34737
  • PetruZ
    A Steam játék véget ért, az összes bolygót bedarálták a scriptelők. :) Jelenleg az utolsó bolygón a boss mezőjét tolják, de lehetetlen belépni rá legalább a kártyákért, állandóan hibát dob.
  • RelakS
    Egyem a szívüket. Feledékenység ide vagy oda (Quake Champions prioritást élvez :) ), csak csereberével már két badge-t is tudnék csinálni
  • 3Error #33130
  • Scooter
    Én nem szoktam elfelejteni. E nélkül nem tudok élni.
  • PetruZ
    Magyar idő szerint este 7-kor van "reset", szóval az előző nap kihagyottakat addig még be lehet fejezni. A reset után 8-9-ig eléggé esik-kel az egész, le van terhelve, de utána már meg lehet csinálni az aznapiakat.
    Engem inkább az zavar, hogy tegnap 48 kártya után esett végre az az egyedüli, ami hiányzott és ki tudtam rakni egy badge-et, majd a reset után esett még egy és a lvl 2 is meg lett. De még mindig van egy csomó egyéb kártyám és megint csak az az egy (a 7-es) hiányzik. :)

Egy 99%-ig megbízható módszer a napi 3 kártyára, ha állandóan "failed to load queue" hibaüzenetek érkeznek terhelt időszakban (hátha valaki még nem ismerte):
    1. Lépj a Store főoldalra, kérj egy új discovery queue-t.
    2. Ha a fenti hiba jön, ne csinálj semmit! Ne kattints újra sehová, várj kb. 4-5 percet (másik ablakban böngéssz, játssz, főzz egy teát/kávét, kajálj, akármi), majd térj vissza a Store főoldalra. Az esetek 99%-ban ott lesz az elkezdhető, kész queue. Ennek oka, hogy mikor kérsz egy újat, bekerülsz egy sor végére. Ha sokan vannak előtted, a callback-re váró folyamat kifut a várakozási időből és hibát kapsz. Ettől még a sorban maradsz és egyszercsak el fog készülni. Viszont ha újra a kérelemre kattintasz, megint a sor végére kerülsz és a korábbi pozíciód törlődik.
    3. Ha "Unable to save your preferences", vagy valami ilyesmi hiba jön felbukkanó kis ablakban, akkor 1. pont.

Egyébként vettetek valamit az akció alatt? Én biztosan kihagyom, ilyen euro árfolyam mellett már nem éri meg nekem. Kivárom, hátha egyszer bekerülnek valami bundle-ba, vagy kijön havi Humble-ban. Amúgy is van rengeteg, amit még ki sem próbáltam, csak ott van a könyvtáramban.
  • 3Error #33127
    Akkor ments a telódba egy emlékeztetőt : 18:00-kor végigszaladni a Steam játék felfedezésen, majd 20:00-kor végigszaladni a Steam játék felfedezésen. Utána elég csak a 20:00-ás és a másnapod "szabad" (20:00-ig).
  • RelakS
    steam-et újraindítottam, úgy már ment.
    viszont ma megint elfelejtettem kártyákat gyűjteni, fákjeee :D
  • 3Error #33125
    Béna vagy. Ez egy minőségi gép, bugok nélkül.
  • Scooter
    Nekem is volt olyan és már majdnem itt megkérdeztem itt. Viszont F5-öt kell nyomni vadul, vagy kilépni a főmenübe és sokszor vissza. Aztán egy idő után kilép. Nekem eddig 2x csinálta, de addig küzdöttem amíg megjavult.
  • RelakS
    Ha a "Leave Planet" gombra kattintva nem történik semmi, akkor gém óver?
  • Scooter
    Szerintem itt semmi köze ahhoz, amit ott írnak, hogy minél többet vagy egy bolygón annál nagyobb az esélyed. Véletlenszerűen sorsol a gép, akárcsak a steamgifts. Tuti, hogy ugyanolyan esélye van bárkinek. Én se nyertem még semmit, pedig a polygón vagyok. Úgy lépek ki belőle, hogy egy adott bolygón maradok, nem megyek ki a főmenübe, ahol az 5 bolygót látni. 475.300-nál én is feladtam. Többet nem játszok a játékkal, csak a 3 kártya miatt indítom el este 19:00 után.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.06.28. 09:19:18
  • Atisz #33121
    Jogos... pláne úgy, hogy már scriptelve nyomják a minigame-et, tehát egyértelműen nagyobb esélyekkel indulnak azok akik csalnak.
  • MoRT2195
    Átlagban egyidejűleg 15 millióan vannak online steam-en (de ennél jóval több felhasználó van összesen). Na ebből a sok millióból benne lenni abban a 100-ba elég esélytelen. Steamgifts-en pár százból vagy ezerből 1-nek lenni sokkal egyszerűbb. :)
  • Atisz #33119
    Te jó ég. Nos, szerintem én sem fogok nyerni, mert valami azt súgja, hogy van azért annak köze ahhoz, hogy milyen kis zászlók lengedeznek az adott bolygón.
  • Scooter
    Miért baj az ha mindig meg kell adni? Nem igazán értem a mostani elkényelmesedett embereket. Én ahányszor belépek egy nap, annyiszor megadom, még a böngészőben is. Így tuti nem lép be más, ha nem jegyeztetem meg.
  • RelakS
    Köszi, ami hiányzott, az már megvan, le is generáltam belőle egy adagot, a többit letojom :D Inkább Quake Champions
  • Ainz
    Köszi
  • Dzsini
    Nem, ott a megerősítést kell a hitelesítőn nyomni. Kliensben / weboldalon felpakolod eladásra amit szeretnél, aztán leokézod a mobilhitelesítőben.
  • Ainz
    És cserénél ? Ott is mindig kéri ?
  • Dzsini
    Egy adott gépen egy adott böngészőben (vagy a kliensben) jelezheted, hogy ott többet ne kelljen megadni.

