Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki kedveli a csajokat és a jó sztorit annak kötelező a LiS.
Magam is "otaku" vagyok, a romantikát pl. nem szeretem (hacsak nem yuri <#vigyor1>#vigyor1>). A játékban őszintén megmondom, 1-2 alkalommal unatkoztam (bár ez főleg a fotózásra vonatkozott - hogy meg legyen az összes), de a miután lepergett a stáblista, elég sokáig csak ültem. Ütött a game, nah, megérte végigjátszani. (és a saját(!) döntéseimet meghozni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.03. 18:27:02
[merlinw.org]
KB én így vagyok az SWTOR main stroyval a nem játszott karaktereknél 😄 Nincs az a szabadidő, hogy az összes karakterrel végigtoljam a főszálat, se a mellék küldiket..
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2018.02.03. 16:09:19
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.03. 11:21:27
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[merlinw.org]
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A kérdés, hogy eladod-e a pakkot vagy csinálsz belőle booster-t, ami rizikós, mert azoknak az ára még jobban ingadozik. Ha kicsomagolod, akkor meg úgy is járhatsz, hogy a legértéktelenebb kártyákból kapsz 3-at, aminek darabját max. 10 centért tudod eladni és még jó esetben is buktál 20 centet.
Szerintem a legjobb amit tehetsz az az, hogy új és ritka játékhoz készítesz booster-t és úgy ahogy van eladod a vállalkozó kedvűeknek. Ez éri meg talán a legjobban.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Rendben - kiszálltam, beszélgess csak magaddal...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem lenne egyszerűbb eladni a piacon a játék után esett kártyákat? mit bedarálni és kapni érte sokkal kevesebbet érő kavicsokat? na ugye...
kidobsz az ablakon 700+ kavicsot csak hogy kapj 3 darab 0.03usd értékű kártyát a csomagból, nagy üzlet...
Miért nem kérdezel előbb?
Konkrétan az történik, hogy a játék során kiesett kártyáidat bedarálod = drágakő.
Nem kell pénzt beleölni.
A türelmetlenek persze csak fizessenek.
De ne gyárts erre megkerülhetetlen és kőbe vésett általánosítást, mert nem úgy van.
Az tudom hogy event emotok és képek érnek talán a legtöbbet, de hátha van más is
Én max kristály csomagot készítenék belőle és azt adogatnám el A mostani eventnek hála maradt 2 kristálycsomagom jelenleg 0.60 az áruk.
Ha jól figyeltem meg max a raktáradban tudatosulsz azzal hogy hány gemet is kapnál némely tárgyért.
Ki szeretném szuszakolni hány centet érhet a legolcsóbb tárgy amit érdemes megvenni.
a képeknél talán pl a team forest vagy portal képek megvétele volna még okos húzás.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A drágakövekből tudsz Booster Pack-ot gyártani egy adott játékhoz, amit a listából kiválasztasz (nyilván: csak ahhoz teheted, mellyel rendelkezel) - adott címhez naponta csak 1-szer.
Előnye:
- ha kitűző gyáros vagy, akkor az adott játékhoz végül összeállíthatod a kívánt kitűzőt.
- ha elég ilyen 3 kártyából álló Booster Packod van = feldobhatod a Piacra. Ezeket jobban viszik, mert eshet belőlük értékes cucc is (Foil kártya).
Amihez aznap készítettél már, az kiszürkül a listádban:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.19. 18:54:56
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.01.19. 18:28:31
Van e megoldás arra az ötletemre hogy ha én gemet szeretnék gyűjteni mely elemek mennyi gemet adnak? Lehet valahol így egy listát találni?
Kár hogy a piacon ez az adat nincs felhozva semmilyen formában
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.01.19. 17:08:33
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.01.03. 10:00:00

A nagyobb vásárlások alkalmával adnak kártyákat (nagyon sok játékhoz jár kártya egyébként is), amiket tudsz cserélgetni. gyűjteni, vitrinedbe kitenni,stb. Már ha érdekel az ilyesmi.. 😊 Esetleg néhány Euro centért el tudod adni.
Egy kis olvasni való a témában.
BUÉK Neked is! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.31. 10:39:22
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Közben én is nyomtam egy kraftot. Dekrvajó ... Megkaptam ugyanazt a képet, és ugyanazt a szemet...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.12.30. 23:09:50
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Per Aspera Ad Inferi.
Most azt írja: "Items Now Unavailable For Trade"
Mindkét oldalon megvan mindkét kártya. Ilyenkor mi van? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nyilvánvalóan, ki kell kapcsolni a játékra vonatkozó szabályoknál a frissen tartását --- mert akkor leszedi a javítást.
S persze: Single Player kell legyen. Online semmiképp sem szabad régi verzióval fellépni, mert könnyen kaphatsz büntit és/vagy szerverekre sem tudsz fellépni.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.28. 18:39:11
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak ha kirakod magadnak a kitűzőt, amit a hozzátartozó kártyákból rámolsz össze: The Steam Awards - 2017 Badge -- 12 kártya kell hozzá.