Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
<#eljen>

Aki kedveli a csajokat és a jó sztorit annak kötelező a LiS.
Magam is "otaku" vagyok, a romantikát pl. nem szeretem (hacsak nem yuri <#vigyor1>). A játékban őszintén megmondom, 1-2 alkalommal unatkoztam (bár ez főleg a fotózásra vonatkozott - hogy meg legyen az összes), de a miután lepergett a stáblista, elég sokáig csak ültem. Ütött a game, nah, megérte végigjátszani. (és a saját(!) döntéseimet meghozni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én hagytam a fenébe a várost, a két csajt választottam <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Oké, de a LiS csak ~12 óra, ráadásul 5 epizódra lebontva, mint egy sorozat 😊 SWTOR main story meg 50 óra/karakter😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.03. 18:27:02

[merlinw.org]

mulli1986
<#nevetes1><#eljen>
KB én így vagyok az SWTOR main stroyval a nem játszott karaktereknél 😄 Nincs az a szabadidő, hogy az összes karakterrel végigtoljam a főszálat, se a mellék küldiket..
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2018.02.03. 16:09:19

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Én adtam neki esélyt és fél óra után meguntam az egészet. Helyette megnéztem YT-on.
IMYke2.0.0.0
Szereted a mangát, és az animét... el nem tudom képzelni, hogy miért nem adtál már eddig is esélyt a Life is Strange-nek... komolyan.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.03. 11:21:27

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
Ha barmikor is akarsz adsz egy eselyt valaminek, amirol tudod, hogy nem a stilusod, de meg egyszer utoljara hagyod magad rabeszelni, az a LiS legyen! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PetruZ
Pont ez a bajom vele: "interaktív mozi", "fiatalos... dráma". Ezek a point-n-click kalandjátékokból nőttek ki és már azokat sem szeret(t)em. 😊
MerlinW
Nem tudom mennyire nem a stílusod, de alapvetően egy baromi jó kis interaktív moziról van szó. Fiatalos sci-fi dráma, időmanipulációval, szuper szinkronnal és karakterekkel, fordulatokkal. Ha szereted a jó történeteket, ne hagyd ki.

[merlinw.org]

PetruZ
A februári monthly-ba bekerült még a Life is Strange 1-5 (valószínűleg elpasszolom majd a csoportnak, nem az én stílusom). A márciusi monthly felfedett tagja a Dark Souls 3 + Ariandel DLC!
MerlinW
Ha valakinek lesz felesleges Max Payne 3-a gondoljon rám, köszi😊

[merlinw.org]

PetruZ
amnesia collection ingyenes humblin.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RoboKutya78
<#worship><#eljen>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Atisz
Jó a kérdés, nekem is volt egy ilyen dilemmám az elején, hogy mely dolgokat érdemes lebontani... sajnos nem tudok olyan oldalt mondani ahol fel lenne tüntetve mely kártya/hangulatjel/háttér hány gem-et ér, pedig abszolút lenne egy ilyen létjogosultsága. A 80 gemes hátterek/emote-ok pl. ha 4 centért megvehetőek (vagy te csak 6 centért tudnád eladni, amiből 4 lesz csak a tiéd), akkor az logikusan jó vételnek számít (1 cent = 20 gem, vagyis egy 1000 gemes pakk 50 centből jön ki - a piacon ez általában 60-80 között mozog, persze ne felejtsük ki az adót sem).

A kérdés, hogy eladod-e a pakkot vagy csinálsz belőle booster-t, ami rizikós, mert azoknak az ára még jobban ingadozik. Ha kicsomagolod, akkor meg úgy is járhatsz, hogy a legértéktelenebb kártyákból kapsz 3-at, aminek darabját max. 10 centért tudod eladni és még jó esetben is buktál 20 centet.

Szerintem a legjobb amit tehetsz az az, hogy új és ritka játékhoz készítesz booster-t és úgy ahogy van eladod a vállalkozó kedvűeknek. Ez éri meg talán a legjobban.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

make war not love 5... ha valakit érdekel.

Esetleg el is adhatod a booster pack-ot. Drágább és még jobban viszik is.
rendben viszlát. <#integet2>

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint nem ment át a 767-es hozzászólásból az input.
Rendben - kiszálltam, beszélgess csak magaddal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem általánosítottam, én azokról beszéltem akiknek nem okoz problémát pénzt hajigálni gaben zsebébe(khm stack khm) és van is idejük illetve türelmük a századik szint után kártyaszeteket gyűjtögetni, miért nem olvasol előbb?

nem lenne egyszerűbb eladni a piacon a játék után esett kártyákat? mit bedarálni és kapni érte sokkal kevesebbet érő kavicsokat? na ugye...

kidobsz az ablakon 700+ kavicsot csak hogy kapj 3 darab 0.03usd értékű kártyát a csomagból, nagy üzlet...

IMYke2.0.0.0
"ez csak azoknak éri meg akik időmilliomosok és hajlandóak is pénzt ölni a rendszerbe"

Miért nem kérdezel előbb?

Konkrétan az történik, hogy a játék során kiesett kártyáidat bedarálod = drágakő.
Nem kell pénzt beleölni.

A türelmetlenek persze csak fizessenek.
De ne gyárts erre megkerülhetetlen és kőbe vésett általánosítást, mert nem úgy van.

ez csak azoknak éri meg akik időmilliomosok és hajlandóak is pénzt ölni a rendszerbe, külön szívás ha például egy steamröl bannolt/levett játékhoz akarsz kártyacsomagot készíteni.

