Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Mi az a játék ami akciós és ebben a régióban vmi miatt nem mutatja?

A medve nem játék.

a.carkey
2206 forintot vont le. 😊

Megnéztem a nagyobb nem online magyar áruházakat, és láttam ugye a boltokat karácsonykor, nos, csak a régi részek 3k körül vannak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ha reklámozni kellene a steamet, akkor én ezt a képet tenném csak fel egy plakátra:

😄

A medve nem játék.

grebber
Nálam is.Más úgysem lesz olyan áron amilyenbe meg akarom venni!

Skydrift
Splinter Cell Chaos Theory
Viking Battle For Asgard
Bang Ban Racing
Saint Row 3 Full

Mafia 2 (ez szerencsére ingyenre jött ki)

Amiket meg majd egyszer ha nagyon fillérekért fogják dobálni mindenképpen beszerzem:

Skyrim, Dishonored, Doom 3 BFG (csak a nosztalgia miatt),Anno 2070, Oil Rush

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Na nálam befejezõdött a játékvásárlás az idén.

F.E.A.R. 2-Reborn DLC
The Secret Of Monkey Island- Special Edition
Monkey Island 2- Lechuck's Revenge- Special Edition
Grand Theft Auto Complete Pack
Hitman: Absolution
wesker24
Nekem már a Witcher 2 megvan Summer Sale óta inkább a Quake részek kapnának már egy jó kis akciót ! 😄
Witcher 2 megvásárolva. <#taps> Már csak egy Fallout NV kell és teljes lesz az öröm.
Tehasut
Én is láttam, megijedtem.
Elkiabáltam. Visszaváltott. <#vigyor5>
Na, mi a csuda törpént? Meg akartam nézni az 5 órási flash sale-ket, erre puff!, átváltott eredeti stílusra a Steam.
Gubberx
Just Cause 2*

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Frank99

egyben eladó account. privát, please.

a Civ 5, az nem, mert másik accouton van, és látja a könyvtárban...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ryder62
Xfiret 2009 óta használok azóta semmi bajom vele. Max annyi hogy néha ledobb.

Amúgy nem is az az érdekes hogy helyet takarítok meg azzal hogy feltöltöm a képeket hanem hogy készítek pár képet, kilépve szépen kiválasztom és megy föl. Nincs rinya a felhõvel. Utána csak szépen belinkelem ahova szeretném pl itt SG-n a screenshot topikba. És nem vacakol mint a Steam hogy 3 képet percekig tart feltölteni mert vagy ez vagy az cseszik felmászni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RoboKutya78
én nem vettem észre vagy nem is érdekel az fps szám max igaz talán ha videózol egy kicsit belassít de semmi egyéb nem tûnt fel. Bf2 ben meg nem hinném hogy az fps száma miatt lennék olyan amilyen vagyok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem napok múltán nem feltölteni pár képet. Én már nem is szórakozok vele. Tavaly vagy 500 képem töröltem, mert épp olyan "kedvem" volt.
Egyébként úgyis véges a tárhely, 1 Gb max ha jól tudom.

Az X-fire nagyon jó meg mindne, de pár éve úgy elszarták ,hogy nem hazsnálom. Még a Halo is 5 fps-el ment, aztán töröltem is.

Ingyen Dawn of War Goty és Metro 2033 nálam. Elsõ jelentkezõ viszi (akár mindkettõt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RoboKutya78
Én erre a célra használom az X-firet az nem sír ennyi felhõ után😊
2005 ta töltögetem fel rá a videóimat meg a képeimet irtózatos mennyiségû helyet takarítva meg ezzel a winyomon😊
Tényleg itt videót fel tudok tenni? vagy az is ilyen nehéz?
Pár képet toltam fel csak eddig ide.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Panzeradler
Nagyon Szépen köszönöm!<#worship>
(Anno xboxon játszottam vele, itt is van különbség pc és box között, mint pl a Gears of Warnal a bonusz mission?)
Ryder62
Hülye a felhõ, azért. Én is néha itt sakkozok. 1 adott képet nem sikerül feltölteni, akkor kijelölök egy csoportot, úgy felmegy de akkor másik 2-vel van baja, utána megpróbálom azokat külön, úgy sem jó, akkor megpróbálom más sorrendben .....

Egy egyszerû mûvelet miért ilyen bonyolult? <#falbav>

Miért nem tudok screenshotot feltölteni? Mindig ezt a hibát dobja ki:
"1 Screenshots could not be uploaded due to errors"
RoboKutya78
ja lehet egy kicsit zavartan fogalmaztam... pedig 5 ös voltam belõle magyarórán😊na mind egy majd kiderül ha inigala 5 be futok mit tesz a rendszer😊

De az elsõ kérdésedre is válaszoltam. De ezek szerint rosszul (nem kellet volna a kérdõjel utána). Én értem mire célzol (most már). De az ez elõtti hozásszólásod nem igazán errõl szólt. Hanem magáról a megnyert játékodról (amirõl tudod, hogy azt tartalmazza és semmi mást). Ezért is volt rá az a válaszom. Csak egy-két játéknál csinálják azt hogy mást jelölnek be, mint ami valójában (én eddig csak egyrõl tudok, amit te is leírtál). Mivel nem is tehetik meg (de a Warhammer lehet kivételt képez). De ez a bundlis dolog, ami rosszul van megoldva, az teljesen más eset (ebbõl sem hiszem, hogy sok elõfordulna). Nem tehetsz mást ellene, csak írsz egy bug reportot nekik róla (hátha kijavítják).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

