Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért van pár de nem vészes

Köszi

wantonly
Holnap estig.

SenorGrande
Van pár kivétel azért! Akkor találtam ezt a listát, mikor megvettem az IL-2 Sturmovik: 1946-ot, és nem tudtam vele online repülni. Elég dühítõ volt.
Egy éve volt utoljára frissítve a lista, remélem azért, mert nem kellett azóta semmit feltenni rá. 😊
Unpatched games on Steam.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Ha valakit érdekelne: Best Buy. Borderlands 2 75% off 10 Eur

Borderlands 2 10 EUR 75% off

Természetesen STEAM-es

SzirmosSzisza
Ha már aktiváltad nem tudod cserélni, legfeljebb akkor, ha ajándékként vetted és ott van a tárgytárolódban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az már nem fontos köszönöm. Úgy azért kiály😊 pl a GTA vice city vagy a 4-nek az összes patch-e fent van.. volt pár😊

attiGT
#16044 vki?

genndy
Mindig minden Steames játék a legfrissebb, a Steam is mindig megkapja a hivatalos patcheket.
Egy kivételrõl tudok: STALKER-SHOC. Ehhez kijött egy orosz 1.6 patch, ami a Steamre nem került fel, de csak a multiplayert módosítja. Ezért ha ilyen szervereken akarsz játszani, akkor vagy nem tudsz, vagy kézzel rábûvölöd ezt a patchet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Steam minden esetben lefrissíti a játékokat, vagy csak azokat amiket direkt steamen frissítget a gyártó? Tehát 100% hogy minden steames játékom a legfrissebb, vagy le kell szednem patch-eket nekem külön?

SzirmosSzisza
GTA 3 és Vice Cityiben is van widescreen opció. (az más kérdés, hogy szerintem picit fura, mondjuk itt van valami fix féle.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
A steames verzió nem különbözik más verzióktól. Ha eredeti akkor lehet frissíteni, nyilván a megjelenés óta kijött a játékhoz egy rakás pacth és tudomásom szerint a Vice City-ben is van 1920x1080-as felbontás.
Vannak modok az interneten, amivel "hádésíteni" lehet régebbi játékok felbontását. Ajánlom, nézz utána, hogy az aktuális játékhoz éppen van-e.
Ryder62
Mindig is foglalkoztatott ezért fölteszem a kérdést:

Ha az ember Steamen megvesz egy régi játékot pl GTA Vice City akkor az támogatja a full HD felbontásokat is. (gyanítom hogy nem) Köztudott hogy mikor a játék megjelent csak és kizárólag 4:3-as felbontások léteztek még.

Nah most azért egy 16:10-es, 16:9-es moitoron nem lehet túl élvezetes egy játékot 4:3-ban tolni.<#rolleyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

attiGT
Sziasztok!

Nagyon megtetszett ez a Don't Starve nevû játék. Olvasgattam a hivatalos fórumot és lehetséges, hogy cseréljünk Steamen keresztül játékokat (legalábbis ez az, amit kivettem azokból a topicokból).

Sokak felajánlják a Don't Starve játékukat például Torchlight 2-ért cserébe, ami nekem megvan.

Na most, lehetséges, hogy én azt elcseréljem valakivel egy Don't Starve-ra? Ha igen miképp? Biztonságos?

Elõre is köszi a válaszokat, nem vagyok jártas Steamben..

Karácsony van?😊 Köszönjük a felajánlást

mooo

GL
RiCSi1234
Valóban az, Köszönjük!

GTA V (*.*)

Köszönöm, zseniális játék.

mooo

Sok szerencsét!
Nincsmit. Én sem bírtam ki és egyet feltelepítettem magamnak is 😄

zorrobomber
kíváncsi lennék mit ivott aki kitalálta hogy legyen lunar bundle a neve

KiruHoshino
Köszönöm a játékot. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Steam chat felugró ablakot nem lehet átrakni jobb oldalról baloldalra valahogy? (mikor játék közben valaki irogat)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Lesz még párszor elhiheted!

