Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Fúú kösz a linket, még régebben vettem meg de úgy látom azóta adtak hozzá 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Inv1sus
Kérnék egy meghívást a csoportba. http://steamcommunity.com/id/jinxb1rd1987/

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Inv1sus
semmi megtaláltam a linket 😛

Inv1sus
Hogy lehetek sg csoport tagja?

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Egy RoboBlitz-ed nincs?

wantonly
Inv1sus
Értem, köszi.

Más:

Nemrég le volt árazva az Orc must die 2 játék. Sajnos lemaradtam róla, mert nem kaptam meg a fizum idõben, esetleg valaki vett belõle többet? Kellene nekem és a barátomnak.

Tinman
Sajna már megvan.

Akit esetleg érdekel a listából valami, az kérem szépen dobjon p.ü.-t nem akarok én itt offolni, meg csereberélni!

Elnézést kérek MerlinW-tõl!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A http://www.steamgifts.com/ oldalon nem csak a nagy létszámú közösségnek, hanem nyílt/zárt csoportoknak is fel lehet ajánlani játékokat.
Ezért, rengeteg csoport létesült az oldal létezése óta.
Ami minket illet: az SG.hu Steamgifts csoport értelemszerûen az SG.hu-n fórumozókat tömöríti.
Feltételei vannak a belépésnek, és etikai elvárás a tagoktól, hogy a csoport felajánlásokat megköszönjék - itt is, és a Steamgiftsen is -, valamint ne éljenek vissza a bizalommal, ne terjesszék az ajándékot tovább stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Home-ot egy Toki Tori-ra nem cserélnéd el? <#confused> <#smile>

Inv1sus
Elnézést, hadd kérdezem meg: Ez a steam gift csoport ez micsoda? 😊

Tinman
Csere, egyéb, valaki, valamire? :-D

P.ü.!

- Toy Soldiers

- Insanely Twisted Shadow Planet

- Iron Brigade

- Mark of the Ninja

- Beat Hazard

- Sol Survivor

- Greed: Black Border

- Twin Sector

- The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC

- Victoria II.

- Torchlight I.

- Flatout I.

- Trine I.

- Magicka

- Magicka Vietnam

- Home

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BoneDragon
Pofátlanság. Ezt régebben kiegészítõnek hívták és szerintem több mindent tartalmazott mint az a 21 dlc, ráadásul fél áron mint az eredeti játék... Inkább nem írok semmi csúnyát.

Mardel
Hogy kell több pénzt kicsalni a játékosokból lvl1.
Már az alapjáték lemezén lévõ összes DLC tartalom megjelenéskor, és azok aktiválása kód megvétele és beírása után lvl2.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Laza
Anyám, lenyitotta Steamen a Sleeping Dogs DLC listáját és majdnem hanyatt vágtam magam ... 21(!!) DLC ... és összesen majdnem pontosan annyiba kerül, mint a játék.
És komolyan mondom, olyan dolgok vannak benne, amit a játékok aranykorában simán beletettek az alapjátékba.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Banner "kritérium: fél év sg tagság"

Sziasztok, szeretnék belépni az SG.HU steamgift csoportba, 135 contributorom van. Steam ID:Ateszmadman Kösz!
oks
IMYke2.0.0.0
Csak kilistáztam az Originen lévõ összes Spell(force) játékot - azt látod a képen.
Ergo, az Originen NINCS minden SpellForce játék fenn. A kínálata össze sem hasonlítható a GMG-ssel, ahol ugye megkapod:
* 1 rész + kieg
* 2 rész + kiegek
* Faith in Destiniy Digital Deluxe

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Átjött de minek kell az alapot megvenni ha a Deluxe editiont is elég csak megvenni?
Oksa köszi csak meglepõdtem nem akarok a bolhából elefántot csinálni csak meglepett!
IMYke2.0.0.0
Remélem, átmegy a különbség, pusztán a képekkel is:

Origin:

GMG

Sir Quno Jedi
Keveredés. Mindkét bót árul mindenféle játékot. Így ha az adott játékból csak steam-es verzió van, attól még az originnel köthet megállapodást a kiadó, hogy õk is árulják már a játékukat és akkor bezony az originen is meg lehet venni az amúgy steam-es játékot. Hogyne, logikus. Mintahogy a steam is árulhat originra regelendõ játékot. Õk csak boltok, de mindemellett vannak az õ rendszerükhöz optimalizált/átírt játékok is. DE a pénz beszél, kutya ugat. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mardel
Nem, a SpellForce 2: Faith in Destiny játél Steamworks DRM-es tehát steam kell hozzá hogy játsz. Ha nem originrõl veszed meg akkor meg kapsz egy steamre regisztrálható kódot hozzá.
Nincs ebben semmi új, max annyi, hogy az origin hülyén oldotta meg.

AZ klassz mert 4 napja folyamatosan originen 5 FOnt a Spell Force
Van még a mesteri GFWL Markeplace kliesn. =) Meg a GMG Capsule-ja, a Desura, a GOG-nak amolyan Donwload managere van, csak a letöltés felügyeli.