SzirmosSzisza
Fú tényleg, jól leárazták 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
Kb 200Ft-os játék, de azért gz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RoboKutya78
De most nem vágod a synk után nekem bent maradt a listában az ignite játék viszont az indigala 5 meg bekerült a megvan listába.
Tehát most kérdés hogy az indigala5 bundlira jelkezhetek e továbbra is mivel abban több játék is lehet ugyebár?
Ez most olyan mit pl a warhammer esete hogy az alapjátékot akarod kisorsolni, de mivel nincs a listában jóhiszemûen másik warhammer cuccot jelölsz be.
Ha megnyered akkor a bejelölt játékra voksolsz, az bekerül a listába és esetleg megbubolnak miatta, te meg hiába sírsz a felajánlónak hogy a félrevezetése miatt rosszul jártál.
huuhh.

Mert rosszul van megoldva?
A másikra meg az lenne a kérdésem, ha már tudod hogy megvan, miért akarnál még utána is jelentkezni rá? Eleve be KELL regisztrálni a Steam fiókodba a megnyert játékokat (nem adhatod tovább semmilyen módon)! Ebbõl kiindulva te is tudhatnád, hogy talán lenne belõle bajod. Eleve a felajánló kérne egy újra szavazást, és akár még jelentene is téged érte (de ez már csak az õ jóhiszemûségen múlik).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

RoboKutya78
Viszont azt nem vágom ha indigala5 ös csomiban volt benne ez a játék akkor mért az indigala5 öt szinkronizálja és mért nem az ignite játékot Ezek szerint ha bedobnak egy indigala 5 öt akkor azt a csomagot már nem nyerhetem meg?
Viszont az ignite játék benne marad a játékfelajánlások közt és ha rákattanok megszívhatom mivel már megvan?

RoboKutya78
jupii jupii jól zárom az évet a steamgiften😊 végre ragyog a szerencsecsillagom
ezt nyertem 630 jelentkezõ közül😊
http://www.steamgifts.com/giveaway/Fhpnp/ignite

Sziasztok! Az Endless Space nekem nagyon bejön. Szép, látványos, és nagyon szórakoztató körökre osztott ûrstratégia. A régi Master of Orionra emlékeztet.
a.carkey
Azt hol lehet megnézni, hogy a legutóbbi három melyik volt amire szavazni lehetett? Csak mert Mark of the Ninjat akartam -75el, de nem õ nyert. Ki nyert?

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja. Látom, de ez még így is baromi sok, nemhogy a jelenlegi forint árfolyammal. CDGben a deluxe feleáron kijön. A DLCk ugyan drágábbak lesznek nem steamen keresztül, de ez van.

A medve nem játék.

Nem sürgõs. Elõbb-utóbb majd megveszem 😊 Úgy vagyok vele, h ha lesz rá most akció, akkor most megveszem, ha nem lesz, akkor meg késõbb. Szal ha akciós lesz, akkor nem hagyom ki a lehetõséget, de nem vagyok úgy besózva, h "jaj, de játszanám már". 😊 Inkább a Fallout NV-re vagyok nagyon ráindulva most 😄
Akkor esetleg Intkeys, 17 USD sem sok érte szerintem.

Azt láttam, de nem Steam-es és én olyant szeretnék 😊
GamersGate-en szerdán 4,5 GBP volt a Witcher 2, hátha még egyszer beadják.

RoboKutya78
Medal of Honor™ Warfighter Digital Deluxe ehhez hozzácsapható a kulcs

RoboKutya78
a farcrayt elsóztam viszont van egy medal of honoros 20% kedvezményes origin kódom ha kell valakinek adom.

genndy
Szólok akkor majd én is, nyugi.<#dumcsi>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Kiütöttél te galád😄

Ezt akart lenni:

Ha esetleg valakinek maradt még pénze a vásár után, akkor új Humble Bundlet megéri megvenni átlagon felül, legalábbis nekem Dungeon Defenders nagyon bejön 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ryder62
"Fallout NV Ultimate Edition kellene és befejezem a vásárlást 😊"

Hú, ha elcsípnéd légyszi feltétlenül posztolj ide. Nem akarok többet vásárolni de egy fullos Fallout NV-t még megvennék. Rendszeresen csekkolom Steamet, meg ezt a fórumot is.

papi08
Köszi! 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Most megint -50%-os 😊

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
figyeltem a flash sale eket, de szerintem nem változott semmi csak most 6 órát számol vissza :s

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lostprophet
Két új sorsolás az SG.hu tagjainak:

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Van egy eladó Sleeping Dogs kódom... ha valakinek kell, írjon privátot...

www.smart-bus.hu

grebber
2K Mega Pack-ból megmaradt játékok vihetõk:

Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition

Infok privátban!

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom, hogy van-e lista, de szerintem van, amit többször is leáraznak. Pl. lemaradtam a Batman-rõl flash sale-ben, de tegnap megvettem daily-ben. Nekem már csak egy 75%-os Witcher 2 és Fallout NV Ultimate Edition kellene és befejezem a vásárlást 😊
Jim Morrison
Megtörtem a jeget, végre tettem pénzt steam accra. Csak nem találok olyan játékot amit szívesen megvennék 😄 Van valami lista hogy mi volt már leakciózva? (gondolom most többet nem lesz és akkor arra nem várok).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/