Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter

genndy
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter

3Error
Lomha, mint mindig, de én nem tapasztaltam változást.
(persze gondolom attól is függ, hogy mennyi adatot kell átnéznie induláskor)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.03.23. 18:29:05

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RoboKutya78
Srácok másnál is gond a steam automatikus indulási rendszere?
Nálam vagy baromi lassan vagy egyáltalán nem hajlandó betölteni rendszerinduláskor.Pedig be van X-elve
KÉP

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Papa01
Köszi szépen! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RatBaG
3Error
Igen - azaz nem. Ajándékként nem lehet raktárba venni már.

@MerlinW : raktár az, amire gondolsz... <#wink> (jó oké, fiatal voltál és kelle... izé, késő volt, mikor írtad - elnézzük <#idiota>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Nem lehet könyvtárba rakni (a csaló viszonteladók miatt), de küldheted e-mail címre asszem.

[merlinw.org]

hi.
most nézem én is,h már csak magamnak vagy egyből küldésre lehet játékot venni?
most le van akciózva amit szeretnék,de egyből rakjam be könyvtárba...<#conf>
Másnál is van olyan gond, hogy a mobil app nem enged belépni? A PC-s kliens működik, a mobilos nem.

3Error
Nem tudom miként működik, de pl. raktárba venni/tárolni játékot nem lehet már. Gondolom az által leírtak is azért történtek.

Atisz
Nem lehet. Speciális módon van megoldva a küldés ha jól emlékszem. Írnom kellett a supportnak és kb. 3. megkeresésre eltávolították.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PiszkosFred
Kuldd el neki 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Scooter
Nem is értem, hogy ezeket mi a retekért nem lehet betörni drágakőre, vagy ha nem kell, akkor megsemmisíteni? Nekem is van belőle 2db, de a kutyának se kell. Van még 1db "Dead Island: Epidemic Beta Gift" és 2db "The Ship - 2 Pack Gift". Ezek se kellenek senkinek.
Atisz
Amikor Humble Bundle-ön ingyenesen adták, akkor 2 ilyet is mellé csaptak. Kicsit bosszantó, mivel végérvényesen ott éktelenkedik az inventory-dban, másrészt meg nincs rá szükség, mivel a barátaid ugyanúgy regisztrálnak a HB-ra és ugyanúgy megszerzik a teljes verziót, mint ahogy te.
Arról nem is beszélve, hogy egy kifutó játékhoz már nem illik ilyeneket osztogatni (a 2. rész mindenben jobb és nem érzi úgy az ember, mintha egy UT 2003 moddal játszana).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Mindenki kap, aki megveszi a játékot. Nekem is volt.
De, ha jól emlékszem, van érvényességi ideje is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Kösz, akkor feltételezem, hogy az ajándékozónak ingyér volt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Béluska74
Igen ez egy vendégbelépő. Ki tudod vele próbálni a játékot . De meg kell venned.

If you give a little love you can get a little love of your own

RelakS
Guest Pass: Killing Floor - Guest Pass

Ez mi ez? Volt kollégától kaptam, viszont ahogy elnézem, 3 nap időkorlát.
Ingyenesen szórható "beetetés"?

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Úgy emlékszem, hogy ez nem egy sétagalopp játék hírében áll 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Március 9. péntek 17:00-ig. Leírást kéretik olvasni!!!
PetruZ
A friss HB monthly-ban Mankind Divided, Mafia 3, és God Eater 2 felfedve.
Scooter
Köszi. <#worship> Erre nem is gondoltam. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik almenüből nyílik, mert az oké, hogy ez a link: https://www.steamgifts.com/bundle-games, de a google nélkül nem lehet megnyitni az oldalról? Persze a lényeg a lényeg, de hova a francba rejtették megint, azért érdekelne.
RatBaG
nem is tudtam, hogy benne volt fakjúban, mindig gugliztam:
https://www.steamgifts.com/bundle-games

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
Nem tudja valaki, hogy a steamgifts-en a FAQ-ból hova tűnt a link/kereső, ami megmutatta, hogy melyik játék tartozik bundle-ba?
Eltűnt onnan ahol eddig volt.
3Error
Köszi a felajánlást, kíváncsi vagyok, hogy érdekel-e valakit. <#wink>

Nem tudom, mennyire szoktatok kuponokkal dealelni, de van 5, amit ingyen elpasszolnék, ha valakinek kell 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

