Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
mire kell ez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Jó lett <#eljen> Csak kellene az összes többi is...<#hehe>
Mindegy, ne fáradj, ha nincs hivatalos akkor nincs.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

a.carkey
Ez szeppukus szituáció ... 😊

Jó lett ez így is.<#eljen>

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Alulra elfelejtettem rátenni egy render clouds réteget 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elõtte kép (kicsinyítve):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kihoztam belõle a legtöbbet, amit a jelenlegi Photoshop-tudásommal lehetett - 1920*1080, JPEG, 957 kbyte:

es boldog karacsonyt mindenkinek 😊

off

off

SzirmosSzisza
Én is épp akartam írni, de gondolom ME3 már csak Originen van :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
Amíg a steam létezik. 😄
jetblack
Gmailen

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Kaptam gmailben egy ertesitest hogy vettek nekem egy jatekot giftkent bocsi nem voltam eleg konkret

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
Jó ötlet, tényleg ott vannak a nyáriak is, de nincs új téli csoport, a régiben meg csak a régi képek vannak fönt.

#12986 IMYke2.0.0.0 : köszi, de böngészõbõl én is le tudnám menteni. A nyáriak meg voltak csinálva több felbontásban, sallangok nélkül.

#12988 jetblack : ha Steamgifts-en kaptad, akkor a visszaigazolást hogy megkaptad max. 7 nap múlva el kell küldeni. A tárolódban bármeddig ott lehet, nem fog elveszni.

jetblack
Kerdesem lenne mennyi ideig pihenhet egy gift amit kaptam marmint hogy nem dontok felole

Nincs Winter Sale group? Ott fennt voltak korábban ezek a képek.

IMYke2.0.0.0
Így néz ki a mostani háttér: A KÉP

az õsziket le tudtam menteni de a mostanival az a a baj h nem csak a tiszta kép a háttér benne vannak ilyen textbox-ok ahol a leárazások vannka fekete üres hely vagy hasonló... meg lehetne oldani gondolom photo shop-al de ahhoz nem értek... szóval munka nélkül nem jó háttérnek 😞

genndy
Felkészültem a nemleges válaszra, de hátha valaki ügyesebb volt, és tud válaszolni: a napi akciók háttérképeit nem lehet letölteni valahonnan? A nyáriak is olyan jópofák voltak.

Laza
Borderlands 2-t pont ezért nem veszem meg most, talán a nyári akcióra lesz GOTY.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Drága az még. Fõleg, hogy ontják még a DLC-ket hozzá.

Tehasut
Még így is olcsóbb (330 forinttal) az Amazonos.
Én az 1-2-vel szemezek - évek óta - de ott a TRU meg a Portal 2 is. És még ki tudja mi jön?<#dumcsi>

Laza
Franc, Max Payne 3 75%-os akció ....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Végülis ami a Steamen kapható, az minden benne van, szóval 'Steam Franchise' 😄

A franchise a teljes széirát, meg minden, ami ME-t felöleli. De bármelyik szót is használják pontatlan. De szerintem nincs ember a világon, aki ne tudná: az ME3 NEM kapható Steamen.
Az mE1-et épp tegnap kezdtem újra, Win7 32 bit Home Premiuon és hibátlanul fut. Igaz, Originbõl.<#eplus2>

Laza
Ja, csak azért írtam, hogy a 3-as csomagnak saját megnevezése van, mint különálló 'játék', így azt írták volna ... a 3. rész egyébként sem jelent meg a Steamen, úgy mint a Trilogy sem, mindkettõ Origin only játék.

Egyébként az Originen a Mass Effect Trilogy 50%-os akcióban van 24.99 euróért (~ 7500Ft).

Szerk: érdekesség még, hogy a sima 3. rész is ugyanennyiben kerül 😊

IMYke2.0.0.0
"Ez a Mass Effect Collection megnevezés elég félrevezetõ." - erre céloztam.

