Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én túl sokat tanakodtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Ja, nem sok idõ volt gondolkodni, csak venn egybõl, vagy lemaradni. 😊
IMYke2.0.0.0
Valóban az én memóriámmal van a gond: SAJÁT üzenetem, akkor estérõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Nem kell screenshot, a másik fórum órája még mindig jól jár.

1
2

"Timeo Danaos et dona ferentes."

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy nem készítettem képernyõlopást a dologról - 19:00-kor jelent meg a Sleeping Dogs 'véletlen leárazás', és 19:05-kor már nem volt elérhetõ.

BoneDragon
Kicsit utána olvastam és elvileg az a hiba, hogy US kulcsokat osztogat a steam. <#vigyor><#falbav>

Mardel
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=33747563&postcount=20

És én is fél órára emlkészem, lehet te késõbb kezdtél el dillemmázni.

IMYke2.0.0.0
"akcióváltást követõ 30-45 percig" - kereken 5 percig volt.
Emlékszem rá, ott morfondíroztam az egész felett, s mire döntöttem, már a rendszer megoldotta helyettem a Gordiuszi csomót.

Mardel
Mellesleg a keresõ most se dobja be a complete packet, csak ha arra keresel rá, azt meg nemhiszem, hogy a GTA4 odlalán nem lett volna megemlítve a complete pack és hogy az is le van árazva.
Mivel azok nem ajánlottak, hanem "Ezt a játékot tartalmazó csomagok", tehát minden olyan vásárolható packot kilistáz amiben az adott játék van.

Mardel
Szerintem az nagyobb "disznóság" volt mikor egy ideig árulnak valamit -66%-al és tudod hogy nem lehet ennél nagyobb még 1-hónapig. Aztán "véletlenül" elárazzák azt a játékot másnap és kap -91%-ot. (Sleeping Dogs) ÉS amit mondjuk elõzõ nap megvettél 16.99€-ért azt következõ nap megtudtad venni igaz "csak" akcióváltást követõ 30-45 percig 4.49€-ért.

Laza
Szerintem hagyjuk ezt a beszélgetést, mert úgy látom nem akarod megérteni ...

Nem mostanról van szó, hanem a karácsonyi vásárról (el kéne olvasni) ... nem adta ki a keresõ a 'grand theft auto' szóra, nem volt rajta az akciós felsorolás listán, ugyan a GTA 1-2-3-VC-SA játékok oldalán megjelent, mint ajánlott csomag, de pl a GTA4 Complete alatt NEM. Konkrétan csak azok alatt jelent meg, amelyek OLCSÓBBAK voltak, mint a csomag ... a GTA4 Complete meg drágább volt kb 1 eur-al, így ott nem jelent meg!

Tehát csak azok láthatták a csomagot, akik vagy rákerestem min a 'grand theft auto c'-re, vagy bementek valamelyik olcsóbb GTA játékhoz direkt.

Persze érdekes mód most meg benne van a nagy listában is meg a GTA4C alatt is ajánlja.

Ha Neked ez nem manipuláció, akkor nc ... persze lehet azt mondani, hogy az emberek a hülyék, nem a cég aki 'eldugja' elõlük ... de ezen a hozzáálláson már nem is csodálkozom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mardel
Szerintem ez nem manipuláció, mert a GTA mindegyik megvásárolható részénél ott van Complete Pack is, aki meg pusztán figyelmetlen, az így járt.

Laza
Az ok, de a 'manipulációt' ez nem befolyásolta 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Steamgifts nagyon szenved mostanában nem?

(akkor nekem még szerencsém volt velük.) Gta kódok közül mind jó volt

SzirmosSzisza
Régen volt valami olyasmi, hogy elfogytak a GTA 4 kulcsok, nézz körül fórumon, hátha akció miatt megint hasonló bajok vannak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Max annyi, hogy aki 2012 novembere után veszi meg, annak hiányzik kb. 10 szám majd a Vice Citybõl.

