Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrostBite
Azt hiszem megéri turkálni a játékok fórumán steamen. Most sikerült tradelnem egy Torchlight 2-õt 15$-os amazonos gift cardért.

SzirmosSzisza
LoL topikba irkál, meg egyszer vettem neki RP-t <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
Mert ez egy fejlesztõi felajánlás és nyilván reklámozni is szeretnék a saját játékukat, ezért teszik hosszú határidõre, nem azért, hogy aki kapja-marja. Valamit-valamiért.
BoneDragon
League of legends topicba szokott irkálni.

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, õ nem más, mint TBTPumpa (SG-s nickname).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Na azt nem láttam és ennek ellenére nem nyertem belõle egyet se?😞 Vagy voltam láma és visszavontam a felajánlásomat😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Laza
Ismeri valaki ezt a felhasználót? TBT1989

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Vicces, hogy a SteamGifts-en már benne sincs a játéklistában 😊 (legalábbis én nem találtam meg)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
És kb egy nappal elõtte indította el, mikor Én láttam akkor még 12 óra volt az indulásig ........ agyrém 😊

Egyébként a Dwarf?! felajánlás volt korrekt, mert mikor látták, hogy mennyi jelentkezõ van, megdobták a 300 kulcsot még kb 1700-al 😊

RoboKutya78
Az ilyen paraszt felajánlásokat ki teszi fel ilyen határidõkkel amikor úgyis egy órán belül megvan a kellõ jelentkezõ rá?
Már meg se próbálok az ilyenekre rárepülni.
És ez nem az elsõ eset.
Utoljára ez volt egy értelmesen kitûzött nagyobb nyeremény:http://www.steamgifts.com/giveaway/Jc46L/guns-of-icarus-online

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
dota stahp

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

papi08
Az a Cubemen meg ér szerintetek 300 Ft-ot? 😄

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
"Metro 2033" (STEAM) ugye már mindenkinek megvan?
Cserealapnak volna egy példányom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az is egy megoldás. A kulcs pop-up-ot meg kitudod kapcsolni. Csak jelöld be, hogy többet ne mutassa.

SenorGrande
A Witcher 1-2 kulcsát elfogadja a GOG, így kapsz ingyen egy DRM mentes verziót is!

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Laza
TBT1989 legyen szíves visszaigazolni a SteamGifts-en, hogy megkapta a nyereményét!
(meg be is regelhetné a játékot)

papi08
Nekem a Magickánál mutatja ezt mindig..😄

13 éve itt. Szép idő.

wantonly
Nem kell sehova beírnod, de amúgy, ha kellene késõbb is megnézheted bármikor. Jelöld be, hogy ne mutassa többet és kész. 😊

Nem csak ennél a játéknál, máshol is tapasztaltam már ilyet.
Laza
Van ilyen, nem kell vele foglalkozni.

Felraktam a Witcher elsõ részét és indításkor mindig kidob egy kulcsot, amit elméletileg be kéne írnom. Azonban nem dob ki semmi mezõt, ahova be kell írni. Emígy megy a játék, nem errõl van szó. Csak nem értem, h miért dobja ki, amikor nem is kéri sehol?
DarkSector
Miért csak egy fogmoosás az egész. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Ebben a topicban nem egyértelmû, hogy a 'családi körrõl' van szó 😄

IMYke2.0.0.0
Tombiért én is sok mindenre képes volnék, de ilyen messzire azért nem mennék el 😊))))))

DarkSector
Halli.

CoH2 vagy TR pre-order-ért a kikipunciát is kinyalnám az illetõnek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Az Eredeti játékainkban - DS annak is a tagja.

Laza
Melyk csoportban? Az SG-sben vannak kb 300-an, elég nehézen tudná kivitelezni. Nálam nyert egy kb 10 játékkal rendelkezõ user, azóta sem jelentkezik, azt sem tudom ki az ... Ilyenek mindig beeshetnek 😊

DarkSector
Feláldozom magam értetek. 😄

Panzeradler
Ha az megnyugtat, nagyon sok embernek az eszébe jutott ez már<#vigyor3>
DarkSector
Én segítek másnak ha kell, nekem nem fontos a contributor.
Max ha valakinek kell szóljon.

