Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
ez hasonló mint a steamgift ?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az Indie Gala indított egy ajándékozó oldalt, még bétában van. Erre tessék: Gala Giveaways
Gyõzött a Quake a COD fölött, de nincs benne a Quake 4. 😞
Püröszi gyõzelem ez.

Carlos
Ez lesz az!

Þór vígi þessi rúnar

OFF
Az egyiptomi, hasmenés elleni csodagyógyszer neve: Antinal.
Megelõzésre, és utána is jó.
ON
Tehasut
SW packra nem emlékszem, de a Ninja már legalább harmadjára van.
a.carkey
SW pack még nem volt, ugye? Mark of the Ninja viszont mintha már lett volna, vagy tévedek?

A medve nem játék.

a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

Tehasut
Hasraütés megfelel.
a.carkey
USA címet. A "régi szép idõk" windows liveos hülyülése kell, vagy bármi hasraütésszerûen?

A medve nem játék.

Tehasut
USA címet kell megadni a bankkártya billing addressének és a kódot nem mailben kapod, hanem az accountod "Your Games and Software Library" menüpontjában tudod megnézni. A többi stimmel.
A backup tömörít, elég jól. Bár játék függõ, Unreal és Source címeket majd 66% tömörítéssel tudja préselni.

a.carkey
Ezt az amazon dolgot hogy kell elképzelni? Regelni kell, plusz bankkártya, megveszed, mailben kód, redeem kapott kód steamen, és már tölti is? Vagy ennél bonyolultabb? Nem szórakoztam eddig amazonon, de ahogy látom van választék ...

A medve nem játék.

a.carkey
Plusz bármilyen ital jéggel ... 😊

A medve nem játék.

genndy
Nem kapsz telepítõ médiát, a Steam letöltõs áruház.
Még csak backup fájlt sem kell feltétlenül csinálni, ha az adott játék komplett mappáját kimásolod, azzal talán még jobban jársz.
A backup talán kisebb(?) Nem tudom, sose próbáltam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dj Tommy
Igen letöltõs, és amíg lesz Steam, addig le is tudod tölteni bármikor.
Igen van lehetõség backup fájl készítésére is, amit ki tudsz írni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

jackoneill90
Akkor letöltõs? ha igen akkor évekig tölthetném lefele. a steamjátékok mûködnek ha lemezre kiírom a steam játékmappát, majd valamikor visszamásolom?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Sok hzs volt. Párra csak úgy válasznak.

Mass effect: nincs hozzájuk és nem is volt eddig PC-re olyan kaidás, amiben volt a zösszes DLC. A Collection az 1-2 és a 2 Deluxe változatát tartalmazza, ami plusz két DLC. Bõvebben itt,, az 1-hez van az ingyenes DLC, meg a fizetõs Pinnacle Station CSAK Originen. A 2 tartalmaz 5 ingyenes DLC-t.

A Just Cause 2 nem hiszem, hogy lesz ettõl olcsóbb, de ki tudja? Érdemes megvenni akár most és megvan az a nyugalom, hogy már ott lapul az accounton. :9 A DLC-k hozzá meg mindenkinek ízlése szerint. Én a Mass Effect, BioShock, TROn játékokhoz mindent! Nem favorizált játéknál meg mindegy.

Én is a Qauke-re szavaztam, szerintem az egész széria akciós lesz. Én a 4-re pályáznék, ha régi is.

Dj Tommy
Ha steamen veszed, akkor nincs postaköltéség, mert ez digitális verzió, így telepítõ lemez sem jár és igen, csak steammel mûködnek.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

jackoneill90
GTA complete? 7,49€ - kb 3000Ft?, postaköltség?? Csak steammel mûködnek majd ezek? Telepítõlemezt is küldenek?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Nagyon szépen köszönöm a Shogun-t. Boldog új évet!

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Carlos
igen! Ezt még annó a katonáknak fejlesztették ki. Sárga doboza van. Azt kell venni.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Én ott a büdös életben nem nyertem semmit se pedig elég sokat játszottam de még a Top 100-ba se jutottam be nem hogy nyerni ! xD
BoneDragon
Nekem le is halt az oldal.

Most kaptam Steam-en üzit, h a Playbink oldalon lehet nyerni tök ingyen játékokat Steam-re vmi minigamek játszásával. Hát persze, h rohadt lassú az oldal 😄
MerlinW
Fejlécben: "Steam profilod linkjét írd meg".

[merlinw.org]

MerlinW
Immodium, Cralex.

De a banán, tea és joghurt is segít a dolgon.

[merlinw.org]

fook
Bevennél az sg csoportba steamen ?
Nevem: goreerolee

MerlinW
Ez volt a 9. egyiptomi utam és sosem volt gondom. Szerintem a szállodák okozzák a problémákat. Én mindig magam szervezem az útjaimat, azt eszem, amit õk.

[merlinw.org]

w77d
nekem egyiptomi doki vakerált valamit amikor félholt voltam már, beleszúrt valamit a seggembe, aztán 2-3 nap alatt elmúlt... viszont akkor meg már utaztunk is haza

/OFF
Van valami speciális gyógyszer, kifejezetten erre a gyomorrontásra. Ismerõsöm szerint Egyiptomban minden patikában árulják.
/ON
Carlos
alapszabály, ha 1000 km-el mész le vagy fel, akkor nem szabad vizet fogyasztani (csapviz) illetve nem megsütött terméket (saláta, gyümölcs amit megmostak).

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ááá a jó öreg egyiptomi hányásos fosás XD elsõ kiutazáskor a szálloda WC-jénél én sem jutottam messzebb

Akko' nem szóltam...

genndy
Fizetõs ME DLC nincs Steamen. Egyik ME kiadásban se, külön se.
DLC-ket csakis az EA-tól, jó pénzé' <#vigyor1>

De a deluxe-ban van valami, meg akkor a 2. rész minek lenne steam-es? A játékot megkapja de a DLC-ket már nem, furcsa lenne nem?

Én se látok ME2 DLC-ket a Steamen. Az ME3 ugye nem is kapható Steamen, ezért arra tippelek, hogy már az ME2 DLC-ket sem adták a Steamnek oda terjesztésre, ezért nem lehet kapni már azokat se.
Carlos
hasmenés included?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Isten hozott ebben a hidegben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Meleg😊 Egyiptom, 26 fok. Nem jó nekem most itthon😊

[merlinw.org]

Carlos
<#eljen>
Milyen volt a telelés?

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Itt vagyok, megjöttem, figyelek😊

[merlinw.org]

Ryder62
Nincs sajna. És mivel EA-ról van szó valszeg nem is lesz soha olyan változat amiben benne lenne minden.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Tehasut
Oké, béna voltam.<#levele>
Jim Morrison
én is quakre nyomtam.
cod megvan, rome nem érdekel

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Ott az összes megnézése gomb.
Steamen 7 DLC kapható 😊

13 éve itt. Szép idő.

Tehasut
Az vajon miért van, hogy a Just Cause 2-höz az Amazonon 6 DLC kapható, a Steamen pedig csak 3?
SzirmosSzisza
btw Bioshock több mint fele annyi Amazonon, mint Steamen 😊

Itt van még pár

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Steamen -75%-ot kapott, 4,99€ az alap. Minden DLC összesen 2,18€ (ezek is most le vannak árazva).
Just Cause 2 a Steamen

Carlos
Mennyiért mérik most nem amazon-on?

Þór vígi þessi rúnar