34737
  • MoRT2195
    3 Castlevania játék kb 750ft-ért, szerintem jó ajánlat. :)
  • Atisz #33331
    Persze, nem alternatívája a steam store a bundle oldalaknak. De van azért néhány játék, ami nem volt, illetve feltételezhetően nem is lesz ott feltüntetve. Ezeknél jó a 85-90%.
  • 3Error #33330
    Nálam is csak pár 75%-ös van, ami jobban érdekelne, azokon vagy 15%... Maradok a kulcsos oldalaknál egyelőre.
  • Atisz #33329
    Vagy nagyon régi, vagy túl új játékokkal van tele :)

Számos játéknak lement az alapára és számos kapott eddig soha nem látott leértékelést. Steamdb-n utána lehet nézni.
  • RelakS
    A kívánságlistámon 10 fizetős tétel van, abból 3db 75%-os, a többi teljes árú
  • Atisz #33327
    Néhány napja a steam store oldalán volt ingyen és még vásárolni sem kellett :P
  • Atisz #33326
    Egész jó árak vannak, a nyári és téli 75%-okkal szemben elég sok a 85%. Szerintem érdemes vásárolni most, mert már 3 éve így van, hogy a késő őszi (vagy halloween) sale-en vannak a legjobb árak.
  • 3Error #33325
  • RelakS
    Az most is van. Ausztrália, Brazília...
  • Carmang
    Ők 1 héttel később állítják át az órát. Akkor majd újra 19:00-kor lesz a váltás.
  • Scooter
    A francba miért hittem azt, hogy olcsóbb lesz a The Binding of Isaac: Rebirth mint a Hunble-n tegnap 18 órakkor lejárt akcióban? Mindegy. Ott se akartam megvenni. Érdekes módon az isthereanydeal szerint, tavaly júniusban volt a legolcsóbb steam-en: 5,09€-ért. Most a Humble-n 7.49€ volt. Szóval várok, hátha még a maradék 2 sale-ben lesz 5€ körül.
  • xido
    hamarosan megérjük,hogy nem fehér,hanem bikinis karácsony lesz :)
  • RelakS
    Ami nem -75%-ot hozott, hanem +25°C-t
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, az évente megszokott halloweeni szél.
  • PiszkosFred
    Ez csak egy mini szel, egy kisebb fuvallat...
  • RelakS
    Jól látom, most csak szél van, gém nincs?
  • PetruZ
    A Humble-n is Halloween Sale kezdődött, plusz ingyen vihető valami Murderous Pursuits c. játék (bármilyen vásárlás mellé).
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.10.29. 20:57:38
  • Kissssss0 #33315
    szerintem nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is csak most látom.

Szóval akkor:

• Papa01 #33313
    Sziasztok!
    Várható szerintetek kitűző vagy kártya ilyenkor?
    Köszi a válaszokat! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel ugyanazok az árak lesznek, mint tavaly ilyenkor, holnap ezt fogod érezni:

• Scooter
    Jah, visszaállítottuk az órát, de úgy rémlik, hogy akkor is 19-kor szokott lenni a váltás.
  • Scooter
    Jaj, de izgatott vagyok! Ja nem...
    Őőő, hamarabb indult? Már él.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.10.29. 18:13:32
  • chris0000
    nemsoká sale...
  • grebber
    Steamen megváltoztattam a jelszavamat,mert bonyolult volt és fejből soha nem tudtam. (lényegtelen miért facebookba se tudok belépni ha nincs előttem a jelszavas txt-m..)