Originnél tényleg awkward, hogy egyes címek (tudtommal) Crysis, Crysis Warhead és Wars, ME2 dgital deluxe telepítõt szedd le, majd telepíti és még patchelni kell. :/ Viszont nekem nemrég csak úgy a sima Crysis-ból LE verzió lett, minden extrával. 😄

Hjaja és az origin hozzá segített mert bejött kiírta telepíteni kell rákattintottam bejött egy steam olda cd key kellett neki az origin kiírta a cd keyt azt bemásoltam oda és onnantól kezdve steames! 8) Éljen a Borg system!
Mardel
Hm...
Spellforce Complete Collection (Steames)

Ma du. 3-ig -75%. Ezzel a kóddal csak 8€. GMG20-PJFEW-Y16HK

WAT? steam átmegy borgba és asszimilálja az origin telepített játékait vagy hogy van ez? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem vagyok oda meg vissza csak ez olyan az Én olvasatomba mintha Mintha rendelnék egy BMW-t és a Merci szállítaná le nekem amit az Opelnél vehetnék át! Nekem ez kicsit fura ,de Õk tudják!
Konkrétan az Originen vettem az originen töltöttem és mikor kész installáláskor elindult a steam és már a steam upragetelte és a steamet kell elindítanom ,hogy játszhassak vele 8)
DarkSector
Van hát, ez nem meglepõ.
Ez így van rendjén.
Amúgy az összes játék ilyen, ami Origin-es elvileg mivel EA accountot használ.

Dead Space, Dead Space 2, mindegyik EA-s gém ilyen amihez mellékelnek steam-en cd-kulcsot...
Értsd multi van benne, jobbára azok mellé irja ki a steam.

Dead Space 1 pl nem multis, azt ki lehet kutatni asszem regedit-bõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Nem, de nagyrészük cd kulcsát belehet regisztrálni originre. Általában azokat aminek a következõ része csak originre jön ki pl.: Crysis 2, Dead Space részek.

SzirmosSzisza
Mikor a Steam kezdte akkor õ is szar volt. Most legalább kapott konkurenciát és nem egyedül van (GoG-nak ha jól tudom nincs kliense, más meg nem nagyon ugrik be). Illetve, ha a Steamet, mint platformot nézed akkor õ is elégég gagyi. Ha nem lenne kismillió akció akkor nem használná ennyi ember.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jaj szegény EA 😞
hát most aaaannyira megsajnáltam õket 😞

Sir Quno Jedi
Nem tom mit vagytok oda. Van steames gamma amit originre kell regelni és van origines gamma, amit meg steam-re. Én mindenfélével taliztam már.

Jah és ha eredeti EA/Bioware gamma, akkor az origin is csak letölti és már játszhatsz is vele, nem baszakodik semmiféle külsõ telepítõvel. Nyilván csak azzal kell szenvednie, amibõl nincs direkt originre megírt telepítõjû változat. A steam óriási elõnyben van, mert már évek óta van steam változat a játékok jó részébõl. Ezt a hátrányt sem az origin, sem senki nem fogja már tudni ledolgozni nyilván.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Hab a tortán 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tehasut
Ami után ráadásul még kézzel kell letölteni és telepíteni a patcheket.
Irtó béna.
Laza
Az Origin messze van még attól, hogy Steam legyen. Az is milyen, mikor leszedsz egy játékot, majd indításnál konkrétan a telepítõje indul el, mint ha csak egy iso-t húztál volna le.

RoboKutya78
Na akkor ezért nem kaptam meg a Burnout Paradise játékot már vagy 3 napja?
Hétfõn kiverem az originesekbõl😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ryder62
Valaki írta hogy ha van Steam accon olyan EA játék ami Originen is megvehetõ, és csak elõbbin van meg, akkor auton hozzáadja az Origin acchoz is a játékot.

Ettõl függetlenül vicces történet ez 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ez mindig is érdekelt. Ergo ha Originen is veszed, de ugye SteamWorks cím - nem is egy van fennt - akkor felteszi Steamre?!

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

Na ma unatkoztam és mondom játszok valami régivel. Felmegyek ORIGIN-re oh látom 5 Font akció van Spellforce 2 5 font na mondom megveszem. Tölti az ORIGIn aztán mikor kész írja telepítés erre mikor rányomok elindul a STEAM-em. Szóval a Sztori. Vettem egy játékot Originen amit a Steamre telepít! Ilyet se láttam még 8)
Tehasut
Nem értem még el az 500 pontot. <#nevetes1>
Még lesz 1-2 apróság, utána egy ideig pihizek. Meg a bankszámlám is.
Laza
Köszönjük 😊

A Toy Soldiersnek anno csak a demóját nyomtam X360-on, kellemes kis játék 😊

Laza
Akkor miért nem cserélik ki, törlik ki azt a zenét? Sosem értettem ezeket a baromságokat. Most vagy engedélyezik, hogy a játékban örökre benne lehet, vagy töröljék ki ... ezt a hülyeséget.

wantonly
Nem nehéz utánajárni.

Azért nincs fent, mert egy noname zenekar számának jogait ami szerepel a játékban, nem újította meg a steam, vagy nem tudtak megegyezni.

Song: "Immortal" by the rock band Clutch.