlás menübe és utána semmi.
gneoka
Sziasztok
leköteleznétek ha tudnátok pár kérdésemre válaszolni:

honnan lehet tudni hogy amazonon melyik játék régió záras? amerikai amazon accountom van és magyar steam accountom.

idáig csak az fm 2012-õt vettem amazonon és aktiváltam steamen az gond nélkül ment

Most két ilyen packot néztem ki "Desert to Sea" meg "Tantalizing THQ"
ezeket fogom tudni aktiválni a steamen?
pontosan hova tüntetik fel hogy ez amerika only, és az mit jelent? akkor a steam hibás kulcsot ír ki?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Van Paypalod és azzal is ez az üzenet megy? Milyen kártya?

papi08
Megköszönném ha tudnál adni 😊
Köszönöm szépen! 😊

13 éve itt. Szép idő.

CalebJoe
valami tipp? Ezt már vagy ötször eljátszotta velem a Steam különbözõ kártyákkal support is csak annyit mond hogy forduljak a bankhoz pedig ott semmi probléma nincs nincs letiltva pénz meg van rajta.

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.

Paypal se jó😞
SzirmosSzisza
+ flash sales + szavazás + eddig mind a két nap teljes sorozatok voltak akciósak :Ö)

Laza
Nem csak az a 6 játék akciós, hanem szinte minden ... max azok kapnak még egy kis extra kedvezményt ezen felül.
A legtöbb játék alaphangon januárig 50%-os.