Nos a fő steam appba végre beengedett. De a steam weboldala + a mobilos steam app + pl a steamgifts nem enged be,mert nem fogadja el a mobilos steam guard kódokat. Már egyszer letiltott a túl sok próbálkozás miatt,de most újból elkezdtem továbbra sincs előre lépés. Tipp vagy valami ötlet ,hogy mi a fene lehet?
  • Scooter
    Nekem 2007. május 19-én volt az évfordulóm. Onnan véve regisztráltam 11 éve.
  • 3Error #33306
  • MerlinW
    Ugyanakkor, 2005-ben került fel az első pár nem Valve cím és kb 2007-ben indult be a szekere a Steam-nek.
  • Dzsini
    ez alapján 2003 szeptember 10, vagyis idén múlt 15 éves - de az első accountok mind Valve alkalmazottak (voltak vagy vannak)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.24. 18:01:57
  • RoboKutya78
    az enyém még csak 9.
    Tényleg mióta is létezik ez az áruház? hány évet hagytam ki boldog tudatlanságban nélküle?:)
    Egyáltalán ünnepli a steam a szülinapját valahogy vagy még nem volt neki nevessebb arany ezüst lakodalma?
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.10.24. 18:00:02
  • Jim Morrison
    // 3 napja lett 11 éves steam accom
  • VJP
    Én is köszönöm! :)
  • RoboKutya78
    köszi a csereberét :)
  • VJP
    Nekem is Humble a kulcs. Írok privátot a címemmel.
  • RoboKutya78
    mivel humble kulcs ha adsz egy mailcímet arra is át tudom küldeni vagy simán steamen felveszel és átdobjuk egymásnak a kulcsokat
  • VJP
    Nekem van! Blackwake-re elcseréljük?
    (Nem csináltam még ilyet, gyorstalpalót kérek, hogy kell cserélni! )
  • RoboKutya78
    Srácok valakinek nincs egy MADMAX kulcsa?
    Csere cuccaim.
  • Dzsini
    Ahogy olvasom maximum 15 napig az eladásaid (pl. kártyák) késleltetve lehetnek. Nálam pl. nem volt ilyen, mikor "átköltöztem" (igazából ugyanaz a készülék volt, új romot kapott, de a Steam részéről ez mindegy), de nekem megvolt a lent is mutatott kód, és azt megadva rögtön elhitte, hogy én vagyok én.
  • totyak
    Köszönöm.

A régi telefonomon a program kiírta a hitelesítő kódom az egyik menüben, viszont belépésnél azt nem kérte sehol az új telefonon levő program. Csak egy olyan állandóan generált kódot fogadott el, amivel magába a Steam-be is be tudok lépni PC-n. Szóval réginél rámentem, hogy Hitelesítő eltávolítása, az újon meg, amikor bejelentkezni próbáltam, már kaptam is SMS-ben egy kódot. Most úgy látszik ott aktív a program, generálja a kódokat, már ott is van új hitelesítő kódom.

Ez a kód talán a telefon elvesztése esetén, neten lenne valahogy hasznos, vagy nem tudom. Most akkor valamennyi ideig korlátozva van a fiókom?
  • Dzsini
    a Support ide vonatkozó részéről
    Can I transfer my authenticator to my new phone?
    Yes, you can.

To transfer your authenticator to a new phone, you'll need access to the phone number associated with your account (so we can send you a text message to confirm it's you).

From the Steam Mobile app on your new device, try to log into your account. When the app asks for your authenticator code, select "Please help, I no longer have access to my Mobile Authenticator codes." Follow the steps the app provides and you can either transfer your authenticator to the new device or remove it from the previous device.

After transferring the authenticator, any new trades or market listings will be held for a couple of days to protect your items in case your authenticator is ever transferred by a malicious person. See our Trade Holds FAQ for more information about trade holds.

Tehát elvileg annyi, hogy az új autentikátorba bejelentkezve vagy megadod az anno kapott speciális kódot (lásd: #32954 ), vagy közlöd, hogy már nincs hozzáférésed az előző autentikátorhoz - ekkor kapsz sms-t, amivel azonosítod magad, és kapsz egy pár nap pihenőt a boltból, és onnantól az új autentikátor lesz az "igazi"
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.24. 13:23:24