Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a nagyobb nem online magyar áruházakat, és láttam ugye a boltokat karácsonykor, nos, csak a régi részek 3k körül vannak ...
A medve nem játék.
😄
A medve nem játék.
Skydrift
Splinter Cell Chaos Theory
Viking Battle For Asgard
Bang Ban Racing
Saint Row 3 Full
Mafia 2 (ez szerencsére ingyenre jött ki)
Amiket meg majd egyszer ha nagyon fillérekért fogják dobálni mindenképpen beszerzem:
Skyrim, Dishonored, Doom 3 BFG (csak a nosztalgia miatt),Anno 2070, Oil Rush
Next PC upgrade: 2022
F.E.A.R. 2-Reborn DLC
The Secret Of Monkey Island- Special Edition
Monkey Island 2- Lechuck's Revenge- Special Edition
Grand Theft Auto Complete Pack
Hitman: Absolution
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
egyben eladó account. privát, please.
a Civ 5, az nem, mert másik accouton van, és látja a könyvtárban...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amúgy nem is az az érdekes hogy helyet takarítok meg azzal hogy feltöltöm a képeket hanem hogy készítek pár képet, kilépve szépen kiválasztom és megy föl. Nincs rinya a felhõvel. Utána csak szépen belinkelem ahova szeretném pl itt SG-n a screenshot topikba. És nem vacakol mint a Steam hogy 3 képet percekig tart feltölteni mert vagy ez vagy az cseszik felmászni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egyébként úgyis véges a tárhely, 1 Gb max ha jól tudom.
Az X-fire nagyon jó meg mindne, de pár éve úgy elszarták ,hogy nem hazsnálom. Még a Halo is 5 fps-el ment, aztán töröltem is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2005 ta töltögetem fel rá a videóimat meg a képeimet irtózatos mennyiségû helyet takarítva meg ezzel a winyomon😊
Tényleg itt videót fel tudok tenni? vagy az is ilyen nehéz?
Pár képet toltam fel csak eddig ide.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
(Anno xboxon játszottam vele, itt is van különbség pc és box között, mint pl a Gears of Warnal a bonusz mission?)
Egy egyszerû mûvelet miért ilyen bonyolult? <#falbav>#falbav>
"1 Screenshots could not be uploaded due to errors"
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Tehát most kérdés hogy az indigala5 bundlira jelkezhetek e továbbra is mivel abban több játék is lehet ugyebár?
Ez most olyan mit pl a warhammer esete hogy az alapjátékot akarod kisorsolni, de mivel nincs a listában jóhiszemûen másik warhammer cuccot jelölsz be.
Ha megnyered akkor a bejelölt játékra voksolsz, az bekerül a listába és esetleg megbubolnak miatta, te meg hiába sírsz a felajánlónak hogy a félrevezetése miatt rosszul jártál.
huuhh.
A másikra meg az lenne a kérdésem, ha már tudod hogy megvan, miért akarnál még utána is jelentkezni rá? Eleve be KELL regisztrálni a Steam fiókodba a megnyert játékokat (nem adhatod tovább semmilyen módon)! Ebbõl kiindulva te is tudhatnád, hogy talán lenne belõle bajod. Eleve a felajánló kérne egy újra szavazást, és akár még jelentene is téged érte (de ez már csak az õ jóhiszemûségen múlik).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Viszont az ignite játék benne marad a játékfelajánlások közt és ha rákattanok megszívhatom mivel már megvan?
ezt nyertem 630 jelentkezõ közül😊
http://www.steamgifts.com/giveaway/Fhpnp/ignite
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ezt akart lenni:
Ha esetleg valakinek maradt még pénze a vásár után, akkor új Humble Bundlet megéri megvenni átlagon felül, legalábbis nekem Dungeon Defenders nagyon bejön 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hú, ha elcsípnéd légyszi feltétlenül posztolj ide. Nem akarok többet vásárolni de egy fullos Fallout NV-t még megvennék. Rendszeresen csekkolom Steamet, meg ezt a fórumot is.
13 éve itt. Szép idő.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
www.smart-bus.hu
Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition
Infok privátban!
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/