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Oh f*ck, hogy ilyenkor nincs a paypalomon, mikor -75%-on van a legacy of kain bundle. 😞

MerlinW
Olyasmi, de nem az a lényeg. Nagybetûs hangulata van a cuccnak. Asszem egy Silent Hill-es csóka dobta össze.

[merlinw.org]

Mardel
Miben csinálták, flash?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

BoneDragon
Huh ez a Lone Survivor remek kis játék, nagyon megéri az árát!

TBTPumpa
<#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most már linkelhetek is😊 Aki még nem regisztrált tegye meg, van még 1 napja:

(szükséges lehet a forge trial verziójának a törlése (helyi fájlok törlése) pucoljátok ki teljesen a steambõl, majd szinkronizáljátok újra a steam fiókotokat, utána tudtok jelentkezni)

DarkSector
A gyakorlottaknak ez nem akkora nagy átverés, de a kezdõk figyeljenek ez pl egy átverõs oldal (PH-n láttam).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
<#taps><#vigyor2>

jetblack
Nekme steamgiften igaz hogy csak group nyeremenyeim vannak de relative szerencses vagyok

Giveaways Entered 362
Gifts Won 9

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

BoneDragon
Indie-re gondoltam. 😊

SzirmosSzisza
Ha a Humblere gondolsz azért, mert direkt telefonos <#idiota>

BoneDragon
Ezeket a felesleges android játékokat amiket adnak bundle-hoz, el lehet valahol passzolni? Nem is értem miért pakolnak bele ilyeneket..

Maak
En sg-n kivul mashol nem nyertem meg, se playblinken se gamemineren, se galagiveaways-en.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Én eddig 4x nyertem Playblinken 1090-bõl, ebbõl 2 charity giveaway volt (Assassin's Creed 3 és Alan Wake: AN), 2 pedig sima (Renegade Ops, Torchlight).

Ez jobb arány, mint steamgifts-en (12/4426) 😊
Gameminer: 6/562
Galagiveaways: 3/172

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

KiruHoshino
Köszönjük a nagylelkû felajánlásod. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Sziasztok

Akkor 2.0 újra elküldöm a giveaway-t. Mivel töröltem kaptam egy kis büntetést a szabad slotjaim elfogytak. Írtam a supportnak 3mat felszabadítottak, úgyhogy majd két részletben rakom fel. Május 1. este 8-ra állítottam be, így biztosan mindenkinek lesz ideje frissíteni a steam profilját és jelentkezni a játékra. Sok sikert.

http://www.steamgifts.com/giveaway/LyEFh/forge/

tutituti
Serius sam-et(még nem jött meg)

Amúgy ezzel a steames fiókkal most tartok majdnem 500 próbánál.
acsik nagy része sincs meg és én is max 20ezer körül érek el pontot(Highest scores: Blinkeled - 34600 Blink Shooter - 26400 )

De ezek akkor szerencsék voltak hogy el se hiszem 😄

Nem dicsekvésképp írtam,csak mindenhol nyertem már és megfogadtam hogy ezentúl csak olyanra nyomok ami kell is(playblinken).Eddig mindenre bepróbálkoztam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
Nekem 1000+ jelentkezésem van ott, ebbõl mindösszesen 1 alkalommal nyertem. És hiába játszottam ennyit, akkor se tudok olyan sok pontot szerezni a játékokban (20-25.000 pont között szokott lenni max), nem tudom mások hogyan csinálják.
BoneDragon
Mit nyertél?

tutituti
két év kitartó playblinken való próbálkozás után, nem a játék illetve nyeremény miatt,csupán kételkedtem hogy lehet nyerni,hát sikerült!

Bár itt már írta valaki hogy nyert de kb. kevesebb az esély mint steamgifts-en 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Mardel
Egy Bully -75%-nak örültem volna így utolsó napra, de minden maradt úgy ahogy volt. <#sniffles>

IMYke2.0.0.0
Nálam sem fut.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Steamgifts.com nálatok sem mûködik? Nekem kora délután óta leállt.

Botond
Hát ahogy azt többször említettem, ha elõre tudom, hogy ilyen jó játék, akkor már rég megadtam volna érte a teljes árat. 😊