Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Már megoldottam. 😊

#15956 Érdekes azt jelzi már van az accountomon, pedig csak a hétvégi akciót jelzi amit le se töltöttem.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok

4 copies Forge. Jelentkezzetek rá bátran jó sokan. E-mailben vagy steamen fogom küldeni amelyik kényelmesebb.

http://www.steamgifts.com/giveaway/BeUiA/forge

BoneDragon
Megvettem a gta bundlet de nem indul el a gta4. Rányomok a playre, bejön a social club amire készítettem accountot, nyomom a playt ott is és nem történik konkrétan semmi. Erre valakinek ötlet?

Köszönöm a választ.Így már értem 😊
Olyan játékot nem tudsz átadni, eladni, elajándékozni, stb., ami be van regisztrálva a Steam fiókodba. Maximum csak olyant tudsz, amit ajándékként vettél és a Tárgytárolódban szerepel, esetleg fel nem használt kulcsot. Ha ott van egy játékod, akkor azt el tudod küldeni email-ben, direkt barátnak, esetleg rákattintasz a profiljára is kiválasztod a Meghívás tárgycserére opciót.
Valóban, kösz 😄

IMYke2.0.0.0
Elsõ napon annyiért voltak. Holnap már csak 66%-on lesznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ryder62
Nektek is lassú a kliens?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mardel
Most kapta meg a -75%-ot.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Látom Rockstar hétvége van, ma a Max Payne van jól leárazva, kérdésem az lenne hogy a GTA-k voltak már a mostani hétvége keretében -75% körül?

Sziasztok !

Bocs a lámáskodásért, de hol találok egy konkrét leírást hogy miként tudok üzletelni akár baráttal (Csere, átadás stb...).
Van egy Killing Floor-om (bundle asszem) amit lepasszolnék elcserélnék de sehol egy konkrét leírást nem találtam.Itt lehet elcsattant már de az alap FAQ-ban nem találtam, topicban pedig elég bogarászós.
A steamgifts-en is elnyomnám, de nem tudom pontosan hogy kell (Hülyeséget nem akarok csinálni).Van vmi összegzett helpetek erre.Bocs ha béna vagyok ezért elõre is elnézést kérek.Köszönök minden segítséget elõre is.
Mardel
Mert tegnapig -75%-ban volt, mostmár csak -66%.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

bakvarnyu
Tegnap még 9.9 EUR volt a La Noire complete, ma meg már 13.6 ? Érdekess

Köszi a felajánlást,én nem nevezek be rájuk mert nem érdekelnek aki szeretné õket legalább olyan nyerje hogy játszon is velük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Köszönjük a felajánlásokat😊

Laza
Mindegy, már átpasszoltam haveromnak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TBTPumpa
Köszi a felajánlásokat! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
<#worship>

Ha kérhetném olyanok jelentkezzenek rájuk, akik tényleg játszanának is vele. Olyanoknak nem igazán akarom odaadni, akiknek csak még egy (vagy több) sor kell!
Sok sikert, és majd jó játékot hozzá! 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

SenorGrande
De rendszeresen szinkronizálnod "kell" a profilod a SteamGifts-cel. Adatbázisuk van róla hogy mit nyertél, és mi van az acc-odon. Nem nehéz rászûrniük akár csak egy automatikus scriptel is, és könnyen jöhet a ban.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

MerlinW
Azt nem õk figyelik, hanem a felajánló. Egyébként meg, ha privát a profilod, akkor nézhetik...😊

Egyébként nem értem miért SGifts-en akarjátok nyélbe ütni. Laza összeírja a jelentkezõket, aztán kisorsolja a nyertest. Nem éppen spanyolviasz😊

[merlinw.org]

genndy
Az ötlet jó, de ha azt is esetleg figyelik (mmint hogy ugye a nyertesnek a Steam accountján aktiválnia kell a játékot 7 napon belül), akkor a nyertes megszívja...😞
De még talán ez a legjobb ötlet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RatBaG
ha a szabályzat külön ezt nem tiltja, akkor private giveaway, aztán csoki...

Per Aspera Ad Inferi.

BoneDragon
<#sir>

Laza
Gondoltam elintézzük magunk között ... de mindegy, odaadom egy havernak oszt jónapot 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TheGrinder
Elvileg csak Steames játékokat lehet kisorsolni, mert azt vissza tudják nézni, ha azóta nem változtak a szabályok.

Laza
Na, lehet lenne egy feles Mass Effect 2-m ... de ugye azt nem tudom kisorsolni a SteamGifts-en ... mármint ki tudnám, az jó nektek ha Origines és nem Steames? 😊

MerlinW
Nem DT:KK m4z? 😊

[merlinw.org]

bakvarnyu
Én úgy tudom a TD MK F4 lesz.

SzirmosSzisza
Hallott valaki valami biztos infót arról, hogy CS:GO f2p lesz?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezesetben íme 😊 :

Te is fiam, Bluetooth?

Ahh, már hogyne lenne! 😊

Hearts of Iron 3-ra lenne legalább 2 jelentkezõ?
Ha igen, akkor a csoportnak indítok giveaway-t, ha nem akkor open lesz.

Te is fiam, Bluetooth?

Ryder62
Rockstar Games Sale Weekend van. GTAk, Max Payne-ek, LA Noire stb.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Köszönöm elfogadtam a meghivást. van még valami teendõm?
kill3r21
Milyen naívak vagyunk/vagy vagyok? 😄
kill3r21
portal jöhet ha van még 😊
Hali, wormsre beneveznék ha lehetséges! Köszönöm.

sznus
Újabb 3 PM ment a Worms ügyében. 1 db van már csak!

Béluska74
Ha akad még Worms...akkor benevezek...ha akad...

If you give a little love you can get a little love of your own

extra sensory
Mostanában egy steam játék eléggé laggol... Mindig 70 alatti volt a pingem, azaz zöldben volt, most meg 90-100 vagy afelett... semmi nem változott, ugyanazokon az official szervereken játszok és elvégeztem az integritás ellenõrzést is, nem talált hibás fájlt.

A konfigom is ugyanaz, minden, szóval nem értem miért emelkedett meg a pingem ennyire és ez állandósult mert már elég rég ilyen és nem megy lejjebb. Mi ennek az oka?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

tutituti
Egy Worms-ért én is ugrándozok 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

papi08
Worms még van? 😛

13 éve itt. Szép idő.

sznus
Ment a 3 PM!

Laza
Hol keresi gazdáját? 😊

BoneDragon
Én jelentkezem. 😊

RiCSi1234
Wormsre lehet jelentkezni? 😊 hali 😊

GTA V (*.*)

sznus
2 db Worms Revolution és 3 db Portal Bundle "keresi gazdáját".