75% OFF Dawn of War II: Retribution
75% OFF Endless Legend
75% OFF Endless Space Collection
50% OFF Bayonetta
75% OFF Total War: Shogun 2 Fall of the Samurai
genndy
<#eljen><#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

totyak
A Wasteland 2 Steamgifts játék nyertese: TheGrindeR (SG-n nem tudom ugyanez e a nickje)

A kulcsot elküldtem, nagyon remélem, hogy nem lesz vele semmi gond. Köszönöm minden játékra jelentkezőnek a részvételt, egészen szép számban összejöttetek 😄

3Error
Ennyi. Vagy Enhanced Steam. <#vigyor5>

Scooter
Egy sync-ronizálás helyre tette! Azért! <#taps>
Scooter
Már csak a steamgifts-en kéne működnie a wishlistre szűrésnek. A francnak van kedve mindent végignézni, hogy kiszűrjem melyik a wishlistes amire tenni akarok.
Scooter
Na azért. Visszaállt a régi "helyezés" rendszer, ahogy a régi sorrendem volt. Így már elviselhető az új kinézet!

#32855: Akkor én nem is mondom, hogy nekem mennyi van wishlisten. Egyáltalán nem sok amennyi nektek van rajta. <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.16. 09:27:48
MerlinW
Dehát... ahogy az okos öreg mondta, "cselekedni kell, nem álmodozni" 😄D

Egyébként tök jó szűrők vannak, bekattintod hogy akciós, meg ár és máris megkapod amire szükséged van. Szerintem jó ez.

[merlinw.org]

PetruZ
257... <#vigyor3>
Jim Morrison
tudom, én listámon 165 van. ideje lenne kipucolni 😊
/majd ha megy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

150-200 játék van a kívánságlistádon? 😮
PetruZ
Kevés elemmel elviselhető. De 150-200 felett túl "vastag" minden sor, rengeteget kell görgetni rajta. Egyébként most léptem be, most sem megy, homokóra van lista helyett...
PetruZ
Nincs béta kliensem, sosem használok ilyesmit. Tudom, hogy Chromium van benne, hobbiszinten foglalkozok typescript/electron/angular fejlesztéssel. A kliens többszöri újraindítás után is homokórázott a wishlist-en (a hiányos és nem működő menüvel), vagy részlegesen befagyott a discovery queue-n. És linkeltem, hogy mennyi embernek voltak változatos bajai a sale indulása és az új wishlist élesítése után. Ezt nem nagyon lehet terhelésre fogni, most még játék sincs, hogy rázúdulnának az emberek és a felület egyéb részei normálisan mentek.
Jim Morrison
nekem bejövős a whishlist oldal, eléggé fapados volt, ez szerintem jobb. Mondjuk még nem működik nálam jól a sorrend csere, de jó lesz ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Steamgifts wishlistre nem hoz be semmit. Szuper! <#eljen> <#vigyor1>
Tényleg cummantyú nekik! <#taps>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.02.15. 21:52:10
Scooter
Úgy szar ahogy van. Vissza a régit. A számozás alapján. Most össze-vissza van az egész. Nyalják meg a sót.
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tavaly már volt.

Dzsini
*2016 óta, de nem túl rég

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Tavaly óta van.

[merlinw.org]

MerlinW
Mint mondtam, ha a béta kliens-t használsz, akkor szavad nem lehet. Másik hogy a cache eltörhet dolgokat, márpedig minimum 3 helyen van tárolva az előző állapot (többek közözz a te gépeden is), ami pont részleges/hiányos frissítés látszatát jelentheti (frissíteni kell 1-2 alkalommal a böngészőt - mert steam felülete is gyakorlatilag böngésző, Chrome).

Lényeg a lényeg, a bétában már tegnap óta bent van az új wishlist és semmi baja nem volt (bár az folyamatosan változik), tehát majdnem biztos hogy a webes technológia ördöge játszott veled. 200+ szerver 60+ országban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 21:09:05

[merlinw.org]

RelakS
Hö ... eddig is volt holdújév szél?

PetruZ
Ha egy sale kezdetére időzítem a wishlist-em átalakítását - amit minden játékos először fog megnézni -, akkor minimum hetekkel előtte meggyőződök róla, hogy a legkevesebb gondot okozza. Nem arról van szó, hogy lassan terjed szét, hanem már az elejétől hibás (volt).