Mondjuk ez még mindig jobb, mintha vissza se rakják.
Pl Steamen a Hitman Contracts is ilyen miatt nem elérhetõ, ott 1 szám licence nincs megújítva, ezért nem kerülthet a digitális boltokba.

BoneDragon
Nem kell kötõjelet írni. Írtam már gta topicba állítólag ez rég óta ismert hiba, szóval várok a supportra.

Fura. Nekem még be sem kellett írnom. felismerte magától ha steambõl indítottam. Megnézted a kötõjeleket elírásokat? (amúgy lehet hogy key generatorral korábban valaki már lewarezolta. ebban az esetben meg a Rockstarnak kell írni)

Laza
Oké, de ennek ahogy láthatod semmi köze nincs ahhoz amirõl én írtam ... mert a keresõvel is elõ lehetett csalni a fullosat, meg is lehetett venni, a top listában is benne volt.

BoneDragon
Nekem az utolsó kettõvel van gondom. Nem tudok vele játszani, mert a games for windows nem fogadja el a cd kulcsokat...

Laza
Eur-ban egyforma mindkettõ ára. Karácsonykor meg a GTA4C 8-9 eur között volt, míg a GTAC 7-8 között 😊

Én az elõzõ leárazáson vettem meg a complete packot 7.49 euróért. Eszméletlen olcsó. Nekem mûködik gond nélkül az összes. Gta 1-2-3 vice city, san andreas, gta iv, gta episodes of liberty city.

Mardel
Egy ideig nem volt complete pack, mivel a GTA Vice City is lekerült steambõl egy idõre, majd vissza és veleegyütt visszakerült a complete pack is.
Viszont az "új" Vice Citybõl pár zene hiányzik, mert lejárt a licence.

BoneDragon
Szerintem nagyon megéri a pack, de rengeteget szívok vele, most éppen a support válaszára várok...

Zeller01
nálam a complete pack drágább 1.25 fonttal

. : Z E L L E R : .

Laza
Értelmet nem kell keresni, már 1.5 évvel ezelõtt is ugyanennyiért adták a téli vásáron, Én akkor vettem meg kb 7eur-ért 😊
A legjobb csomag 😊

Egyébként a legutóbbi téli vásáron vicces volt, hogy eladásokban a kb 1 eur-al drágább GTA4 Complete (mikor aktív volt) mindig az elsõ 10 közé verekedte magát eladásban a full csomag mellett ....... és nem véletlen, ugyanis ilyenkor a GTA-kat külön lapon felsoroló oldalon minden rész külön ott volt + a GTA4C ... de a fullos csomag nem (miközben az is akciós volt) ... illetve a keresõbe ha a 'grand theft auto'-ra keresve is minden feljött, csak a complete nem!! De ha beírtad még mögé, hogy comlete, akkor igen. Én is úgy vettem meg öcsémnek, hogy direktbe rákerestem, azt hittem nincs is.

Szóval cseppet megvezették a népet szvsz.

wantonly
Az elsõ két rész elvileg már ingyen letölthetõ, de a Vice City és a San Andreas is benne van a csomagban, már ezért többet nyújt mint a sima GTAIV csomag. Viszont az új GTA nekem rosszul fut és 720p-ben baromi ronda is úgyhogy számomra kimarad ez a pack.
SzirmosSzisza
GTA 1-2 amúgy is ingyenes, ahogy látom Steam se számít fel érte pénzt 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

OptimusPrime
Azért is írtam, hogy nem látom a logikát benne, de lelkük rajta.
Jó, a GTA1-2 az kábé azoknak mond sokat, akik még 486-os korszakban ismerték a GTA-t, akinek a 3 vagy még többüknek a SA volt az etalon az már erre vissza sem néz, nagy hiba ez utóbbi egyébként, mert a GTA itt alapozta meg magát, csak a 3 hozott ugye technikailag annyi újdonságot, amivel végül is a mai fejlesztések alapját adta (a 3D-s világot, mondjuk), de a tematika az 1 rész óta adott, viszont 320x240-es felbontásban DOS alól játszva az igazi! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

wantonly
Akkor benéztem, viszont így már tényleg nem értem miért árulják egy áron, amikor a Complete Pack ad még +5 játékot.
OptimusPrime
Nekem úgy tûnik, hogy tartalmazza.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, hogy kijavítalak, de:

