Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy éve volt utoljára frissítve a lista, remélem azért, mert nem kellett azóta semmit feltenni rá. 😊
Unpatched games on Steam.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Borderlands 2 10 EUR 75% off
Természetesen STEAM-es
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy kivételrõl tudok: STALKER-SHOC. Ehhez kijött egy orosz 1.6 patch, ami a Steamre nem került fel, de csak a multiplayert módosítja. Ezért ha ilyen szervereken akarsz játszani, akkor vagy nem tudsz, vagy kézzel rábûvölöd ezt a patchet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha az ember Steamen megvesz egy régi játékot pl GTA Vice City akkor az támogatja a full HD felbontásokat is. (gyanítom hogy nem) Köztudott hogy mikor a játék megjelent csak és kizárólag 4:3-as felbontások léteztek még.
Nah most azért egy 16:10-es, 16:9-es moitoron nem lehet túl élvezetes egy játékot 4:3-ban tolni.<#rolleyes>#rolleyes>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nagyon megtetszett ez a Don't Starve nevû játék. Olvasgattam a hivatalos fórumot és lehetséges, hogy cseréljünk Steamen keresztül játékokat (legalábbis ez az, amit kivettem azokból a topicokból).
Sokak felajánlják a Don't Starve játékukat például Torchlight 2-ért cserébe, ami nekem megvan.
Na most, lehetséges, hogy én azt elcseréljem valakivel egy Don't Starve-ra? Ha igen miképp? Biztonságos?
Elõre is köszi a válaszokat, nem vagyok jártas Steamben..
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Giveaways Entered 362
Gifts Won 9
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ez jobb arány, mint steamgifts-en (12/4426) 😊
Gameminer: 6/562
Galagiveaways: 3/172
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Akkor 2.0 újra elküldöm a giveaway-t. Mivel töröltem kaptam egy kis büntetést a szabad slotjaim elfogytak. Írtam a supportnak 3mat felszabadítottak, úgyhogy majd két részletben rakom fel. Május 1. este 8-ra állítottam be, így biztosan mindenkinek lesz ideje frissíteni a steam profilját és jelentkezni a játékra. Sok sikert.
http://www.steamgifts.com/giveaway/LyEFh/forge/
Amúgy ezzel a steames fiókkal most tartok majdnem 500 próbánál.
acsik nagy része sincs meg és én is max 20ezer körül érek el pontot(Highest scores: Blinkeled - 34600 Blink Shooter - 26400 )
De ezek akkor szerencsék voltak hogy el se hiszem 😄
Nem dicsekvésképp írtam,csak mindenhol nyertem már és megfogadtam hogy ezentúl csak olyanra nyomok ami kell is(playblinken).Eddig mindenre bepróbálkoztam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Bár itt már írta valaki hogy nyert de kb. kevesebb az esély mint steamgifts-en 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.