Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hu de rühellem ezt a steam platformot
a Yogscast bundle játék kulcsait nem engedi mind beaktiválni egy ip címről hiába váltok újat a ruteremen hiába jelentkezek be más böngészőn a válasza túl sok kulcsot aktiváltam erről a címről... most már ez is probléma neki? Oké hogy a kulcsvadász scripteket ki akarják tiltani de így?
kiv vagyok mennyi időre tiltja le a fiókomat a kulcs aktívállásról
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Bizonyítani kell, hogy a fiók eredetileg kié volt --- és az eredményre azé' várni is kell, nem oldják meg egy perc alatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt kaptam:
Csak mert azt a ládát nem lehet ingame megvenni már augusztus óta😊
Egyébként nagyon fura, hogy még mindig 15 eurót ér ez a láda, amikor semmi nincs benne ami értékes 😄
I met God. She's black
Boldog Karácsony mindenkinek !
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.12.24. 19:49:52
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Steam Guard mobilhitelesítő átvittem egy másik telefonra, erre 2 napig várnom kell az eladásokkal.
Van valami lehetőség, hogy azonnal el tudjam adni a cuccaimat?
Előre is köszi a segítséget
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ezek szerint kénytelen leszek még egy évig visszatartani magam a végigjátszásától meg az infóktól magam.
Mert ez az a játék aminél ha kicsit is jobban tájékozódik az ember már nem is olyan jó végigvinni a játékot.(bőven elég a steames videók a tájékoztatásra még sok is)
Az első részel is így voltam ha bármi infót is kaptam volna a játékról szerintem nem ért volna olyan mélyrehatóan a játék mint ahogy érintett.Aki még nem játszott ezzel a játékkal annak azt javaslom hogy semmilyen infót ne szerezzen be belőle nagyobb katarzist fog átélni.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a Life is Strange: Before the Storm Deluxe Edition benne van mind a 3 rész? mert csak úgy veszem meg mert nem akarok úgy járni mint az elsővel az alapot megnyertem végigtoltam és egy hétig őrlődtem a másik négy évad megvételével😊
Kell még egy kis depis érzet karácsony előttre 😊 de max csak magyarítással tolom végig ahhoz meg kell pár hónap még talán
1 - GRID 2
2 - Saints Row 3
A profilomon az utolsó látható.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megvettem a Live Wallpaper Master háttérkép generáló programot.Mivel a steam fiókról lett telepítve a program a profilom érzékeli a futását, ha most elindítok egy másik játékprogramot akkor melyik progit fogja kijelezni a profilomon?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 - "STORE & PURCHASE HISTORY" alatt: "View purchase history"
3 - ráklikk az aktivált játék címére és azt már kinyomtathatod.
De amúgy az e-mailedre is küldenek bizonylatot:
- STEAM
- Pay Pal
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Aztán ez lehet, hogy csak nekem újdonság 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szóval az, hogy a steam sale milyen, azt az egyedi nézőpont/elvárás határozza meg, de mondhatnám úgyis, hogy relatív. Az ember fia (lánya) készít magának egy kívánságlistát, fejben meghatározza, hogy a kiválasztott játékokra mekkora összeget szán, majd amikor elérkezik az alkalom, akkor vásárol. Én (és szerintem még jó páran) magasról teszek arra, hogy milyen bigyókat lehet gyűjteni közben, milyen a háttér, meg úgy a körítésre általában. Egyetlen egy dolog érdekel, az ár! Na most idővel minden játéknál elérkezik az a pont amelyet gondolatban meghatároztam, és a listámon minden nagyobb leárazás alkalmával pár játék átlépi a lélektani határokat, tehát számomra a steam sale szuper dolog! Mindig akad valami ami olcsóbb mint a korábbi alkalommal, tehát mindig van valami újdonság ami leköt egy időre. Mármint maga a játék, és nem a steam... 😊
DE!!! Amennyiben ez nem így lenne, akkor sem mondanám rá, hogy harmatgyenge mert a kismillió felhasználóból nyilván sok olyan akad, aki elégedett vele... persze ehhez hozzá tartozik, hogy én vagyok olyan hülye, hogy a saját elvárásaimat nem vetítem ki globálisan! 😊) Maximum nyugtáznám, hogy nálam ez most nem talált be, de ezt is inkább magamban tenném! 😊
Szóval magamból kiindulva ez így jó ahogy van, mert nem kell azon agyalni, hogy vajon lemaradok-e a flash saleről (anno mikor lemaradtam sem mondtam rá, hogy ez szar), az első pillanattól látom, hogy mi mennyibe kerül, bevásárolok és megyek élvezni azt amit megvettem. Esetleg, ha nagyon unatkozom, akkor azt a pár kártyát kipörgetem és a végén veszek belőle valami apróságot...
Persze, ha valakinek nincs jobb dolga mint a steam-n lógni és alkalmi akciókat lesni, hörcsögölni, vagy éppen steam kártyákra vadászni, akkor azok esetében megértem a csalódottságot, viszont harmatgyenge még ettől sem lesz, maximum nem felel meg az elvárásoknak.
No nem kívánom tovább a homokvárakat rugdosni, aki eddig nem értette amit mondtam az ezután sem fogja, szóval Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😉
www.smart-bus.hu
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Tehát nem csak kitették a nagy piros SALE feliratott mint más online boltok, hanem adtak hozzá körítést is. Volt egy hangulata.
És mivel az utóbbi 2 évben max bannert cserélnek, és azért kapsz kártyát ha végigpörgeted a listát, elmondható hogy igenis, gyenge, kreatívatlan, semmit mondó az egész.
És mielött valaki azt írná "de én csak vásárolni szoktam, nem érdekel hogy hogy nézz ki" jelezni szeretném hogy anno volt flash sale ami azt jelentette hogy 8 óránként vissza néztél, és reménykedtél, hogy az amúgy akciós játék amit kiszemeltél, kapjon még nagyobb leárazást. És mekkora öröm volt mikor egy game 50 százalék helyett 75 százalákot kapott és be tudtad húzni.
Összegezve motivált, hogy naponta többször nézz fel áruházba.
Na ez az egész nincs meg.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Most belepsz az elso napon, bevasarolsz es kesz, ennyi volt.
- Ha szuzen erkezel, a kinalat bodito es hatalmas, 100 euro alatt meg sem allsz 😊 Elmeny a dolog, alig tudsz valasztani, hiszen feltarult a kincseskamra, olcsok is, es ilyenkor beindul a nyalelvalasztas.
- De ha csak egy vasaron is voltal az elozo evben (vagy az ideiken) es mar beszerezted azt, amit akartal, akkor semmi ujat nem latsz, esetleg 1-2 centtel olcsobb valami mint mondjuk harom hete a Black Fridayen (es lehetne meg sorolni), de a tobbseg ara ugyanaz.
En pl csak azert vettem meg az ABC Murderers most, mert egy idiota fasz vagyok (ugyanis fogalmam sincs, hogy mikor fogok vele jatszani - sanszos, hogy sosem -, de zavart, hogy nincs meg es meg hianyzott a Microids gyujtemenyembol).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem csak azért volt más, mert a dizájn csicsásabb volt...
www.smart-bus.hu
2015-ben így nézett ki

Egyébként egy dologban egyetértünk, valóban kötekedni akartam, de ezt ne vedd magadra, egyszerűen csak reagálnom "kellett" arra a megjegyzésre! 😉
Boldog Karácsonyt! 😉
www.smart-bus.hu