Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Anglia szerintem pont másik régiónak számít, de a saját érdekedben jelezd, hogy két helyrõl fogod használni az accodat (különben VPN-gyanú miatt simán letiltanak).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
. : Z E L L E R : .
Egyébként van egy minimális IQ szint a bekerüléshez, aki értelmezni tudja a bannert, az bekerül.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Bocs, ha nem vagyok aktív steam-en, de a játékaim többsége még klasszikus dobozos és java részük Origin-en van, így nem nagyon használom a Steam-et.
A másik probléma, hogy sok játékom be sem regisztrálható Steam-re, ráadásul már régóta csak a LoL és néhány Blizzard játék (Dio3, SC2) rohad a gépemen és ezeknek egyiknek kell Steam.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utána a jobb felsõ ikonnál van hogy Account, és azon bellül Profile.
Na ha rámész a Profile-ra, és azt a linket megnézed fent a böngészõdben az a te profilod linkje.
Csatlakozni egy csoporthoz viszont e-mail-el vagy a felhasználóneveddel tudsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
GTA V (*.*)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most 17:00-kor is volt ott egy üzenete.
Teszek egy próbát azzal, hogy megkeresem. Ha nem sikerül akkor új nyertest kérek.
Ebben az SG.HU csoportban is nagyon sokan vannak, szerintem 90%-át életemben nem láttam ... amivel nincs baj, csak minek megy rá valaki egy felajánlásra, ha utána szarik rá?
Egyébként sem használja a Steam accountját (össz pár óra játékideje van abban a kb 10 játékban, ami rajta van).
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Van két ruterem az egyik egy sima mezei linksys wrt54 es a másik egy tplink 150 mbites ruter. Vajh mért mérek mind a kettõvel más és más adatátviteli sebességet?
A linksys 20/20 a tp link 40/20 az egyik 3 a másik 5 ös pinget mutat?
Elvileg a linksys nincs le korlátozva ha igaz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Þór vígi þessi rúnar
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arra jó amire mondtam felajánlasz egy drágább játékot, és megbeszéled a csoporttal hogy Metro 2033 a nyeremény. 😄
Így az is voksolhat monduk akinek már megvan a Metro. 😄
apo
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Azért nem kaptál contrib pontot, mert csak egy jelentkezõ volt.
Grebber válasza nagyon is kézenfekvõnek tûnik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022