Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Én vagyok vak vagy a Hitman 3 tényleg nincs Steamen? Blood Money ha jól tudom a 4. rész, elõtte pedig a Contracts volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
"Köszönöm szépen - a kíváncsiságom nagy úr. Behörcsögölném 😊" <#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Látom még mindig tart a nagylelkûségi roham <#vigyor>
Köszönet! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Holnap reggelig.

Köszi, aktiváltam is! <#eljen> <#worship>

Laza
Na, csak érdemes volt 103$-ra nyomni a contri értéket, egy 100$-os belépõs sorsoláson 263 emberbõl nyertem egy Deus Ex Collection-t 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vaxi
nem kerül pénzbe

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Amazonon $10-os pakkban a Deadlight, a Mark of the Ninja, a Toy Soldiers, az Insanely Twisted Shadow Planet és az Iron Brigade. Link
SzirmosSzisza
Õõõ hol kell jelszót váltani? Kajak nem találom 😄

szerk.: ja látom a kliensben kell, nvm

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, ennek nem jártam utána.
Csak magamból tudok kiindulni: tojok rá, ha 30-80 Ft-omba kerül egy ilyen SMS, ha ezzel megvédem a fontos leveleimet, a STEAM-fiókomat, és a magánéletemet 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Belépsz mondjuk gmailre->Fiók(jobb felsõ sarok a kis kép melletti nyílra katt)->biztonság->Értesítések

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

papi08
De nekik a kiküldött SMS pénzbe kerül? Azt nem szeretnék sehol sem visszaszedni tõlünk? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Hol lehet bekapcsolni ezt az SMS hitelesítést?

IMYke2.0.0.0
Nincs felára (tudtommal) - hiszen, nem is adtál meg semmiféle banki adatot a kuglinak.

papi08
Hogy mûködik ez az SMS hitelesítés? Van valami felára? 😄

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Szívesen, és bölcs döntés volt 😊

Dj Tommy
Én is bekapcsoltam gyorsan, kösz az infót nektek!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Azóta használom az SMS hitelesítést, mióta egyik ismerõsöm említette, hogy létezik.
Szerintem, manapság ez a fajta paranoia egyáltalán nem árthat.

Vaxi
nekem az volt a mákom, hogy egy alter gmail címre volt regelve a steam, és ez a gmail át volt irányítva egy másik gmailre. ezt a tolvaj nem tudta.
aztán egyszer csak kaptam 6 mailt, hogy jelszóváltás történt gmailen meg steamen is.. a steames emailt nem írta át a hülye, így kértem új jelszót. a lopott gmail meg továbbította nekem a levelet, gyors belépés, mindent lecseréltem.. 😄 néhány nappal késõbb a gmail-em is sikerült visszaszerezni, azóta mindkét címen két szintû hitelesítés van 😄

SzirmosSzisza
Ja ott nekem is, legutóbb próbáltam német proxymról belépni és kiírta, hogy feltörtek és változtassak jelszót <#idiota>

Vaxi
nekem e-mail accountostól vitték el néhány hete a steam-em. 😄
sikerült visszaszerezni, azóta a gmail-en is sms-es hitelesítés van, így biztos nem viszik el 😄

SzirmosSzisza
Yay, valaki feltörte a Steam akkountot, még jó, hogy van ez a SteamGuard 😄

Tehasut
Szívesen, jó kalapálást. <#finom>
Vuhu. Nyertem 😊 Itt is nagyon szépen köszönöm ^^
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Tehasut: ha így lett volna, valószínûleg, mára már megpuhítottak volna, és 14,99 U-nyi pénzzel megrövidített volna engem a STEAM. 😊

pointer4
Köszi, akkor ráér a kövi 75%ig 😄
Tehasut
Hoppá, azt hittem, egész hétvégén 75%-os lesz.
IMYke2.0.0.0
Tegnap még nem 29.99 € volt, hanem csak 14.99 € (75%-os leárazással) - tehát, volt olcsóbb.
S karácsony idején is ennyi volt az ára.

