Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Más:
Nemrég le volt árazva az Orc must die 2 játék. Sajnos lemaradtam róla, mert nem kaptam meg a fizum idõben, esetleg valaki vett belõle többet? Kellene nekem és a barátomnak.
Akit esetleg érdekel a listából valami, az kérem szépen dobjon p.ü.-t nem akarok én itt offolni, meg csereberélni!
Elnézést kérek MerlinW-tõl!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezért, rengeteg csoport létesült az oldal létezése óta.
Ami minket illet: az SG.hu Steamgifts csoport értelemszerûen az SG.hu-n fórumozókat tömöríti.
Feltételei vannak a belépésnek, és etikai elvárás a tagoktól, hogy a csoport felajánlásokat megköszönjék - itt is, és a Steamgiftsen is -, valamint ne éljenek vissza a bizalommal, ne terjesszék az ajándékot tovább stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
P.ü.!
- Toy Soldiers
- Insanely Twisted Shadow Planet
- Iron Brigade
- Mark of the Ninja
- Beat Hazard
- Sol Survivor
- Greed: Black Border
- Twin Sector
- The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC
- Victoria II.
- Torchlight I.
- Flatout I.
- Trine I.
- Magicka
- Magicka Vietnam
- Home
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már az alapjáték lemezén lévõ összes DLC tartalom megjelenéskor, és azok aktiválása kód megvétele és beírása után lvl2.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
És komolyan mondom, olyan dolgok vannak benne, amit a játékok aranykorában simán beletettek az alapjátékba.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ergo, az Originen NINCS minden SpellForce játék fenn. A kínálata össze sem hasonlítható a GMG-ssel, ahol ugye megkapod:
* 1 rész + kieg
* 2 rész + kiegek
* Faith in Destiniy Digital Deluxe
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Origin:
GMG

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nincs ebben semmi új, max annyi, hogy az origin hülyén oldotta meg.
Originnél tényleg awkward, hogy egyes címek (tudtommal) Crysis, Crysis Warhead és Wars, ME2 dgital deluxe telepítõt szedd le, majd telepíti és még patchelni kell. :/ Viszont nekem nemrég csak úgy a sima Crysis-ból LE verzió lett, minden extrával. 😄
Spellforce Complete Collection (Steames)
Ma du. 3-ig -75%. Ezzel a kóddal csak 8€. GMG20-PJFEW-Y16HK
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez így van rendjén.
Amúgy az összes játék ilyen, ami Origin-es elvileg mivel EA accountot használ.
Dead Space, Dead Space 2, mindegyik EA-s gém ilyen amihez mellékelnek steam-en cd-kulcsot...
Értsd multi van benne, jobbára azok mellé irja ki a steam.
Dead Space 1 pl nem multis, azt ki lehet kutatni asszem regedit-bõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
hát most aaaannyira megsajnáltam õket 😞
Jah és ha eredeti EA/Bioware gamma, akkor az origin is csak letölti és már játszhatsz is vele, nem baszakodik semmiféle külsõ telepítõvel. Nyilván csak azzal kell szenvednie, amibõl nincs direkt originre megírt telepítõjû változat. A steam óriási elõnyben van, mert már évek óta van steam változat a játékok jó részébõl. Ezt a hátrányt sem az origin, sem senki nem fogja már tudni ledolgozni nyilván.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hétfõn kiverem az originesekbõl😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ettõl függetlenül vicces történet ez 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Még lesz 1-2 apróság, utána egy ideig pihizek. Meg a bankszámlám is.
A Toy Soldiersnek anno csak a demóját nyomtam X360-on, kellemes kis játék 😊