Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

11 játékot ajánlottam fel eddig steamgifts-en az SG csoportnak. Csupa jófejségbõl. Tehasut-nak is minden elismerésem, hogy ilyen adakozó. Erre bevágok egy poént (segítek <#idiota> ez azt jelenti, hogy nem gondolom komolyan), erre egy névtelen hõs lemínuszoz. Gratulálok. Remélem, h most jól érzed magad.
Az már megvan. <#zavart1>
Tehasut
Holnap lesz a napja a Saints Row: The Third-nek. Megfelel? <#wave>
Most már azért felrakhatnál valami olyasmit, ami engem is érdekel. <#idiota>
genndy
<#worship><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
😄D

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
koszi szepen 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tehasut
Na, lassan elfogy a THQ Mega Pack.<#wave>

Fpocok
Köcsög bazmeg. Mindent elvisz. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehasut
Az volt. Így még jobb lesz P3dr0nak. <#nevetes1>
zorrobomber
Ez amazonos kulcs volt? Gondolom késõn szólok, de az amazonos alap Supreme Commander kulcs steames aktiválásakor megkapod a kieget is 😊

Tehasut
A Supreme Commander boldog tulajdonosa P3dr0 lett, a Forged Alliance-t pedig MinimAL nevû kedves versenyzõ nyerte. Gratula.
SzirmosSzisza
Nekem az egér nagyon furán mozog, mintha lagolna vagy valami. Bár nincs meg a 30-60 fix fps szóval lehet amiatt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
Igen és értesít róla, ha nem voltál online és írt valaki. Alap, nem is értem eddig miért nem volt ez benne. 😄
Fpocok
Nektek is updattel indított a steam? Úgy látom van valami új nem olvasott üzenet fül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Pontosan. Egész jó, bár nemtom. Valahogy fura.

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Tutorial alapján ez a Cities in Motion kb ugyanaz, mint Transport Tycoon csak talán inkább városon belülre koncentrál.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
A többségnek nem jó, mert azt akarja mit ki van rakva 😊
Egyébként meg akkor rakjon ki egy 1$-os DLC-t és nem egy sok $-os játékot ... vagy egy csillagozott 1$-ost. Vannak akik néha hasonló módon bepróbálkoznak egy 200+$-os Borderlands2 csomaggal 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
kell!!!

köszi

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Szuprémek.

RoboKutya78
Waov skacok lessetek az originre 5 eus árleszállítások vannak LOOL

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Azért mert ingyenes cucc ajándékozásához nem kell felület. Sgifts nem errõl szól.

[merlinw.org]

Mardel
Mert ha sikerül és van olyan idióta akinek így is jó, visszaigazolja, hogy megkapta a giftet, aztán jóváírják a srácnak a GTA Complete Pack értékét.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Laza
Mert ingyenes és van belõle kismillió ... ezzel lenne tele az egész.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RoboKutya78
A gyökere tegnap steamgiften mit csinál, ha nem olvasok bele a fejlécébe megszívom
GTA ful packot dob be felajánlásra egy órás intervallumra már fura volt de mondom próza szerencse.
Erre olvasom a fejlécét mondom mit akar a DOTA2 vel Gta felajánlásban? Olvasom a hszeket egyik nubozik a másik fakezik mutogatnak jobbra balra.
Látom senki se jelentkezik, hát kiderült hogy a majom dota2 akar ajánlani, de mért pont így? Ott a giveaways azt hiszem ott még nem számûzték a játékot. A steamgiftet se vágom mért kellett számûznie a játék listájából?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Sir Quno Jedi
Jah, már el is passzoltam mindet a picsmagba.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mardel
Dota 2?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Sir Quno Jedi
Unknown package (17250)
This is a restricted gift which can not be redeemed in these countries: China

Steam
Gift
Uninitialized

ilyenbõl kaptam már 13 darabot, ez miaszar?+??+?+?+?+??+?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

penge96
Hát, talán sikerül kikönyörögnöm magamnak egy 10-20 eurós "steam számlát", szóval lehetõleg már én is emberi áron fogok hozzájutni a játékokhoz. 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

artschi
vannak jópáran ilyen adakozók... te is vehetsz pl. akciósan, akár 1-2 euróért játékot, aztán bedobod a steamgift-re és kész.

Tudod, adni öröm 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

penge96
Értem, sejtettem mondjuk, csak meglep, hogy ennyire jószándékúak. 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Esetleg Bundle-bõl van olyan játékuk, ami nekik nem kell azt is fel szokták ajánlani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
megveszik õket steam-en pl.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kizárásos alapon veszik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

penge96
Srácok, egy olyan alapvetõ kérdésem lenne, hogy azok, akik Giveaway-re tesznek fel játékokat, azok honnan szerzik õket?

a.carkey
Megint -75%os a sims 3, ami azért nem ér sokat, mert az összes kiegért steamen 66%os árral is cirka 163 eurót kellene kiadni. 😊

A medve nem játék.

genndy
Nem sokat, ismert hiba <#shakehead>
Szerintem mikor éppen ilyen van, akkor nem szabad accountot syncelni, mert amíg nem csináltam, addig tudtam jelentkezni. Közben kénytelen voltam syncelni, de azóta én se tudok. Talán pár nap múlva elmúlik.

bon
Mit lehet olyankor tenni amikor a steamgifts úgy gondolja, hogy nekem megvan a Magicka játék, pedig nincs meg, account sync-et próbáltam már többszõr is. Gondolom a hétvégén elérhetõ Magicka kavarta meg, noha én ki se próbáltam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tutituti
köszönet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jim Morrison
portal1 hez képest nagy elõrelépés, az ilyen demónak elment (nekem az is tetszett baromira), jóval hosszabb, bár a legjobb rész szerintem is a coop 😊 van 1-2 pálya ahol eltököltünk nem keveset 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A single engem baromira lenyûgözött, úgy kellett visszafognom magam, hogy ne egyszerre játtszam végig 😊 A co-op megint mókás, ha van kivel játszani, úgyhogy hajrá!
Béluska74
Portal 2 bezsákolva! Nekiugorhatok végre...sok jót hallottam róla. Az elsõ részt szerettem. Vártam már egy ilyen leárazást (is).

If you give a little love you can get a little love of your own

A Homefront nagyon megfogott, annak ellenére, hogy nem szeretem az ilyen típusú játékokat. Ezt viszont csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszi a felajánlást 😊
genndy
Itt is köszi!

IMYke2.0.0.0
Nagyszerû felajánlások, Köszönjük <#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Itt van 2 újabb THQ gyöngyszem, holnap délig.

Tehasut
A Space Marine-t Krysael, a Titan Quest-et pedig szekesi nyerte, gratula.
nap ajanlata, amit ma csokkentettem 2 darab erejeig: Hitman: Absolution, Steam, 2600. De van meg par hasonlo 😊. Itt egy komplett lista.

@wantonly: koszi

off

genndy
Halljuk az ajánlatokat! 😊