Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kivételek mindig lesznek - de ez a Sale = 2016 december - 2017 húsvét/nyár/ősz/haloween.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakvarnyu
Már hogy lenne harmatgyenge, az Elite dangerous például sosem volt még 10 Euro alatt.

Ja, a szemetek nem adnak ingyen mindent... felháborító! 😊 Nem érdekelt, csak meglepett, hogy azt hiszed ez bárkit is érdekel! 😉

www.smart-bus.hu

Nyomatékosítom hogy az idei sale is harmatgyenge. 😄 De ahogy látom téged érdekelt. 😉
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.12.22. 10:49:33
És miből gondolod, hogy ez bárkit is érdekel? 😄

www.smart-bus.hu

Úgy néz ki idén is spóroltam a steamen. 0 játékot vettem idén is rajta. 😄
Papa01
Köszi, nagyon kíváncsi vagyok, sajna nekem OR nincs.. de biztos hatalmas élmény vele. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Nincs semmi játék - a szavazás tematika is az Őszi vásárból van átörökítve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
Mostansag mar csak ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RelakS
Steam-en semmi spéci játék, csak szavazz, meg pörgesd az ajánlat listát?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nem fogod megbánni... én az előző akcióban vettem meg, azóta szinte nem is játszom mással. Oculus-l egészen döbbenetes! 😊 Ja és repszimes előélettel szép mészárlást lehet véghez vinni! 😄 Abba is hagytam a kalózvadászatot, inkább bányászok... 😊)

www.smart-bus.hu

Papa01
Látod, ez eszembe sem jutott, ki is próbálom, még sosem csináltam ilyet! 😊 Köszi az invitálást is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Még visszaválthatod 😉

Szeretettel várunk az ED topicban, első dolgod legyen a Tutorial többszöri, részletes végigcsócsálása. A játék nem fogja a kezed az indulás után, és nincsenek korlátok benne. Könnyű elveszni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A szokásos.

Másik fórumba írtam:

"Azé' lesz majd kamu közösségi játék is... 😄DD
Meg ugye az őszi vásár alatti szavazások "eredménye" alapján kiemelt ajánlatok...

Az árak persze a 2016-osak, meg az idei nyári/őszi szél alattiak lesznek... ELSŐ naptól az utolsóig, fless nélkül."

Bejött.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.21. 19:38:03

Papa01
Köszi szépen az infót, de sajna már késő! 😊 Végül az alapjáték ismerkedés gyanánt jó lesz... nagyon régen az ős Elite-tel játszottam! 😊

Dzsini
vedd meg a Frontiertől angol fontért, még olcsóbban jössz ki, és jár hozzá ugyanúgy Steam kulcs (plusz ha már, akkor a Commander Deluxe editiont ajánlanám)

(és nem kapja meg az ár ~30 százalékát a Valve)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Papa01
Az Elite: Dangerous alapjáték 6,24€.. az őszin is nagyon agyaltam, hogy megvegyem-e de most olcsóbb lett, úgyhogy megérte várnom! 😊

hogy én miért úgy emlékeztem,hogy 22.én kezdődik?

tematika szokásos?..ami most annyi,amennyi,az minden nap annyi?
Hát, a listámról (3db játék) semmi se akciós. 😄
RoboKutya78
a naagy karácsonyi csomag 35 euért én majom bezsákoltam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Melyik bundle-ről van szó?

[merlinw.org]

RoboKutya78
ja és még a skylinet is dlczték rohadjanak meg na legközelebb csak úgy piacolok ha legalább a csomag 60% a kell BÓÓDOG KARÁCSONYT....😞

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

3Error
Minden másra ott a ... a Margit ! <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

<#eljen>
MerlinW

[merlinw.org]

3Error
Denevér : 19 család és mintegy 928 ma élő faj tartozik a rendbe. Az emlősállatok egyedüli csoportja, amely aktív repülésre képes. Mellső végtagjaikon a másodiktól kezdve valamennyi ujjuk erősen meghosszabbodott. Közöttük, valamint a törzs oldala között egy vékony bőrredő – a „vitorla” – feszül, amely a hátsó lábra és a farokra is kiterjed. Mivel bőrszárnyuk nem ereszti át a levegőt, röptük különbözik a madarakétól. Az emlősök között egyedül állnak abban, hogy térdüket nemcsak befelé, hanem kifelé is képesek mozgatni, ami szükséges a leszálláshoz és a fejjel lefelé függéshez. Ebből következően lábujjaik sem előre-, hanem hátra néznek. A földön csak üggyel-bajjal mozognak. Éjszakai állatok. Napközben fejjel lefelé csüngenek faodvakban, barlangokban, padlásokon. Fogazatuk elkülönült metsző-, szem- és őrlőfogból áll, de valamennyi fog tűhegyes. Tépőfoguk nincs. Látásuk gyenge, ultrahangok segítségével tájékozódnak oly módon, hogy az általuk kibocsátott ultrahang az eléjük kerülő tárgyakról, rovarokról visszaverődik, és ezt érzékelik. Az ultrahang frekvenciája fajonként különböző, 35–105 kHz közé esik. A közönséges denevér a száján át, a patkósorrú denevérek a hártyás orrukon bocsátják ki az ultrahangot. <#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Az attól még licenc, vagyis engedély, ami - ez esetben - örök érvényre szól 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Nem licencet kapsz, hanem termékkódot, ami az adott főverzióra (14.x pro) lifetime.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.19. 01:48:55

[merlinw.org]

MerlinW
Nem Steam-es. Regisztrálsz, lesz egy profiloldalad, onnan letöltheted bármikor a megvásárolt termékeket, illetve ott lesz a kulcs is hozzá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.19. 01:46:45

[merlinw.org]

Atisz
Nem, ennek semmi köze nincs a steam-hez. Az viszont kérdés, hogy a licenc meddig szól.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
+1

Most Humble-n ingyenes a Layers of Fear limitált ideig. Link!
Sziasztok!

