34737
  • totyak
    Üdv emberek! Némi segítséget szeretnék kérni, valaki már biztos beleszaladt ebbe, amibe most én. Adott egy régebbi telefon, rajta a Steam klienssel. És adott egy új telefon, amire át szeretnék költözni. Programot letöltöttem, kódot kért. Nézem a mailjeim, semmi. Na mondom, akkor a régi telefonon belépek a programba és amit kiad kódot, azt megadom az újnak. El is fogadja, de nekem valahogy úgy tűnik, hogy az új készüléken nem működik a program. Nem generálja a kódokat és a piaci eladások megerősítése sem működik.

Hogy tudom átvarázsolni az egészet az új telefonra? A régi menne a fiókba, szóval valami olyan megoldás kellene, hogy azt már ne kelljen előkeresgetnem.

Köszönöm
  • RatBaG #33291

• 3Error #33290
  • Scooter
    A lényeg, hogy minden hozzászólásodat elolvassa!
  • MerlinW
    Már elosztogattam mindent.
  • MerlinW
    Az is volt.
  • RoboKutya78
    nem Overwatch kellett bocsi:) american truck amit meg is kaptam:)
  • Anonymusxx
    Nem kellene, mert látom hogy van egy csomó dlc hozzá...
  • Anonymusxx
    Én szívesen elfogadnám, ha megvan még :)
  • MerlinW
    Odaadtam volna ingyen, de nem válaszoltál a kérdésemre.
  • RoboKutya78
    Köszi Plutó kollégának a american truck simulátort megegyeztünk:)
  • RatBaG #33281

• MerlinW
    Overwatch kell? Abból van nekem egy felesleges.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.06. 13:14:52
  • BarneyK
    Ha van más humble játékod, amit nem redeemeltél még, akkor a SteamTrades-en tudsz cserélgetni. Én a OW-t is cseréltem 2 régebbi humble-ös játékomra.
    De sokan kérnek 1-2$ paypal-t is érte, tehát azért is meg tudod venni.
    Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2018.10.06. 10:29:35
  • RoboKutya78
    Srácok valahogy meg tudom venni az októberi humbi csomagot amiben az american truck van benne vagy esetleg van valakinek feleslegben?
    mert a novemberit monthit vettem már csak meg:(
    A owermach miatt nem akartam megvenni az egész csomagot:(
  • Ironman2
    Nekem is szar most.Konkrétan nem is tölt semmit se.Valaki mondta anno hogy szervert kell választani,csak nemtudom melyik a jobb.
  • RatBaG #33276
  • RJoco
    Azt be lehet állítani, hogy játék közben használhassa frissítésre a netet vagy ne.
    Nálam alapbeállításként eddig mindig a nem lehetőség volt aktív. Vagyis, ha steam-es játékkal játszottam, akkor más steam-es játék nem frissült.
    A letöltési gondodra nem tudok mit mondani. Szolgáltató esetleg?
    Én beállítottam egy időpontot és egy korlátot a frissítésre, de amikor rányomtam az egyik játéknál, hogy frissítsen, akkor ezt a beállítást teljesen figyelmen kívül hagyta. Pedig csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mekkora frissítés jött, de azt nem volt hajlandó kiírni az első 20 MB letöltése után sem, így leállítottam a letöltést.
  • Ryleh
    Sziasztok. Steam rol letoltes, borzalmasan rapszodikus, ugral a nulla es az 5mb/sec kozott. A netem jo, beallitasok is. Ez eseti, tapasztalta mar mas is? Es ha persze jatszok kozben a steamonakkor atom lag.
  • Carmang
    Köszi! Pont az előbb találtam egy másik cikket, amiben már így írja.
    (ezek szerint ez megváltozott közben)
  • Dzsini
    Először létre kell hozni több Steam játékmappát, és akkor megjelenik az áthelyezés:
    Steam - Beállítások - Letöltések - Steam könyvtármappák - és itt adj hozzá további telepítési mappá(ka)t.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.09.16. 18:48:31
  • Carmang
    Sziasztok! Hogy lehet egy játékot egyik meghajtóról a másikra átmozgatni? Gugliztam a témában előtte, de nekem nincs meg a legalsó lehetőség amit itt mutat:
    http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mar-a-telepitett-jatekokat-is-athelyezhetjuk-a-steam-segitsegevel
  • IMYke2.0.0.0
    Nem értek ugye lengyelül, de a honfitársaival valamikor az elmúlt években beszélgettek erről az Agatkaról, nem csak a profil oldala miatt rémlik.
    Ettől még hajlok arra, hogy a srác egy kis puzie --- tudod, olyan kis metrósan...
  • Atisz #33269
    A profilképe alapján elbizonytalanodtam. Szivárványgyanús.
  • IMYke2.0.0.0
    Srác. Cheater és bunkó. Sajnos.
    Az angolt meglehetősen "lengyelesen" beszéli, de legalább kummog, nem úgy, mint az oroszok.

