Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Menni fog. Csak a vásárlás van régióhoz kötve, amit megvettél azt ott használod, ahol akarod. Ettõl függetlenül országváltás esetén nem árt értesíteni arról a support-ot a késõbbi félreértések elkerülése végett.

[merlinw.org]

genndy
Supportnak jelezni kell, ha rendszeresen fogsz játszani/vásárolni másik régióból (is). Tehát ha úgy vesszük van régiózár.
Anglia szerintem pont másik régiónak számít, de a saját érdekedben jelezd, hogy két helyrõl fogod használni az accodat (különben VPN-gyanú miatt simán letiltanak).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Zeller01
Amit otthon vettem játékot az tudom használni Angliában? És amit itt veszek az menni fog otthon? Erre nincs régiózás?

. : Z E L L E R : .

Mardel
Akkor õ nem nyer hangszórót.
Egyébként van egy minimális IQ szint a bekerüléshez, aki értelmezni tudja a bannert, az bekerül.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RiCSi1234
Köszönöm! 😊

GTA V (*.*)

TBTPumpa
Köszönöm a nyereményt, de idõközben el is feledkeztem róla.

Bocs, ha nem vagyok aktív steam-en, de a játékaim többsége még klasszikus dobozos és java részük Origin-en van, így nem nagyon használom a Steam-et.

A másik probléma, hogy sok játékom be sem regisztrálható Steam-re, ráadásul már régóta csak a LoL és néhány Blizzard játék (Dio3, SC2) rohad a gépemen és ezeknek egyiknek kell Steam.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Meg tudod nézni, www.steampowered.com -> jelentkezz be.
Utána a jobb felsõ ikonnál van hogy Account, és azon bellül Profile.

Na ha rámész a Profile-ra, és azt a linket megnézed fent a böngészõdben az a te profilod linkje.

Csatlakozni egy csoporthoz viszont e-mail-el vagy a felhasználóneveddel tudsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Ez gyors volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RiCSi1234
Hát igen, igazad van.. Ha ilyenek vannak benne mint ti, inkább nem is. 😊 Bye!

GTA V (*.*)

Laza
Minek akarsz csatlakozni? Nem történik ott semmi 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RiCSi1234
Értem én, hogy rendes vagy, de.. Elolvastam.. Össze vissza kattingatok, de elõrébb nem vagyok..! Steam profilom linkjét hol tudom megnézni?

GTA V (*.*)

Carlos
olvass bannert leginkább...

Þór vígi þessi rúnar

RiCSi1234
Kinek, és hova írjak én privátot, ha szeretnék csatlakozni?! Köszi. <#buck>

GTA V (*.*)

Laza
Írtam neki privátot, remélem erre már reagál.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Megnézem, köszi

BoneDragon
Kettõvel alatta írtam hogy League of Legends topic, rövidítve LoL.

genndy
TBTPumpa lesz az, Eredeti játékok topikba is szokott írni.
Most 17:00-kor is volt ott egy üzenete.

Carlos
NEMKELL!

Þór vígi þessi rúnar

Laza
Meg tudod mondani melyik az a LoL topic? Van 1-2 amibe benne van ez a szó 😊

Teszek egy próbát azzal, hogy megkeresem. Ha nem sikerül akkor új nyertest kérek.
Ebben az SG.HU csoportban is nagyon sokan vannak, szerintem 90%-át életemben nem láttam ... amivel nincs baj, csak minek megy rá valaki egy felajánlásra, ha utána szarik rá?
Egyébként sem használja a Steam accountját (össz pár óra játékideje van abban a kb 10 játékban, ami rajta van).

Éppenséggel lenne. 😊
genndy
Lenne!

bon
Igen lenne.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

papi08
Engem érdekel az új Duke játék (A) 😊

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
én lehet<#whatever>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tutituti
én tuti beneveznék rá úgyhogy igen 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RoboKutya78
Skacok egy nem ide illõ kérdésem lenne ezért elõre is bocsi:
Van két ruterem az egyik egy sima mezei linksys wrt54 es a másik egy tplink 150 mbites ruter. Vajh mért mérek mind a kettõvel más és más adatátviteli sebességet?
A linksys 20/20 a tp link 40/20 az egyik 3 a másik 5 ös pinget mutat?
Elvileg a linksys nincs le korlátozva ha igaz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Most vettem észre, hogy van még nekem egy új Duke-om, amit csoporton belül felajánlanék. Lenne rá igény?
Carlos
tropico 3-4 fejlesztõi.

Þór vígi þessi rúnar

a.carkey
Mert lehet, hogy kimaradt neked a Gangsters elsõ két része. 😊

A medve nem játék.

SzirmosSzisza
Ezt ki csinálja? Nekem tökre Tropico ugrott be 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
Csináltam egy topikot neki.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
WOW!!!!!
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

TheGrinder
1:25-nél vicces a lövedékek iránya. 😄

a.carkey
Csak steamen láttam. Itthon híre sincs dobozosnak.

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt láttátok?

<#violent><#gun><#eljen>

A medve nem játék.

RoboKutya78
Hopi Team Forest-tel szerváltam majdnem 5 eurot😊 ha ezt tudom korábban beváltom a dolgaimat😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Metro 2033-al már Dunát lehet rekeszteni 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Igen THQ játékok nem igazán jók kontrira, metro 2033-at sem lehet asszem.

Arra jó amire mondtam felajánlasz egy drágább játékot, és megbeszéled a csoporttal hogy Metro 2033 a nyeremény. 😄
Így az is voksolhat monduk akinek már megvan a Metro. 😄

soo277
Sziasztok akinek esetleg kell DOTA2!?!?
apo

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

genndy
Bundles cuccokra akkor nem ad pontot, vagy csak keveset, ha éppen tart a bundle. Ilyenkor meg is van csillagozva az adott játék. A bundlenak már vége, RF:A már nem csillagos.
Azért nem kaptál contrib pontot, mert csak egy jelentkezõ volt.

Carlos
1nél nem kapsz pontot. Én sem kaptam.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok a válaszokat - nem annyira életbevágó (nem a pontokért csinálom), csak meglepett, hogy nem adta hozzá.
Grebber válasza nagyon is kézenfekvõnek tûnik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Mivel a red faction armageddon volt a humblebundleba sanszos hogy nem fogja hozzáírni bundle cuccokra nem igen ad pontot vagy csak nagyon keveset!.Amúgy kell nekik idõ nekem is volt vagy 1.5 nap mire hozzáírták!

Next PC upgrade: 2022

genndy
Ha csak egy jelentkezõ volt, akkor nem kapsz pontot.

wantonly
Lehetséges, hogy az egyetlen jelentkezõ miatt nem számolja. Viszont nekem volt két jelentkezõs group felajánlásom is és azt hozzáadta. Azonnal.
IMYke2.0.0.0
Gyanús nekem, hogy nem adja hozzá ugyanis a mostani, sikeresen lezárult felajánlásomat a többihez. Egyetlen jelentkezõ volt.

IMYke2.0.0.0
A steamgifts azonnal szinkronizálja a profil alatt a contributor pontokat, vagy kell egy kis idõ hozzá?

RoboKutya78
oké ha sokáig akarom reklámozni nem dobom ki egyszerre az összes kódot csak egy részét és egy rövidebb idõt adok meg neki de azt többször.