Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg 100 órám van benne, mire minden ládát megtaláltam, de hardcore-on még végig akarom játszani az achi miatt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én is így vagyok vele, kevés játékra mondom azt hogy szívesen újrajátszanám. Pl most tolom a Sleeping Dogsot de valahogy kegyetlenül unom. Rásegít az is hogy írtó gagyi játék (vezetés, fizika, lõdözés stb) így olyan semmilyen, gagyi érzést áraszt. Teljesen olyan mint a Saints Row 3 csak hogy az a játék önmaga paródiája, nem veszi komolyan magát. Érdekes azzal egész jól elvoltam 24 éves fejjel. 😄
Szvsz a mai rókabõrök korszakában kevés olyan játék van ami egyedi és új. Keresem kutatom a ritka gyöngyszemeket de nem találom. Mit nem adnék egy Mirrors Edge 2-ért... A tucat lõdözõs játékok amiket már százszor láttam nem kötnek már le.
De érdekes mindig vissza vissza kanyarodok a kedvenceimhez. És azokkal meg jól elvagyok. Tegnap fejeztem be a Riddick-et és így hetedjére is élmény volt megszökni Butcher Baybõl 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Filózom a sima ACn is, mert a 3. rész után újranyomom a régieket, és tököm tele a dobozossal, hogy állandóan kéri a lemezt. 😄
700 HUf, hogy minden friss legyen és ne kelljen a DVD duruzsolását hallgatnom? Elgondolkoztató.
A medve nem játék.
1 steam, 2 warez. Egyszerûen hülyét kapok a respawntól. Ezt utáltam már az elsõ farcry-ban is.
Lemészárolom a falut, 10 perc múlva arra bóklászok megint kiözönlik a faházból 20 katona. WTF?
BL ugyanez. Leölöm a disznókat a barlan elõtt. Elmegyek beszélni valakivel megyek vissza, leadom a küldetést. Megyek a városba, nekemugrik 3-4 izé. Anyád. Alteffnégy-dilitlokálkontent.
Þór vígi þessi rúnar
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Þór vígi þessi rúnar
Csúnya dolog, tudom, de otthon ugye nincs netem így, nem alternatíva belõle a dobozos/STEAM-es: Far Cry 3 v1.04-es Patch megszívatott, a több mint 8 órás játékidõvel bíró mentésemet gyakorlatilag nem látja a játék...
Egybõl el is vesztettem az érdeklõdésemet a játék iránt.
Igaz, megcsináltam az elsõ manuális mentési lehetõségig újra a játék elejét, de utána abba is hagytam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
A többi GTA megvan dobozosban.
A franchise már nem rossz árral bír, de most nem költök GTA-ra.
Helyette Just Cause 2-õn agyalok még, és (minõ rettenet!) a Bal Négy Halott franchise is megmozgatta a fantáziámat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pont annál a játéknál fel sem ajánlja az olcsóbb és nagyobb csomagot, csak az olcsóbb játékoknál 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szóval mégiscsak el van azért rejtve 😊
Berakhatták volna a komplett nagy listába is, ahova a fõképernyõs link után mész 😊
Egyébként a keresõs dolog ettõl még mindig nem dobja ki.
Tavaly kirakták ezt is a fõképernyõre, idén még egyszer sem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azért csak így, mert a "franchise" év közben nem létezik - ez egy csomag.

Pedig ez a nagy csomag csak 7,5 euró, miközben a GTA4 csomagért meg több mint 8-at kér el, a többit nem is számolva!
Köszönjük, és viszont 😊
13 éve itt. Szép idő.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Belépsz, "Send money" fül, beírod a PayPal-es e-mail címét, az összeget, kiválasztod hogy "I'm sending money to family or friends", majd "Continue", és a következõ ablakban ismét "Send money"
13 éve itt. Szép idő.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A medve nem játék.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amikor 1995 körül a CD Galaxis elõdje komolyan beindította ezt az egész terjesztést úgy, hogy ne kelljen hónapokat várni a legújabb játékokra (persze eredetileg CD másolással kiegészítve ezt az egész eredeti játék bizniszt), amit korábban az Automex kezdett el alkalmi szinten, hatalmas késésekkel, na akkor lyukas garast nem adtam volna - látva a magyar átlag fizetéseket és a jelen lévõ warez világot - a külföldi játékok hazai terjesztésének, de szerencsére bejött nekik.
Utána és ezzel egy idõben ugyan mások is bepróbálkoztak, több és kevesebb sikerrel, de azért köszi az úttörõknek, ha jól emlékszem egy testvérpár volt, hogy egyáltalán idáig fajulhatott a dolog.
A medve nem játék.
Talán a GOTY már elérhetõ lesz (FO3-nál és FO:NV-nél legalábbis ez volt).
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[merlinw.org]
"A baj viszont mégsem ez, hanem azon tény, mely szerint a Doom 3 játékok kiherélve, meggyalázva kerültek a lemezre. Sokkal több lõszert találunk a pályákon, sõt, ellenfélbõl is többet pakol ki elénk a program. Ennek köszönhetõen az eddig lassú lefolyású, megfontolt shooterbõl modern rágógumilölvölde lett. A megszokott feszültségnek nyoma sincs, hisz majdnem mindig maximum mennyiségû munícióval a hónunk alatt indulunk harcba, a sok egymás hegyére-hátára zsúfolt ellenfél pedig kifejezetten komikusnak tûnik a szûk, láthatóan nem erre tervezett folyosókon. S ha mindez még nem lenne elég, az id pályatervezõi teleszórták extra fényforrásokkal a helyszíneket, melyeknek köszönhetõen mindig mindent látunk. Amennyiben viszont akad egy picit is sötét rész, nos, abban az esetben bekapcsolhatjuk a fejlámpánkat (!), mellyel együtt már nyugodtan lövöldözhetünk is. A BFG Edition ezen módosításai teljesen aláássák a Doom 3 szeretett hangulatát, miközben kihangsúlyozzák a játék tervezési hibáit. Most, hogy már nem félünk, hajlamosak vagyunk a függöny mögé kukucskálni, és észrevenni, hogy milyen bizarr pályákon bolyongunk. Teljesen hihetetlen, hogy a valóságban létezhet ilyen komplexum, és a szörnyek, zombik elhelyezése is nevetséges. Ez régen sem volt másként, de akkor lekötött bennünket a Doom 3-ból áradó rettegés. Ennek immár nyoma sincs, és ezzel az egész atmoszféra dugába dõl."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Next PC upgrade: 2022
"Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ."
Oh, hogy b+!
A medve nem játék.
Most hogy megjelent a BFG már nem lehet megvenni.
BFG-ben meg a Doom 3-at eléggé elszúrták.
"Timeo Danaos et dona ferentes."