//Szerk.: Ha jól emlékszem, akkor az Agatka a barátnője/szerelme.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.09.10. 18:40:19
  • Atisz #33267
    Ez csaj egyébként? :)

A lengyelekkel elég megbocsátó vagyok, mert a hagyományos magyar-lengyel barátságtól elvonatkoztatva is, mindegyik, akihez eddig szerencsém volt, rendes és jó benyomást tett. Bár lehet, hogy éppen azért, mert magyar vagyok és úgy viszonyulnak hozzám :)
  • Atisz #33266
    Uh, az tényleg húzós.

Biztos szereti :)
  • DevLupius
    A Windows alaphelyzetbe állítása megoldotta a problémát.
  • Malakai
    Kipucoltad rendszert alatt nem tudom mit értesz, de a %localappdata%/Steam mappát pucold ki, azon belül is elsősorban a htmlcache-t.
  • DevLupius
    Jelenleg a Kingdom Come: Deliverance. 99%-ig elmegy majd leesik a letöltés, a lemez használat 0.
    A logban: [2018-09-09 11:28:09] Content cache info request: no local site servers
    Más játéknál is ez a hiba 99% és megáll minden, egy ideig megy üresbe majd átugrik, hogy ütemezve későbbre.
    Kipucoltam a rendszert is. Kikapcs tűzfal, win proxy letiltás. Áthelyeztem az egész steam könyvtárat másik meghatóra és újra letöltöttem a játékot, de 99% nál ismét megállt.
    Lehet windows újratelepítés lesz a vége.
  • IMYke2.0.0.0
    És ha már...

A "GRID 2"-ben az egyik lengyel, pofátlan cheater. Ez mellé a STEAM játékórákkal is machinál: a profilja
    Úgy látszik, arra dagad neki (ide azt képzeltek, amit csak akartok), hogy a játékok mellett sok ezer órányi hamis játékidő szerepel.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen (és szerintem is amúgy) leginkább az AFK lehet a magyarázat, igen.
  • Jim Morrison
    sokat afkolt :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Counter Strike: Source 2004.11.01-én jelent meg.
    A mai napig 5060 telt el azóta.
    Napi átlagosan 2,5 órával hozható a 13000 óra.
  • PetruZ
    Melyik játék ez? Hátha speciálisan erre van valami hibajelentés.
    Amikor befejezi a letöltést (leesnek a hálózati aktivitást mutató oszlopok), felpörög a diszkhasználat (a zöld grafikon), vagy egyszerűen vár és nem történik semmi (a grafikonok nem tolódnak balra)?
    Benézhetsz a Steam/logs alá is, a legfrissebb fájlok végén nem-e jelenik meg valami hasznos infó, vagy hibajelzés.
  • Anonymusxx
    Lehet más is játszott a játékkal..
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.09.09. 11:05:47
  • IMYke2.0.0.0
    2015 júliusa óta a "GRID 2"-be belejátszottam 2142 órát -- hétköznap 1-1,5 órákkal, hétvégente néha 3-4 órákkal.
    A 13 ezer órához -- a fenti tempóval -- nekem 19 év kellene...
  • Atisz #33255
    Nem olyan nehéz "beletenni" irtózatosan sok órát egy multiplayer játékba: elég ha napi 1-2 órát játszol, (majdnem) minden este (pláne, ha még hülye módon, mint ahogy én is, néha ott is hagyod a gépet, úgy, hogy ki sem lépsz a játékból) nagyon magas számok jöhetnek létre.

Persze feltételezem itt nem erről van szó, de nagyon sok az olyan steam user, aki gyakorlatilag egyetlen játék (valamelyik CS, DOTA, SMITE, Paladins, stb.) miatt telepíti azt fel és tényleg azzal tölt el megdöbbentően sok időt.
  • IMYke2.0.0.0
    5 éven át, mindennap 7 órával: igen.
    De legyen 10 éven át napi 3,5 órával...

Akkor is szörnyű.
  • Scooter
    No igen, csak nem az idővel van a baj, hanem a játékkal. Egy multi fostengerbe én se tudnék ennyit beleölni.