RoboKutya78
pont ezt szeretném kipróbálni kellene egy lista azon tárgyakról amik max 200 100 gemet érnek
Az tudom hogy event emotok és képek érnek talán a legtöbbet, de hátha van más is
Én max kristály csomagot készítenék belőle és azt adogatnám el A mostani eventnek hála maradt 2 kristálycsomagom jelenleg 0.60 az áruk.
Ha jól figyeltem meg max a raktáradban tudatosulsz azzal hogy hány gemet is kapnál némely tárgyért.
Ki szeretném szuszakolni hány centet érhet a legolcsóbb tárgy amit érdemes megvenni.
a képeknél talán pl a team forest vagy portal képek megvétele volna még okos húzás.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Nos elárulom:

A drágakövekből tudsz Booster Pack-ot gyártani egy adott játékhoz, amit a listából kiválasztasz (nyilván: csak ahhoz teheted, mellyel rendelkezel) - adott címhez naponta csak 1-szer.
Előnye:
- ha kitűző gyáros vagy, akkor az adott játékhoz végül összeállíthatod a kívánt kitűzőt.
- ha elég ilyen 3 kártyából álló Booster Packod van = feldobhatod a Piacra. Ezeket jobban viszik, mert eshet belőlük értékes cucc is (Foil kártya).

Amihez aznap készítettél már, az kiszürkül a listádban:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.19. 18:54:56

kártyákat háttereket stb akarsz drágakővé alakítani? ez szinte sosem éri meg, kivéve ha valamilyen nyári/téli steam event tárgyat akarsz lebontani... bár énszerintem ezeket se éri meg bedarálni.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.01.19. 18:28:31

RoboKutya78
Srácok egy kérdés.
Van e megoldás arra az ötletemre hogy ha én gemet szeretnék gyűjteni mely elemek mennyi gemet adnak? Lehet valahol így egy listát találni?
Kár hogy a piacon ez az adat nincs felhozva semmilyen formában
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.01.19. 17:08:33

The Red Solstice pár napig ingyen elvihető humble-ből. Ha redeemeled, meg is marad.
Link
Scooter
Mi a retek van már megint a steam-el, hogy egy tetves csereajánlatot nem lehet elfogadni, mert hibát ír amikor a csere elfogadására megyek!?
Devv
Köszi, 6-ért nem is nagyon megy el, de gondolom idő kérdése.
Atisz
Szerintem a standard 5-6 centes árról fel fog menni 7-8-ra. Eddigi tapasztalatok alapján.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Devv
Köszi, akkor megszabadulok tőlük.
Dzsini
Nem fog érezhetően felmenni az áruk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Devv
Mennyire pörög a játékkártyák (steam awards 2017) adás-vétele sale után? Érdemes eladni amíg tart a vásár vagy utána is megéri?
Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.01.03. 10:00:00
Scooter
Awards szavazás már nem lesz. Viszont várólistás 3 kártyának még kéne esnie utoljára este 7 után, nem? Azért mert 4-én este 7-ig tart a Sale. Jól gondolom, vagy már nem fog esni több?
3Error
B.U.É.K. ! <#wink>

Papa01
Szia!
A nagyobb vásárlások alkalmával adnak kártyákat (nagyon sok játékhoz jár kártya egyébként is), amiket tudsz cserélgetni. gyűjteni, vitrinedbe kitenni,stb. Már ha érdekel az ilyesmi.. 😊 Esetleg néhány Euro centért el tudod adni.
Egy kis olvasni való a témában.
BUÉK Neked is! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.31. 10:39:22

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Üdv. Van két kártya a raktáramban, most kaptam vásárlás után. Ez volt az első ügyletem és nem tudom, hogy mi ez. Kérdésem, hogy mit kezdjek vele, mire jó? B.U.É.K
RelakS
P-be... a mai adagot majdnem elfelejtettem XD

Közben én is nyomtam egy kraftot. Dekrvajó ... Megkaptam ugyanazt a képet, és ugyanazt a szemet...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.12.30. 23:09:50

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RatBaG
az, hogy craftoltam kétszer, annyit kifutott a készlet, azt is felhasználta. de azóta már szereztem megint párat... 😊

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Tegnap indítottam egy trade-et.
Most azt írja: "Items Now Unavailable For Trade"
Mindkét oldalon megvan mindkét kártya. Ilyenkor mi van? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Egy próbát megérhet.

Nyilvánvalóan, ki kell kapcsolni a játékra vonatkozó szabályoknál a frissen tartását --- mert akkor leszedi a javítást.
S persze: Single Player kell legyen. Online semmiképp sem szabad régi verzióval fellépni, mert könnyen kaphatsz büntit és/vagy szerverekre sem tudsz fellépni.

Szerintetek azt meg lehet oldani, hogy egy steames játéknak, egy korábbi, patchelés előtti verzióját rámásolva, felülírva a fájlokat, az elinduljon?
Papa01
Igen az már megvan! 😊 Csak amiatt gondoltam, mert a jelölések után járt (Steam Díjak Jelölőbizottság 2017), hátha itt is. 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.28. 18:39:11

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Szerintem: nem.
Csak ha kirakod magadnak a kitűzőt, amit a hozzátartozó kártyákból rámolsz össze: The Steam Awards - 2017 Badge -- 12 kártya kell hozzá.

kötvehiszem.

Papa01
Sziasztok! Szerintetek a napi szavazatokért jár majd valamilyen plusz kitűző?

RatBaG
én lettem a szerencsés, köszi!
pont ez lett az 500. cím a listámon. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

3Error
Faxolok majd Algoflexet <#idiota>

Scooter
Mivel még sok napig meg lehetett venni az után, hogy kiderült az utolsó cím is, így nem volt értelme előre megvenni.
RoboKutya78
ez a csomag annyira fájt hogy még elajándékozni is kár így bevettem a pirulát azt majd pár év múlva uncsitesónak jók lesznek ezek a szemetek is😊