A "franchise" a teljes sorozatra utalna, de ebben az esetben ez nem a teljes.

Laza
Mivel azt úgy hívják, hogy Mass Effect Trilogy 😊
Ez a Mass Effect Collection megnevezés elég félrevezetõ.

papi08
Nekem tetszik, mert akkor kontrollerrõl is könnyen tudok képernyõmentéseket lõni, és könnyen elérem a Steam központot is 😄

Akkor tetszik..amúgy meg TV-nél biztosan hasznos lehet, messzebbrõl kényelmesebb így 😄

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Én anno, az elsõ indítása, kipróbálása után meg is tettem 😊

papi08
Nézet -> Beállítások -> Kezelõfelület -> "Steam indítása Nagy Kép módban".

Onnan pipa kivesz, és örül! 😄

13 éve itt. Szép idő.

FrostBite
Tegnap este még lefekvés elõtt ránéztem steamen mik a kínálatok, és szerencsére mgeláttam, hogy a half-life sorozatra 75%-os kedvezmény van, így bezsebeltem a Half-Life 2, Episode 2 , és Portal 2-õt.
Szóval a tegnap nekem is kedvezett.

genndy
Szerintem a beállításoknál be van nálad pipálva, hogy abban induljon. Szedd ki.

cs1rk3
Sziasztok nem lehet letíltani ezt a sz*r stem big picturet má nagyon bosszantó hogy elinditok egy játékot erre az is elindul és kifagy az egész -.-"

IMYke2.0.0.0
Mass Effect "franchise" azért szemöldök ráncolós, mert a 3. rész nincs benne. Így a jelzõ nem is igaz rá.

mooo
Nekem mûködött Win7 x64-en és még magyarítás is volt hozzá.
Ryder62
Hali

Épp most kaptam giftben egy Mass Effectet. Kérdés hogy a Steames ME1 fut-e probléma mentesen Win7-en? A játék adatlapján csak azt olvastam hogy az indítással lehetnek problémák Vistán és 7-en.

Azt viszont tudom hogy nincs hozzá magyar felirat.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

nekem megvan nem akarom h miattam vedd meg de nekem nagyon tetszik (:

Laza
Valaki megvette már ezt a CHIVALRY-t?
Most megint feljött elsõ helyre. Néztem pár videót, hangulatosnak tûnik. Mondjuk tesztel alapján az irányítása nem éppen tökéletes.

tutituti
én még mindig az ARMA:CO 75%ra várok.
Az 50% még nem hiszem hogy jó vétel lett volna 😊)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
Még csak Szenteste van<#zavart1> De amúgy persze <#eljen>

Tehasut
Karácsony estét egy bombajó üzlettel zártam: 75%-on megvettem a KotOR 1-2-t. Rég vágytam már rájuk, remek idõzítés.
RoboKutya78
huu... na ezt jó tudni köszi az infót😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A franchise-t egy szóban vagy röviden definiálni nem igen lehet. A franchise egy adott film/sorozat/széria összefoglaló neve, pl. Star Wars franchise, ami magában foglal mindent, ami SW, nemcsak a 6 film.
Játéknál itt ez arra utal, hogy minden cím, ami az adott szériában van az akci óalá tartozik. Pl. ha a Fallout franchise sale lenne, akkor az összes FO cím akciós.

RoboKutya78
Köszi na erre nem gondoltam volna a google fordító használata után😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az adott játékból több részt is tartalmaz: pl Mass Effect 1 és 2, vagy éppen a kiegészítéseket. Ha rákattintasz, akkor kiírja, hogy pontosan mi is van a csomagban.

Te is fiam, Bluetooth?

RoboKutya78
srácok lesem ezeket a leértékeléseket mit jelent a franchise megjelölés?

RoboKutya78
Köszi és viszont

papi08
Köszi a felajánlást, és Viszont Boldog Karácsonyt! 😊

13 éve itt. Szép idő.