Kisebb játékokkal dlc-kkel lefizethetõ vagyok.

Télleg ennyire korrupt lennék? 😄

IMYke2.0.0.0
A csoportunkban is lehetne "keresztbe-ajándékozni" - talán, vagyunk annyira ismerõsök.

Laza
Valahogy biztos trükköznek, mert durva játékokat osztogatnak 'egymás között' 😊

DarkSector
Mondok egy szebbet!

20-30 fõs közösség, meghirdetném hogy van egy L4D 2-õm.

Mikor kisorsol 1 embert a gép ÁT is adom a játékot, csakhogy maga a felajánláskor nem a L4D2-õt jelölném hanem egy 50 euro-st mondjuk? 😊

Le is van fizetve az aki részt vesz benne, mert kap játékot, csak nem azt amire voksol...😄
Igaz elmegy 50 pontja rá. 😊

DarkSector
Csak 2 fõs gyanus...😄

Carlos
Téves!
Ha csak vote-er van, akkor nem adódik hozzá a ballance-odhoz.
Kettõ kell. 😊

Þór vígi þessi rúnar

papi08
Na? Ki segít nekem ebben? 😄D
( ne tessék komolyan venni 😄)

13 éve itt. Szép idő.

MerlinW
Nem kell ezt így túlbonyolítani... létrehozol egy 2 fõs zárt csoportot és meg is van oldva minden.

[merlinw.org]

DarkSector
Simán....mit gondoltál hogy szedik össze? 😛

Naná hogy lehet csinálható ez itt is, veszek egy MP3-at és mielõtt beregelem, szolok hogy na akinek kell contri dobja fel a MP3-at és egyedül én vote-zok rá.

Akkor van banyek ha a többiekkel nem beszéled le és vote-zik.
Mondjuk ezt kis szarokkal tudod megcsinálni, mert MP3-nál a kutya nem fogja elhinni egy 40 fõs csapatban hogy 1 embernek kell csak. 😄

Laza
Nem lehet, hogy vannak akik csalnak a SteamGifts-en? Nézegettem 1-2 1000$ feletti emberkének a felajánlásait, és csoport felajánlás a legtöbb, amibe 1-2 ember jelentkezett csak ... persze nem lehet megnézni, h kik azok, mert ugye a csoport infót nem látni.
Nem lehetséges, hogy emberek megbeszélik egymás között, hogy úgy csinálnak mintha feladnának vmit, majd végül nincs is meg neki a játék, csak a cont pontot zsebeli be?

FrostBite
Hello!

Érdeklõdnék, hogy steam sg csoporthoz kérhetnék-e meghívót ?

Laza
"A Piston ténylegesen Linux alapon fogja futtatni a Steamet egy nappalikba szánt konzolon, de ez valójában nem egyenlõ a Valve bázisán készülõ dobozzal. Bár ténylegesen van közük a Pistonhoz (a Valve az egyik befektetõje a cégnek), de õk saját konzolt készítenek a platformjukhoz."

... Bigfoot kódnéven.

Dj Tommy
Nincs mit, jó játékot hozzá.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SzirmosSzisza
Meh, még mindig sehol sincs róla bármilyen hivatalos infó, hogy ez A "Steam Box", de ha a Valvenél demózzák akkor sajnos igaz 😞

/me -nek nem tetszik 😄

szerk.: ez pl tök más

MerlinW
SteamBox:

[merlinw.org]

Maak
Koszonom szepen a nyeremenyt 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Üdv Urak!

Nem tud esetleg valaki "jóárasított" Dirt3-t? 😊

www.smart-bus.hu

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - én hasznát fogom venni. 😊

SzirmosSzisza
Néhányhoz van ilyen sticky post, ahol le vannak írva a fontosabb dolgok.

Amúgy, ha valaki megvette Commandos elsõ részét és nem lehet menteni/túl gyors a játékmenet, akkor itt a fix hozzá.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Néztétek a steam új funkcióját? Elindítottam falloutot, behoztam communityt és ott jobb oldalt láttam ilyen guide-t. Egy topikot, amiben a LEGFONTOSABB FIXek vannak. Hasznos cucc, gondolom többihez is lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!