Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem Gift-elhetõként kapod meg az újravásárolt meglévõ játékokat?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Laza
Mert pl a THQ csomagból megvan pár játék, és így bukom õket. Így meg képvisel annyi értéket, hogy meg tudom osztani mással ... mint pl a Humle Bundles Saint Row 3-nak csináltam egy új accot (nekem megvan a full csomag), és az öcsém most azon tolja.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A felé (alá) nem fognak menni ... legalábbis ebben a vásárban.
De pl X360-on meg lehetett volna venni kb 1600Ft-ért (ep1 ingyen, ep2-5 200 mspont/ep). De a fene sem akarja boxon játszani, na meg az asszony miatt jó a magyarítás PC-n 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
Mi értelme van új akkountra vásárolgatni ? :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
A THQ csomaggal szemezgetek. Megvenném a SR2-t, a Darksiders2-t, a Titan Quest kiegje sincs meg, már ezek össz kiadják a csomag árát még akkor is, amikor a Darksiders2-n 50%-nál nagyobb kedvezmény van.
De csak szigorúan egy új accountra 😊

SzirmosSzisza
De csal 50%-ban nem ? :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
min 2x volt 😊 de lehet lesz még.
Én szerencsére megvettem 😊

nekem csak az elsõ része van meg de az is nagyon tetszik 😄 bár még nem sokat toltam 😄

Jim Morrison
én azt sajnálom hogy nem vettem meg a walking deadet... lehetne az is még egyszer :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Laza
Na, az rosszabb volt 😊

Laza
Tényleg szinte már csak ugyanazon játékok cserélõdnek az akciós palettán, pedig lenne még pár játék, ami kéne. Úgy látszik azokat vehetem meg az alap 50%-os akciós áron.

Sir Quno Jedi
Toltam az egyet is, életem egyik legrosszabb élménye volt. Nem nekem való ez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Ahogy írtam, lehet idõ nélkül is játszani, fõszál nélkül. Egyébként meg az idõ adja az izgalmat, egyértelmûen nincs idõ mindenre, csak többszöri végigjátszás alkalmával.

Ha vki akar coop-ozni, akkor vegyen fel 😊

Laza
Pont ezért jó, mert így kvázi van is értelme a játéknak, egyébként nem sok lenne. Meg kell hoznod a megfelelõ döntéseket, hogy kiket mentesz meg, milyen dolgokat nyitsz meg, stb (pl shortcutok, amiket megmentett karakterek mutatnak meg). És ugye ezáltal a többszöri végigjátszás is benne van a játékban.
Pl a második zombrexet kellett volna már beadnom a kiscsajnak, de késében voltam (2x is nem értem oda), úgyhogy végül azt az emberkét aki velem volt hagytam is a francba, hagy zabálják meg a zombik, így sikerült odaérnem ... morális döntések garmadája 😊

Egyébként ha pl lekésel egy sztori szálat, amivel automatice bukod a fõ vonalat, akkor is mehetsz tovább (continue playing), azaz át lehet kutatni, kifürkészni mindent 😊

Coop-ban meg aztán szépen lehet haladni 😊

Sir Quno Jedi
Jaja, kivesézéshez idõ kell. Ha mindent látni akarok, akkor ne kössenek idõhöz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Én is jelentkeztem egy csomó játékra egyiket se én nyertem meg !
papi08
Én az elsõ nevezett versenyen nyertem 1000 pontért egy Magickát..szerintem megéri 😄

13 éve itt. Szép idő.

wesker24
Ott csak akkor kapsz pontokat ha ajánlasz is fel játékokat de akkor is molyfing pontokat kapsz érte ugy hogy nem éri meg !
Gala Giveaways-en mi alapján kapom a pontokat ?
wesker24
Pedig pont az idõ a legnagyobb hibája a játéknak szó szerint nincs idõ szinte semmire se még arra sincs hogy megcsinálj 2-3 Side Questet szigorúan csak main Quest meg még belefér pár Side Quest azt máris sürget az idõ !

Utálom ha egy játék sürget hogy idö van mozogni kéne ! 😄
Ez az Mi-6 lehet. Tegnap eltûnt az összes James Bond játék a Steamrõl - meg máshonnan is. :S

SzirmosSzisza
Épp halott Steam :/

SzirmosSzisza
Pedig a 3-at nagyon sokat szidják és somewhat okkal. Én szeretem a hack'n'slash szerû dolgokat szal nekem is bejött, de szerintem az elsõ még mindig jobb :p

plu604
Az mitõl lehet hogy nem tudok egy ismerõsömmel tradelni? meg nem mondom hogy konkrétan mit írt ki amikor rányomtam hogy trade invite, de valami semmilyen hibaüzenettel (unable to trade) megszakította a steam a folyamatot. A srácnak is meg nekem is a legfrissebb steam van fent.