Érdekelne ez a csomag, de csak a VEGAS Movie Studio 13 Platinum és a 14-es verziót látom. Ezeket csak a steam kliensen keresztül tudom használni, vagy külön is letőlthető? (Még nem vásároltam innen...)

Köszönöm.<#confused>
Scooter
Segítséget kérnék. Melyik a legjobb/leggyorsabb letöltési régió a steam-en? Sokszor van az, hogy nem tölti le a játékot. A legvégénél megáll mintha kész lenne és nem fejezi be a letöltést. Egy játéknál pl. csak a Finnország régiónál fejezte be a letöltést.
sanctum 2, psychonauts, chivalry... meg szerintem van még itt néhány olyan játék amit ingyenesen be lehetett szerezni régebben, sose vettem játék csomagokat egyik oldalról se... és azt hiszem ezek után se fogok.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PetruZ
Aki fontolná a refund-ot, a HB supporton keresztül minden további nélkül működik, még az aktivált kulcsokat is visszaveszik a Steam-ről (ez természetes). Aki kitartana a végéig, itt egy leaked kép, mi várható még*. A vége felé azért lesz néhány jóság, de mindenki eldöntheti, mennyire éri meg neki.

* A kép 5 napja szivárgott ki, azóta változott a bundle összértéke (növekedett kicsit) és volt változás a sorrendben is, szóval lehet, hogy a HB kavar valamit a háttérben és lesz valami más is.
PetruZ
Az, hogy tele van indie sz*rokkal, még kevésbé fájdalmas, mint az, hogy a fele totál irreveláns DLC hulladék, amit még gifts-en se biztos, hogy el lehet majd sütni az egyedisége miatt. Most már csak azt várom, a maradék napokban valami értékesebb is becsúszik, mert eddig szemmel összeadva még a harmada se igen jön össze a $800+-os ígért értéknek.
és még mindig nincs vége a szeméthegynek amire befizettetek 😄 na így kell pénzt keresni.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PetruZ
Hát igen, már én is nézelődtem, van-e bármi refund lehetőség a 35 dollcsis packra. Még nem aktiváltam belőle semmit, de eddig totális szemét az egész (a két GW2-t kivéve, amiből engem csak a PoF kupon érdekel).
RoboKutya78
háát ha így közelítjük meg a dolgot akkor ez egy jó csomi csak most nálam az a a baj hogy most vertem el hubi csomira pár ezer ft-t (steam fiókra 10 eu karácsonyi bundlepack 35 dodo utóbbi miatt verem a fejem a falba) és ugye itt a karácsony is ha jövő hónapba lett volna kirakva ez a csomag tutti rávetem magam😊

PetruZ
Ezt akartam mondani én is. Nem mintha rá akarnám beszélni bármire, egyáltalán nem ismerem a videóvágó szoftvereket és nincs is rá szükségem, de a Vegas-ról még én is hallottam. Vagy igen, ott a Microsoft Movie Maker, ha ingyen kell (legális Windows-hoz jár, ha jól rémlik).
MerlinW
120 ezer Ft-os szoftverről beszélünk, amit egy 5 ezer Ft-os csomagban adnak 9 másik társaságában (300+ ezer Ft értékben😊)

[merlinw.org]

Jim Morrison
13as pro verzio ez. egyebkent movie maker is lehet eleg lenne neked.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
Valami használható videó vágó és némi effektező rendszerrel ellátott nagyobb videokkal is boldoguló szerkesztőt vadászok😊
A vegast próbáltam de a virágverziót több kísérlet után se tudtam aktiválni😞
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.12.16. 22:22:09

RoboKutya78
ez jó is lenne csak az a gáz hogy ha jól látom csak a 3. részében van videóvágó progi az meg így most drága volna de köszi😊

MerlinW
Vegas talán a legjobb a piacon. Premiere is jó, de az drága meg valamit kavartak is a cloud előfizus témával (nem tudom jelenleg hogyan megy a liszenszelés)

[merlinw.org]

PetruZ
Humble-n éppen most van Vegas Pro akció sok más szerkesztővel együtt (bár egyik sem Steam-es, ha jól látom). Nem tudom, milyen, nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, majd mások biztos mondanak mást.
RoboKutya78
srácok van steamen valami értelmes video szerkesztő progi reális áron vagy netán ingyen dlc kiegészítésekkel ?

lalakov
Az nem megy hogy megveszed, berakod a raktáradba és később adod át. Közvetlenül tudsz vásárolni a barátlistádon szereplőknek.
Én is részben félreértettem, de gyorsan kapcsoltam.

Nyilván nem szándékosan fogalmaztál így, jót akartál, hogy szólsz, a többiek pedig azzal akartak jót, hogy felhívják a figyelmed arra, hogy félreérthető és megzavarhat másokat 😊
Szerintem MerlinW hozzászólása sem volt offenzív.

Amúgy meg van olyan, amikor a steamen 1-1 játék ténylegesen ingyenes, ha hozzáadod az adott intervallumban a könytáradhoz. A HumbleBundle-ön gyakrabban (az utóbbi hónapokban szinte hetente 😮) csinálják, és az is így ingyenes. 😊