Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert kötelezõ. <#bohoc>
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Ezt úgy írod mintha kötelezõ lenne megvenni...<#whatever><#zavart1>

Imy, grebber : én is a Quake-re szavaztam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Vaxi
sziasztok.
kitõl lehet meghívót kérni? 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

genndy
A hõst nem igazán, fegyvereket, jármûveket igen. Illetve ha elég sok elsõsegélyládát találsz, akkor nõ az életerõd.
Ez már kezd itt off lenni, javaslom menjünk át a Just Cause 2 topikba.

De jó, hogy már csak Fallout NV-t akartam venni erre bedobnak egy 2.5 eurós Plants vs Zombies GOTY-t... <#idiota>
Carlos
lehet "fejleszteni" a hõst?
Vagy csak elvan, mint a gta-ban?

Þór vígi þessi rúnar

papi08
Eléggé meggyõzõ a JC2...Meg is veszem amazonon 😄

13 éve itt. Szép idő.

Én steam-en nem látok külön mass effect dlc-ket, egyet sem. A deluxe-ban benne van pár armor meg ilyesmi, gondolom azok azok.

grebber
Cod nyer!

Roma Total War már egymilliószor volt 2.49 euro.Quake szerintemmár senkit nem hoz lázba.A Cod meg hát cod az fogy mintha muszáj volna!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Szegény Quake esélytelen, én rászavaztam - a CoD-osok lenyomják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
quake, rome total war és cod4 - ezekre lehet most szavazni<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A Mass Effect 2 nyert. Nekem már megvan dobozosban, de ha benne lenne az összes DLC, akkor megvenném. De nincs benne, ugye?
IMYke2.0.0.0
DarkSector megharagudott rám - nem is ír a topikba, 1 órája -, és nem Õ volt az ajándékozó. 😊

papi08
Én is szívesen veszem ilyen csekély ajándékot! Elég az Amazonos verzió is! 😄D

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Tudod rólam, maximalista vagyok 😊
De, hagyom meggyõzni magam, ha lassan is 😊

genndy
Mi van, DarkSector próbál törleszteni? <#banplz>

Lényegtelenek hidd el nekünk. Kb. Saint Row szint: Ruhák, fegyverek ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Egyik nagyon kedves fórumozótársunk megvette nekem ajándékba a játékot - amit itt is, hálásan köszönök! -, így már csak a 'semmiség' DLC-ken agyalok, de már többen gyõztek róla, így lehet, hogy hagyom õket 😊

Steam ismét gyengélkedik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Szerintem a DLC-k nem adnak annyit hozzá hogy mindenképp kelljenek. Én pl. kihagytam õket, és nem is akarom õket késõbb se megvenni. Ha Steamgiftsen van sorsolás valamelyikre, max. arra jelentkezek.<#smile>
Azok nélkül csak 1500 Ft az alapjáték.

IMYke2.0.0.0
Igen, ezért bátorkodtam írni, hogy Amazonról jómagam nem tudok vásárolni, míg a STEAM-en kicsit drágább, a DLC-kkel együtt.

IMYke2.0.0.0
Amikor megvetted, akkor a letöltési lehetõségnél ott lesz a kód. Ha STEAM-es, azt be tudod aktiválni.

Én Amazonról vettem meg.

papi08
Amúgy ha Amazonon megveszem, akkor nekem abból hogy lesz Steam-es verzió?
Adnak egy Steam kulcsot is?

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
😊))
Amazonról nem tudok venni - STEAM-en a teljes csomag ~2100 Ft.

Nincs 800 forint, érted. Még ha sose játszol vele is megéri 😊 Képzeld azt, hogy ettél egy gyrost. Aztán egyszer meg úgy is lesz jobb géped.

IMYke2.0.0.0
Másik topikban írtam:

"Azonban, MerlinW csak januárban jön haza. Jelenleg külföldön tartózkodik.
Minden évben így tesz, a téli ünnepek környékén."

IMYke2.0.0.0
\

IMYke2.0.0.0
Nos, még rágódom, és azon merengek, hogy vajh' vegyem meg a jövõre nézvést, vagy bízzak abban, hogy amikor már lesz erõsebb gép, addigra még olcsóbban hozzá lehet-e majd jutni...
Tartok tõle, hogy nem várok addig, és megveszem 😊

Sziasztok valaki küldene nekem meghívot a steames csoportba? felhasználó nevem macika95

Na én meg is vettem a JC2-t, ez nem pénz érte.

De Steamen van demója, egy próbát megér.

IMYke2.0.0.0
Ilyen választól tartottam 😞

Szerintem igen, lévén DX10 only csak olyan kártya jó neki. Tudtommal a 8600 GT volt az elsõ DX10-es.

IMYke2.0.0.0
8500 GT (512 M😎-al ugye esélytelen a játék?
Windows 7-rõl írok.

genndy
Visszajött a Steam.

Ja, JC2 témához még annyit, hogy aki gondolkozik rajta az figyeljen arra is, hogy a Dx10 miatt csak Vista vagy Win7 alatt fut!

papi08
Döglött. 😄

BAk3R: Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Papa01
Szintén. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nein, befosott teljesen.

Papa01
Sziasztok, nálatok bejön a Steam?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Steamen aktiválható gond nélkül. Ugyanúgy meg tudod venni a hazai bankkártyáddal, annyi, hogy megadsz helynek valami USA címet azt kész.

papi08
Csak mert ha nagyon megtetszik, akkor lehet megveszem 😄

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
USA címet kell megadni a vásárláskor, de javítsatok ki, ha tévedek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

papi08
Sziasztok! Itt van egy Just Cause 2 (igaz, Amazonos, de Steam-en kell aktiválni).

Viszont van egy ilyen szöveg:

"Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

Ez azt jelenti hogy csak USA régiós a játék?
Azért kérdem mert fele annyiba kerül mint a Steam-en..

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Just Cause 2 tényleg meglepõen fun és gyengébb gépeken is jól fut + van hozzá fan made multiplayer, mondjuk még béta.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Én is megúsztam...<#vigyor5>

genndy
Huhh, arra szavaztam, megúsztam...<#vigyor>

Én 1x végig vittem a Riddick-et, de most két hete szenvedek vele. Az istennek nem bírok a bányából kijutni. Körözök, mint a hülye. Pedig úgy szeretem, mégis néhol a falnak csaptam volna a billentyût. 😄

A játék, amiket nem tudok megunni többnyire a Mass Effect, BioShock, Dead Space, Half-Life (bár ezzel már rég játszottam), AVP meg a sokak által szidott Judge Dredd játék. 😄

Aki tud szavazzon a Mass Effectre! Aki nem teszi kidobom a légzsilipen. 😊

genndy
Indie játékokban szerintem megvan az a potenciál amit keresel. Próbálj ki párat.