Laza
Én már az õszi vásár óta szemezgetek vele, de sajna a kritikái nagyon megosztottak. Csak az elsõ résszel játszottam, az nagyon jó volt, a második kimaradt.
Viszont a harmadikra azt írják, hogy nagyon könnyû, márpedig nálam ez egy játék 'élvezeti értékét' nagyon befolyásolja.

Pl a Kingdoms of Amalurral azért nem játszom, mert Nekem még úgy is könnyû, hogy a legnehezebb fokozaton játszom és nem kovácsolok, nem cserélgetem a cuccaim (konkrétan a kezdõ Mass Effectes páncélban megyek, amikor már 10x jobb is van). Így legalább egy bazi nagy ellenfél tud olyat ütni, hogy akár az 50% HP-m is lemegy 😄
Az arénát ebben a cuccban nyomtam végig úgy, hogy nem is arra jártam, hanem konkrétan csak ezért lefutottam oda 😊

Viszont a DEADRISING 2-t mindenkinek ajánlom, aki egy kis kihívásra vágyik (volt akcióban, lehet még lesz), mert nagyon jó és van benne kihívás rendesen ... amit nem is igazán a zombik okoznak, hanem az idõvel való folyamatos harc ... na meg a minibossok, amik nagyon durvák 😊 közben meg a zombik is lassítanak 😊

a.carkey
BTW, a TW-Battles marha jó! 😄 Most 286 forintért megvehetõ. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én pár most 25-35 ill. 60-66%os leértékeléssel kínált játék 75%osát várom. Brothers In Arms széria, SWFU I-II, Il-2 Cliffs of Dover, Saints Row III. DLC, plusz az apró. Még 56 steames játék van a wishlistemen amit nem értékeltek le. (Persze ennyit nem, de ha olcsón meg lehetne venni, áldoznék rá.

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, mindazt szomorúan konstatáltam, amit leírtál 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
Nagyon szépen köszönöm itt is 😊

Még mindig sehol egy 75%-os Fallout NV Ultimate Edition. <#falbav>
Egyfolytában ugyanazok a játékok ismétlõdnek, hol flash sale-ben, hol daily deal-ben, hol szavazáson.
a.carkey
Huh. Ez a Fable III. nagyon megérte. Az elsõ nem jött be, de ez klassz.

A medve nem játék.

Carlos
Te itt?
Szia Cool. Nem gondoltam volna hogy itt látlak majd.

Þór vígi þessi rúnar

RoboKutya78
Srácok ezzel az oldallal kapcsolatban talált valaki valami házirendet mit szabad rajta meg mit nem gondolom itt is érvényes az ami steamgiften.
Illetve arra lennék kíváncsi mikor töltõdik fel a pontrendszerem újra?
http://www.galagiveaways.com

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
http://steamcommunity.com/id/<itt_pedig_az_azonosítód>

Akkor látod ezt a címsorban, amikor a STEAM holapján a profilodat megnézed.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Steam-en (kliens, vagy böngészõben steamcommunity.com) közösség/profil menüpont és annak az URL-jét megírod nekem.

[merlinw.org]

Oké,olvasni tudok.Ez a steam profil link nem tudom mi.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

genndy
Banner alatt pedig ott a válasz:
"Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban)" a hg-nak (MerlinW)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Hogy tudok csatlakozni a közösséghez?Ehhez enyhén kasu vagyok.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

papi08
Hehe, rám mosolygott a szerencse! 😄

Nyertem egy Steam-es Magicka-t a Gala Giveaways-en 😄

13 éve itt. Szép idő.

wesker24
Jaj azt én is nézte onnan kéne beszerezni ! 😄
Az amcsi steamet most néztem ott 5 dolcsi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
Ja bocs nekem nem elérhetõ steam-en a Rage. <#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Csak ebbõl a régióból nem lehet megvenni steamen, ahogy a skyrimet sem <#rolleyes>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ha tudsz annyiért venni tradelhetünk. 😄

bertino
steamen <#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Hol? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
rage van 3 fontert

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Most Steam-re van 10 dollárért.

Épp írkáltam Eredeti topikban, van a profilomra 5 dolláros kupon ha kell!

Tescóba én láttam 1990-ért. És Anarchy Edition volt - bár szerintem csak az van belle.

Ryder62
Max Payne 3 akciós ~3600 HUF. Szerintetek megéri most megvenni?

Mert gondolom nem lesz 75% off rajta egy jó darabig. Az ára meg sokáig még az egekben lesz az tuti. (50€😉

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018