Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(persze gondolom attól is függ, hogy mennyi adatot kell átnéznie induláskor)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.03.23. 18:29:05
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nálam vagy baromi lassan vagy egyáltalán nem hajlandó betölteni rendszerinduláskor.Pedig be van X-elve
KÉP
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Per Aspera Ad Inferi.
@MerlinW : raktár az, amire gondolsz... <#wink>#wink> (jó oké, fiatal voltál és kelle... izé, késő volt, mikor írtad - elnézzük <#idiota>#idiota>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
most nézem én is,h már csak magamnak vagy egyből küldésre lehet játékot venni?
most le van akciózva amit szeretnék,de egyből rakjam be könyvtárba...<#conf>#conf>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Arról nem is beszélve, hogy egy kifutó játékhoz már nem illik ilyeneket osztogatni (a 2. rész mindenben jobb és nem érzi úgy az ember, mintha egy UT 2003 moddal játszana).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De, ha jól emlékszem, van érvényességi ideje is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If you give a little love you can get a little love of your own
Ez mi ez? Volt kollégától kaptam, viszont ahogy elnézem, 3 nap időkorlát.
Ingyenesen szórható "beetetés"?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Úgy emlékszem, hogy ez nem egy sétagalopp játék hírében áll 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.steamgifts.com/bundle-games
Per Aspera Ad Inferi.
Eltűnt onnan ahol eddig volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
75% OFF Dawn of War II: Retribution
75% OFF Endless Legend
75% OFF Endless Space Collection
50% OFF Bayonetta
75% OFF Total War: Shogun 2 Fall of the Samurai
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A kulcsot elküldtem, nagyon remélem, hogy nem lesz vele semmi gond. Köszönöm minden játékra jelentkezőnek a részvételt, egészen szép számban összejöttetek 😄
#32855: Akkor én nem is mondom, hogy nekem mennyi van wishlisten. Egyáltalán nem sok amennyi nektek van rajta. <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.16. 09:27:48
Egyébként tök jó szűrők vannak, bekattintod hogy akciós, meg ár és máris megkapod amire szükséged van. Szerintem jó ez.
[merlinw.org]
/majd ha megy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tényleg cummantyú nekik! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.15. 21:52:10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lényeg a lényeg, a bétában már tegnap óta bent van az új wishlist és semmi baja nem volt (bár az folyamatosan változik), tehát majdnem biztos hogy a webes technológia ördöge játszott veled. 200+ szerver 60+ országban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 21:09:05
[merlinw.org]