Vásárláshoz, ha máshol jelentkeznél be, stb. mindig kérni fogja.
  • Ainz
    Mobilhitelesítőnél mindig be kell írni a kódot ? Vagy ha be van állítva az automatikus belépés etc, akkor elég csak egyszer és többet nem fogja kérni ?
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis technikai kérdés a fiókmegosztással kapcsolatban
    mondjuk a fő fiókomon kívül van egy másik fiókom amivel megosztottam a fő fiókom játékait és ha a második fiókomat tovább osztom egy harmadik fiókkal az a fiók látni fogja a fő fiókomat is vagy csak azt a fiókot amit megosztottam?
    tehát a kérdés fiókhalmozási lánc van e? :)
  • Scooter
    Én 452.785 TP-nél vagyok. Pl. ha nem klikkelgetnék, akkor sose jutottam volna el idáig. 9-es szintű. A következő szint 1.2 milliónál lenne. Azt már nem csinálom meg. 9-es szintig minden extra képességet tudok használni. 9-esnél kaptam meg a meteor-t. Így már nem tudnak betámadni, ha dobálsz mindent. Azért az "erős" narancssárga támadás már nagyon kemény. Persze, hogy mi értelme a játéknak az jó kérdés, hogy eddig elvittem. 1db játékot se nyertem még. Hiába voltam sokáig egy meghódított bolygón.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.06.27. 13:29:10
  • Atisz #33109
    Uhm, én egy jó ideje már a jelvény-készítést is ilyen nagy leárazások idejére tartogatom (mióta bevezették azt, hogy minden egyes kirakáskor kapsz egy bónusz kártyát is), így alapból huszon-akárhány darabbal kezdtem.

Az ufós játékban meg nem kell klikkelgetni, elég csak az 1-es gombon rajtatartani az ujjad, így a sima "köpködéssel" az ellenfelek jelentős része könnyen elintézhető (de egyébként a háttérben is lehet futtatni, úgy hogy nem csinálsz semmit, úgy is kapsz pontot).
  • 3Error #33108
    A "biztos" kártyák forrása.
    Nálam megy 24/7 a tamper, néha kártyát is dob. (még most mondom, akinek nem tetszik, hogy kihasználom az "időpocsékolás elleni dolgokat", az tartsa a véleményét magában... köszönöm)

BTW, dobj egy friend req-et, szívesen adok/cserélek kártyát.
    (és mind el lesz fogadva, csak elég random tudom csekkolni)
  • RelakS
    Store discovery ... hogy ez mennyire kiment a fejemből... legtöbb kártya forrása :D
  • chris0000
    sose volt vele gondom eddig...a sales lehet bekavar vmit…
    úgy lehet megoldani ha keresdni akarsz vmit,h a kereső mező mellett a nagyítóra klikk,bejön a lista,utána kereső mezőbe beírni a játék nevet és enter,megint bejön a lista és itt már látható lesz a "keresett" játék a listában.
    ilyen 1xerű sales alatt keresni :))üdv.
  • RelakS
    Nagyszerű ez a játék.
    Végre találok egy HIGH fenyegetettségű kockát, erre ... sikerült 1500 pontot beszednem. 15000 kell még a 6. szinthez. Ezt inkább húzzák a script kiddik pöthsére.

Kártyacserében érdekelt valaki, hogy legalább ennyi haszon legyen belőle? 1-4-8-10 hiányzik, 2-2-3-7-9 közül tudok ajánlani.
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.06.24. 14:55:37
  • RelakS
    Nekem működik.
  • Yula74
    Nálam ugyan ez van.
  • chris0000
    hi.
    steam keresőbe ha beírok egy játék nevet,semmit nem dob fel.sales miatt lehet?másnál is ez van?thx.üdv.
  • totyak
    Ok, köszönöm szépen. Gondolom még mindig van steamen ez az "1 évig nem vásárolsz, akkor nem adhatsz el" dolog.
  • Dzsini
    Igen, ár szerint vannak sorbarendezve.
  • totyak
    Köszönöm. Nézelődnék én ott, de nálam valamiért ha pár oldallal továbblépek a találatok között, akkor meghal az oldal. Vagy értsem úgy, hogy ezek a 0,39-es vacakok a legolcsóbbak?

Ma játszottam először az ufós játékkal. Nekem már a kezdéskor dobott három cuccot, két kártyát, meg valami kis ikont.
  • Dzsini
    1: ezen a linken nézelődj

2: igen, minden nap 3 kártya jön abból is, hogy a "hülye ufoval" megcsinálsz 3 pályát (mindegy melyiket, mindegy milyen sikerrel), és 3 a listákból
  • totyak
    Üdv!
    Két kérdésem lenne. Egyik, hogy valaki meg tudja-e nézni mi a jelenleg legolcsóbb steamen vásárolható játék? Már megint lejár a piacolásom, venni kell valamit. A másik, hogy a mostani sale alatt ezzel a hülye ufo-s játékkal lehet kártyákat szerezni, nem a szokásos módon, hogy végignézem a listát? Köszönöm
  • Papa01 #33096
    Köszi a linket! :)
  • Jim Morrison
    ah, most akartam linkelni egyet én is :)
  • PetruZ
    Naná...
  • RelakS
    nekem az 5. szint tűnik még nagyon messzinek :D