Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Mást enged? Dota már nem ér semmit, lehet amiatt nem tudod szórni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Ezen a gala giveaways oldalon csak én nem tudok kreálni giftet? Pedig ki akartam szórni a dota-t

Botond
10%-al kell több max az árfolyam változás miatt az aktuális árnál, de lehet még ez se.
Mardel
Ezt valamelyik fórumon olvastam, hogy így nézi, nekem mindig kb 1,5 havi fizetés van a kártyámon tartalékként, szóval én még ilyesmibe nem botlottam.
Lehet, hogy nem így mûködik és tényleg csak le vannak terhelve.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Botond
😄
Laza
Lehet az a % azt is jelenti, hogy ekkora eséllyel kapod meg a kedvezményt levonáskor 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem kell annyi legyen rajta.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
Már miért kellene az aktuális árnál többnek rajta lennie a kártyán? 😄
Panzeradler
Tegnap csak annyi volt rajta ami leértékelve volt, most van rajta annyi amennyi leértékelés nélkül lenne. Hacsak nem ugrott fel az euro 400ft-ra<#idiota>
MerlinW
szerintem nem nálad van a baj. Vásár van és 45 millió felhasználó. Túl van terhelve, próbálkozz késõbb. Velem is elõfordult párszor.

[merlinw.org]

Mardel
Lehet nincs elég pénz a számládon.
Kártyán, paypalon annyi pénznek kell lennie, amennyibe kerüla játék leértékelés nélkül, ha nincs annyi, akkor visszautasítja.

Panzeradler
Srácok, nektek most enged vásárolni?
"An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support." Ezt kapom folyton, eddig nem volt hiba.(Visa electron, otp junior)
Carlos
e!
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Laza
Akkoriban a svájci frankot figyelte 😊

BoneDragon
Nem-e? Az elmúlt 1-2 évbe merre jártál?

IMYke2.0.0.0
ERSTE:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Igen, ez az MNB árfolyam, erre a bankok még rátesznek egy kicsit...

A bankom deviza eladási árfolyama EUR - 301,13103 Ft.

RoboKutya78
Te milyen árfolyamot lesel sose volt az Eu ilyen drága
<#wilting><#wilting><#guluszem1><#guluszem1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tehasut
Igen, én is úgy vettem õket.
SzirmosSzisza
Monkey Islandek voltak olcsóbban pedig, talán -75%on is!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Botond
292 az eur,vagy te hol veszed? 😄
Ha valaki nagyon benne van a vásárlásban, szerintem érdemes ránéznie a gog.com-ra is! Van még 6órája az akció végéig, van pár jó cím elég jó áron! (olcsóbban, mint steam 75%off...)

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Laza
A 300 eurós (449 helyett) GameMaker:Studio Master Collection-t szépen viszik a Steamen.

Laza
Pár eurós játékoknál nem sokat számít 😊

a.carkey
Mondjuk a mai 305ös, na ja ...

A medve nem játék.

a.carkey
Viszont ezek tényleg nem normálisak. Itt vagyok a kezdetek óta, és semmi Lucasarts értelmes akció, semmi. Megint -50% a CS, meg szavazz a Sims, SS, Dirt combora. Normálisak?

Sims oké, hogy korrekt LENNE, ha az alapjátékon kívül nem kellene megvenni az értelmes játékélményért még a dlcket is, melyek ára még 50%os áron is 220+ euro.

A karácsony elõtti rövidebb akciójuk sokkal jobb volt. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
294 még elég korrekt árfolyamnak volt mondható.

A medve nem játék.

Mardel
Hmm nem is baj, hogy ilyen semmilyen a steam karácsonyi akció. Ilyen magas euro árfolyam mellett legalább nem fáj a szívem értük.

Amazonon a Spec Ops: The Line kuponnal 2.49 dollár.

Papa01
Igen, ezt én is néztem... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ryder62
Lol tényleg megint akciós a Metro. Mindegy, már akkor beszereztem mikor 100% off volt rajta 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Laza
Annak ellenére, hogy Metro 2033-at csak az nem szerzett magának az elmúlt hónapban, aki nem volt netközelben, képesek leakciózni 😄

SzirmosSzisza
Ennyi !😄

Aquir
az ünnepek már lejártak, szerintem akár még természetes is, hogy már nem nagyon tesznek újdonságot / vagy már bemutattak mindent 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

grebber
Most akciósan vagy nagyon veszik õket azért rakják mindig ezeket be ,vagy a lõtéri kutya se és azért,hogy valaki végre vegye már õket!

Next PC upgrade: 2022

Én ezt nem hiszem el...

LOL, megint KOTOR, TR és Sniper Elite.

Jim Morrison
cat , két és fél ajró a mgickád 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tudom, egyszer, de lecsúsztam. Azóta gyakorlatilag minden volt már legalább kétszer, DR2 persze nem.

Szabi
DR2 volt már jóáras, meg is vettem azonnal 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Fogadjunk, hogy fele legalább olyan lesz, ami már volt nem egyszer. De ne legyen igazam. 😊

Jim Morrison
fél óra és jön a kövi 6, remélem lesz twd meg fallout nv <#eplus2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ryder62
Tényleg körbe-körbe megyünk. Deus Ex meg a ME is akciós megint.

New Vegast akartam még volna de a Max Payne 3-nak nem tudtam ellenállni úgyhogy ha berakják utolsó napra az NV-t akcióba törni-zúzni fogok 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ez már tényleg röhejes, az ME is -bármilyen jó is - már szerintem 4x akciós. Meg a többi cím is. Sok meg egyáltalán nem volt és a Publisher sale is vicc. Bár az Avatar és a DMC3 ezidáig a legolcsóbb 35%-66% sale.

Nem hiszem el, hogy szavazásra megint ezeket adják be. Arma II 110-ére, CS... remélem a következõ megint Assassin's Creed, COD, Borderlands lesz. Dead Rising 2 kell!! 😊 Valaki nem tud?

Hali!Ehehhe..öregszem.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Köszi mindkettõtöknek,megy.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Laza
Sajna nem, bukod.

Mondjuk nem is értem, mivel végülis a játékért így vagy úgy, de megint hozzájutsz, kicsengeted, stb ... tehát az 'jár' neked.

Laza
Mert neki egyébként sem volt 😊 De már jóval elõtte beregeltem oda, mert egyik haverommal is azon coop-oztunk, amíg meg nem vette magának a full pakkot.

SzirmosSzisza
De a Saint Rows 3 hoz külön kódot adtak, miért nem adtad pl azt neki és akkor nem kell emiatt új akkount <#fejvakaras>

Mondjuk ahogy te érzed 😄