Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emailbe kell megkapnom vagy a steam fiókomba?

Amikor a felajánló elküldi 😊
sziasztok ha steamgiften nyertem giftet azt mikor kapom meg?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Steames RAGE-t valaki nem tud szerezni?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Laza
Már volt, valamikor az elején.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jani21
A Dead Island nyert. Százalékok a szavazás lezárásakor kerülnek ki.

Jim Morrison
mi a fene. Eddig is írt százalékokat communitys choice nál? azt írja dead island áll nyerésre (41%)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ryder62
A Deus Ex Human Revolution megint akciós, 3 € még 26 órán keresztül. Aki lemaradt az elõzõrõl az pótolhatja.<#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Sajnos csak egy ideig, aztán unalomba fullad. Pedig tényleg marha jó lehetne.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Érdekes, hogy még nem volt Magicka akció :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a.carkey
Huh, ez a From Dust marha jó.<#eljen>

A medve nem játék.

RoboKutya78
köszi viszont

én most ezt kihagyom 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lostprophet
Miután most itthon fetrengek az éjszaka után, gondoltam feldobok egy pár órás sorsolást az SG.hu tagjainak. Sok szerencsét és BÚÉÉÉKK!

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

RoboKutya78
Kicsit tényleg vacak ez az oldal mivel nemigen lehet észrevenni hogy már bereggelté e valamelyik játékra vagy se ha nem köszönöd meg ki se szúrod hogy esetleg visszavonod a jelentkezésedet.De nem gond ezeken a még nem felfedezett oldalakon kevesebb a Ninja😊 és nagyobb az esély a nyerésre.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
hurrá megkaptam és az a jó az egészben hogy ezt a gamest kergettem rendesen nagyon meg akartam szerválni már majdnem megvettem.
Így kezdeni az évet ha ilyen lenne egész végig azt hiszem megyek lottózni😊
BUÉK mindenkinek.

a.carkey
A Sony meg egy balfék. A TOR miatt kicsinálták az SWGt, pedig pl. freeként item trades változatként simán elfért volna a steamen az EQII és társai mellett. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Kis Star Wars összes 75%ön, vagy a Secret World még 25%al. De nem.

A medve nem játék.

Dead Space volt GamersGate-en 7,4 fontért, mind a két rész együtt.

Ez a mai szavazás is elég jó, van olyan ember a világon, aki ezeket még nem vette volna meg ha akarta volna?

wesker24
Az nem semmi én 180-ra jelentkeztem ebbõl egyet se nyertem meg ! 😄
Carlos
Kipörgetni ezt lehet:

Te végigjátszani szeretnéd a játékot!

Þór vígi þessi rúnar

Szabi
6322-bõl nyerek, de persze olyat ami túlzottan nem érdekel... de most már kénytelen leszek egyszer kipörgetni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
BUÉK mindenkinek
Ezt az évet is jól kezdem nyertem játékot ittenen:
http://www.galagiveaways.com/GA/4a7d701452fa11e293f0cb1c39c15c76
Vajon hogy kapom meg majd?

Azt láttam én is, de az Ultimate Edition-t venném meg, mert abban benne van az összes dlc. A GMG-n sajnos csak az alapverzió van fent. Szal külön még meg kéne vennem a dlc-ket Steam-en, sõt ha jól láttam, akkor van olyan tartalom, ami Ultimate Edition exkluzív (lehet, h tévedek - annyi minden van, h könnyû elveszni a rengetegben 😄) és külön dlc-ként meg se vehetõ.
Igen, Fallout sale se volt. Meg Brink, meg Dead Space, Mafia, Duke. Csak pár a kedveltebb címekbõl.

Most néztem egy próbavásárlást a kód felhasználásával 3.50 euro-ba kerül a Fallout NV.Ja és steames.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A Fallout NV 5 Euro a GMG-n valami kód felhasználásával valamennyivel kevesebb.

Boldog új évet a kedvenc magyar steam-fórumomnak gyerekek! (:

Biztos, hogy nem volt még, mert mindig nézem, mint a hülye. 😄
Fallout akció ha még nem volt, akkor az biztos lesz még.

Vaxi
én szívesen kipróbálnám, bár nem tudom, hogy mennyire lennék sikeres benne 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mooo
Nekem még van pár darab ha kellene valakinek!
Ha nem lesz Fallout NV-t, akkor nagyon mérges leszek. Csak azért nem vettem meg a Bioshock 1-2-t, h maradjon elég pénz a számlámon a Fallout-hoz.
Vaxi
ahogy látom, el is fogyott 😄

ITT ingyen DOTA2 kulcs.

mooo
FAQ:
3b. I am stuck in verification process / I keep getting an error message that I do not own enough Steam games.
Please keep trying.
System uses OpenID Steam API that may be under heavy load those days.
Please try 5-6 times the registration process, if you have troubles
after several retries, then write us with exact error details.
Szerintem már nem is lesz semmi értelmes, csak olyat adnak be, ami szar, vagy ami már mindenkinek megvan.

Deus Ex, Terraria, Alan Wake. Mind jó játékok és jó akciók, csak az a gond, h meg is van mind 😄 A napokban csak olyan játékok voltak, amik vagy nem érdekelnek, vagy megvannak. (na jó, nem igaz, mert vettem egy witcher 2-t, meg egy plants vs zombies goty-t 😄).
wesker24
Egyet értek semmi normális akció a Quake 4-re én is pályázok már elég régóta ! 😄
Nem igaz! Nem tudom egy normális sale lenni. Se Force Unleashed, se Quake 4, se James Bond vagy Jurassic Park.

Én erre a galagiveaways oldalra nem tudok beregisztrálni. Elõször leellenõrizte az email címemet, majd adnom kellett egy felhasználónevet. Ezután rá kellett kattintanom arra, h Verify. Kidobta, hogy nem publikus a profilom (ami hülyeség), majd azóta akárhányszor rákattintok, elkezd forogni egy kis kör, majd abbahagyja. Még csak hibaüzenetet se dob ki.
Evin
Van arra valami lehetõség, hogy ellenõrizzek egy aktiváló kódot, hogy mire van, aktivált-e stb? Anélkül persze, hogy felhasználnám/aktiválnám.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Megjött a levél, de nem verif kódot küld, hanem elküldte a felhasználó nevemet, meg hogy ha nem tudom a jelszavam akkor nyomjak rá a retrieve lost accountra <#zavart2> Support lesz ebbõl.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SzirmosSzisza
Support vagy nézd meg a spam mappát 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mit csináljak akkor, ha az elfejeltett jelszavam akarom visszaszerezni de emailben nem küldi el a verification kódot?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

genndy
A felajánlás és sikeres sorsolás után 'contributor' pontokat kap, amivel tud olyan sorsolásokra is jelentkezni, amikhez kell valami minimális contributor pont (jellemzõen ilyenekben értékesebb játékokat ajánlanak fel, vagy sokszor beállítanak egy minimális contrib küszöböt, hogy csak olyan jelentkezhessen, aki már legalább valamit felajánlott).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A szükséges pontok mennyiségét, azaz az "árát" a felajánló állítja be (min. 100), azért olyan irreális néhány helyen.
Vaxi
a steamgiftsben mi a buli az ajándékozó feleknek?

wesker24
Igen de sokkal rosszabb a steam giftsnél ! 😄

Esélyed kb egyenlö a nullával annyi pontot kapsz amennyit ér az accod de irreálisan magas pontokért vannak fennt játékok még az Indie Vackok és 15-20 ezer pontba kerülnek !