Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Nem kell adnod, ezt meg lehet nyerni. De ha nem tudod, hogy mi ez, akkor nem is fogsz tudni jelentkezni rá, mert 10 dolcsis contribution értéket állítottam be.
szucsy89
Srácok, ezek mik? Most ha rányomok, akkor én is megkaphatom? Adnom kell cserébe valamit? Pls világosítsatok fel 😄
Tehasut
Ne kezdd, ezek 2 forintos játékok.
IMYke2.0.0.0
Eszedbe ne jusson! Az nagyon komoly felajánlás volt. Utolérhetetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#worship><#worship>

Kezdem szégyellni magamat a TR-emmel... <#szomoru1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
A célod mellett azért önzetlen is vagy. S ez a fontos 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Dehogy, csak szeretnék 500 pontos lenni a Steamgiftsen. <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>
Eszméletlenül önzetlen vagy!

Tehasut
Appetite for Destruction.

Tehasut
Nosza, adjunk neki... <#eplus2>
Laza
Van még olyan, akinél a 'Hozzászólásainak hasznossága: 0/0' ?? 😊
Lehet csak olvasásra használja 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mondjuk akár 1$-ból fel lehet tolni max 30$-ig a cont értéket, szóval magára vessen aki még nem tette meg 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jim Morrison
Most fog felmenni bennem a pumpa. Backupoltam Portal2-TF2-DOTA-2 triód, elindítom a backupot elõször, hogy mûködik-e. Minden ok. TF2-t letörlöm, elindítom a backupot és csak a DOTA2-t ellenõrzi. TF2 mentéshez nem is nyúl. Most töröljem le a DOTA2-t, hátha így mindegyiken végigmegy? Jesszusom.
szerk: letöröltem dota2-t, most feljött egy steam ablak: Select which games to install: dota2, portal2. FUU

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
Ha nem tudod honnan jött valami lesd meg a tárgyalódat fent van egy
"Adatvédelmi beállítások - Tárgytároló elõzmények" szöveg ott elvileg utána tudsz lesni a cseréléseidnek vásárlásaidnak ha jól tudom.
Vagy esetleg steamgiften vagy valami más oldalról jött dolog akkor azoknak ott lesz utána.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

szucsy89
Sziasztok! Tegnap kaptam valami értesítõt steamen, valami gift volt, de gyorsan kinyomtam, nem érdekelt. Aztán látom a giftek között egy CS:Source ott csücsül, és a játékaim között is ott van, pedig én ezt a játékot nem vettem meg ez biztos. Olvasgattam visszább a kommenteket, lehetséges, hogy valakitõl innen kaptam? Valaki elmondaná mi ez a felajánlósdi? Mondjuk az igaz, hogy az SG csoport tagja vagyok, de semmilyen felajánlásra "nem nyomtam rá", bár nem tudom hogyan mûködik ez.
genndy
Bannerben megtalálod a módját, ha picit jobban megnézed...
Ezen kívül még min. 6 hónapos SG tagság feltétel, de ahogy nézem az nálad nem lesz gond.

Sziasztok.

szeretnék steam-es sg csoport tagja lenni, de nem tudom hogy van e valami minimum elvárás, vagy hogy zajlik le a fevétel.
valki segítesen 😊 elõre is köszönöm
Tehasut
Egyszer 2 játékomat is egy ingyenélõ hálátlan kis hülyegyerek nyerte meg, az eléggé fájt. Így ez úgy-ahogy kiküszöbölhetõ.
RoboKutya78
jogos

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Jaj rendben nem láttam hogy pénzes ajánlat most lestem rá jobban NO PROBLEM. 😊

genndy
Azt azért hadd dönthesse már el a felajánló, hogy az AJÁNDÉK INGYEN játékát milyen feltételekkel ajánlja fel...
Egy 40 pontos játéknál a minimum 10$ contri azért még nem a 'megkövezendõ!' kategória.

RoboKutya78
Ez most milyen felajánlás rendszer mostanság nálatok kizárásos rendszer ?
"Contributor Only"
pedig tag vagyok, vagy neem?<#wilting>
Pedig csekkolnám a játékot😊

Zeller01
Ja, megtaláltam 😊

. : Z E L L E R : .

Zeller01
Mennyi a Tomb Raider collection euróban?

. : Z E L L E R : .

genndy
<#worship>

TBTPumpa
Köszönjük a felajánlást!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Na, inkább nem húzom az idõt.
grebber
Köszönjük!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
A Tales of Valor seaman tulajdonába vándorolt, a béna nevû motoros játék pedig Csokisé lett. Gratula.
Béluska74
Tomb Raider - Legends ... Az Annyversary annyira nem jött be az Underworld meg megvan. 730 pénzért nem fogom otthagyni. #nevetes1]

If you give a little love you can get a little love of your own

DarkSector
Jah lehet, nekem sorba lett megvéve...ezért nem tudom pontossan. 😊
Csak ezt hittem ezekszerint.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
köszönet érte itt is!

Tehasut.Akkor várjuk szeretettel😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tehasut
Mára be kell érnetek a Victoriával, de holnap kirakom a SR3-mat.
zorrobomber
<#integet2>

tutituti
SR3-nak nagyon örülnénk itt páran 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tehasut
Indiegala.
Laza
Bõven pluszban vagy, nem kell foglalkozni ezzel az elb..ott rendszerrel. Vannak SG-n akik erre vannak ráállva és boldog-boldogtalant mínuszoznak.

Baromság az egész 😊

Maak
Az csak az opposing fronthoz kell ha jol tudom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Úgy tudtam kell hozzá az alapjáték arra próbáltam célozgatni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Nemmondod?😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Ja akkor elnézést. 😄

Tehasut
Ráadásul standalone.
DarkSector
TofV egy kieg.

Maak
Ha nem lenne meg tuti jelentkeznek, CoH jo gama.

Tehasut
Hé, tessék szaporán jelentkezni a Tales of Valorra is, ne csak arra a hülye nevû rolleres játékra! <#nyes>
Hónap vége van. Nincs píz. Február eleje elõtt ne nagyon számíts semmire 😄
RatBaG
adtam egy pluszt!
mellesleg a 12 egy szép kerek szám... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Jéé, most nézem, abból nekem van még egy! Föl is dobom gyorsan SteamGiftsre! Mindjárt beszúrom a linket!
ha már ilyen poénos esténk van<#idiota> (nem, nincs több)

Az is megvan. Új Tomb Raidered nincs? <#hehe>
Tehasut
Nem én voltam. De úgy tûnik, van egy õrangyalom.
De adtam fájdalomdíjként egy pluszt. Kérsz mellé még egy Metro 2033-at? <#nevetes2>