Grand Theft Auto IV: Complete Edition vásárlása
GTA IV: Complete Edition includes Grand Theft Auto IV and Episodes from Liberty City.
* GTA 4
* Episodes from Liberty City ***

Grand Theft Auto Complete Pack vásárlása
* Grand Theft Auto IV
* Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City ***
* Grand Theft Auto: San Andreas
* Grand Theft Auto: Vice City
* Grand Theft Auto III
* Grand Theft Auto 2
* Grand Theft Auto

*** = Hivatalos honlap: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City includes both
The Lost and Damned, and The Ballad of Gay Tony together on disc and does not require a copy of the original Grand Theft Auto IV to play.

wantonly
A Grand Theft Auto IV: Complete Edition tartalmaz még két kiegészítõt a 4. epizódhoz, a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony-t. Ezzel szemben a GTA4 Complete Pack ezeket nem tartalmazza... Logikát ne keress benne. 😊
Mardel
Másnál is a Driver San Francisco ezt írja, ha multiplayer-re megy, hogy Connection lost?

Csak mert rég játszottam vele, és nemtudom, hogy nálam van gond vagy szarakszik az ubisoft szervere, mert már újrtelepítettem, tûzfalat és vírusírtót is kikapcsoltam...

OptimusPrime
Nézegetem ezt a GTA-pakkot, ennyiért nem is tûnik rossz vételnek.
A logikát mondjuk abban nem látom, hogy a sima GTA4+ELFC ugyanannyiba kerül, mint a GTA komplett pakk GTA1-2-3-SA-VC-IV-EFLC, de ez utóbbi nagyon is jó árban van.

Kereskedtem velük. Mind a steamgift táramban van😊

Mardel
Egyébként az 4 copies nem csak 3?

Mert ha 4-es pakkban veszed, akkor egyet aktivál nálad és marad 3 elajándékozható példányod.

DarkSector
Na akkor jó, sok sikert, nem kell ezért elnézést kérni, ajándékozol, nem eladsz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
A giveaway adatlapján a "signature" fülön ott a link, amit be lehet illeszteni a fórumba.
Vaxi
mi köszönjük, neked véletlenül sem kell elnézést kérned senkitõl 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sikerült törölni, jelenleg ezt írja: The maximum number of giveaways based on your current feedback score has been reached. Once your current giveaways come to a close, and gifts are received, you'll be able to post additional gifts.

Írtam a supportnak amint tudom küldöm és akkor beállítok 2-3 napot hogy mindenkinek legyen ideje jelentkezni.

Köszönöm a megértésetek és elnézést

DarkSector
Rövid ideig engedi csak törölni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Akarom mondani, megoldás lenne.

Hogy lehet olyan szépen belinkelni ahogy csoli31 tette?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ez jó ötlet lenne. <#eljen>

jetblack
Az jo lenne szerintem sok ember ugyan ezen a velemenyen van

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Azon gondolkozom hogy törlöm a giveaway-t és felrakom újra hétfõ esti lejárattal. Mit szóltok hozzá?

SenorGrande
Sehogy. Szinkronizált a Steamgifts az acc-oddal, és azt látja, hogy neked már megvan.
Pedig nem lenne bonyolult elkerülni. Kedd-szerda magasságában szinkronizál egyet az ember, és nem kavar be az esetleges hétvégi ingyenes játék.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

jetblack
Ha valaki tudja hogy lehet megoldani hogy tudjon az ember jelentkezni a forge-ra az legyen olya jokislany 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Én is ezt jeleztem:

"Sajnos, amíg ingyenes (ezen a hétvégén), addig "Exists on Your Account" van és nem lehet jelentkezni rá 😞"