Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem 155 játék 1920 $. Persze a java 75% sale-es, trade- Tf2 cuccokért meg Indie Bundle.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Found 53 Games with a value of
$956.48 USD
Bár ha tehetném, 1-2 játékot "kidobnék" az accomról.<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Portal 2-õt nekem mutatja.
www.smart-bus.hu
Ilyet sem hallottam még.
Utána jön az Alan Wake a maga 6500ft-jával! A többit meg mind párszáz ft-tól - 2800ft közötti összegig vettem!
Next PC upgrade: 2022
Jó sok drága játékod van...😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
talán még egy street fighter x tekken akció kellene, és ezzel -talán egy két apróságot leszámítva- szó szerint az összes japán steam játék megvan, az YS oath of felghana, a carpe fulgur összes, a gundemonium collection, a half minute hero van meg régebbrõl.
(vagy ha valaki még tud, akkor privit kérek : )
A
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Red Faction: Armageddon Path to War DLC Steam key
Titan Quest Steam Key
Warhammer 40,000: Dawn of War Steam Key
Szóval nézzétek meg ti is, hátha kaptatok még valamit.
Next PC upgrade: 2022
13 éve itt. Szép idő.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vagy több játékot vettél és nem figyelted közben vagy kaptál valamit még mellé.
13 éve itt. Szép idő.
Vettem ma amazonon egy Inversiont, sajnos régiókódos így nem tudom felhasználni a kódot. Esetleg ha valakit érdekel és megvenné töllem annak átadon. 1500.- Ft-ba került mai napon. Köszönöm!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
13 éve itt. Szép idő.
Azéért itt kérdem meg, mert Steam-en aktiválható a cucc:
EZ a Trine tényleg USA korlátos?! :/
13 éve itt. Szép idő.
Originen most 5 euró az Alice! Tudom ,hogy valaki kereste, igaz nem Steames, de...
De épp számolom, nekem is 298-305 Ft körül számolt. :S
Tegnap lecsaptam egy Syndicate-re az Amazonon, minden ok vele. Az LA Noire-ral sincs gond? Mert lehet arra is lecsapnák, jobban izgat mint a Mafia II. GT440-en már elfutna egyébként?
Eddig még sosem volt gondom belõle.
ATM-bõl meg mindig bankfióki ATM-bõl veszek fel ha ez lehetséges, ott kevesebb az esély rá, hogy hamis kártyaolvasót tesznek az atm-re hogy a kártyaadatokat ellopják.
Lekopogom, eddig még gondom nem volt belõle.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Azóta be van rántva PP alá és azon keresztül használom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**