Tehasut
Pont ennyi volt akkor is. Ennél olcsóbb úgysem lesz.
pointer4
Srácok, ez a Tomb Raider collection, jó árnak számít? Volt már olcsóbb karácsonykor pl ?
Tehasut
Jelentkezzetek szaporán, hamarosan lejárnak.

RatBaG
ejj erre beneveztem volna, csak még nincs contrim. 😞 most várom az amazonos akciót, aztán a bundle egy részét lehet feldobom.

Per Aspera Ad Inferi.

Nagyon szépen köszönöm a játékot. 😄

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

penge96
Srácok, lenne egy kérdésem. A Steam-et egy SSD vinyóra telepítem, és ugye a Source motorral futó játékokat nem lehet máshova telepíteni, csak ahol a Steam van. Na, ha azokat átmozgatom egy sima HDD vinyóra (az mklink-es megoldással), akkor lehetséges, hogy a két vinyó nem lesz szinkronban? Pl. a Portal is elég furán fut, meg-megakad. (Nem a vas miatt, eddig teljesen jó volt.)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

IMYke2.0.0.0
#14353-ban el is hangzott ez a feltétel.

szucsy89
Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $0.00.

Hát ezt buktam 😞 pedig jószívû akartam lenni 😄
IMYke2.0.0.0
STEAM - View Profile - Profie settings - és válaszd ezt, majd Save.

Steamgifts-en pedig próbáld újra a szinkronizálást a fiókoddal!

szucsy89
Please change your Steam profile to public to complete the verification process.

Ezt írja ki. Mit tegyek?

IMYke2.0.0.0
Szívesen, bármikor 😊

IMYke2.0.0.0
Minél többet ajánlasz fel, annál magasabb értékhatárral bíró aukcióra léphetsz be.
Saját példám:

genndy
De persze mielõtt bármit felajánlanál, gyõzõdj meg róla, hogy tényleg megvan neked, és tovább is tudod ajándékozni, mert ezt (sajnos) nem ellenõrzi a SG (az SG persze most a SteamGiftset jelenti).
Ha a CS:Source-t tényleg SG-n keresztül kaptad, akkor azt viszont ne ajánld fel, mert bannolnak SG-rõl. Az ott nyert játékot kötelezõ a nyertesnek a saját acc-án beaktiválni (már csak ezért is érdemes lenne utánanézned, honnan is van az...)

Tehasut
Azta, köszi, hogy megmentettél csomó gépeléstõl.<#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Belépsz a Steamgiftsre, ahogy lejjebb írtam. Majd:

Ezután. a megnyíló oldalon szépen kiválasztod a játékot, az adatokat, feltételeket <értékhatár, kezdési idõpont, aukció bezárása> és elkészíted a felajánlást, majd beszúrod a ticketed ide.
Az aukció végén átadod az ajándékot a nyertesnek e-mailen, vagy STEAM-en keresztül, és után bejelölöd, a Steamgiftsen, hogy átadtad - õ megkapja, aktiválja, és bejüli, hogy megkapta. Mindenki jól jár.
Te is, mert a játék értékének megfelelõ Contributor (hozzájárulás) pontokat kapsz, amikkel már jogosult lehetsz bizonyos, ilyen feltételekkel indított aukciókon való részvételre.

genndy
<#crazya>

Van egy ötletem. Szégyenkezés helyett ajánlj fel még egyet. <#nevetes1>
<#worship>
szucsy89
Ja, értem. Köszi a felvilágosítást! 😊
szucsy89
És én hogyan tudok felajánlani valamit? A tegnap kapott CS:Source-t felajánlanám, úgyse játszanék vele.
IMYke2.0.0.0
Ebben az esetben, biztos, hogy nem fog tudni indulni érte 😊

IMYke2.0.0.0
Steamgifts oldalra visznek.
Steamgifts fiókhoz minimum 100 dollár értéket képviselõ játék kell legyen a STEAM fiókodon. Ha ez megvan, akkor belépsz a STEAM-re, majd a Steamgifts-en a "Sign thtough STEAM"-et választod, és be is vagy jelentkezve.
Ezután, ilyen felajánlásokra indulhatsz. Természetesen, csak akkor, ha a felajánló nem adott meg feltételeket a "Contributor only" megadásával.