Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék, link. (az ár nálunk is ugyanennyi,csak €-ban)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A medve nem játék.
Amúgy a HumbleB. most adott + 3 játékot. Abból az egyik a "The Basement Collection" ami 9 játékot foglal magába. Így 11 játékot adtak tulajdonképpen 😄
13 éve itt. Szép idő.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egyébként a játékok egyenként is kaptak -75%-t, nem csak a csomagot lehetett megvenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Volt már Tomb Raider akció?(Underworld-re fáj a fogam)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
13 éve itt. Szép idő.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még ugye az ME stéria nem volt Flash sale-en? Vagyis még lehet.
Az Alan Wake complete set cirka 5 euró GMG-n a kupon kódjukkal. Azzal is szemezgetek, de félek hülyére röhögném magam rajta.
Hát ezeknél csak jobbak voltak 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Ma vettem meg a CS:Source-t! Leszedtem, indítanám és a videó után nem csinál semmit. HL2.exe hibával leáll. Keresgettem megoldást neten...töröltem a ClientRegistry.blob file-t, vezérlõpultban javítottam a steam-et a verifi integrity-t is megcsináltam de SEMMI! Felraktam a source betat az meg elindult. Szerintetek mi lehet baj?
Elõre is köszi!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
csak látnom kellett a saját szememmel hogy higgyek 😊
13 éve itt. Szép idő.
"Nulla tenaci invia est via"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez vajh mükszik is?
nyomodjátok a linkemet hogy kiderüljön😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Nulla tenaci invia est via"
Egyébként újabb nap és megint semmi jó cím. 😞 Se Force Unleashed, se Quake 4, se Lost Planet.
A Digital Deluxe kb csak 2 DLC-t ad hozzá az is csak weapon meg armor, ha 1-2 $ vagy € a különbség talán érdmes ha több semmiképp sem.
ME3-ból N7 Deluxot érdemes lehet, mert abban benne van egy ~10$-os DLC is, persze ha sikerül olcsón hozzájutni. Pl most gmg-n 30%-os voucheral a az N7 deluxe 15€ a sima meg olyan 6.47€ kb, viszont a deluxeban van még egy fegyver és armor pack.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nálam pl az a bug jön elõ elég rendszeresen, hogy a játék nem számolja a fegyverrel megölt embereket mert új fegyvereknél van iylen hogy elõtte az elõzõ fegyverrel kell megölni x számú játékost. Idõlegesne megoldja a problémá ajáték újratelepítese, nah most ez kb 3 GB-ot telepít.
Ami nemtetszik még hogy van kb 4-5 map összesen és ezek válakoznak amik amúgy sem oylan nagyok.
Ez egy idõ után durván unalmas lesz fõleg, hogy a lovagok sokkal erõsebbek mint a többi class.
Fegyverek terén, eddig a crossbow meg a tõr volt az amit nem érdemes továbbfejleszteni. Legutolsó crossbowt kb 3 mp újratölteni és addig nem lehet semmit csinálni, ha rádtámadnak akkor újratöltésközben nézed végig ahogy 1 suhintással lecsapnak.
Az íjászoknál macera a vesszõ mert max 15-20 dbot kapsz belõle, és a knightok még páncélban is tudnak ide oda cikázni, fõleg hogy nem elég nekik 1 lövés fejre ahogy a legtöbb sisakosnak sem.
A vesszõket hamar ellövöd az ammo rekesz meg idióta helyekre van kihelyezve és többnyire nincs feltüntetve hogy merre van csak ha mellette állsz akkor látod hogy az, viszont ha elfogyott a vesszõd akkor úgy kell keresgélni közben meg hátbatámadhat valaki.
Single rész nélkül egy -75% is csak annak ajánlott aki tényleg iylesmire vágyik és nem zavarja az unbalanced játékmenet, a marha nagy pinges játékosok, stb.
"Timeo Danaos et dona ferentes."